There are no ads, please add some


De Boer: ‘Ik kom alleen terug naar Nederland voor Ajax’

Frank de Boer heeft gereageerd op de geruchten dat Ajax hem zou hebben benaderd om eventueel het stokje over te nemen van Erik ten Hag, mocht die het bij Ajax niet op de rit krijgen. Volgens De Boer is het onzin maar daar is journalist Valentijn Driessen nog niet zo zeker van.

‘Soms komen er dingen naar boven, waardoor je zaken weet die je eigenlijk niet hoort te weten en die helemaal niet in de publiciteit mogen komen. Dit is bijna eerstehands informatie’, zei Driessen maandagavond bij het programma Natafelen van Fox Sports. ‘Natuurlijk ontkennen beide partijen het om de positie van Ten Hag niet te ondermijnen’. De Boer zegt van niks te weten en is door Ajax niet benaderd. ‘Het klopt dat ik níet door Ajax ben benaderd om eventueel de positie van Ten Hag over te nemen’. Op de vraag of De Boer weer aan de slag wil als trainer is hij duidelijk. ‘Natuurlijk heb ik wel weer oren naar een nieuwe uitdaging maar in Nederland is er maar een club waar ik voor wil werken en dat is Ajax’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

48 reacties

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Zo dat is geregeld, na Ten Hag komt op zeker De Boer naar Ajax om ons weer naar de top te begeleiden. Prima afspraak van Ajax en De Boer, geruststellend wat mij betreft. Nu alleen nog even afwachten wanneer dat is.
  Liefst zo laat mogelijk want dan hebben we succes, mijn verwachting is met de kerst 2018, jammer jaar vergooid. Maar dan weer een Ajax opbouwen waar we trots op zijn met echte Ajacieden zoals De Boer😄👍

   1. Yindi

    AB. Er zijn hier weinig of geen momenten dat ik moet lachen. Meestal
    moet ik huilen (met de pet op, vooral als het over Hakim gaat). Deze opmerking van jou bewijst maar weer eens dat je gevoel voor humor hebt

   2. Teuntje

    Vind dit zo’n onzin. Zeker de laatste seizoenen met Frank waren minder maar kijk eens naar het materiaal dat hij toen had! In de tijd met Eriksen, Vertonghen, Aldeweireld, Blind en co speelde Ajax prima voetbal. Herinner me met heeel groot plezier de kampioenswedstrijd tegen Twente. Een swingend, tot op het bot gemotiveerd Ajax die de Arena tot het kookpunt bracht.
    De enige fout die Frank in mijn ogen heeft gemaakt is dat hij te meegaand is geweest in het transfergedrag van Ajax. Te veel goede spelers weg en te weinig goede spelers terug gekregen!

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     Voledig eens Teuntje, overigens wilde heeft De Boer zich altijd geconformeerd aan beleid revolutie. Hij had meer op zijn strepen kunnen gaan staan, maar ik vond juist dat klasse van hem dat hij dat niet deed destijds, omdat hij eens was met beleid. Toch had Ajax eerder moeten inesteren in spelers categorie Ziyech, Neres en niet pas nadat De Boer wegging.

  1. Bakkie

   Was jij trots op het Ajax dat FdB had opgebouwd? Ik niet namelijk. Buitenspelers die geen acties mochten maken, balbezit dat heilig was, resultaat dat heilig was. FdB is wel een echte Ajacied, maar dat maakt nog geen goeie trainer

   1. BobbyHaarms

    Als dit hele gerucht waar zou zijn betekent dit maar 1 ding: van de regen in de drup.

    Nee, dan veel liever Bosz terug. Na zijn vertrek is het lachen helemaal vergaan bij Ajax. Om over de supporters maar te zwijgen.

   2. Teuntje

    Dat is nu precies het punt. Frank kon niet bouwen. De knip bleef gesloten en er kwamen geen goede spelers terug!

   3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Bakkie in een periode van 5.5 jaar ontkom je er niet aan dat je weleens niet trots op je club bent. Dus ja vooral zijn een na laatste jaar was verschrikkelijk. Laatste jaar viel mijn inziens al veel meer mee alleen hadden we toen die vreselijke domper bij De Graafschap.
    Maar hij heeft me zeker ook trots gemaakt en ook met goed voetbal in zeker eerste drie jaar. Twente thuis derde ster prachtvoetbal, Barca thuis eerste helft prachtvoetbal tot rode kaart, Dortmund uit nederlaag maar qua spel gewoon heel goed, Milan uit 0-2 was goed, PSV uit vaak gewonnen met zeer voetbal. Vergeet niet dat zijn minste jaren waren met een minder sterk elftal zoals Teuntje ook aangeeft,
    Niet alles was goed zeker niet maar over 5.5 jaar bekeken ben ik overall trots geweest op mijn club en zeker op De Boer.
    Altijd gedreven, altijd reeeel, rust bewarend, nooit kwam er ongein na buiten. Dat is na De Boer al anders geweest. Zie meerdere spelers uit opleiding gevlucht, gedrag Sanchez, Younes etc onder De Boer kan ik me niet zoiets herinneren. En dat is meest moeilijke Ajax periode uit historie. Nou dan moet je wel wat kunnen hoor.
    Nationaal dus gewoon zeer trots, CL naar behoren gedaan en was ik trots dat we in poule met kampioen Engeland, Spanje en Duitsland overwinterde bijv. We werden een keer verneukt door knipoog Kroaat.
    Europa League, alleen maar afgangen daar was ik zeer teleurgesteld in, met als ergste vernedering Salzburg.
    Overigens United uit was toen wel weer heel goed bijna toch nog door na thuis nederlaag.
    Al met al heeft die periode me best wel trots gemaakt😄👍.

   4. De Nees

    Leuk Eug zo’n propaganda stuk, je kan hetzelfde maken maar dan met al zijn bloopers 😂. Mindere zaken downgrade je tot bijna nul, wat ok momenten vergroot je buiten proporties, zijn europees campagne was voor zeker 90% ongelooflijk triest. Als met mij velen ongelooflijk geërgerd heeft aan (alleen al) zijn speelwijze dan komt dat niet zomaar uit de lucht vallen, maar ach. Verschil is jij let op andere, vaak bijzaken die je zo vrolijk maken dat je de essentie waar het echt omgaat mist.

    1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

     De Nees relaxed man, Bakkie vraagt aan mij of ik trots was op De Boer. Dan leg ik uit op welke momenten ik BIJV trots was. Dat zijn dan natuurlijk niet zijn mindere punten 😂😂😂die zijn er ook ja.
     Maar goed jij gaf gister aan dat frank over grens moet kijken zodat hij kan leren wat er tegenwoordig gevraagd word voor internationaal topvoetbal. Ja sorry hoor. De man is Europees kampioen, Wereldkampioen beide bij clubs. Heeft gespeeld bij grootste club van wereld Barca en is vice wereldkampioen Oranje 2010 als assistent.
     Is halve finalist WK als speler.
     En die man moet van jou naar buitenland om te leren over internationaal voetbal en wat er gevraagd word.
     Nu mag ik neem ik aan even
     😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
     Laten we erop houden dat wij het nooit eens gaan worden over Frank.
     Overigens vond ik bovengenoemde voorbeeld je enige echte blunder. Ik kan met jou iig lekker over voetbal ouwehoeren. 👍

    2. De Nees

     Eug jij bent erg goed om lood als goud te verkopen, je schetst een onecht beeld van Frank, de meesten zien hem niet zo alleen de droeftoeters die zich blindstaren op 4 titels. Net als bij Dennis verkleur je Franks voetbalprestaties met het functioneren in een andere rol. Mij gaat het hoe Frank nu functioneert als trainer, dat zijn weer totaal andere kwaliteiten. Ik heb nooit over zijn imposante carrière gehad maar altijd over zijn trainerschap, dan weet je toch wat ik bedoel met leren wat er internationaal gevraagd wordt? Dat is geen blunder eugie, alleen jij bent nu even selectief dom omdat het je ff uitkomt 🤓. Frank begrijpt dat dus aantoonbaar niet met z’n schooljongens selecties, geen diepgang, slappe ervaren spelers kiezen en slecht handje van aankopen, maar ook dat is al 100x uitgelegd hier. 😎

     1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      De Nees bij lijstje staat ook assistent trainer WK finale.
      Moet je even googlen wat voor een invloed Frank heeft gehad op spelers, team, etc
      Ik haal veel info uit wat echte kenners zeggen en niet de supporters zoals jij en ik. Wij kijken vaak ad hoc.
      Jij noemt mij een droeftoeter. Prima. Geen probleem, maar de man kan echt veel. Jij vind van niet ook prima.
      Nog 1 ter overdenking. Je gaf laatste zelf aan dat Ajax selecties vaak verkeerd samenstelt en te jong spelers voor leeuwen gooit. Nu is Frank werkelijk de enige samen met Ronald die structureel succes had. Nogmaals we worden het nooit eens dan maar een droeftoeter😂

     2. De Nees

      Laat maar eug, je ziet het gewoon niet. Je hebt geen vertrouwen in je eigen beoordeling maar laat je graag leiden door kenners. Maar veel van die kenner zie ik analyseren op tv en dan denk ik waar the ef zit ik naar te kijken? D’r is echt maar een handje vol die zinnige dingen roept, de rest roept abc’tjes die ik ook wel zie. Frank heeft helemaal geen structureel succes weer zo’n onzin opmerking. Nogmaals laat maar, als je simpele feiten niet goed weet te beoordelen dan houdt het snel op.

     3. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      De Nees het kan toch gewoon zo zijn dat we het niet eens zijn? Ik vind De Boer een hele goede trainer (eigen beoordeling op basis van 5.5 jaar Ajax en paar jaar Oranje), dan vind jij hem niks (supporter), en vele spelers vinden hem goede trainer en internationals van toen waarderen inbreng De Boer als zeer belangrijk.
      Het enige wat ik zeg is dat ik dan liever bijval in mijn mening van laatste groep mensen krijg dan van jou als supporter.
      En Frank geen structureel succes ? 4 kampioenschappen (bijna 5) in 5.5 jaar. Noem dat maar niet structureel.
      Over 1 ding zijn we het wel eens. De woorden “laat maar” 😄. Op naar volgende topic

 2. AFCA my World

  Alsjeblieft niet,frank is geen trainer,en ook niet iemand die het weer op de rit krijgt,ga eens voor een buitenlander zoals Laudrup, of haal Bosz of Jonk terug, als frank terug komt,kom ik niet meer naar het stadion voor balletjes achteruit of opzij ! Ik wil fris aanvallend voetbal zien geen rondspel of tikkertje ! ⚽️

 3. a.p.

  Frank wat mij betreft ben je welkom ik herinner de 4 schalen achter elkaar nog steeds

  1. Teuntje

   Zo is dat a.p.! De hier zo bewierookte Peter Bosz had de beste selectie van de afgelopen jaren maar werd geen kampioen….

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eens plus als je reeel wil vergelijken moet je eerste seizoen De Boer pakken met eerste seizoen Bosz.
    Dan wint De Boer het. Goed voetbal en een schaal.

 4. Lingeling

  Nee. Weg met die ouwe kliek. Ajax moet veranderen van karakter, meer open worden. 4x kampioen was indrukwekkend, maar geen recept voor toekomstig succes.

 5. De Nees

  Frankje ga toch lekker naar het buitenland, zo veel moois te beleven in de wereld. Pak een leuk clubje in Spanje of zo, leer wat er echt gevraagd wordt in het hedendaagse voetbal en neem dan ooit die ervaring mee naar Ajax. Nu kies je de geijkte makkelijke weg, weinig druk en je mag vast weer fout op fout opstapelen want je krijgt weer krediet van hier tot tokyo. FdB staat gelijk aan kleutervoetbal. Dom, heel dom.

 6. Forever nr14

  Alles liever dan die Ten Hag zeg!! Wat kan er nog slechter als deze prutstert. Tenminste wel een ras ajacied aan het roer

 7. schoppenisvoorlosers

  Alles beter dan Ten Hag. Zo gauw mogelijk, anders haalt ie nog meer 030-knoeiers in huis, waar je nooit meer vanaf komt.

 8. Zlatan4ever

  De Boer terug blijft een goede mogelijkheid. Maar dan wel in een soort duo-functie met Jonk of Schippie voor het aanvallende voetbal aspect. Want indanks de vele schalen op een rij werd je van het voetbal niet erg gelukkig. Saai voetbal !!!!!!!!!!

 9. schoppenisvoorlosers

  Jonk en Schip is voor het aanvallende elan nog veel beter, maar dit bestuur zoekt helaas steun bij de ouwe hap.

 10. Ajaxstaff

  Dan mag Ajax wel opschieten, als er straks alleen nog maar de schaal en de beker gehaalt kan worden is het ECHT te láát hoor.

Reageren is niet mogelijk.