There are no ads, please add some


‘Ajax neemt aankopen Schuurs en Bandé alvast mee naar Dubai’

Ajax neemt volgens De Telegraaf de nieuwe aankopen Hassane Bandé en Perr Schuurs mee op de geplande reis naar Dubai. De twee versterkingen, die pas vanaf volgend seizoen officieel mogen uitkomen voor Ajax, werden eerder dit seizoen al gecontracteerd met het oog op de toekomst.

Bandé, die dit seizoen degradeerde met KV Mechelen, is uitgespeeld met zijn Belgische club. Ook Schuurs hoeft niet meer in actie te komen voor Fortuna Sittard dat met een tweede plek in de Jupiler League is verzekerd van promotie naar de Eredivisie. Beide spelers krijgen daarom naar verluidt de tijd om alvast te wennen aan hun nieuwe werkgever.


Gerelateerde posts

51 reacties

 1. dioajax

  Welkom bij onze AJAX de mooiste club in de wereld…hoop dat jullie 100% geven dit seizoen voor ajax…success schuurs en bande…welkom…

  1. Moosie

   sorry 58 ik misbruik jouw reactie om te kunnen vragen waarom mijn gappie Dick niet meer kan reageren.
   En als jullie hem er dan afgeflikkerd hebben geef hem dan tenminste tekst en uitleg.
   wij zijn met een grote groep wel benieuwd wat jullie motivatie was om Litmanen te laten blijven doorgaan en dan Dick eraf te gooien.

     1. Litmanen

      Jij gaat er van uit dat ik er voor gezorgd heb dat je maatje Dickie een ban heeft. Aangezien ik dat soort achterbakse, gluiperige streken niet lever ga jij nu je excuses aanbieden.

      Toch?

     2. Gert Bals

      Jij geen achterbaksestreken? Bus laten inrijden op supporters, zeggen dat homosexualiteit niet normaal is, coffeshophouders beschimpen en zelfs dood wensen. Ben jij vroeger misbruikt soor een priester? Jij moet je excuses aanbieden idioot dat je bent.

     3. vak411

      ab Gert bals of wat dan ook. wanneer ga jij met je gestook, gezeik en achterlijke gedoe weg hier. man man, ik, en anderen die ik ken reageer amper meer hier. jij verpest het. ieder artikel wat ik lees is al maanden binnen een paar reacties gezeik over dingen die niets met het artikel te maken hebben. zou je 1000 mensen heel blij willen maken door te kappen met die shit?

     4. Zlatan4ever

      Goed verhaal vak411 , helemaal mee eens, alleen maar negatieve shit

     5. Gert Bals

      Jij bent gelukkig de positieve noot hier. @vak411: apart dat je mij aanspreekt maar ook weer niet onverwacht. Ik zou graag de 1000 nicks willen weten en nu niet met max 10 random nicks aankomen maar de 1000 nicks waarvan je 100% zeker weet en aan kunt tonen dat ze deze mening delen en Litmanen verkiezen boven mij.

     6. Johan-Marco-Franklin-Dennis

      Vak411 mooie woorden recht uit je hart, daarom ik steun ze. Lol is er allang af bij en over de mooiste club op deze aardbol. En echt door 1 man. 100% eens dus !!!!!!!!

     7. Gert Bals

      Jezus Eug wat ben jij een zeug. Wat een triest figuur ben jij. Je hebt je hoofd er echt niet meer bij. Eikel. De trog is nog te goed voor jou.

     8. Moosie

      Nietmanen al ga je op je kop staan met een Eenhoorn in je reet jij krijgt nooit en dan ook nooit een excuus van mij.
      Fred kreeg dat wel
      ik stuur je morgen ff een mail ouwe ik heb nu bezoek.

     9. Gert Bals

      Als ik die eenhoorn persoonlijk in zijn reet mag doen, krijgt hij van mij wel excuses hoor. Tenminste, als hij wel gaat beloven daarna bus 23 aan te houden met een capuchon diep over zijn ogen getrokken.

     10. Litmanen

      Ja Moosie, doe maar even een mail, dan kan de waard laten zien hoe hij zijn klanten vertrouwt.
      En verder voor de heer AB, graag even een verwijzing naar de tekst waarin ik homo’s zeg te haten en waarin ik zeg dat je moet inrijden op supporters.
      Dat een bus niet moet stoppen voor dat gajes bleek het overgrote deel van de supporters hier ook te vinden, zelfs jij, kijk je eigen teksten even na.
      Wat de homo’s betreft: Moosie stelde voor om zijn dochter te vragen om lesbische te worden zodat hij niet de schoonvader zou kunnen worden van Veltman, die overigens keurig getrouwd is en kort geleden vader is geworden.

      Kijk AB, jouw leugenachtige achterbakse streken zijn bij de meeste supporters wel bekend. Maar voor degene die nog enige twijfels hadden, graag gedaan.

      Knap he, dat ik niet dezelfde achterbuurttaal spreek als jullie clubje.
      Kwestie van opvoeding.

     11. Moosie

      ik heb met mijn dochter dat afgesproken toen ze 3 maanden was had niets met veltman te maken nitwit

     12. Gert Bals

      Suffie, je bent in eerste instantie een leugenaar (what’s new)
      A) ik heb nooit gezegd dat de bus gas moest geven
      B) neem verantwoording voor je eigen woorden en wijs niet naar anderen
      C) mensen die het geen probleem vinden dat hun kind homosexueel is moeten zich volgens jou laten opnemen
      D) jij adviseert mij van de 2e ring te springen in het JC stadion
      E) jij vindt dat Moosie als coffeeshophouder dood moet
      F) jij hoopt dat de dochter van Moosie zwaar verslaafd raakt aan de drugs
      G) jij hebt een hekel aan het karakter van Marokkanen
      Jij bent een Farizeeër. Graag gedaan.

     13. Ajax1958

      Mwahhhh, vwb je laatste allinea, ik heb je in de topic “Raiola eist……” een keurige vraag gesteld, zonder schelden of wat ook. Je weigert te antwoorden en dan noem je mij een gek. Nu betrek je in je antwoord “het overgrote deel van de supporters hier” er bij. Ga jij nu voor andere supporters praten om jezelf te vergoeilijken? Je bent gewoon een gluiperige draaikont en pathalogish leugenaar. Wat zelfreflectie zou je sieren.

 2. DanielenRico

  Zou wat zijn dat die Bande er 3 inschopt, en dan kijken wat Ajax doet met Kluivert

   1. Jimmy1971

    Kluivert nu verkopen wordt nu toch niets meer, en is anders weer kapitaalvernietiging !
    Bande is ook echt niet minder dan Kluivert..

 3. Basisspeler

  Wennen aan je nieuwe werkgever in Dubai. Gaat Kluivert nog mee?

  1. Yindi

   Denk het niet. Kluivert gaat zijn ondergang tegemoet. Wat moet die baby in Italie? Die wordt door die Ital. verdedigers vermorzeld. Einde carriére als je het mij vraagt.

   1. Yindi

    En ik denk trouwens ook dat we van zijn vertrek niet echt wakker hoeven te liggen.

    1. Basisspeler

     In Italië zijn ze dol op baby’s Snap de heisa niet zo. Hij is absoluut niet onmisbaar. Verkopen en klaar. Of als je een voorbeeld wilt stellen gewoon aan contract houden a la Boilesen.

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Vooruitstrevend en daadkrachtig van Ajax, en goed van die jongens dat ze dat ook willen😄👍

  1. Litmanen

   Hiezo? Bande traint al op de toekomst, Schuurs is klaar in Sittard.
   Ik denk dat ze graag een kans krijgen zo snel.
   Hoewel, ik denk dat Schuurs in Jong gehouden wordt zolang als De Ligt blijft.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Eigenlijk heb je gelijk haha maar voor zover ik weet is dit nog nooit gebeurd dacht ik

 5. Beeckman

  Vind het allemaal maar een zielige vertooning, contract is contract toch

 6. AFCA my World

  Kijk dat is eens goed nieuws, welkom bij de mooiste en beste (niet op dit moment helaas) club van nederland ! ⚽️

 7. Peter kopsterk

  Goed bezig Hassane en Perr. Alvast kennis maken met spelers en trainers.

 8. Iedereen heeft een mening

  Mooi, kunnen ze Kluivert thuis laten. Al hoewel, in de woestijn valt nog meer te verdienen. 😎😎😎

 9. jood84

  welkom boys! ik hoop dat jullie je makkelijk kunnen aanpassen bij de mooiste club ✡✡✡

 10. bukowski7709

  benieuwd naar hoe het er in septeber uit gaat zien, de eerste 11 die in de basis staan kunnen nog wel voor aardig wat verrassingen zorgen!

 11. ajaxpers

  Justin Kluivert voor recordbedrag naar FC Barcelona – aanvaller mag zelf salaris bepalen

  FC Barcelona presenteert Justin Kluivert deze week als nieuwe aanwinst. De Spaanse landskampioen heeft een akkoord met de aanvaller bereikt en betaalt ongeveer 1.1 miljard euro aan Ajax. De transfer betekent slecht nieuws voor Lionel Messi, die door de komst van Kluivert overbodig wordt.

  Clubs voor het uitkiezen

  Na een seizoen waarin Kluivert (19) zichzelf wekelijks de beste vond, had hij de clubs voor het uitkiezen. Uiteindelijk verkoos hij Barça boven, onder meer, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Bayern München en FC Oss. Kluivert: ,,Barcelona is toch wel een mooie club, denk ik. De beste speler aller tijden, mezelf niet meegerekend, heeft er gevoetbald. Daarmee bedoel ik natuurlijk mijn vader.”

  Plafond

  Kluivert denkt dat de tijd rijp is om het hogerop te zoeken. ,,Ik zal in Amsterdam natuurlijk al een paar jaar aan mijn plafond, maar ben uit pure clubliefde toch gebleven. Nu ik van Ajax weer een Europese topclub heb gemaakt, kan ik dit hoofdstuk met een gerust hart sluiten. Ik vind het ergens wel vervelend voor de familieleden van Johan Cruijff, want ik neem aan dat de Amsterdam ArenA nu naar mij vernoemd zal worden. Maar ze zullen het ongetwijfeld begrijpen.”
  FC Barcelona, dat de transfer in de komende transferperiode zal formaliseren, heeft grootste plannen met de sterspeler. Voorzitter Josep Bartomeu: ,,Justin mag zelf bepalen wat hij hier gaat verdienen. En natuurlijk speelt hij iedere wedstrijd, zelfs als hij maar één keer in de week komt trainen. Of ik bang ben voor scheve gezichten? Nou, als Lionel Messi en Luis Suaréz het er niet mee eens zijn, dan vertrekken ze maar. Zo goed zijn ze niet, zeker niet als je ze vergelijkt met de geniale Justin Kluivert.”

  Feest in straten van Barcelona

  Nadat Barcelona de aanstaande transfer woensdagochtend wereldkundig maakte, stroomde de binnenstad vol met tienduizenden jubelende fans. Ook Andrés Iniesta, die na dit seizoen vertrekt, kwam een eerbetoon brengen aan Kluivert. De menigte had echter nauwelijks oog voor het clubicoon. ‘Justin és el nostre salvador’ (‘Justin is onze verlosser’) klonk het uit duizenden Catalaanse kelen tegelijk. ,,Bij zó veel grootsheid kun je alleen maar nederig applaudisseren en respectvol buigen. Ik heb hier een mooie tijd gehad, maar het zal niet lang duren tot mijn prestaties zijn verbleekt bij de brille van Kluivert”, zei Iniesta.

  Twee jaar

  Justin Kluivert – die er onterecht van wordt beticht de realiteit nogal eens uit het oog te verliezen – was overigens nog niet in Barcelona, omdat hij zich in alle rust wil voorbereiden op het WK voetbal. Hij zal in juli alsnog afreizen om een tweejarig contract te tekenen. Kluivert: ,,Ze wilden me een contract voor het leven aanbieden, maar dat heb ik geweigerd. Ik wil twee seizoenen bij Barcelona blijven. Dan ben ik de club toch echt wel ontgroeid.”

 12. Zlatan4ever

  Gelukkig worden Schuurs en Bande door de meeste leden van dit forum welkom geheten.
  Mochten ze komend seizoen in de basis komen laten wij dan net zo positief blijven voor deze nieuwelingen. Ajax 4ever !

 13. timkloppers

  hoop dat er nog meer nieuwe spelers meegaan. ben bang dat we selectie weer te laat compleet hebben. seizoen begint nu nog weer eerder.

 14. Charka53

  Veel succes nieuwelingen ik hoop dat jullie het redden en niet na een seizoen weer verder willen.

Reageren is niet mogelijk.