There are no ads, please add some


Prijsvraag: Win het splinternieuwe Ajax uitshirt 2018-2019

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax. Dit keer wederom een fantastische prijs: De winnaar ontvangt namelijk het spiksplinternieuwe Ajax uitshirt van komend seizoen! Wat moet je daarvoor doen? Deze keer is de vraag wederom: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto? Ditmaal een foto van de competitie thuiswedstrijd van 29 april thuis tegen AZ. Denk jij het te weten wie het is? 

Win dus zo’n fantastisch tenue voor jezelf of als verrassing voor je man, vrouw, zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ook de complete Ajax-uit collectie 2018-2019, en dus ook dit nieuwe shirt, met 10% korting!!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-speler op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met vrijdag 11 mei a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Gerelateerde posts

6 reacties

    1. jood84

      van mij mag je hem hebben DanielenRico, ik ben er niet va gecharmeerd

Reageren is niet mogelijk.