There are no ads, please add some


‘Ajax wil transfer Labyad vandaag afronden’

Ondanks dat Zakaria Labyad woensdag nog in alle toonaarden ontkende, heeft de middenvelder wel een akkoord met Ajax bereikt. Dat meldt althans Voetbal International. De verwachting is bovendien dat hij op zeer korte termijn, mogelijk vandaag nog, zijn handtekening zal zetten onder het contract.

Ajax wil nog voor het weekend alle details in orde maken en de volledige medische keuring afronden, zodat zijn komst definitief is. Afgelopen weken hebben verschillende clubs uit Engeland en Spanje zich gemeld voor Labyad, maar de voorkeur van de international van Marokko ging uit naar een stap naar de Nederlands top, waarbij Ajax als ideale volgende uitdaging gold.

Gerelateerde posts

57 reacties

 1. Wenen 1995

  Denk ook dat het wel een goede aankoop is. Fijn dat Marc niet tot vijf voor twaalf wacht 👍

 2. Zlatan4ever

  Kansloze aankoop ! Middelmatige speler, totaal niet geschikt voor Ajax. Het lijkt net als met de keuze van de coaches dat tegenwoordig iedereen bij Ajax kan komen?!

  1. Emilio4Ajax

   Beste spelers niet altijd het beste team…bovendien mist Ajax vuur in het spel… Kan goed zijn dat Labyad juist het stukje van de puzzel was die we miste… ❌❌❌😘❤️⚽️🍻😎

  2. Litmanen

   Speler is door de scouting afgewezen. Ten Hag wil hem perse hebben.
   Ik kan me voorstellen dat hij minstens één speler wil hebben die hem serieus neemt.

   1. Emilio4Ajax

    Nee, want jij en je kompanen doen dat niet…alleen maar lopen te zeiken de hele tijd… Niets positiefs… alleen dan als je geen kommentaren geeft op dit forum. Voor de rest negatieve vibrationer…😘❌❌❌❤️🥃😎

    1. Zlatan4ever

     Right U R Emelio4Ajax !
     Alleen maar negativiteit van sommige badgasten

 3. Ajaxstaff

  Ajax heeft geen succes met Marokkaanse voetballers zie ook die van Az , Ziyech en denk ook met deze .

 4. Ajaxfoort

  Ik begrijp niet dat hij zo fel ontkent. Ik kan me voorstellen dat hij wil wachten tot het seizoen echt over is. Maar zeg er dan helemaal niets over. Maar ga niet liegen. Dat komt bij mij niet betrouwbaar over. Nu al 1-0 achter voor Labyad.

   1. Moosie

    Appie is ook Marokkaans sukkel heb je nog meer PVV teksten of moet je eerst ff Googlen mafkees

   2. Emilio4Ajax

    Dat is een rasistische opmerking Jeroen68…is genoteerd…!!🍭

 5. Koning Haarms Wolfs

  Nee toch. Weg met dat mannetje. Past niet bij ons, gaat nooit bij ons passen! En daarbij heb ik veel liever die Mahi. 60 kilo prutser erbij.

  1. Emilio4Ajax

   Zitten genoeg prutsers op dit forum… Welkom Labyad enveel success komend seizoen…❌❌❌❤️🍭🍺🍺😎

 6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Afronden en er eerlijk over zijn is het beste. Dan weet iedereen waar hij aan toe is.

 7. Kapstein

  Meerwaarde of niet, het is niet netjes wat hier gebeurt. Utrecht is beait met de play-offs en kan dit soort berichten niet gebruiken. Wacht gewoon met de tam-tam tot de competitie voorbij is voor die jongen en zijn huidige club.

  1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

   Kapstein, ik ben het op zich met je eens. Volgens mij was dat ook het idee. Maar inmiddels was Labyad al gezien bij een medische keuring, dus knullig gedaan idd, en moest Labyad dus tegen beter weten in liegen na de wedstrijd tegen Heerenveen. Ik vermoed dat ze daarom nu doorschakelen en dat het in overleg is geweest met alle partijen.
   Dat gaan we snel merken denk ik als het niet zo is,
   Met rest ook eens. Ik ben op zich geen voorstander van zijn komst, maar ik laat me graag positief verrassen.
   Een ding ben ik zeker enthausiast over en dat zijn zijn vrije trappen.
   Dus welkom Labyad en laat zien dat je Ajacied waardig ben

 8. Kapstein

  En voor al die mensen die hem nu al aan het bashen zijn is het misschien raadzaam hun “deskundigheid” te bewaren tot hij de kans heeft gehad zich voor Ajax te bewijzen.

 9. AFCA my World

  Is ons Ajax na de zomer nog wel de top, met zo’n waardeloze trainer een leeggelopen club en een middelmatige aankoop ? ⚽️

  1. Emilio4Ajax

   Zo waardeloos is ie niet al ben ook ik het niet altijd eens met zn beslissingen…

 10. Valentino

  Doe nou gewoon niet en haal Jahanbaksh. Kan Neres op links en heb je een fantastische voorhoede. Jahanbaksh verdient zichzelf wel terug en met zijn voorzetten kan hij van Dolberg de topscorer maken wat Casper maar zo 10-20 miljoen meer waars kan maken.

 11. KBouter

  Wat ik van de week van hem gezien hebt, hij was bij alle doelpunten betrokken is dit efn goede aankoop voor Ajax.

  1. Zlatan4ever

   KBouter, beste vriend. Alle doelpunten van Utreg waren lucky goals en voorzetten.
   Daarnaast heeft Labyad de hele wedstrijd slecht gespeeld…
   Te laag nivo voor Ajax !!!

 12. KBouter

  Wat ik van de week van hem gezien hebt, hij was bij alle doelpunten betrokken is dit een goede aankoop voor Ajax.

 13. Ajaxstaff

  Mounir El Hamdaoui Hakim Ziyech wát hebben deze voetballers nu laten zien, Hakim was bij Heerenveen Fc Twente goed heeft het bij Ajax nog niet laten en wíl weg ,Labyad is door Ten Haag gehaalt mocht deze eerder weg gaan blijft Ajax weer met deze zitten .

  1. Ajax AB Barcelona

   Hakim, beste speler van de ere divisie en jij hebt het niet gezien? Zonde, ik heb genoten van hem. Helaas waren te weinig spelers on het teM van hetzelfde niveau en dan komt de klasse alweer minder tot zijn recht maar je kan aan alles zien dat het een hele mooie (qua spel 😉) en goede voetballer is. Het mag hier niet van iedereen maar ikzie in zijn voetbewegingen, de passes en het kijken en snel zien van openingen etc. vergelijkingen met Johan. Het onder de 50% maar ik ervaar dan bij die zaken hetzelfde plezier.

   1. Ajaxstaff

    Misschien waren er wel geen betere Hakim was dit jaar niet in zijn doen , vindt hem dat jaar ervoor beter onder Peter Bos dan nu.

   2. Zlatan4ever

    AB / Gert , hou nu eens op om vergelijkingen te maken met Cruijff, vermoeiend man.
    Niemand komt in zijn voetsporen. Hij had helemaal geen goede spelers rond zich heen om goed te zijn, hij maakte andere spelers goed door zijn klasse. Zo heeft hij in zijn 1tje 010 ooit kampioen gemaakt.
    Zelfs Koko Hoekstra en Brard leken topspelers door Johan

    1. Ajax AB Barcelona

     Zlatan jongen, ik geef mijn mening. Ik zeg wat ik zie. Ik heb genoten van Hakim en ik zie in bepaalde gevallen vergelijkingen met Johan. Nergens zeg ik dat hij net zo goed is. Jij bent de vermoeiende hier. Maar ….. ik hou er echt niet mee op hoor.

 14. a.p.

  ik weet het niet hij voor ons de echte versterking is
  En wat gebeurt er als zijn vriend Ten Hag weg gaat?

  1. M800M

   Verloren. Was ook matig hoor. Geeft weinig hoop voor de komende europese wedstrijden

 15. Markie

  Ik heb er vertrouwen in volgensmij is hij een gedreven speler en als ajax zijnde nu moet je iets proberen. Aan miskopen zijn we nu wel gewend. En ja ik heb ook mijn twijfels nog steeds

Reageren is niet mogelijk.