‘Ajax heeft Mexicaanse verdediger op de korrel’

Ajax zou volgens het Mexicaanse Noticias de Fútbol interesse hebben in César Montes, een 21-jarige verdediger die momenteel uitkomt voor het Mexicaanse Monterrey. De 1 meter 93 lange Montes, die voornamelijk in het centrum van de defensie speelt, maakte drie jaar geleden zijn debuut in de Mexicaanse competitie en speelde tot nu toe vijf interlands voor Mexico.

Naast Ajax zou ook Chivas Guadalajara belangstelling hebben voor de verdediger die nog tot 2020 onder contract staat bij Monterrey. Met het vertrek van Nick Viergever en Mitchell Dijks en de blessure van Joel Veltman is Ajax dus nadrukkelijk zoekende naar versterking in de achterhoede, waarbij Lisandro Magallan ook nog steeds hoog op het verlanglijstje van Marc Overmars staat.

Bron: Twitter

Related posts

22 Comments

  1. nick-afca95

   Ik vrees hetzelfde. Prima dat ze optijd anticiperen. Maar je laat een speler toch niet op zo’n jonge leeftijd vertrekken?! Dat word een mooi vooruitzicht voor de toekomst als spelers zo snel de deur weer uit gaan.

 1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Het is dat dit een spelletje wie van de drie word (Magallan, Balbuena of deze Meicaan, anders kunnen we zo langzamerhand meespelen om de Copa Libertadores ? Ik ken hem niet maar hij moet wel heel goed zijn als hij beter is dan Magallan

 2. Zlatan4ever

  Een Mexicaan van 1.93 !!!
  Een gemiddelde Mexicaan is 1.60 ……
  Gelijk kopen ! Als het niks is hij makkelijk door te verkopen aan een willekeurig circus !! ??

 3. Mijn Club

  Ik ben wel een voorstander van zuid-Amerikaanse voetballers, al is het nooit een garantie voor top succes. Lengte is in ieder geval oke. Overigens vind ik Wöber ook oke. Qua leeftijd past ie wel in het elftal, maar ik zie liever een wat meer ervaren jongen. Probleem is natuurlijk wel dat alles en iedereen met voetbaltalent door -tig clubs meteen worden weggekocht. Alleen de vier a vijf grote competities worden beter, en alle andere competities slechter. Kopen van talenten is uiteraard slechts een manier om geld te genereren, hopen op pareltjes zoals Sanchez. Alleen leg die pareltjes dan zo snel mogelijk met een verbeterd contract voor 5 jaar vast, anders krijg je regelmatig van die Kluivert story’s en daar zit niemand op te wachten. En doe iets aan die Raiola: zet in een eerste jeugdcontract dat de belangen van spelers niet behartigd mogen worden door die kerel, op straffe van een gigantische boete of zo. En zorg er als club voor dat je zelf een goede belangenbehartiger in huis hebt, die WEL het beste voor de club wil.

 4. DanielenRico

  Mag wel inderdaad dat we een “langere” selectie mogen hebben, zijn allemaal kleine jochies

 5. Finidi

  Tja het zal wel , ik heb de nieuwe buurvrouw op de korrel met dit mooie voorjaarszonnetje??

   1. De Nees

    Finidi toch niet zo’n kippetje uit Israël? Want dan hoeft het niet hoor.

 6. Arie

  Een vriend uit Brazilie kende deze speler en vertelde dat hij een goede verdediger is.

 7. ajaxhoger

  Ze willen alles wel ,maar kopen ho maar tot nu toe , dadelijk alles weg en zelf achter de feiten aan wandelen .
  En het elftal niet compleet hebben voor de voorronde Cl .

  1. Wenen 1995

   Nou, als Marc zo doorgaat heeft tie zijn zaakjes top voor elkaar ver voordat de CL voorrondes beginnen.

   1. Ajax AB Barcelona

    Inderdaad Wenen, op tijd een elftal met minimaal 6 verschillende nationalteiten van merendeels middelmatige voetballers. Echt klasse. Top bestuur.

Comments are closed.