There are no ads, please add some


Tagliafico in voorlopige WK-selectie Argentinië

Bondscoach Jorge Sampaoli heeft Nicolas Tagliafico toegevoegd aan zijn voorlopige selectie voor het WK. Tagliafico maakte afgelopen januari de overstap van Independiente naar Ajax en maakt sindsdien deel uit van de selectie van Argentinië. 

De 25-jarige vleugelverdediger kwam tot dusverre al vijftien keer in actie in de Eredivisie en produceerde daarin één treffer. Meerdere van die duels werden door een delegatie van het nationale team bekeken en bondscoach Sampaoli kwam verschillende keren kijken hoe Tagliafico moeiteloos een basisplaats afdwong bij Ajax. Marcos Rojo van Manchester United is overigens de voornaamste concurrent van Tagliafico voor een plekje in de basis.

Bron: Goal.com

 


Gerelateerde posts

44 reacties

 1. Zlatan4ever

  Leuk voor Nico en wij Ajax supporters. Dan kunnen wij hem op de wk bewonderen !
  Maar hij moet wel in Amsterdam blijven natuurlijk

  1. Litmanen

   Gaat waarschijnlijk geen basisplaats krijgen, maar hij is er dan toch maar bij!

 2. BobbyHaarms

  Zeer terecht. Laat keer op keer zien dat het een geweldige aankoop is en niet meer weg is te denken uit de basis bij Ajax.

  1. De Nees

   Hij stond er meteen zonder poespas over aanpassingen. Best onder de indruk van Taglia, verwacht daarom dat hij na de zomer weg is, zeker na WK speelminuten. Goeie vervanger van de matige Jordi Alba van Barca.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens De Nees, behalve dat ik ervan overtuigd ben dat hij volgend jaar gewoon Ajacied is. Hij zal geen muiterij doen a la Sanchez en Ajax laat hem niet gaan.

    1. Sulejmanii

     Johan wat belachelijk! Eriksen, Vertonghen en Alderweireld gingen toch ook terecht naar de spurs. Man man🤦🏾‍♂️

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Sulejmani, ook beter lezen. Het gaat niet om wel of niet terecht naar Spurs, gaat om dat hij zijn team en dus ook supporters in de steek heeft gelaten in voorrondes Europa Cup en Heracles uit ten tijde dat hij nog gewoon Ajacied was. Toen was er nog geen eens overeenstemming voor transfer. Die transfer op zich is terecht voor zo een geweldige speler, gaat mij om zijn gedrag destijds toen hij nog Ajacied was en geen Spurs speler nog.

     2. Ajax AB Barcelona

      Je moet gewoon eens kappen dat sent8 ent van Appie erbij te halen Eug. Dat staat volk9men los van de handelingen van Sanchez. Het is eigenlikk gewoon te gek voor woorden dat je dit steeds te pas en te onpas erbij haalt. Sorry, alleen te onpas. Je bent gewoon een verschrikkelijke engnek. Jij bent net als Litmanen, zo’n gluiperig anoniem zuigertje op het internet. Doen alsof hij heel wat is maar uiteindelijk gewoon een lul op een zolderkamertje. Flikker gewoon een eind op en ga anderen pesten.

   2. De Nees

    Wat heb je toch tegen Sanchez? Sanchez staat bij jouw altijd in 1 zin met muiterij, hij deed niet veel anders dan 100 voor hem die ook vertrokken. Ajax is geen eindstation, grote club komt langs, veel geld gemoeid, hap nemen uit de zure appel en we gaan over tot de orde van de dag. Niet veel bijzonders allemaal.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     De Nees ik heb helemaal niks tegen Sanchez als speler, prachtige verdediger en wereldtop wat mij betreft. Waar ik heel veel moeite meeheb is zijn gedrag op het moment dat Ajax hem het hardst nodig had.
     Juist door gebeurtenis in de zomer had hij niet mogen muiten. Juist toen had hij zijn teamgenoten moeten helpen in een zeer moeilijke tijd. Maar meneer besloot anders en dat hielp niet in een toch al onmogelijk begin van het seizoen.
     Nee dan liever Younes, althans die van destijds want laatste half jaar valt die ook tegen, die onderbrak zijn vakantie om er te zijn voor zijn ploeggenoten.
     Dat is het enige wat me tegen staat aan Sanchez. Ik besef dat dit halfjaarlijkse kost is in voetballerij, maar dat betekent niet dat je er bij moet neerleggen, of erover moet zwijgen.

     1. Basisspeler

      Hou op over Younes. Je slaat nu de plank mis. Totaal verkeerd voorbeeld. Heeft zich gedragen als een charlatan.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Basisspeler als je goed leest, staat het er ook. Laatste 6 maanden niet te pruimen.
      Maar aan begin seizoenn had Sanchez een voorbeeld kunnen nemen aan Younes, dus in deze zelfs zeeeer relevant.

     3. Basisspeler

      Jij noemt Younes als persoon waar Sanchez een voorbeeld aan moet nemen. Hiermee sla je de plank volledig mis.

     4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      In de periode Nouri ongeval aan begin seizoen was Younes het schoolvoorbeeld hoe je je moet gedragen, en Sanchez juist tegenpvergestelde. Jij praat in algemene termen ik kijk nu even puur naar begin seizoen. Maar goed te weten dat jij muiterij Sanchez iig niet erg vond

     5. De Nees

      Neemt niet weg dat zoveel vb als Sanchez zijn geweest, overal. Nouri geval hoor je niet als excuus te gebruiken om hem bij Ajax te houden, d’r komt een groot bod en hij kiest daarvoor, net als Ajax ook doet als het zelf een speler haalt. De voetbalwereld leeft daarvan, clubs kiezen er ook voor om spelers tegen hun zin weg te doen om te cashen, dan komt het ‘gemuit’ van de andere kant. Is dus geen muiterij, ’t is business, dat is ook voetbal leuk of niet.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Klopt veel voorbeelden maar daarom niet goed De Nees 😄.

     7. Ajax AB Barcelona

      Nouri erbij betrekken is gewoon niet netjes en niet ter zake doende.

     8. Iedereen heeft een mening

      Dat Sanchez slechts 1 jaar bij AJAX zou spelen was te verwachten. Die jongen kon naar Barcelona (waar ze zich nog steeds de haren uit het hoofd trekken voor het missen van zo’n kanjer). Verder is hij natuurlijk een speelbal van zaakwaarnemers. Als die zeggen “je gaat niet spelen” o.i.d. dan speelt die niet. Zie ook Raiola/Kluivert.

     9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Op szich reeel verhaal ihem. Alleen zie ik dan graag een speler die zegt fuck you zaakwaarnemer ik speel gewoon, ik laat mijn maten niet in de steek. Wsl ben ik daar behoorlijk naieve in 😄

     10. Ajax AB Barcelona

      Ach, als iemand tegen jou 🖕you zegt blijf je ook. Helaas.

 3. paullus

  ondanks zijn geringen lengte wint hij toch vele kop duels
  deze man scoort in mijn ogen altijd ruim voldoende
  ben ook bang dat na het wk veel clubs zich gaan melden

  1. Iamsterdam2015

   Paullus, dat denk ik ook! Als ze op zo een podium spelen en nog eens bij een topland……

 4. Wenen 1995

  Wordt lastig voor hem om een basisplaats te kregen. Rojo is ook geen pannenkoek… Succes Tagliafico, hopelijk een mooie ervaring rijker!

 5. Peter kopsterk

  Succes nico, hoop dat je wel aan spelen toe komt. Zal niet makkelijk zijn.

 6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Nico hoort naar WK te gaan. Is een aanwinst gebleken. Helaas zullen we jou pas terug zien na eerte paar voorronde CL als je meegaat want Messi brengt beker naar Buenos Aires 😃👍.
  Dus Ajax denk alvast aan oplossing voor die eerste paar wedstrijden. Die jongen zal voldoende rust moeten krijgen na een succesvol WK

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens, maar daar zeg je wel wat, hij moet fit zijn dan. Ik hoop het voor hem en voor ons

     1. Ajax AB Barcelona

      Dat oeverloze gelul over Sinky als lb mag ook wel eens kappen.

     2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Oneens Basisspeler, pracht vondst van Tonny Bruins Slot en prachtig doorgevoerd en aan vastgehouden door Bosz…..beide niet toevallig Cruijff adepten..

 7. Bigboss

  Leuk voor hem. Kut v ajax als hij goed speelt looen ze ook aan dese jongen te trekken en zo kunnen. We nooit een waardig feam
  Creeren om in europa wat te beteken en te halen qua prijs.

  Fifa financial fair olay eas het toch

  Ik wil terug ma de 3 en 5. Buitenlanders waar er twee dispensatie kregen als ze er langer waren als 3 jaar

  Dat is weer het begin na mijn mening van ook fair olay

  1. Litmanen

   Misschien handig om bericht te lezen voor dat je op verzenden drukt?
   Is nu wel een beetje zoekplaatje.

 8. Jimmy1971

  Goede ervaring voor hem die ook straks Ajax gaat helpen, zeker Europees! Hij zal in de hierarchie achter Rojo staan, dus hij zal iets minder in de picture staan waardoor hij gewoon nog even bij ons blijft!!

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Precies en in de training veel leren omdat hij Messi tegenkomt! Nu dus alleen nog even in de definitieve selectie komen

 9. Ajax AB Barcelona

  Is voorlopige selectie. Van mij mag hij afvallen. Nu beter voor Ajax.

 10. Koning Haarms Wolfs

  Goede speler, goede instelling, hebben we veel te weinig van.

 11. Ajax1958

  Goh, en onze tuinkabouter zit niet bij de voorselectie van die Mannschaft, wat verrassend. Kunnen we dat woordje international wel doorhalen.

Reageren is niet mogelijk.