‘Ajax in de markt voor Thun-aanvaller Spielmann’

Het Zwitserse medium Blick weet te melden dat Ajax interesse heeft in FC Thun-buitenspeler Marvin Spielmann. De 22-jarige vleugelaanvaller maakte in het afgelopen seizoen dertien goals in de Zwitserse competitie. De rappe vleugelspits, die meestal vanaf links speelt, is clubtopscorer van Thun en ligt nog tot medio 2020 vast bij de Zwitserse club. Hij is ook in beeld bij Young Boys en het Italiaanse Sampdoria.

Related posts

37 Comments

 1. Ajax013

  Ken hem niet. Maar ik ga geen oordelen gooien.. ik ga eerst een paar wedstrijden van hem kijken en dan beslissen hoe goed de scouting van ons ajax is ??

  1. Mr Ajax

   In de markt waar wij in zitten is het net geen echte top of een groeibriljantje, we gaan het meemaken

   1. Litmanen

    Graag een concurrent voor onze vedette. Kan hij ook eens banken als hij weer denkt dat hij er al is.

     1. Bakkie

      Kluivert reken ik ook niet meer op. Of hij vertrekt, of hij mag laatste jaartje banken.
      We hebben met Bande en Labyad al wel twee opties voor linksbuiten, genoeg toch?

 2. Peter kopsterk

  Tis maar een gerucht. Ben benieuwd. Dan hebben we 4 linksbuitenspelers.

   1. AjaxKat

    Ik geloof niet meer dat we JK nog in actie gaan zien bij Ajax1. Of hij wordt verkocht of Ajax houdt m aan zn contract en hij gaat banken bij Jong. Denk dat, door ingeving van Raiola en zn moeder, hij niet gaat bijtekenen. Denk dat voor JK de bedragen wel gaan meevallen, dat verlies moet Ajax maar nemen. De Ligt moeten ze wel verkopen vrees ik, maar dat gaag echt over een ander bedrag dat ze echt niet meer kunnen weigeren.
    Dan heb je alleen Johnsen en Bande op links. Spielmann is dan welkom aangezien Bande ook rechts kan.

    1. nick-afca95

     Ajax moet de ligt verkopen? Dat is een lekkere instellen. Ze moeten na Ziyech helemaal niemand meer verkopen. Kluivert mee laten trainen met het 2e en nergens meer een wedstrijd laten spelen als hij niet bijtekend. Dat zie ik liever dan dat ze hem voor 10mil laten gaan. Laat het hem dan eerst maar even voelen. De ligt zal nog niet bij een grote club een basisplaats afdwingen, dus waarom dan niet nog 1 of 2 jaar bij Ajax voetballen? Probeer nou gewoon een keer aan een elftal te bouwen waar wat succes mee geboekt kan worden ipv elke zomer alle goeie spelers te laten vertrekken waardoor je weer opnieuw kan beginnen. Op die manier word je in ieder geval geen kampioen en kan je europese competities wel helemaal vergeten.

 3. Emilio4Ajax

  Bandé kan overal terecht, Kluivertje niet zeker dat ie blijft, Johnsen nog te licht…en bovendien kan Labyad daar ook uit de weg…?

 4. Zlatan4ever

  Thun ? Nooit van gehoord maar als hij echt goed is welkom !
  Ooit hadden we een “vreemdelingen legioen” onder Morten Olsen met o.a Oliseh en Arveladze. Was een leuk 11tal om te zien en met frivool voetbal

 5. Basisspeler

  Linksbuiten. We hebben Bandé gekocht en vorig seizoen Johnsen aangetrokken van Heerenveen. Overbodig

 6. Finidi

  Ben niet op de hoogte van spelers uit de Zwitserse Superliga, als ik zo men vooroordeel de vrije loop mag laten gaan dan kan het niet veel zijn maar goed je weet maar nooit wat er uit de bergen naar beneden komt.?

 7. AFCA my World

  Er zijn beelden van hem op you tube te vinden, vind het zeker het proberen waard, bye bye kluivert ! ⚽️

 8. apeldoorn

  wanneer gaan we weer zelf kwaliteit en Amsterdamse schoffies opleiden??? Oftewel wanneer komt Jonk terug voor de jeugdopleiding? Wanneer wordt Jordy Cruijff technisch directeur? En wanneer halen we La Ling binnens huis?
  Bosz trainer, desnoods De Boer offffff waarom Wenger niet trickeren om iets op te bouwen? Hij is de master van mooi voetbal met jonge gasten.

  Het kan allemaal zo mooi zijn!

 9. Koning Haarms Wolfs

  Wat videos gezien op youtube…. zou wel wat kunnen zijn.

   1. AFCA my World

    Er word niet een besluit genomen via video’s hij is uitvoerig gescout,wij als supporters kunnen alvast bekijken wat hij kan en voor jezelf bepalen of je het een toevoeging vind of niet, maar daar beslissen wij niet over ! ⚽️

    1. Ajax AB Barcelona

     Goh, dan hebben andere clubs zitten slapen of ….. een ander rapport uitgebracht. Maar goed, weer een voetballer van over de grenzen. Vast geen betere vinden in Nederland. Top hoor. Misschien straks 10 nationaliteiten in de basis. Klasse.

 10. Koning Haarms Wolfs

  Griezman wil weg, voor 100MIO op te halen bij Atlético. Kom op Mark, halen!!! De mislukkinggen van de afgelopen jaren hebben ond wel 130 MIO gekost, dan is dit een koopje… ?

Comments are closed.