There are no ads, please add some


‘Van der Sar blokkeert miljoenentransfer van Kluivert naar Manchester United’

De soap rondom Justin Kluivert begint zo langzamerhand ernstige vormen aan te nemen. Waar wij eerder al berichten dat zaakwaarnemer Mino Raiola bezig is om Ajax voor het blok te zetten, zie eerder bericht, heeft nu ook Edwin van der Sar van zich laten horen.

De algemeen directeur is niet van plan om Kluivert te laten vertrekken naar Manchester United en wenst ook niet mee te werken aan een zogenaamde vriendendienst aangezien Van der Sar zelf jarenlang actief is geweest voor de club uit Manchester. ‘How Man United legend Edwin Van der Sar is blocking his former club’s attempts to sign Justin Kluivert’, is vandaag te lezen in The Mirror. Het kamp van Kluivert, geleid door zaakwaarnemer Mino Raiola, is al maandenlang in gesprek met Ajax over een nieuw contract voor de jonge Ajacied, maar getekend is er nog altijd niet. Het is de vraag of dat gaat gebeuren. Inmiddels zou Raiola overwegen om ander aanbiedingen voor Kluivert te gaan bekijken en heeft hij meerdere keren laten weten dat Ajax het contract moet verlengen met een riant salaris en tekengeld voor Kluivert, of de voetballer vertrekt uit de Johan Cruijff Arena.

Bron: AD

Gerelateerde posts

103 reacties

 1. DanielenRico

  Justin, ga nou eens 1 a 2 jaar uitblinken bij Ajax, dan zouden mensen begrijpen dat je naar Man U gaat

  1. nick-afca95

   Precies. Hij heeft hooguit 10 goede wedstrijden gespeeld voor Ajax. Je moet pas denken aan een vertrek wanneer je op jou positie langere tijd de beste bent in de Eredivisie. Anders ga je het gewoon niet redden in een top competitie

   1. Ajax 1

    Dus goed v vd sar (zal overmars toch wel zijn normaal gezien de functieverdeling) poot stijf houdt……teken maar bij bij ajax, speel een of twee jaar de pannen vh dak en dan een transfer. Niet toegeven aan pressie, desnoods een jaar houden nog en contract uit laten dienen.

   2. frenkynairo

    zelfs al ben je de beste week in week uit kan je alsnog falen in het buitenland. kijk maar Klaassen.

  2. DanielenRico

   En die Justin wordt natuurlijk de legendarische nummer 7 als hij bij Man U gaat ballen

  3. beni

   Denk je dat hij na twee jaar beter word in die Mickey mouse competitie?? Nee en in het buitenland gaan ze het ook niet maken speelt veel te wisselvallig en dat alleen al in de Nederlandse competitie. Word verpletterd in Engeland kijk maar naar Klaassen.

 2. afcadeluxe

  ze zouden geld op het hoofd van die gek moeten uitloven,einde van het lied is dat we zometeen een ontevreden jochie hebben rondlopen 1jaar lang

   1. -buitenkantje rechts-

    Kluivert gaat bijtekenen.. Zet eigenlijk al jouw bijdragen in het juiste daglicht.. Complete onzin gecombineerd met waanideeën.

 3. Jeroen68

  Let maar op. Raiola stuurt gewoon aan op een breuk. Een ontevreden huilende Kluivert en dan gaat hij uiteindelijk toch weg.

  1. Mr Ajax

   Dat laten we niet gebeuren, poot stojf houden en nooit maar dan ook nooit meer zaken met hem doen!!

 4. Dagrump

  Klasse van Van der Sar!! Kluivert komt net kijken. En heeft nog tijd genoeg om naar het buitenland te gaan. Eerst maar een een volledig jaar goed presteren. @ Kluivert zorg dat je een dragende speler wordt en ga dan lekker naar een mooie club in het buitenland. Hoop dat Kluivert inziet wat er met de meeste gebeurt als ze te vroeg vertrekken!!

 5. Peter kopsterk

  Hij laat zijn eigen gek maken door die pizzabakker. Wees slim jongen en blijf nog 2 jaar. Je hebt nog een lange tijd voor te cashen.

 6. Kmeertens

  Ik hoop nu dat ie optieft. Tis graag of niet. Wat een kwalbak die kluivert. Kan mooi in het rijtje bouy, kishna, el ghazi

 7. swa

  Als ik Ajax was, zou ik geen zaken meer doen met die pizza bakker. Hoeveel spelers heeft hij nu al verneukt?

 8. Wenen 1995

  Als Kluivert dan maar niet over een jaar gratis de deur uit wandelt 🤔

  1. Bakkie

   Dan heb je in ieder geval laten zien dat je je als club niet laat opnaaien, je laat zien naar andere spelers toe dat zo’n aanpak niet werkt en je bespaart een paar miljoen aan tekengeld dat anders naar Kluivert en Raiola zou zijn gegaan

   1. Mr Ajax

    Zo is het bakkie, dit wordt een principe kwestie, met helaas alleen mast verliezers

 9. Cootje Adriaanse

  PSV pakt de titel en vervolgens is het daar na het feestgedruis weer rust. Waarschijnlijk zijn ze daar in alle stilte al weer aan het werken naar volgend seizoen.

  Bij Ajax blijft iedereen maar over elkaar heen rollen, een spoor van vernieling achterlatend….

  Ben benieuwd hoe “klaar” Ajax straks voor het nieuwe seizoen is.

 10. Cootje Adriaanse

  PSV pakt de titel en vervolgens is het daar na het feestgedruis weer rust. Waarschijnlijk zijn ze daar in alle stilte al weer aan het werken naar volgend seizoen.

  Bij Ajax blijft iedereen maar over elkaar heen rollen….

  Ben benieuwd hoe “klaar” Ajax straks voor het nieuwe seizoen is.

  1. Litmanen

   Niet, maar dat is Ajax. Bij ons halen ze op de laatste dag nog onze beste spelers weg.

   Ik geloof dat hele verhaal van United niet zo. Mourinho gaat hem zeker geen basisplaats geven.
   Moet je zien wat er nu al op de bank zit daar!
   Alleen dáár mee zouden ze hier al kampioen worden.

   Justin mag achteraan aansluiten. Dommie.
   Alleen om zijn mamma tevreden te stellen. Dag carrière….

  2. Bakkie

   Precies Cootje, met zulke chaos ga je nooit prijzen pakken. Net als dat uitkotsen van Ten Hag, dat helpt ook niet

 11. Jan74

  Die Raiola maakt het hele Nederlandse voetbal kapot. Spelers moeten geen zaken doen met zo’n mongool. Justin moet inderdaad nog 1 a 2 jaar presteren bij ons en daarna richting Barca of zo.

  1. ems

   Precies en ManU? Laat me niet lachen, wordt wekelijks lekker kegelen met Justin denkt de gemiddelde engelse rechtsback

 12. theomar

  Hangt er van af wat man united wil dokken. Beter nu nog veel vangen, Kluivert is al bedorven. Wat een zielig jong. Een paar wedstrijden goed gevoetbald, en meer dan de helft matig tot zeer slecht. Hij is gedoemd te mislukken. Laat hem maar gaan. En papa Kluivert, niet alle schuld op anderen afschuiven. Jij hebt voldoende ervaring en kennis. Daar zou je zoon wel naar luisteren. Dus beide Kluiverts, opgesodemieterd.

  1. Moosie

   Justin woont bij zijn moeder dus Patrick heb helemaal geen zeggenschap beetje kort door de bocht over iemand die ons onze laatste grote prijs bezorgde

  2. Janneman16

   de laatste wedstrijden speelt hij precies zo als Younes….. naar binnen trekken schieten en…. weer geen doelpunt…..

 13. Tobias

  Nooit meer een speler met raiola laten werken bij Ajax. Geld wolf is het

  1. jood84

   zo denk ik er ook over tobias, zodra die rioolrat de zaakwaarnemer is moet je de spelers niet meer willen opstellen

 14. jood84

  justin heeft niets gepresteerd en nu al een grote mond. zulke jongens kan je beter laten gaan, want dit gaat van kwaad tot erger. laat hem zijn eigen carrière lekker verpesten.

 15. a.p.

  ja die raiola is me een mannetje. nu krijgen problemen in de Ajaxtent.brbrbr

  1. HURBIE

   Keihard handelen net als Riooltje
   Niet toegeven aan deze hele nare Pizzakoerier
   En KLuivert weer met beide benen op de grond komen

 16. iefie

  lekker laten gaan dat ventje…alstie een duwtje krijgt wordtie al boos en maakt gelijk een overtreding. Ajax arrogantie is leuk maar arrogantie tegen Ajax niet. dus opdon….

 17. Jimmy1971

  Als het spel nu al zover is, dan moet je hem nu verkopen, dus maakt vd Sar weer de verkeerde beslissing! Als een speler en zaakwaarnener zo hoog spel spelen na 6 goede wedstrijden, gaat het niet meer goed komen..
  En loopt hij na zo’n Younes jaar straks ook gratis de deur uit!
  En raiola moet echt een stadionverbod krijgen, zijn enige drijfveer is geld..

 18. Sjraar

  Wat is dat toch alles geleerd bij ajax en dan een paar wedstrijden behoorlijk gespeeld en dan weer davy klaasen bankzitter contrackt te tekenen wordt eens tijd dat er wat word gedaan voor dat zo een snotneus het grote geld gaat verdienen ik heb mijn leve lang ben 71 me kapot gewerkt en heb nooit zulke bedragen kunnen verdien daarbij hij is maar een eredivisie speler met kapsones als je nu volgend jaar kapioen met ajax word en je hebt elke wedstrijd gespeeld kun je zeggen ik ben een keer kampioen geworden nu heb je nog niks bereikt denk daar maar eens aan meneertje kluivert

 19. KBouter

  Laat Sar ook ff uitleggen hoe hij dit wil gaan dien dan. Voorbeelden grnoeg dat het nuet lukte.

 20. Gert Bals

  Leuke actie voor de buhne van Sar. Als Hij Kluivert niet verkoopt en Kluivert tekent ook niet bij, zet Ajax Kluivert dan op de tribune en laten ze hem gratis weglopen volgend seizoen? Dacht het niet.
  Gewoon nu kijken welke clubs Kluivert graag op de bank willen hebben en verkopen. Direct de onderhandelingen over nieuw contract afkappen om heel duidelijk aan te geven dat Ajax hier niet van gediend is.
  In de belangstelling van MU toch wat minder dan dat ze doen voorkomen dan komt Kluitvert anzelf wel terug aan tafel en is Ajax in the lead. Roepen an: we verkopen niet is bijvoorbaat kansloos en geeft aan dat je er toch niet veel van snapt.
  Dat zou in principe geroepen kunnen worden bij Ziyech, want die heeft een contract met langere looptijd maar zal uiteindelijk ook niet verstandig zijn gezien de (haat) gevoelens bij een deel van de supporters.
  Bij de Ligt kan je zeggen: niet te koop, punt.

  1. De Nees

   Eens Bals. Hou je ‘m aan zijn contract dan tekent hij dus niet en loopt hij over 2 jaar gratis de poort uit. Poot stijf houden van Ajax snij je in je eigen vingers en loop je die mln mis en op de tribune zetten wordt hij alleen maar minder waard. Als die kamp zo dom is moeten ze het zelf weten, goeie les voor de andere talenten want dit scenario gaat zich ooit weer voordoen. Hij denkt met z’n 18 jaar en geen fysiek iets te betekenen in de PL, wat een joke. Niet moeilijk doen, geen onderhandelingen verder laat Justin maar gaan en een bankzitter worden ergens, over 3 jaar speelt ie bij Stoke City.

    1. De Nees

     Tot 2019..nou ja dan nog Bals, gewoon laten gaan vang je tenminste nog wat maar zou me niet tegen de muur laten zetten door zulke kortzichtige figuren.

  2. Litmanen

   AB, Hakim heeft vanavond voor de tv nog eens herhaald dat hij bij voorbaat niet langer dan twee jaar bij Ajax zou voetballen.
   De langere duur van het contract is voor beide partijen een verzekeringspremie.
   Ook verklaarde hij dat eea niets te maken heeft met supporters.

   Ik zei in februari al dat hij op weg was naar de uitgang.
   Maar ja, ik lul maar wat uit mijn nek.

   Hij vindt dat hij rijp is voor een stap hoger.

   Hoe ging die ook weer ?
   Hoogmoed komt voor de val.

   1. Gert Bals

    Wie heeft hier overcZiyech? Ik niet hoor, het gaat om Kluivert maar ja jij hebt echt een obsessie. Ik maak me serieus zorgen om je. Ik hoop echt dat je hulp gaat zoeken. Straks kaap je een bus.

   2. Basisspeler

    Jij koppelde in feb zijn vertrek aan zijn gedrag, terwijl aan het begin vh contract al vast stond dat hij slechts 2 jr zou blijven.
    Dit is dus goedkoop achteraf geforceerd je gelijk proberen te halen. Helaas voor jou doorheen geprikt.

 21. wieiswie

  Lekker laten gaan. Jongen is toch niet meer gemotiveerd. Zo jong zo veel praatjes. Hij gaat er ooit spijt van krijgen. Strik er om en tot ziens zwaai zwaai 🖐🏻

 22. ems

  Gewoon flink stevig en volwassen onderhandelen en hem laten gaan. Hij heeft het veel te hoog in zijn bol en gaat vanzelf op zijn bek

 23. Dolfie_67

  Lekker laten gaan…je speelt graag voor AJAX…zo niet, dan ajb optieffen…

 24. ajacied078

  weer 5 miljoen verdient door sar. prijzen zijn gestegen… kluivert 50 mil. ligt 75mil. ziyech 60mil. slapend rijk en weer geen titel…

 25. toonvs

  Sukkel v/d Sar wil zeker zieltjes winnen. Die man is totaal niet geschikt om Ajax te leiden. Laat ze maar bieden M U. Is het niet genoeg dan kan je het altijd nog blokkeren. Lekker laten gaan voor veel geld is geen topper als bijv. Robben , Sneijder enz. De zoveelste die het niet gaat redden in het buitenlan.

 26. -buitenkantje rechts-

  Raiola houdt de hoepeltjes omhoog.. en de meeste supporters hier incl Sar springen er braaf doorheen. Het is allemaal spel mensen. Onderhandelingen op hoog niveau die op allerlei vlak worden gevoerd.

  1. -buitenkantje rechts-

   Wat ik al zei.. Justin gaat gewoon bijtekenen.. Raiola heeft de best mogelijke deal voor zijn klant eruit gesleept.

   1. Emilio4Ajax

    Weet niet BR of ik hier nu warm of koud van moet worden… Ben bang dat dit gevolgen gaat krijgen voor de gehele selectie… Een snotaap als bestbetaalde Ajaxied… Hmm en de zomertransfers op komst…❌❌❌❤️⚽️🍻😎

 27. Kingkong

  Wanneer heeft die riola eindelijk eens genoeg mln je zou hem bijna iets onaangenaams toe wensen voetbal intereseerd hem niets.

 28. Koning Haarms Wolfs

  Off topic: we zijn wel weer aan een nieuwe vernedering ontsnapt. Een stel Molukse idioten die bekend staan als Ajax-hooligens wilden met schreeuwen en ander lawaai de dodenherdenking verstoren. God zij dank, dat bij deze primaten, toch op tijd een activiteit in hun hersenen heeft gezorgd voor terugtreding van deze achterlijke ideeen. Wel jammer, dat dit soort tuig zich schaart onder “supporters van Ajax”.

  1. dickst14

   Je bent heel slecht geinformeerd. Lees alles nog een keertje na en rectificeer je bijdrage dan even.

  2. dickst14

   je bent heel slecht geinformeerd. Lees de berichten nog een keertje na en rectificeer je bijdrage dan.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Dit is wat ik vernomen heb en ik hen geen berichten ontvangen dat het anders is dan dit.

    1. dickst14

     Die Molukse supporters wilden juist voorkomen dat de herdenking verstoord zou worden.

     1. Koning Haarms Wolfs

      Indien dat klopt, dan ben ik bij deze een enorme lul, die niet gehinderd werd door enig kennis bij het plaatsen van mijn opmerking. Dank je D14. De komende maanden zal ik met het schaamrood op mijn kaken, mij erg nederig gedragen.

     2. dickst14

      Berichten komen slecht door. Had het volgende al een keer geschreven. Iedereen maakt fouten, het siert je dat je er zo op reageert.

     3. Ajax1958

      Siert je zeker. Als Neppie nou eens van zichzelf zou zeggen dat…….. ach laat maar, enorme plaat voor zijn kop.

  3. Prinsengracht

   Jezus wat een domme, domme opmerking weer KHW! Excuses zijn hier op zijn plaatst. Deze mensen wilden juist voorkomen dat zoiets zou gebeuren. Op dit forum zijn teveel mensen die niet nadenken voor de beginnen te typen.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Mijn welgemeende excuses aan allen die ik hiermee heb beledigd. Normaal denk ik na, was nu te emotioneel en deed dat niet. Nogmaals: excuus. Dank je PG!

    1. dickst14

     Geeft niet. iedereen maakt fouten. Mooi dat je toegeeft dat je fout zat. Dat siert je.

    2. Indojood

     Satudarah en AFCA Maluku komen nu achter je aan, Koning Haarms Wolfs.

     1. Moosie

      je moet weten dat die jongens al sinds Tahamata bij Ajax komen ze maken nooit heibel altijd gezellig dus dat is echt heel anders dan het groepje skinheads die eind jaren 80 op Facebook stonden maar het was op G swz een stuk relaxter dan op F maar top dat je , fout gewoon toegeeft daar kan iemand anders een voorbeeld aan nemen je bent een toppertje KHW

     2. Koning Haarms Wolfs

      Ik voel me behoorlijk shit, zeker met deze info van jou over hen….maar bedankt voor je toffe reactie, Moosie. Nooit te oud om te leren les 300: hou gewoon je kop als je niet op de hoogte bent. Harde les voor me!

     3. Moosie

      ach gab we maken allemaal wel eens fouten ik jij iedereen het gaat erom wat je doet als je doorhebt dat het zo is

     4. Prinsengracht

      Ik vind het ook tof dat je je fout meteen toegeeft. Zeldzaam. Hier. En in de rest van de samenleving. 👍

     5. Koning Haarms Wolfs

      Thx PG. Voordeel hier is, dat een aantal hier op dit forum een goede spiegel voor je kunnen vormen. En dat was bij mij het geval. En dat is leerzaam.

 29. Frip

  Ik denk dat justin een beetje sterallures heeft .hij speelt net in ajax1 en wilt nu al de best betaalde ajaxied woorden . Laat hij nu eerst maar een jaar goed presteren en dan verder kijken

 30. M800M

  Volgens mij heeft Sar die bevoegdheid helemaal niet. Die heeft overmars toch?? Het jaarlijkse zomerse transfermarkt media circus is weer begonnen. 90% van het transfer nieuws dat we de komende tijd horen is waarschijnlijk niet waar.

 31. El Salvador II

  Flink uitonderhandelen en gauw verkopen. Loyaliteit eindigt bij Justin zodra hij de Arena uit rijdt. Zal daar niets presteren en blaren op zijn kont krijgen van het bankzitten.

 32. Charka53

  Dit gaat nog leuk worden als Justin niet weg mag wat ik persoonlijk nog al vroeg vind gaat hij lekker lopen kloten zodat hij Younes achter na gaat .

 33. JohnDoe77

  Dag Justin! Als je het jouw “droomclub” die je zo in het hart zit, zo moeilijk wilt maken terwijl je nog nauwelijks je stempel hebt weten te drukken, ga dan maar lekker op de bank zitten in Engeland en ponden tellen. Hypocriet gedoe met dat logo kussen als je gescoort hebt, om dan vervolgens te denken dat je nu al de topper van het elftal bent, bah! Een belofte, niets meer niets minder. Zou je niet Kluivert heten was iedereen je allang zat!

 34. Jari_94-95

  Pas maar op Kluivert.. Je gaat daar hard op je bek.. net als Depay! Niet doen dus! Beter nog 2 jaar rijpen.

  1. Prinsengracht

   Depay was de beste speler van de eredivisie. En bijna wekelijks beslissend. Had een wk gespeeld. En die redde het daar niet. Wat denkt die kleuter Kluivert wel?

 35. AFCA my World

  Laat hem lekker vertrekken,als je met die rioolrat in zee gaat weet je dat je nooit de top beteikt ! ⚽️

 36. Iedereen heeft een mening

  gewoon verkopen. heeft nog niets gepresteerd en teert op zijn vaders naam. Verdwijnt op de bank (bij europese grootmachten) en zal jaarlijks worden verhuurd.

 37. Iamsterdam2015

  Nou eindelijk ben ik eens blij met vd Sar. Willen ze hem graag, dan kan dat….if the price is right!!!!!

 38. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Verstandig, we willen kapitaal op veld hebben en niet op de bank. Liever nog een seizoen van Justin genieten, dan nu verkopen voor paar miljoen. Beter nog bij laten tekenen met goede afspraken. Maar dat lijkt een utopie aan worden.
  Jammer die jongen blijft kind van de club👍

  1. Prinsengracht

   Overdrijf je niet een beetje? Een kind van de club had al lang bijgetekend. Hou je kop erbij Eug. Anders klink je weer als van Eugelen.

   1. Johan-Marco-Franklin-Dennis

    Nee ik overdrijf zeker niet. Justin is een kind van de club. En net als in echte leven slaan de kinderen hun vleugels uit op een gegeven moment. De 1 eerder dan de ander. Justin zal zoals het er nu voorstaat veel te vroeg vertrekken, nu of volgend jaar. Dat maakt hem dan niet een slechtere of minder kind van de club!

 39. Who cares

  Laat hem lekker gaan! Die beste jongen komt zichzelf nog flink tegen.

Reageren is niet mogelijk.