There are no ads, please add some


Raiola zet Ajax voor het blok met miljoenen van Manchester United

Justin Kluivert heeft aangegeven dat hij best bij Ajax wil blijven maar dan moet hij wel de bestbetaalde speler worden in de Johan Cruijff Arena. Zaakwaarnemer Mino Raiola en Ajax zijn al maandenlang in gesprek maar komen er nog steeds niet uit. Een aanbieding van tientallen miljoenen euro’s van Manchester United maakt volgens het AD de zaak nog ingewikkelder en daarmee lijkt Raiola Ajax voor het blok te hebben gezet.

Volgens Raiola zal Ajax het aanbod van de Engelse club moeten compenseren met salaris en tekengeld of Kluivert vertrekt. Het salarisplafond bij Ajax is naar verluidt vastgesteld op een miljoen euro en het is de vraag of Ajax dat gaat wijzigen of dat het Kluivert voor een flinke som geld laat vertrekken naar Engeland. Diverse personen binnen Ajax hebben al laten weten dat het beter zou zijn als Kluivert gewoon bij Ajax blijft maar het steekspel wat er nu speelt tussen Raiola en Ajax gaat er wellicht voor zorgen dat de buitenspeler overstag gaat en kiest voor de vele miljoenen uit Engeland. Of het sportief gezien ook een stap vooruit is laten wij even in het midden, maar er is dus weer een hoop gedoe binnen Ajax en het is wel duidelijk dat zodra Raiola zich ergens mee bemoeit er gedonder in de tent is.

Is de eis die Justin Kluivert neerlegt terecht en moet Ajax daarop ingaan of slaat het nergens op? Gebruikers van de app kunnen via deze link hun stem uitbrengen.

Is de eis van Justin Kluivert terecht?

Bekijk de resultaten

Laden ... Laden ...

Bron: AD

Gerelateerde posts

100 reacties

  1. HURBIE

   Riola wordt er beter van
   Laat Kluivert maar lekker vertrekken
   Mag hopen dat hij op zijn bek gaat
   En dan ook echt de Hoofdprijs vragen voor dat omhooggevallen knulletje

   1. Peter kopsterk

    Aan de andere kant denk ik Hurbie. Als je spelers iets langer wilt houden moet het salarisplafond iets omhoog en daarna de hooftprijs voor vragen. Toch een win/win situatie.

    1. De Ajacied

     Idd het salarisplafond moet ook echt omhoog bij Ajax,
     Maar de beste spelers mogen het beste verdienen,
     Maar Justin Kluivert denkt dat hij nu al de beste is, nou Kluivertje dan blijf nog maar een paar jaar bij Ajax dan bij Man United de bank warm houden.
     Waarom weer zo’n jonge gast het hoofd op hol brengen? Dikke calzone is die Raiola, en veel te veel op €€€ berust.
     Kluivertje, ben slim en teken een nieuw contract voor een goed salaris, en wil je dit niet, dan moet Ajax de hoofdprijs voor je vragen en mag je vertrekken
     ❌❌❌

    2. Bakkie

     1. Salarisplafond verhogen naar 1,5 miljoen.
     2. Ziyech een nieuw contract aanbieden van 1,5 miljoen.
     3. Kluivert een nieuw contract aanbieden van 1 miljoen.
     4. Als ie niet wil tekenen, jaartje op de tribune.

     1. Bakkie

      Dat zou pas een statement zijn naar Kluivert, naar Raiola en naar de rest van de selectie

     2. nick-afca95

      Waarom niet gewoon het geld geven als hij er naar presteerd. Kampioen worden is bonus, bonus per doelpunt en bonus per assist. Als hij niks bijdraagt is zijn salaris dus lager. Als hij zo zelfverzekerd is over zijn kunnen kan hij ook prima zo’n contract tekenen toch?

    3. De Nees

     Peter het salarisplafond verhogen voor een talentje van 18 is van de zotte. Alleen verhogen voor uitzonderingen die ervaren en veel bewezen hebben en echt een toegevoegde waarde zijn. Ik zou het ook niet eens een naam geven, zoals buitencategorie schaal o.i.d. want je zal zien na een paar goede wedstrijden vindt elke speler dat ie daarin hoort en begint het gezeik. Nee gewoon per geval bekijken en indien gepast dan die goser 1,5-2,5 bieden. De rest bek houden, wil je dit ook dan minstens 1 seozoen elftal op sleeptouw nemen en beslissend zijn in GROTE wedstrijden.

   2. Litmanen

    Eens Hurbie. Of het is bluf, of Ajax vraagt de hoofdprijs.
    En Justin is de grote verliezer, want bij Mourinho gaat hij echt niet in de basis komen.

    De moeder van Justin mag ook genoemd worden in dit smerige spel.
    Die dame is een echte golddigger, ook gezien haar niet zo frisse verleden.

    Ik zal nooit vergeten hoe destijds de moeder van Patrick reageerde op haar toekomstige schoondochter, “die komt er bij mij niet in”.
    Het oude mensje was zo gek nog niet….

  1. De Ajacied

   Ja er slagen er maar verdomd weinig onder de hoede van die dikke Calzone.
   Je zou denken dat die jonge gasten hier ook naar zouden kijken, maar het gaat ze alleen maar om de €€€€€
   Helaas
   ❌❌❌

  2. Mr Ajax

   Het is verschrikkelijk die kerel, gaat echt ALLEEN MAAR OM GELD bij die derderangs wannabee gangster

  3. De Nees

   Rioola is een grote dikke lul, maar ik leg meer de schuld bij Kluivert en die moeder. Je kan toch met je botte verstand inzien hoe je ontwikkeling moet lopen? Dan geef je je niet zo over aan Rioola en stippel je je eigen sportieve plan uit, zo niet dan kruip je dus ook voor het geld en ben je niks beter dan die dikke.

 1. Topclub

  Voor een zo hoog mogelijke transfersom weg. Je door niemand voor het blok laten zetten, die ook
  nog eens je salarisstructuur verstoort. Als je erop ingaat blijf je met gelazer in de tent zitten. Hopelijk sluiten opleiding en scouting voldoende aan om een kampioensteam te vormen.

 2. hubert

  heeft totaal niks met riola te maken als de speler Justin GRAAG bij ajax wil blijven zoals hij zegt dan bepaalt HIJ dat hij bij Ajax blijft en NIET riola. dus Justin is zelf de schuldige

 3. bukowski7709

  daar kan de strik er weer omheen, inpakken en wegwezen… gek dat zo een jochie niet de ballen heeft om te zeggen: eerst kampioen worden en dan ga ik pas…

 4. DanielenRico

  Het enige positieve aan Mino is, dat tie je naar een grote club en je een hoog salaris aanbied, maar voor de sportieve kant is er niks aan

 5. afcadeluxe

  wanneer krijgt die kut italiaan nou eens een huisverbod?altijd als hij makelaar is van een jonge speler heb je gedonder…..geldgeile gladjanus

 6. nannie1971

  Misschien moet toch dat salaris plafond omhoog voor de echt goeie spelers. Is denk ik beter als weer een nieuwe speler kopen die moet wennen etc. Er is toch zat geld en Kluivert en de Ligt zullen zich nog beter ontwikkelen.

  1. Litmanen

   Het verschil tussen De Ligt en Justin is dat De Ligt het elke week laat zien.
   Bij een goed alternatief had Justin nooit aan zijn wedstrijden gekomen, zo wisselvallig. (en dat is nog normaal ook op die leeftijd)

    1. dickst14

     Nu laat de Ligt het ineens in elke wedstrijd zien. Denkt die …… dat we helemaal niet meer zijn berichtjes herrinneren.

 7. Marco van Hamond

  Mooi laten gaan, zorgt anders alleen maar voor onrust binnen club en team.

 8. AjaxKat

  Nou papa Patrick, laat je eens horen.
  Zal wel het lot zijn van een kind met gescheiden ouders maar kijk eens naar Daley en Danny Blind. Die stralen een veel sterkere vader/zoon-band uit. En ook voor JK zelf, is er verder niemand in zijn directe omgeving die zegt dat hij een wisselvallig seizoen heeft gehad?
  Een echt betrokken vader kan in het belang van zijn kind adviseren en die neemt dat advies aan. Dat mis ik toch wel hier. Ook al lees ik her en der dat Patrick wel wil dat hij bij Ajax blijft. Echt pijnlijk als mijn gedachte klopt.
  Of zal het aanblijven van Hag er wat mee te maken hebben?

  1. Amoebe

   Een hoop gespeculeer en als kers op de taart zijn vader indirect beschuldigen dat hij niet betrokken is bij zijn zoon.

   Of jij kent alle ins en outs van deze familie dat neem ik al mijn woorden terug.

   Soms weet je gewoon niet wat er speelt en dan moet je toch jouw woorden een beetje wegen.

   1. Finidi

    Inderdaad wat een gelul,vader/zoon relatie aan te halen, dat jong moet zichzelf kietelen als je zon grote bek hebt! Vind het jammer voor Ajax maar volgens mij is daar de kogel al door de kerk!

    1. Finidi

     En voor dat salarisplafond van ons dat spelen ze daar in Engeland in één maand bij mekaar dus laat Ajax zichzelf aub niet belachelijk maken om van 1 naar 1,5 miljoen per jaar te gaan. Koekoek zijn we er weer,rest van europa is andere wereld vergeleken met onze eredivisie, lachertje gewoon en achterhaald, in alles.

   2. Litmanen

    Buitensport bij zijn moeder en Patrick heeft erg weinig invloed op hem. Het schijnt ook dat moeders De Pizzabakker zelf ingeschakeld heeft.
    Erg tegen de zin van Patrick.

 9. Charka53

  Die Riola rat is lekker bezig en dat omhoog gevallen mannetje denkt dat hij dit allemaal waard is nou mooi niet jochie je bent je vader niet.

  1. vak411

   wat zou het gunstig zijn als die dikke rat nog een keer stikt in zijn pizza..

 10. Peter B

  Zet Kluivert anders terug naar jong AJAX en laat m daar lekker alleen trainen ………….

 11. Peter B

  Dan kan die vast een jaartje wennen om in het weekend niet te hoeven voetballen

   1. Gert Bals

    Ach, jij snapt zo veel niet. Moet je niet een ander daarop aanspreken.

 12. Tobias

  Gewoon zeggen spellers die Raiola als zaakwaarnemer hebben zijn niet meer welkom.

 13. Tobias

  Nieuw deel van het beleid: spellers die Raiola als zaakwaarnemer hebben zijn niet meer welkom

  1. dickst14

   Ik schreef een jaar geleden al: Wil jij Raiola als zaakwaarnemer? Sorry maar dan gaan wij jou niet opleiden want dat is zonde van de tijd. Jammer, maar veel geluk verder.

 14. Jimmy1971

  Zelfs wanneer het salarisplavond omhoog gaat verdient Kluivert niet het maximale loon met 5 goede wedstrijden in 1 seizoen!!
  Hoeveel spelers bij Ajax hebben niet een paar aardige wedstrijden gesoeeld ( ghazi , kisna, fischer, etc etc) zegt nog helemaal niets! Ga eerst maar een vol seizoen goed spelen Kluivert, en neem een voorbeeld aan spelers zoals Frenkie en De Ligt!!!

  1. De Nees

   Eens Jimmy. Eigenlijk zou je een andere definitie moeten geven aan goede wedstrijden. Goed spelen in de meeste ED wedstrijden zegt mij niet veel. Ik kijk liever naar de lastige wedstrijden tegen de top en tegen one-trick-ponies als Utrecht EN de europese wedstrijden. Dat niveau boeit voor een club als Ajax, daar moet je je onderscheiden en dat tilt Ajax naar een hoger niveau. Als je teveel bezig met leuke optredens van een speler tegen de roda’s en ado’s van deze wereld dan strooi je jezelf zand in de ogen.

   1. De Nees

    Ach voetbal is geen rocket science, alhoewel dat wereldje je dat soms graag doet geloven.

    1. Gert Bals

     Litmanen doelt niet op Kluivert. Litmanen hoopt eigenlijk dat Ziyech een keer een bus wil tegenhouden volgens mij.

     1. Litmanen

      pfff en maar stoken, zuigen, treiteren. Ga je vrouw lastig vallen, of is die al gevlucht?

     2. Gert Bals

      Jij wil supporters dood rijden idioot. Je spoort niet. Ga lekker naar Syrie, bommen koppen.

     3. Litmanen

      Supporters? We hebben het over mongolen die een bus met teleurgestelde spelers opwacht om ze stijf te schelden en persoonlijk lichamelijk aan te vallen.
      Of had je ook een snuifje op toen je Hakim een gooi gaf?

      Ja, de chauffeur mag van mij volgende keer gas geven.

      Ik hoop dat Henk af en toe nog eens mee leest, want het is de bedoeling dat je hier op de topic reageert, niet om andere mensen te schofferen.
      Snuif ze.

     4. Gert Bals

      Ik reageer op wat jij zegt in een topic droplul. Jij zet aan tot moord.

 15. Janneman16

  lekker laten gaan. laat eerst eens een volledig jaar zien dat je goed kunt balen en stabiel blijft. niet slim om alleen voor het geld weg te gaan.

 16. Arie

  25 miljoen strik eromheen Bande is dacht ik voor linker flank en een mooie uit brazilie voor 25 miljoen is er denk ik een veeeeel betere als Kluivert te koop.

 17. Iceman

  Succes Justin veel plezier elders op de bank of tribune. En neem die dikkie pizza vreter mee. Patrick was en is beter dan Justin in dit geval hij heeft tenminste wat bereikt bij Ajax en Justin 0.0 dus Good Bye👎🏻👎🏻👎🏻👎🏼

 18. Basisspeler

  Raiola zet Ajax voor het blok? Take it or leave it Justin. Je denkt toch niet dat je bij MU een basisplek krijgt?
  “Ajax zet Kluivert voor het blok” had er moeten staan. Of bijtekenen of de bank warmhouden elders. Grote kans op mislukken en bv uit Oranje. Bovendien zijn er goede vervangers voor Kluivert.
  Lekker laten gaan

 19. Koning Haarms Wolfs

  Als je plafond omhoog doet, dan went men er snel aan en zo blijf je verhogen. Greed kills it all!!

  1. Lingeling

   Cliches helpen niet. Niemand speelt voor Ajax voor de eer. Als je niet wilt betalen, kan je stoppen. Je moet gewoon kijken wat je er mee kan verdienen, dus een goede speler hopelijk CL en het geld.

   1. Koning Haarms Wolfs

    Als je deze snotneus zijn zin geeft, dan schoffeer je alle andere spelers, spelers die wel willen knokken. Laat bij dit jochie eerst maar z’n ballen indalen, laat hem een seizoen goed spelen en dan praten we verder.

 20. Gert Bals

  Nooit toegeven aan chantage praktijken, dan is het hek van de dam. Als het verhaal klopt, Kluivert laten vertrekken deze zomer en zo snel mogelijk. Geen onnodige onrust straks in de voorbereiding.
  Kluivert gewoon een hand geven en zeggen: We gaan in gesprek met MU. Zal direct blijken hoe serieus zaken zijn.

 21. Lingeling

  Meteen verkopen. Anders op de bank. Prima speler, maar dit werkt niet. Als hij echt goed was, wat hij nog te weinig heeft laten zien, en dat dan nognin de Eredivisie, dan met salarisverhoging concurreren.

 22. Lingeling

  Meteen verkopen. Anders op de bank. Prima speler, maar dit werkt niet. Als hij echt goed was, wat hij nog te weinig heeft laten zien, en dat dan nognin de Eredivisie, dan met salarisverhoging concurreren. Plafond moet weg, niemand komt nog naar Ajax vanwege de naam. Ja als je van TOP Oss komt of zo.

 23. Slingertje.

  Laat dit nare over het paard getilde ventje maar lekker zijn biezen pakken en wegwezen.
  Een paar leuke wedstrijden en de rest liep hij als een kip zonder kop over het veld.
  Ik hoop dat de Ligt en omgeving verstandig is en gewoon bij Hulshof blijft en dat hij zich niet laat inpalmen door die rioolrat Raiola.

 24. Ronny de kort

  Geen spelers van raiola contract geven bij ajax , zozet je hem buitenspel . Justin moet naar zijn vader luisteren en naar bondscoach

  1. Gert Bals

   Kijk naar de Ligt, die had een ander en nu waarschijnlijk ook Raiola (of op punt van). Hij komt bij de jeugd als ze al bij Ajax zijn.

 25. Gert Bals

  Bij 12 doelpunten in de ere divisie en 5 in Europa en in totaal 15 assist mag hij van mij een miljoen extra hebben. Alles wat het minder is, gewoon het ormale Ajax salaris. Werken voor je geld kreng, niet eerst vangen en dan wel zien.

 26. ajax62

  Algemeen beleid salaris plafond iets om hoog, de transfersom kan dan ook omhoog. Goede jeugdspelers sneller een langdurig contract aanbieden. Je als club niet laten chanteren door makelaars en Justin voor veel geld verkopen.

 27. fjonkman

  Lekker cashen op die jongen en hem fijn weg laten gaan. Hetzelfde voor alle andere voetballers die deze geldgeile pizzabakker als zaakwaarnemer hebben. Die Raiola heeft maar één belang en dat is zijn eigen zak. Hij maakt bijna in zijn eentje het hele nederlandse voetbal kapot. Als Kluivert zo graag grootverdiener op de tribune op Old Trafford wil worden, laat hem dan maar lekker gaan. Of je investeert in je talent, of je gaat maar…

 28. Escorpion

  Succes bij Mourinho. Misschien kan hij in zn overweging meenemen dat het Davy bij een kleinere club ook niet is gelukt en die was al mijlen verder dan hij

 29. david1984

  op de eerste plaats die pizzabakker eerst een goede schop onder zijn klote geven en wat betreft Justin kluivert laat hij nu eerst eens positief blijven en presteren en pas is kijkken of hij er wat bij krijgt en heeft menneer het niet naar zijn zin gaat hij toch lekker ergens op de bank Zitten

 30. Kapstein

  Als het zo moet dan zou ik zeggen… Strik er om en incasseren maar

 31. Stimi

  Laten gaan of bij laten tekenen voor de huidige condities!! Gaat hij nu weg, hoor je er niets meer van!!

 32. Vak 120

  Zondag niet opnemen in de selectie,even goed na laten denken waar hij mee bezig is! Raiola is de grootste kwal in dit verhaal,maar justin voelt zich al een heel ventje…dus gebruik je verstand,zo goed ben je NOG niet kluivertje

 33. -buitenkantje rechts-

  Mensen mensen mensen.. Snap je nou echt nie dat dit allemaal onderhandelingstactiek is? Hysterische reacties van hysterische wijven hier.. Raiola is een kwal…eens..masr is een vedomd goede onderhandelaar en zal het niet nalaten om bv ook de pers hierbij in te schakelen. Basisspeler geeft naar mijn mening de juiste benadering.

 34. afcwil

  ajax moet nou meteen zeggen .vertrek maar snotjoch. kijk maar hoe jij je cariere verder loopt

 35. wieiswie

  Strik er om en weg er mee. Hij heeft pas recht van spreken als ie een een seizoen of twee echt belangrijk is geweest en als ie uit de luiers is.
  Jezus zo jong en al zoveel praatjes/eisen. Pfffffffffff

 36. Corr

  Of je geeft kluivert een nieuw contract van 500k meer en dan kan je 15miljoen meer vragen.. of je verkoopt hem nu en je bent van het gezeik af!!
  Daarnaast moeten ze de jeugd ook leren geen zaken te doen met raiola worden hun en ajax beter van

  1. Gert Bals

   Op basis van prestaties zeker geen verhoging. Eerst presteren en ook constant, dan belonen.

   1. Corr

    Ben ik het helemaal mee eens, maar anders word het verlies pakken.
    Je kan redelijk veel aan hem verdienen maar niet hoe het er nu voorstaat heelaas

 37. AFCA my World

  Rioolrat heeft het weer hoog in zijn bol, bewerkt kluivertje die daardoor denkt de beste ter wereld te zijn, vertrek dan maar voor veel geld maar ook hij red het niet ! Kan die rioolrat niet ern ongeluk overkomen ofzo ? ⚽️

 38. Waldolala

  Laten gaan maar wel voor de hoofdprijs. Kluivert wist en weet met wie hij te maken kreeg toen ih voor Raiola koos. Ajax heeft een salarisstructuur te verdedigen en moet dit vasthouden. Denk dat de harde eis die Kluivert heeft meergelegd bij het bestuur een reden is waardoor hij straks kan zeggen: heb mijn best gedaan. Ajax wilde niet. Verder vind ik het onviorstelbaar wat hier gebeurt. Nog geen seizoen in het eerste, een paar goede wedstrijden en dan al zo hoog van de toren blazen. Wegwezen. Geen Ajax hart.

 39. Roberto

  Raiola, vieze, vette pizzabakker!!! Laat onze talenten met rust en geef ze het advies om ze te laten rijpen bij ajax. Deze stap is nog veel te vroeg. Die dikzak is gewoon een vuile zakkenvuller en denkt alleen maar aan zichzelf.

 40. Finidi

  Laat gaan, dat geeft alleen maar meer onrust volgend seizoen want die riola stopt toch niet met stoken volgens mij. Moven dus hoe jammer ook!

 41. Overdwars

  Je mag het altijd vragen, maar eisen niet. Best wel bijzonder ook dat je jezelf na 1 (half)seizoen beter vindt dan het team.

 42. kanu

  oprotten als het niet bevalt en die dikke itak ook buiten schoppen . speel eerst eens 1 jaar constant arrogante Piemel. Anders jaartje banken

Reageren is niet mogelijk.