Geruchten: ‘Mexicanen Pizarro en Gutiérrez in nadrukkelijke belangstelling van Ajax’

Ajax gaat op de Mexicaanse tour! Zo lijkt als je enkele Zuid-Amerikaanse media in ieder geval mag geloven. Volgens de Mexicaanse tak van ESPN is Ajax namelijk nadrukkelijk geïntresseerd in twee Mexicanen: Rodolfo Pizarro en Erick Gutiérrez. Middenvelder Pizarro zou vorige week zelf al aangegeven hebben dat hij meerdere aanbiedingen heeft ontvangen vanuit Europa, waaronder ook een club uit Nederland. Erick Gutiérrez, eveneens een middenvelder van 22-jaar komt nu in eigen land nog uit voor Pachuca, maar wil de overstap maken naar Europa, aldus ESPN Deportes. De clubleiding van Pachuca zou ook beloofd hebben mee te werken aan een transfer.

Hoeveel Pizarro zal moeten kosten is nog onduidelijk maar dat er een flink prijskaartje om zijn nek hangt lijkt wel duidelijk daar hij ruim een jaar geleden voor omgerekend ruim 14 miljoen euro de overstap maakte naar Chivas Guadalajara. De clubleiding van Chivas heeft al laten weten niet zo maar mee te willen werken aan een transfer.

De geruchten over een transfer van Gutiérrez werden afgelopen week een stuk groter in Mexico toen de speler zelf een afbeelding op Twitter plaatste, waarin hij zijn shirt lijkt te vervagen in een rood-wit shirt. Nadat eerder ook het niet in rood-wit spelende Celta da Vigo aan hem werden gelinkt, geldt dat nu ook voor Ajax. PSV wordt ook al langere tijd gelinkt aan Gutiérrez.

Related posts

29 Comments

 1. Peter kopsterk

  We hebben al een heleboel middenvelders. Dat gaat daar druk worden?

  1. De Ajacied

   Iedere topper is welkom, maar niet van B of C kwaliteit spelers.
   Er moet gewoon iets heel goeds binnen gehaald worden.
   ❌❌❌

   1. Mr Ajax

    Inderdaad ajacied, gewoon eens een echte topper naar amsterdam halen ipv al die groeibriljantjes

   2. nick-afca95

    Beide middenvelders maar pizzaro kan ook op de vleugel. Die heeft ook een prima snelheid daar voor. Beide redelijk creatief. Beide hebben een best aardig niveau. Ze zullen niet onder doen voor andere spelers bij Ajax denk ik zo. Maar deze heren zullen wel aardig wat kosten denk ik zo.

  2. Emilio4Ajax

   Iedere positie dient 3x bezet te zijn, vanwege CL, EL en Jong Ajax…?

 2. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Ja geruchten geruchten…1 ding weet ik zeker. Ajax zal geen 20mln plus betalen voor een speler en daar lijkt dit gerucht wel naar toe te gaan. Even parkeren maar dit gerucht ?

 3. ajaxhoger

  Goed nieuws natuurlijk , ze willen elke speler wel ,maar kopen ze hem
  Dat is een grote vraag natuurlijk , ziyech gaat weg , schone is niet meer wat het geweest is , dan kan het ,maar we hebben frankie ook nog .
  niet geschoten is altijd mis natuurlijk ,ik ben benieuwd wat er gaast komen enwie er weg gaan voor hoeveel ,en het belangrijkste is nog ,hebben we de selectie klaar voor het vestrijken van de tranfer datum,daar is ajax heer en meester in om nog niet alles compleet te hebben.

  1. jood84

   je moet toch ergens een kampioen in zijn ajaxhoger, dan maar in het falende transferbeleid ?

  1. J18

   We hebben nu Bandé met daarachter Johnsen. Weet niet of dat dus echt nodig is. Ik zie zelf liever Jahanbakhsh voor de rechterkant komen, maar die zal wel te duur zijn…

  2. jood84

   Onana heeft ook aangegeven weg te willen. dus een keeper is altijd handig. die Griekse kakkie mag van mij ook wel weg.

 4. ajaxpers

  Het beste nieuws is dat die werkloze Bosz bij Nice aan de slag gaat en hopelijk daar lang blijft.

  1. Jimmy1971

   Bedoel je Peter Bosz, die ons Ajax, het beste voetbal van de laatste 10 jaar heeft laten spelen en ons Europees weer op de kaart zette ?!

 5. ajaxpers

  Waar? Wie? Wanneer?
  Ja de man die niks won en alleen het team verneukte. Alleen tegen NEC was het mooi voetbal

  1. AFCA my World

   Jij bent echt niet goed bij je hoofd,hij heeft ons het mooiste voetbal in jaren gegeven,als hij had kunnen blijven waren wij dit jaar kampioen geworden en niet pisvee ! Hij kwam alleen in botsing met dennis grootheidswaanzin bergkramp ! Later zagen overmars en vd sar dat hij wel Ajax diende en bergkramp alleen zichzelf ! Maar toen was het al te laat !

  2. Jimmy1971

   Ben je vorig seizoen niet meer uit je winterslaap gekomen, Ajaxpers ?! Of heb je een stok met 2 rode strepen erop?
   Het elftal van Bosz was na de winterstop vaak weergaloos..

  3. Charka53

   Last van de zon ajaxpers , als we Bosz nog hadden waren we kampioen geworden en wat voor Ajax leuk had geweest de spelers waren meer waard geworden dus neem maar snel een koude douche.

 6. Finidi

  Heb ook wel nadrukkelijke belangstelling voor overbuurvrouw maar wordt men eigen mandekker niet kwijt haha

 7. Finidi

  Wat een smoesjes zeg,als ze al komen dan naar psv omdat die Lozano daar ook al zit denk ik.

 8. AFCA my World

  Er word altijd veel geschreven over clubs die wat geld hebben ! Ajax zal alles rustig bestuderen en gaan geen 20 miljoen betalen voor een speler ! Verder zeggen deze spelers mij niet zoveel ! Er lopen in nederland ook nog toekomstige kanjers rond, kijk daar eerst eens naar ! ⚽️

 9. Dagrump

  We hebben elk jaar hetzefde probleem. Het elftal wordt steeds leeg gekocht en wij kunnen weer gaan bouwen aan een nieuw team. Het salaris plafon moet gewoon omhoog !! En Kluivert geen verhoging geven. Tis toch niet normaal op deze manier!! vieze spelletjes !! Bijna 1 jaar aan het praten. En wat zou het om je contract te verlengen met wat meer geld. Als ze je echt willen hebben lukt dat ook wel met een 2 of 3 jarig contract. Maar om de best betaalde speler te worden. Eerst dan maar eens een dragende speler worden.

 10. a.p.

  nog meer zuid Amerikanen we moeten straks onze spelers in het Spaans en Portugees aanmoedigen. Sorry hoor ……waar gaan we naar toe….

  1. AFCA my World

   Maar toch als ze belangrijk voor ons zijn,sta jij ook op voor ze ! Helaas blijven ze allemaal niet lang, spurs willen langs komen voor Neres en Nico,er gaan bedragen van 70 miljoen rond !,!

 11. Basisspeler

  Koop Lozano en v Ginkel. Kan PSV volgend jaar in ieder geval geen kampioen worden.

 12. Iamsterdam2015

  Jaaaaa daar gaan we weer. Het seizoen is afgelopen en we krjjgen weer een periode vol geruchten etc etc. We gaan het beleven.

 13. ajaxpers

  Ik moet aan “zangeres zonder naam” denken met het nummer Mexico

Comments are closed.