There are no ads, please add some


‘Ajax gaat niet in op bod van 28 miljoen voor Neres’

Ajax heeft volgens Voetbal International een bod van 28 miljoen ontvangen voor David Neres maar de clubleiding heeft dat resoluut afgewezen. Het zou gaan om een, niet nader genoemde, Duitse topclub. Neres werd anderhalf jaar geleden door Ajax voor twaalf miljoen euro opgehaald bij São Paulo en brak afgelopen seizoen echt door. Met vijftien doelpunten en veertien assists in 38 officiële duels was de rechtsbuiten van grote waarde. Neres, die nog tot medio 2021 onder contract staat bij Ajax, heeft dan ook te horen gekregen dat Ajax hem deze zomer niet wil verkopen.

Bron: VI


Gerelateerde posts

59 reacties

 1. dioajax

  Goed gedaan van ajax en hoop dat ze veranderen en dat ze nu een echte team zullen opbouwen…neres is een van de beste voor de nieuwe seizoen…

 2. Iceman

  Opzouten Neres. Blijft straks worden we weer helemaal leeg geroofd.

 3. Vakje129

  Goed bezig , hopelijk gaat er strak geen club komen die meer op tafel gooit want dan weet ik niet of Marcnetto zwicht

 4. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Zo toch een goede keuze gebleken om Neres aan te trekken! Overigens zijn zijn prestaies nog steeds teveel onderbelicht ook door mij. Is hij niet gewoon de sterspeler van ons met vijtien doelpunten en veertien assists. Plus ik kan echt genieten van zijn acties. Daarom inderdaad heel goed nieuws dat Ajax dit weigert 😃👍⚽️⚽️

 5. Prinsengracht

  Ze moeten volgend seizoen de aanvallers meer laten loslopen. Geen opdrachten. Geen vaste plaats. Door elkaar. Voor Neres is dat prima. Voor Bandé ook. En Dolberg moet het ook kunnen. Huntelaar pinchhitter.

 6. Peter kopsterk

  Ik zou hem een verbetert contract geven. En in het contract een afkoopclausule laten opnemen. Gaan ze nog veel plezier aan beleven aan David Neres.

 7. Wenen 1995

  Hopelijk heeft Neres wel karakter en gaat tie geen vertrek forceren….

 8. Iamsterdam2015

  Toch een vreemde gewaarwording. We hebben niks nakkes noppes gewonnen maar we raken onze spelers wel kwijt alsof we alles hebben gewonnen. Ach WZAWZDB!!!
  Poot stijf houden en niet laten gaan, al weet ik dat dat wisfull thunking is

 9. timkloppers

  als ik zo een beetje alle waardes schat die er langskomen of die er Door Engelse tabloids naar buiten worden gebracht komen we straks uit op meer dan 100 miljoen. Het grootste nadeel je koopt geen kwaliteit terug. De spelers die je nodig hebt willen niet in Mickey mouse competitie met lage salarissen. Dus moet je weer gokken dat je jonge aankopen een sanches of neres wordt.

 10. Prinsengracht

  Ik weet niet of het jullie ook opvalt, maar iedere speler in de eredivisie die maar een beetje opgevallen is dit seizoen, wordt weggehaald door buitenlandse clubs. PSV en AZ lopen ook leeg.

 11. Dagrump

  Pff gaat weer lekker kunnen we dalik weer helemaal opnieuw gaan beginnen !! Wat houden we nog over als er 4/5 man vertrekken! Gewoon poot stijf houden en helemaal niks verkopen !!

 12. Iamsterdam2015

  Eerlijk gezegd niet opgevallen buiten Weghorst om dan. Maar dat zal best

 13. Ajax 1

  Vd sar gaf gisteren toch duidelijk aan dat behalve ziyech en kluivert niemand vertrekken mag verder. Ik ben benieuwd; zou strak zijn als ze daar gewoon keihard aan vast houden, nog voor geen 100 mln de ligt weg doen.

 14. Ajax 1

  Want, wie gaat er bij psv weg dan? Lozano misschien, maar verder hoor je toch weinig over vertrekkende psv spelers?

 15. Prinsengracht

  Er is sprake van Zoet, de Jong, die aanvoerder, de rechtsback, Brenet, en nog een paar hoor.

 16. wieiswie

  Als dat bod echt is gedaan dan is ie weg want dan komen ze wel rond de 50 uit

 17. Ajax 1

  De jong? die is al eens mislukt. Zoet zou aderlating zijn voor psv. Brenet is vervangbaar. V ginkel? Heeft knieprobleem, komt nooit meer in de buitenlandse subtop aan de bak.

 18. Ajax 1

  Zoet zou aderlating zijn en zou kunnen. De jong is al mislukt in duitsland, denk dat die niet zo gewild os. Brenet is vervangbaar. En v ginkel heeft een zwakke knie dus zullen clubs ook voorzichtig mee zijn. Denk dat het mee zal vallen bij psv, maar we zullen zien.

 19. AFCA my World

  Ach the spurs willen neres en nico halen voor 80 miljoen, we hebben straks weer geen elftal meer ! ⚽️

 20. a.p.

  afca my world . ja daar ben ik ook bang voor….voor mij de bevestiging waarom Neres niet juigde bij zijn doelpunten. hij weet zelf al veel meer.

 21. Litmanen

  Voor de hoofdprijs mag iedereen weg. Daar is gewoon niets aan te doen. Als ze dan ook echt de hoofdprijs opleveren en zo’n jongen wil ook echt, tja.

 22. Litmanen

  Eens Eug en Prinsengracht. Maar met Ten Hag gaat het niet gebeuren. Die speelt niet zoals Ajax dat hoort te doen, avontuurlijke, verrassend.

 23. Lingeling

  Plan is een paar spelers te behouden, als die een meerwaarde blijken fors salarisverhoging bieden en contract openbreken en bij geen akkoord verkopen, ruim voor afloop contract. Dus in geval van Neres: beslissing volgende zomer.

 24. Dagrump

  En alweer klasse van Van der Sar!! Hoop echt dat we het elftal een beetje bij elkaar kunnen houden en zeker de belangrijke spelers !

 25. Dagrump

  En als Neres zo door blijft gaan en nog beter wordt is ie volgend jaar veel meer waard en miss wel bij een hele mooie club. Zie hem graag spelen. En hoop dat ie nog een jaartje of 2 blijft ! En als de rest van de jeugd slim is blijven ze allemaal nog 2 jaar en dan naar een grotere competie. Maar we kunnen zeggen wat we willen maar ze moeten zelf op hun bek gaan !! 😜

 26. Zlatan4ever

  Neres blijft nog wel een tijdje gezien zijn contract. Maar als er een bieding komt van boven de 50 miljoen???? Dan weet ik het zo net nog niet….
  Word vervolgd

 27. JohnDoe77

  Gelukkig staat Ajax hier wat sterker als met Justin, daar loopt het contract nogmaar een jaartje. Grote geld he…

 28. Charka53

  Een kleine salaris verhoging is misschien al genoeg om de spelers wat langer vast te houden .

 29. Bakkie

  Heerlijke spelertje inderdaad, en rendement is ook uitstekend. En dan te bedenken dat de helft van de supporters hem al hadden bestempeld als miskoop, toen hij nog aan het acclimatiseren was

 30. Jimmy1971

  Ik kan echt van Neres genieten!
  Beter dan Kluivert, en minder babbels..

 31. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  PG eens maar heb zelfde twijfel als Litmanen. Dan heb je een andere coach nodig, maar dat is logisch 😃

 32. Johan065

  Welke speler van psv is meer dan 10 miljoen waard? Alleen van Ginkel en Lozano. Maar die worden wel kampioen die kneuzen.

 33. Teuntje

  Dit horen we ieder jaar en als puntje bij paaltje komt, worden ze “gewoon” verkocht!

 34. Ajax 1

  V ginkel heeft een zwakke knie. Daar gaat niemand 10 mln voor betalen

 35. ajacied078

  als die topclub bayern was dan wordt het interesant. maja je hoort deze dagen niks anders als roddels. als clubs van dat formaat concreet worden voor welke speler dan ook dan is die voor 90 procent weg.

 36. Mijn Club

  In principe schrijf je dat Neres op moet rotten 😉 Uiteraard begrijp ik wel dat je dat juist niet wil

 37. ajaxhoger

  Waarom word alles elke keer bij ajax weg gekocht , zo kan je nooit geen elftal bouwen , we krijgen steeds meer geld ,en geen goed elftal .
  Ik hoop toch echt dat Reres blijft .

 38. De Nees

  Na wat give and take zou je op 32 mln kunnen uitkomen, handen dichtknijpen en verkopen. Neres speelt in de ED plus is een buitenspeler, denken dat het volgend jaar richting 40-50 mln gaat is niet realistisch.

 39. Iedereen heeft een mening

  hebben heel veel mensen toch gelijk gekregen dat Neres geen €15 mio waard zou zijn. 🤑🤑🤑🤑😂😂😂

 40. ems

  Europees spelen en hoger salarisplafond houdt ze net wat langer vast is mijn stellige overuiging

Reageren is niet mogelijk.