‘Utrecht ontvangt 5,5 miljoen voor Labyad maar bedrag kan nog flink oplopen’

De transfer van Zakaria Labyad naar Ajax levert FC Utrecht minimaal 5,5 miljoen euro op. Dat bedrag kan door bonussen oplopen tot zeven miljoen, zo meldt De Telegraaf. Voor Utrecht een welkome inkomstenbron. “Het was al duidelijk dat we dit seizoen door de transferinkomsten zwarte cijfers zouden schrijven. Die cijfers worden door deze transfer alleen maar beter”, aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van de Domstedelingen.

Beide clubs hadden afgesproken de transfer van Labyad over de play-offs heen te tillen. “Maar het is allemaal in een stroomversnelling gekomen doordat het nieuws naar buiten kwam. We hebben er daarom voor gekozen het zo snel mogelijk af te ronden, zodat er duidelijkheid komt voor de finale van de play-offs”, aldus Zuidam.

Related posts

33 Comments

  1. Charka53

   Of het een patser is weet ik niet en wie weet is hij zijn geld wel meer dan waard dus geef hem een kans .

  2. Sulejmanii

   Hoezo patser Staff? Ken je hem? Je kan die jongen ook welkom heten.. ?

 1. Koning Haarms Wolfs

  In hemelsnaam, laat hem slagen voor dit naar mijn mening veel te hoge bedeag.

 2. Koning Haarms Wolfs

  In hemelsnaam, laat hem slagen voor dit, naar mijn mening, veel te hoge bedrag.

 3. jood84

  geef die jongen gewoon een eerlijke kans. beoordeel hem op zijn wedstrijden die hij voor onze mooie club gaat spelen

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  In huidige voetbalwereld is dit gewoon een goede prijs kwaliteit verhouding en als #SuperZaka zijn ambitie waarmaakt is het zelfs een koopie!

 5. Peter kopsterk

  Zijn tegenwoordig normale bedragen. Als hij maar presteert voor dat bedrag.

 6. Remco425

  Altijd hetzelfde hier. Het hele jaar lopen zeiken dat Overmars eens geld moet gaan uitgeven en als hij dat dan doet geeft hij weer teveel uit. Met andere woorden, het is nooit goed bij de beroepszeikerds hier.

 7. Jimmy1971

  Voor dat geld zoveel doelpunten en assists kopen is niet gek, zeker niet voor een middenvelder!
  Geef het een kans!

 8. AFCA my World

  Jammer ik had er nog op hoop op dat hij afgekeurd werd, helaas niet gebeurt , veel te duur voor een middelmatige speler, hij had van mij wel naar die kakkies mogen gaan ! Nou ja misschien groeit hij nog, maar verwacht het niet ! ⚽️

 9. a.p.

  voor 5.5 miljoen kan je het zeker proberen en hij wil ook graag dus Succes!

 10. Kapstein

  We hebben wel meer uitgegeven voor mindere spelers. Ik denk dat hij het bij Ajax helemaal gaat maken.

 11. Basisspeler

  Goede deal voor dit geld. Was eerst niet overtuigd, maar hij was wel beslissend tegen Heerenveen. Geef hem het voordeel vd twijfel.

 12. Vak 120

  Wat zijn er hier weer een hoop negatief! Die jonge heeft nog geen bal aangeraakt in ons shirt! Geef hem toch een kans,volgend seizoen na 5 wedstrijden mag je je mening geven!

  1. Ajax AB Barcelona

   Het is verre van een onvekende speler. Dus mening kan nu makkelijk. Foute aankoop. Geen meerwaarde.

 13. JohnDoe77

  Helemaal prima, gedreven speler! Niet een wereldtopper, maar prima voor de competitie!

 14. schoppenisvoorlosers

  Ten Hag haalt vertrouwelingetjes binnen. Wat een armoe. Ajax speelt inmiddels kopie van 030-anti-voetbal. Dat gaat jaren duren om het steaks weer op te bouwen.

 15. Zlatan4ever

  Het was al een “miskoop”, nu weten wij het is een “dure miskoop”. Geldverkwisting !
  Het is een vernedering voor alles waar Ajax voor staat, dit zou in het verleden nooit gebeurt zijn.
  Triest maar waar……

 16. schoppenisvoorlosers

  Het geld is tot daaraantoe. Erger: straks zit een nieuwe trainer met al die 030-types waar je geen Ajax-voetbal mee kunt spelen.

  1. jood84

   je snapt zelf ook wel dat een speler als Sneijder een geboren Utrechter is? dus ook een 030 type?

 17. Ajaxbest

  Over geld hoef we ons niet druk te maken want geld heeft ajax genoeg en deze jongen heeft vandaag goed gevoetbalt ik heb er vertrouwen in dat het geen miskoop is en jongens kom op vertrouwen houden voor uit kijken en niet achteruit kijken

 18. schoppenisvoorlosers

  Geld zat inderdaad. Hij zal er ook heus wel genoeg in schoppen. Iedereen vindt bovendien de club waar hij gaat spelen zijn jeugdliefde. Het gaat erom dat Ten Hag nu spelers binnenhaalt terwijl hij er geen hout van Ajax snapt.

  1. Bakkie

   Wat is Ajax dan? Voor mij is Ajax aanvallend attractief voetbal met buitenspelers die buitenom gaan en verdedigers die inschuiven. Maar ik weet ook dat voetbal constant verandert en dat je (ook als supporter) mee moet gaan met de tijd. Als Ten Hag het voor elkaar kan krijgen om van deze ploeg een team te smeden dat voor elkaar door het vuur gaat, dominant voetbal speelt en veel goals maakt, dan ben ik blij

 19. Melvis

  Pfff wat een boel azijnpissers zijn er toch op dit forum…denk elke keer toch even kijken en dan valt het me weer op. Wees toch eens positief voor je cluppie!

  1. Ajax AB Barcelona

   Kijk eens waar ons cluppie mee bezig is ipv klakkeloos en gedachtenloos commentaar te geven. Ons cluppie gaat naar de kloten mocht je het niet snappen. Op een korte opleving onder Bosz is dit al enkele jaren aan de gang. Mocht jij alles goed vinden gaan, prima dat mag maar noem mij geen azijnpisser. Iken velen met mij, nemen geen genoegen met deze situatie.

Comments are closed.