‘FC Groningen wil Cassierra komend seizoen huren’

FC Groningen hoopt om Mateo Cassierra komend seizoen op huurbasis over te nemen van Ajax, zo meldt De Telegraaf. De Noorderlingen zouden ook goede kans maken op een tijdelijke overgang van de Colombiaanse spits. Cassierra gaf eerder in een interview al aan te kijken naar andere opties als hij geen kans in het eerste elftal zou krijgen in het nieuwe seizoen.

Related posts

21 Comments

 1. Wenen 1995

  Vind ik eigenlijk wel goed nieuws. Lekker voor een jaartje verhuren en zijn ontwikkeling goed volgen. Wie weet komt hij wel als een super spits of rechtsbuiten terug en beleven we nog veel mooie momenten met hem. Ga ervoor, Cassierra!

  1. Ajaxslied

   Dit zou zeer zeker goed zijn voor zijn ontwikkeling. We hebben Dolberg en Huntelaar voor volgend seizoen dus een jaar eredivisie spelen bij Groningen is het beste voor alle partijen.

 2. AFCA my World

  Zo jammer dat hij nog steeds geen kans heeft gehad,laat hem in de voorbereiding eens veel spelen ! ⚽️

  1. ruben464

   Inplaats van hunter of dolberg? Is wel lastig om dat te overwegen

  1. Iamsterdam2015

   Nou Ajaxpers wat heeft hij dan net niet est bijvoorbeeld een Dolberg dat weer net wel heeft? Ik snap niet dat Ten Hag hem geen lans geeft en maar bij Dolberg blijft…… die heeft het al )buiten zijn blessures om natuurlijk) al ruim een jaar niet……

   1. Mr Ajax

    Cassierra is er nog net niet, dus dit kan het zetje geven, al vind ik hem achter onze spitsen ook wel fijn, als dolberg het toch niet wordt of weer geblesseerd raakt..

 3. Koning Haarms Wolfs

  Gun het Cassierra van harte. Daarbij hebben we dat met meer spelers gedaan (o.a. Reiziger) en die kwamen vaak ook een stuk sterker terug.

  1. jood84

   verhuren aan een eredivisie club is altijd beter dan in de eerste divisie spelen voor Cassierra. ik hoop dat wanneer die word verhuurd hij een mooi seizoen heeft en sterker terug komt.

 4. Finidi

  Zoals ten Hag zou kunnen zeggen “ neet geschoot’n is altied mis”

 5. DanielenRico

  Die kans moet Mateo grijpen, geen te hoge club en ook weer niet te laag

 6. Zlatan4ever

  Zou fijn zijn voor Cassiera om elke week in de eredivisie te spelen. Maar er word wel enorm met deze man gesold,dat hij nog gemotiveerd is na al het “vertrouwen” wat in hem is gesteld. Ajax dat had beter gekund

 7. a.p.

  goed plan kan hij na eredivisie-ervaring bij Groningen terugkomen. Hij kan het wel dat heeft hij bewezen bij Jong Ajax

 8. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Lijkt me een reeele optie. En spelers komen vaak Ajax klaar terug uit Groningen..en in Amsterdam hebben we Huntelaar, Dolberg en Sierhuis.

 9. bukowski7709

  zou een goede zet zijn! in de eredivisie proberen een basisplaats te veroveren het is wel duidelijk dat die bij ajax nog geen kans lijkt te krijgen, loopt huntelaar voor in de weg…

 10. ajacied078

  geef hem een kans op de plek van kluivert… slechter kan hij het niet doen.

Comments are closed.