Labyad ontkent overgang naar Ajax: ‘Nee, daar is niks van waar’

Zakaria Labyad mag dan graag een shirt dragen van Ajax maar dat hij voor vier seizoenen getekend heeft in Amsterdam (zie eerder bericht) is de speler volledig onbekend, zo laat hij weten tegenover Fox Sports. Woensdag meldde De Telegraaf dat de aanvaller van FC Utrecht voor zo’n zeven miljoen euro de overstap maakt naar Amsterdam. ‘Nee, daar is niks van waar. Ik heb het natuurlijk ook meegekregen in de media, maar er is helemaal niks van waar’. Of hij op korte termijn dan wél naar Ajax gaat? ‘Dat zal blijken na de play-offs. Ik wil niets te maken hebben met randzaken en de toekomst. Ik heb geen gesprek gehad met Ajax en misschien is het wel een dubbelganger geweest’. 

Bron: Fox Sports

Related posts

41 Comments

 1. Zlatan4ever

  Labyad blijf aub bij Utreg, Ajax heeft spelers nodig met meer technische bagage en voetbalkennis

  1. De Nees

   D’r is niks van waar…tot na de play-offs ja, dan zie je hem plots in een persconferentie poserend in een Ajax shirt. ?

 2. Koning Haarms Wolfs

  Maakt niet uit waar je heen gaat, als je maar hier wegblijft. Ik vind je een eng prutsertje, die echt helemaal niets toevoegt.

 3. ajaxpers

  Justin Kluivert voor recordbedrag naar FC Barcelona – aanvaller mag zelf salaris bepalen

  FC Barcelona presenteert Justin Kluivert deze week als nieuwe aanwinst. De Spaanse landskampioen heeft een akkoord met de aanvaller bereikt en betaalt ongeveer 1.1 miljard euro aan Ajax. De transfer betekent slecht nieuws voor Lionel Messi, die door de komst van Kluivert overbodig wordt.

  Clubs voor het uitkiezen

  Na een seizoen waarin Kluivert (19) zichzelf wekelijks de beste vond, had hij de clubs voor het uitkiezen. Uiteindelijk verkoos hij Barça boven, onder meer, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München en FC Oss. Kluivert: ,,Barcelona is toch wel een mooie club, denk ik. De beste speler aller tijden, mezelf niet meegerekend, heeft er gevoetbald. Daarmee bedoel ik natuurlijk mijn vader.”

  Plafond

  Kluivert denkt dat de tijd rijp is om het hogerop te zoeken. ,,Ik zal in Amsterdam natuurlijk al een paar jaar aan mijn plafond, maar ben uit pure clubliefde toch gebleven. Nu ik van Ajax weer een Europese topclub heb gemaakt, kan ik dit hoofdstuk met een gerust hart sluiten. Ik vind het ergens wel vervelend voor de familieleden van Johan Cruijff, want ik neem aan dat de Amsterdam ArenA nu naar mij vernoemd zal worden. Maar ze zullen het ongetwijfeld begrijpen.”
  FC Barcelona, dat de transfer in de komende transferperiode zal formaliseren, heeft grootste plannen met de sterspeler. Voorzitter Josep Bartomeu: ,,Justin mag zelf bepalen wat hij hier gaat verdienen. En natuurlijk speelt hij iedere wedstrijd, zelfs als hij maar één keer in de week komt trainen. Of ik bang ben voor scheve gezichten? Nou, als Lionel Messi en Luis Suaréz het er niet mee eens zijn, dan vertrekken ze maar. Zo goed zijn ze niet, zeker niet als je ze vergelijkt met de geniale Justin Kluivert.”

  Feest in straten van Barcelona

  Nadat Barcelona de aanstaande transfer woensdagochtend wereldkundig maakte, stroomde de binnenstad vol met tienduizenden jubelende fans. Ook Andrés Iniesta, die na dit seizoen vertrekt, kwam een eerbetoon brengen aan Kluivert. De menigte had echter nauwelijks oog voor het clubicoon. ‘Justin és el nostre salvador’ (‘Justin is onze verlosser’) klonk het uit duizenden Catalaanse kelen tegelijk. ,,Bij zó veel grootsheid kun je alleen maar nederig applaudisseren en respectvol buigen. Ik heb hier een mooie tijd gehad, maar het zal niet lang duren tot mijn prestaties zijn verbleekt bij de brille van Kluivert”, zei Iniesta.

  Twee jaar

  Justin Kluivert – die er onterecht van wordt beticht de realiteit nogal eens uit het oog te verliezen – was overigens nog niet in Barcelona, omdat hij zich in alle rust wil voorbereiden op het WK voetbal. Hij zal in juli alsnog afreizen om een tweejarig contract te tekenen. Kluivert: ,,Ze wilden me een contract voor het leven aanbieden, maar dat heb ik geweigerd. Ik wil twee seizoenen bij Barcelona blijven. Dan ben ik de club toch echt wel ontgroeid.”

  1. Mijn Club

   Die 12 miljard? Ja, dat zou wel gaaf zijn.
   Maar alle gekheid op een stokje: misschien heeft zijn transfer wel te maken met eventuele schulden die vader Patrick heeft? Of zeg ik nou iets geks?
   Misschien heeft de duivel (lees: Raiola) deze voor hem betaald, en is Justin daarom aan hem gelieerd?!
   Zomaar een ‘complottheorie’ …

   1. Basisspeler

    Misschien is hij een over het paard getild jochie die gek gemaakt wordt door miljoenen en life-style die daar bij hoort. Zomaar een theorie.

   2. Litmanen

    Ik denk dat het eerder te maken heeft met de financiele situatie van zijn moeder.

    1. Prinsengracht

     Waar komt jouw obsessie met de moeder van Justin Kluivert toch vandaan? Wie ben jij om anderen te veroordelen? Volgens mij ben je weinig meer dan een eenzame sukkel die het grootste deel van zijn leven slijt op dit forum. Eikel.

    2. dickst14

     Meestal als jij denkt en je zet het ook nog op papier dan lezen wij leugens en onzin.

     1. Litmanen

      Zo blij dat je er weer bent Dikkiedik.
      Zo gemist die diepe inhoudelijke reacties.

  1. Zlatan4ever

   Nou Ralph,
   Dat is leuk voor jou
   Kan je gelijk een seizoenkaart kopen bij FC Utreg. Want die gast moet lekker weg wezen en blijven.

 4. Basisspeler

  Tijdens interview was duidelijk dat hij pas na de play offs het over Ajax wil hebben. Logisch. Nu moet hij zich volledig concentreren op Utrecht.
  Hij komt echt wel!

 5. Iamsterdam2015

  Zeker een Leuke voetballer maar geen meerwaarde. Hij heeft niets meer dan wat de huidige spelers op die plek niet hebben

 6. Peter kopsterk

  Ik had niet voor Labyad gegaan. Tenslotte als TenHag de maand september niet haalt geraakt hij toch op een zijpad.

  1. Basisspeler

   Weet jij al wie de volgende trainer wordt en wat die vindt van Labyad?

 7. AFCA my World

  Hopelijk is wat hij zegt waar,we hoeven hem niet,is niet goed genoeg voor Ajax ! ⚽️

 8. M800M

  De zogenaamde transfer van labyad in ongeveer 1 week tijd: slechts een gerucht —> ontkend —> 100% waar (heeft al getekend) —> niks van waar.

  Ondertussen hebben de kranten weer wat extra oplages verkocht, hebben een aantal ajax (en utrecht) fans weer problemen met hun hoge bloeddruk, en uiteindelijk weet nog steeds niemand de waarheid over deze eventuele transfer. Allemaal waardeloze speculatie.

  1. M800M

   Hmm het script van de app is blijkbaar niet in staat een ‘groter dan’ teken te laten zien. Die —&gt stukjes moesten pijltjes naar rechts zijn (min teken + ‘groter dan’ teken)

Comments are closed.