There are no ads, please add some


‘Vandaag nog geen handtekening van Labyad’

De transfer van Zakaria Labyad van FC Utrecht naar Ajax zal, in tegenstellening tot wat Voetbal international eerder vandaag wist te melden, vandaag nog niet worden afgerond, zo meldt clubwatcher Freek Jansen op Twitter. Omdat de laatste documenten van de medische keuring nog even op zich laten wachten, zal de transfer vandaag niet meer worden afgerond. Alle partijen gaan er echter wel van uit dat alles na het weekend alsnog zal worden afgerond.


Gerelateerde posts

33 reacties

 1. ajaxpers

  Ik kan de spanning niet meer aan!
  Deze verlosser moet zsm komen, maar niet naar A’dam aub

 2. Koning Haarms Wolfs

  Gewoon weg met deze gast. Hij gaat niets voor ons betekenen.

 3. Amsterax

  De trainer van FC Utreg, een middelmatig presterende speler van FC Utreg. Ik dacht dat we gingen verbeteren? Op deze manier gaan we afdalen naar het niveau van die club uit de domme stad.

 4. AFCA my World

  Van mij hoeft het helemaal niet meer door te gaan,er is geld om toppers (in wording) te kopen,nee dan koop je een vriendje van de trainer die maar een gewone speler is, niks bijzonders, hopelijk komt hij toch niet door de keuring ! ⚽️

 5. Vakje129

  Nee niet doen , zitten weer met een speler opgescheept die een mislukkeling van een trainer heeft uitgekozen

 6. Basssieee

  Het blijft bijzonder dat een speler die door de scouting en door Overmars afgekeurd zijn alsnog aangetrokken kan worden omdat de trainer het zo graag wil. Het enige wat ik wel positief vind in vergelijking met de huidige selectie is dat Labyad een, naar mijn idee, harde werker is. Iemand die de mouwen opstroopt en er vol inklapt.
  We gaan het meemaken

 7. Bakkie

  Veel concurrentie heeft ie niet. Dus die gaat lekker op linksbuiten spelen. Snap al die negativiteit hier op het forum niet helemaal. Was ooit een groot talent, heeft nu een mooie leeftijd en de juiste mentaliteit

 8. Bakkie

  Of willen we weer een wisselvallig jochie van 18 die na 10 goeie wedstrijden weggekocht wordt?

 9. Zlatan4ever

  Je zou bijna hopen dat hij niet door de medische keuring heen komt……totaal niet geschikt voor Ajax (middelmaat).
  Mentaal heeft hij al een klein probleempje, hij kan liegen of het “gedrukt” staat over zijn overgang naar Ajax

 10. Stimi

  Voel een senario van labyad die niet komt en een ten hag ontslagen aankomen👍

 11. bukowski7709

  om te janken, afgekeurd door de scouting, gewenst door een trainer op de wip, en gesteund door een kwart achterban kan dit allemaal maar gewoon. diep triest… ten hag eruit en ook niet met plan B(oer) aan komen kakken maar iemand met visie en lef voor die groep pleuren die ėn het leukste voetbal speelt met branie en lef de titels pakt…

 12. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Beetje wel Litmanen😄ze wilde het terecht over de playoffs heen tillen, alleen dan laat je hem wel komen voor een medische keuring op de Toekomst dag ervoor……ja nou stond die jongen beetje voor aap😄.

 13. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Sorry laat ik even zeggen voor joker voordat er aasgieren op me af komen vliegen….

 14. paullus

  zo denderend was die jahanbakhsh tegen ons aller Ajax niet en tegen de kakkies was het ook al niks
  dus z.n topper is dat ook niet

 15. JohnDoe77

  Volgens mij is het best een aardige speler! Niet te duur, dus echt kwaad kan het niet!

 16. Wim Hobe

  Als we dan toch rigoreus bezig zijn, laten we dan de complete Ajax leiding ook maar hun congé geven, voor mensen met visie ,die doortastend zijn en er geen moeite mee hebben een pas aangestelde trainer eruit te schoppen!!

 17. Finidi

  Fijn laten blijven waar die is, haal die Assaidi van twente maar op , kost ddnk ik niet veel want drukt op de begroting daar denk ik en die wilden ze een jaar of 6 geleden ook al halen maar ging toen naar Liverpool dacht ik, best een ervaren standin volgens mij die behoorlijk kan meeballen! En intussen redelijk ervaren.

 18. Finidi

  En lekkere pingeldoos die trainer kan verstaan want heeft ook bij de Graafschap, Heerenveen en Twente espølt of inzetten als tolk dus mes snijdt aan 2 kanten😉

 19. Basisspeler

  Net als Neeskens, Suurbier, Serero, Enoh, Klaassen om maar een paar te noemen.

 20. Emilio4Ajax

  We zullen het zien…de wereldkampioen koning Wolfs heeft gesproken…😘

Reageren is niet mogelijk.