Raiola: ‘Als het Ajax uitkomt om mij als boeman af te schilderen toont dat weinig zelfreflectie’

Zaakwaarnemer Mino Raiola reageert tegenover De Telegraaf op de opmerking dat hij Justin Kluivert naar de uitgang zou loodsen. “Als Ajax het zo naar voren brengt, dan zij dat zo. Ik heb mezelf een regel opgelegd dat ik niet via de pers communiceer over contracten of onderhandelingen met een club,” aldus Raiola. “Als het Ajax uitkomt om mij als boeman af te schilderen, is dat wat het is. Het toont weinig zelfreflectie. Ik neem alle verantwoordelijkheid, ben de slechterik en het is allemaal mijn schuld.”

De Italiaan krijgt ook de vraag of het bericht klopt dat hij in totaal veertig procent heeft geëist bij een toekomstige transfer. “Zo weinig?”, zegt hij grappend, om daar serieus op verder in te gaan. “Over de inhoud van de contractbesprekingen doe ik geen mededelingen.”

Related posts

37 Comments

    1. De Ajacied

      Echt wordt zo moe van die dikke Calzone,
      Nooit ligt iets aan hem, een grote geldwolf is het
      ❌❌❌

      1. Mr Ajax

        Het ligt aan ons, wij stellen zulke hoge onmogelijke eisen, je moet eens in de spiegel kijken ouwe zakkenvuller!!

  1. Iamsterdam2015

    Iedereen wil zijn eigen haggie redden. Ajax zegt dit dat zus zo om maar aan te tonen dat ze er alles aan gedaan hebben om Justin te houden en Raiola zegt het om maar al te graag aan te tonen dat hij er niks aan kan doen als Justin vertrekt. Grapjassen zijn het, allemaal.

    1. Finidi

      Rijke lampensen zijn et met schijt aan alles zolang et maar geld oplevert of goed overkomt naar de pers of supporters!

  2. Iceman

    Pizza Vreter is het. Wat een engered is deze man Rot op uit de JC Arena je hoort er niet en neem Justin maar mee. Vuille Vieze Riool Rat Kop.??????

  3. Ronny de kort

    Raiola met al zijn contract spelers buiten zetten en nooit meer iemand met contract bij hem binnen laten of anders weg bij ons ajax

  4. Hanski

    Raiola is makelaar en dat hij schijnbaar heel goed…Justin kiest voor hem, dat is zijn goed recht. Krijg je tegengestelde belangen als je net als ik Ajacied ben. Schelden heeft geen zin, doet Raiola nl (terecht) helemaal niks. Gewoon accepteren dat omhooggevallen jochies wel heel makkelijk aan hun transfers komen…net als Mathijs een zelfopgeleide speler die niet te behouden is…marktwerking heet zoiets?
    Niet over zeuren…met al deze zgn sterren werden we 2e…zo goed zijn ze dus ook niet!
    Vokgend jaar hoop ik een echt elftal te zien dat samen een doel heeft…juist dat mist bij Ajax…voor elkaar, veel vuile meters en een paar uitblinkers…
    Hoop dat we een mooie zomer krijgen ?

  5. a.p.

    ik ken hem niet, maar in de gehele pers komt hij er uit als een niets ontzienende geldwolf. Die van de sport een bankbedrijf maakt.

    1. AFCA my World

      Als je in het woordenboek onder rioolrat zoekt, komt zijn naam naar voren ,zegt genoeg lijkt mij !

      1. Mr Ajax

        Ben benieuwd wie er nog meer in jouw woordenboek staan afca my world?

  6. Marcie

    Geen zaken meer doen met deze zakkenvuller. Opflikkeren dikke pizzabakket

  7. Jimmy1971

    Zijn verleden maakt hem een engnek , niet de club Ajax!
    Hij heeft al teveel voetbal loopbanen vermoord voor die stomme euro’s ..
    Ondanks dag is hij wel 1 van de beste onderhandelaars in het vak, zonde dat hij alleen meer het belang van zijn portemonnaie dan van de loopbaan van zijn spelers vertegenwoordigd!

  8. Basisspeler

    Raiola heeft een ban verdient vind ik. Litmanen, mail jij de redactie even?

  9. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Raiola is een goede onderhandelaar en gaat voor zijn spelers door een muur. Hij wil alleen nog weleens vergeten dat een sportieve opbouw belangrijker is op deze leeftijd dan een financiele. Aan de andere kant er komt nu zoveel naar buiten. Als Justin echt wilt blijven heeft hij dat zelf in de hand. Het lijkt er dus echt stevig op dat Justin gewoon niet wil bijtekenen vanwege het veelbeloofde buitenland.
    Raiola heeft maar weinig spelers die hem lozen dus hij doet toch wel veel goed voor zijn voetballers. Helaas kan en mag Ajax hier niet in mee gaan ⚽️.
    Enige wat Ajax rest is de keuze of hem aan contract houden of hem nu de deur uitdoen.
    Ik zeg doe het eerste. Kwaliteit (goede talentvolle speler op veld) boven kwantiteit (de muntjes)

    1. Prinsengracht

      Erg naief weer. Hij gaat niet door een muur voor spelers. Alleen voor zichzelf. En als Kluivert blijft, zonder bij te tekenen, gaat hij niet spelen. Heb je niet opgelet de afgelopen jaren? Probeer gewoon je kop erbij te houden Eug.

      1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

        PG het is wat mij betreft gewoon heel simpel. De speler kan hem tegenhouden, als Raiola dan tegen de speler zijn zin toch een tranfer er doorheen drukt dan zal speler bij hem weggaan. Dus je kan mopperen op hem of zelfs capuchons sturen (bedreiging van jou had ik niet verwacht btw) uiteindelijk bepaalt de speler dus
        En als jij me spelers kan noemen die uit onvrede bij hem zijn weg gegaan en dat zijn er meerdere, dan zal ik mijn “naieve” mening heroverwegen ?????voor jou 5 koppies erbij ?????

        1. Prinsengracht

          Zie je dan echt niet hoe onervaren en dom Kluivert is? Die is mentaal niet in staat om te doen wat goed voor hem is. Ik heb niemand bedreigd. Beetje gay van je dat het forum wil wijsmaken.

          1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            PG volgens mij wil je capuchons sturen? Voor de koffie? Maar goed wat jij wilt.
            Als jij gelijk hebt dan heeft Justin de verkeerde keuze gemaakt met een topspeler als vader. Lijkt me en toch dus zijn eigen verantwoordelijkheid voor evt slechte beslissing en naieve om te denken dat vader Patrick het anders wel verboden had. Ach maakt ook niet uit die jongen verlengt niet dus wsl weg of tribune wsl

          2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

            Verkeerde keuze van zaakwaarnemer natuurlijk met een vader als ervaren man erachter

  10. Iedereen heeft een mening

    Grappig dat juist Raiola het over zelfreflectie heeft. ????

  11. Peter kopsterk

    Als hij Topspelers begeleid en veel geld eraan verdiend dan zeg ik ja. Maar aan een speler die net uit de luiers is wat kan je daar aan verdienen. Zijn volgens mij maar peanuts.

  12. Jimmy1971

    Roma wil Kluivert hebben, Kluivert is kansloos tegen italiaanse verdedigers.. zo dom en zonde voor alle partijen!

  13. Tobias

    Hoe haal je het in je hoofd om 40% te vragen. Laat die kluivert maar lekker met de f5 mee trainen

  14. Valentino

    Flikker toch op Raiola, vuile Charlatan. Lekker weer een carriere kapot maken omdat hij nog niet genoeg geld op de bank heeft staan.

  15. Indojood

    Op die foto lijkt hij een beetje op Nietmanen, wel een veel betere versie overigens.

  16. Iedereen heeft een mening

    Zelfreflectie is jezelf een spiegel voorhouden. Denk dat daar het probleem ligt. Zowel Raiola als Kluivert denken dat ze de allerbeste zijn en dat zeggen ze natuurlijk ook als ze in de spiegel kijken. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand waarom zal ik aan zelfreflectie doen? Wij zijn de allerbeste in Nederland. ??????????

  17. bukowski7709

    laten we wel zijn, kluivert is oud en wijs genoeg om zelf beslissingen te kunnnen nemen en als die voor de keuze raiola kiest dan ken je dat die dikke niet kwalijk nemen…

Comments are closed.