‘Chelsea hangt megabedrag om de nek van Mount’

Afgelopen week verscheen het bericht in de media dat Ajax belangstelling zou hebben voor Mason Mount (zie eerder bericht) die momenteel op huurbasis uitkomt voor Vitesse en eigendom is van Chelsea. Mount zou de opvolger moeten worden van Hakim Ziyech die zo goed als zeker vertrekt bij Ajax. Echter zal Marc Overmars nog wel even flink achter de oren krabben want volgens de Engelse roddelmedia zou Chelsea een prijskaartje van 15 tot 20 miljoen om de nek van Mount hebben gehangen. Tevens zouden The Blues meer voelen voor opnieuw een uitleenperiode, maar of Ajax daar wat voor voelt is niet bekend. Eerder dit seizoen werd Zakaria Labyad van FC Utrecht ook gelinkt aan Ajax om de eventuele opvolger van Ziyech te worden.

Bron: Twitter

Related posts

37 Comments

 1. Dagrump

  Zie liever gewoon Frenkie de Jong als Vervanger van Ziyech❗️❗️❗️❗️

   1. Gert Bals

    Dat iemand die aanzet tot giga meervoudige moord (bussen over supporters laten rijden) hier nog mag zijn. Ik denk niet dat jij uit je anonimiteit durft te komen hier. Marokkanen haat en aanzetten tot moord. Volgens mij heel erg strafbaar. Redactie?

     1. Gert Bals

      Sorry, het is normaal als iemand zegt dat een bus gas moet geven en in moet rijden op een groep mensen? Daar moet ik niet op reageren? Sorry, het aantal gestoorden en zwakzinnigen wordt steeds groter op deze site. Klasse jongens. Top. Stelletje idioten.

     2. Amoebe

      Anders nodig je litmanen uit op een stukje weiland en doen jullie je ding.

      Er heerst op deze site een kutsfeer en jij doet daar aan mee al zal je dit zelf anders zien.

      Ja maar hij…..
      Ja echt niet HIJ…..
      Wat je zegt ben je zelf…..

      Begrijp je wat ik bedoel?

      Stelletje kleuters.

     3. Gert Bals

      Daar zijn de beheerders van het forum voor, dat ligt in hun takenpakket als je een forum start. Vrijwilliger zijn doet daar niets aan af, je hoort je forum schoon te houden van dit soort zaken. Amoebe, uitnodigingen zijn genoeg gedaan echter afgewezen. De mensen die hier langer zijn kunnen bijna uittekenen waar ik woon als er is opgelet maar Litmanen kiest ervoor om laf in anonimiteit moordplannetjes te posten. Maar slechts weinigen laten op dat soort momenten van zich horen of hooguit met opmerkingen als kleuter etc. Zo ontspoort het internet steeds verder.

     4. jood84

      welkom op de wereld Gert Bals. alsof het internet een veilige en leuke plek is. vanaf het begin van het internet was het al ontspoort, ik weet niet in welke grot jij al die jaren heb gezeten.. maar ooit gehoord van dark net? silk road etc?

     5. Gert Bals

      Dus laten we alles over ons kant gaan en slikken we alles en kijken we stilzwijgend toe? Dacht het niet. Helaas kunnen de beheerders hier het niet aanen zouden ze het forum gewoon moeten sluiten. Waar je er wat aan kan doen moet je het doen. Achteroverzitten en toekijken en af en toe ach en wee roepen is niet mijn stijl. Dus nee, ik heb niet in een grot geleefd, in tegendeel. Zo te lezen leven vele forumgenoten wel in een grot. Een veilige stille grot, weg van die boze buitenwereld. Ik noem dat schijtlijsters.

  1. Bakkie

   Ze moeten er in ieder geval alles aan doen om hem te behouden. In tegenstelling tot Kluivert, zou het niet raar zijn om Ziyech (met 1,5 miljoen per jaar) de best betaalde speler te maken

   1. Amoebe

    Hij loopt nu al naast zijn schoenen….toch ook veel wedstrijden verzaakt….gedragsprobleen en dan zo belonen??

    Nee verlies nemen en ziyech moet je afscheid van nemen.

    Geprobeerd maar altijd gelazer rond die gozer en dat gaat nooit veranderen.

    Zal ik mijn beleving ook nooit DE stap maken….talent zonder de echte mentaliteit.

    Gaat vanaf nu voor het geld bij een b club.

    Let maar op….binnen paar jaar hoor je nooit meer iets van hem.

    1. Gert Bals

     Knap wanneer je zoveel wedstrijden verzaakt om toch de beste speler van de ere divisie te worden. Zijn die andere, ook van Ajax, toch wel een stel kneuzen.

     1. Amoebe

      Dat maak jij ervan.

      Ik vind 1 of 2 mooie passes per wedstrijd niet voldoende.

      Het is een talent maar geen dragende speler die voorop in de strijd gaat.

      Is mijn mening oke of ga je nu naar de redactie schreeuwen dat het belachelijk is wat ik zeg nee toch??

     2. Gert Bals

      Ik maak dat er niet van want ik maak de ranglihst niet. Anderen zeggen in grote meerderheid dat hij de beste van de ere divisie is en daar gaat hij een prijs voor ontvangen.

 2. Zlatan4ever

  Mount is een talent, maar hebben wij nu niet genoeg “talenten” ? Word tijd om “geariveerde” spelers aan te schaffen die gelijk op nivo mee kunnen draaien

  1. ajacied078

   idd een paar stevige verdedigers zou welkom zijn. rekening houdend dat nico t. ook weg is bij een goed wk van argentinie.

   1. ems

    In de as hebben we ervaren krachten nodig, die moet je kopen verder niks

   2. De Nees

    Ach ja wie begrijpt dat nog bij Ajax, al zo’n 18 jaar niet. Aan ervaring in de as denken ze dan aan iemand als Heiko Westerman.

  2. -buitenkantje rechts-

   Gearriveede speles aanschaffen? Aan wie denk je dan Zlatan? Welke gearriveerde speler is geïnteesseerd in de eredivisie? Hou toch op met die onzin! Stap eens met beide benen in de werkelijkheid!
   Investeren in jeugd en vooral goede trainers zijn belangrijk..

 3. Wenen 1995

  Gaat hem niet worden… 15 a 20 miljoen… of we moeten 40 miljoen krijgen voor Ziyech…

 4. Ajax 1

  We hebben frenkie, maar die was de afgelopen maanden geblesseerd. Wie zegt dat hij eind juli helemaal fit is en het hele seizoen gaat knallen? We moeten echt nog een creatieve middenvelder erbij hebben.

 5. Iceman

  Hahaha. En wij denken dat Marc dat zal gaan betalen Know Way. Kijk verder Marc.

 6. Finidi

  Dan moet je ook nog eens héél creatief omspringen met de maandelijkse bijdrage aan hem als dat tenminste in verhouding zou staan met transfergeld?

 7. Koning Haarms Wolfs

  Ook al wil Overmars dat betalen, dan heb je de geldwolven nog die dat tegen gaan houden. Die dienen alleen het belang van de aandeelhouders, niet het voetbal. Worden liever 2e met 280 MIO op de bank. Frenkie is een prima vervanger voor Ziyech, maak me veel meer zorgen om een goede vervanger voor De Ligt.

 8. Kingkong

  Laten we rustig afwachten wat er allemaal gaat gebeuren op transfer gebied duutr minstens nog2 1/2 maand voor het duidelijk word er zal in de tussen tijd nog menig flauwekul verhaal de ronde doen als we overal op reageren wordt jhet er vast niet vrolijker op .
  Fijne vakantie allemaal , ook bals en prinsengracht.

 9. Wim Hobe

  Labyad de opvolger van Ziyech? Wie verzint dat? Hij mag nog niet eens de veters van Ziyech’s schoenen strikken! Kom op zeg!!!

 10. AFCA my World

  Alsjeblieft geen labyad,is absoluut geen top,ook teveel geld voor mount,niet doen dus ! We hebben Frenkie ! ⚽️

 11. jojo123

  Mount is te klein als vervanger van Ziyech.. ik bedoel heeft te weinig lengte. Valt al om na een kuchje van Pogba……

Comments are closed.