‘Kluivert legt eis op tafel en wil bestbetaalde Ajacied worden’

Justin Kluivert en Ajax zijn het nog steeds niet eens over een nieuw contract en volgens journalist Valentijn Driessen heeft Kluivert een eis neergelegd bij Ajax en wil hij door het salarisplafond om de best betaalde Ajacied te worden, zo heeft Driessen maandagavond laten weten bij Voetbal Inside.

‘Patrick, de vader van Justin ziet hem het liefst bij Ajax blijven maar het punt is dat zijn moeder het voor het zeggen heeft. Samen hebben zij Raiola ingeschakeld en dan weet je dat je zo weg bent. Het punt is dat Ajax een bepaald beleid heeft. Als je nog maar een eenjarig contract hebt en je tekent niet bij, moet je naar Jong Ajax of naar de tribune dus eigenlijk moeten ze hem wel verkopen. Hij wil door het salarisplafond heen en wil de bestbetaalde Ajacied worden. Als je deze jongen zijn zin geeft en meer dan 1,5 miljoen gaat geven, dan staan morgen ook De Ligt en Frenkie de Jong voor de deur’.

Bron: Voetbal Inside

Related posts

85 Comments

  1. Mr Ajax

   Schijnbaar is dit voetbal anno 2018, kunnen we weer terug naar pak em beet 1994?

   1. jood84

    dat zou prachtig zijn Mr Ajax. maar anno 2018 hebben de snotneuzen hoge eisen.

    1. Mr Ajax

     Krijg zelfs
     Het vermoeden dat die dit express doet, om met
     Opgeheven hoofd te vertrekken, justin laat je nou niet gek maken, pak er een beetje bij en ga beel snel weer voetballen, anders kent iedereen jou over 20 jaar alleen nog als doe golddigger

     1. jood84

      ik vraag me echt af wat het voor die jongen zijn carrière doet als die nu al weggaat. ben bang dat het niet de verstandigste keuze zal zijn

     2. BobbyHaarms

      Inderdaad Jood, Kluivert moet de komende 3 jaar gewoon zijn stinkende best gaan doen om die bestbetaalde speler te worden. Hij komt verdomme net uit een ei gekropen dus laat hem eerst maar eens dankbaar zijn ipv nu al met zulke idiote eisen te komen.

      En weer zit je straks met onrust dankzij die kutpizzabakker. Trap die dikke arrogante zeug er toch eens uit bij Ajax!

     3. De Ajacied

      De best betaalde speler in de selectie, zal ook de beste zijn neem ik aan.
      Dus Kluivertje ga nog maar ff heel veel trainen want je speelt aardig maar niet top hoor, altijd weer die bolle pizzabakker he
      ❌❌❌

     4. AjaxKat

      Als je met opgeheven hoofd weg wil bij Ajax dan moet je minstens met een kampioenschap weg én belangrijk zijn geweest in dat seizoen. Neres zou daar dan meer aanspraak op maken dan JK. Dus ik begrijp die arrogantie niet als je nog zo wisselvallig in je spel bent.

      Als Raiola en JK’s moeder hun zin krijgen dan zijn de verhoudingen tussen vader en zoon wel duidelijk. Erg vreemd als je bedenkt dat juist Pa Kluivert hierin leidend zou moeten zijn; hij weet precies wat JK doormaakt. Jammer als het zo is… en ik begrijp Ajax ook.

     5. Litmanen

      In een vorig topic wordt ik niet voor vol aangezien als ik precies uitleg wat er waarschijnlijk speelt.
      Als Ajax zijn principes handhaaft, dan zit Justin volgend seizoen op de tribune naast zijn moeder. Lekker type trouwens. Die gaat geen bewijs van goed gedrag krijgen als ze dat nodig heeft.

     6. Emilio4Ajax

      Pampers inplaats van witte zakdoekjes, op de bank zetten en de laatste 2 minuten in laten vallen…?

     7. Litmanen

      Kluivert verdient gewoon geen salaris wat door het plafond gaat. Hij heeft hooguit 7 of 8 wedstrijden boven modaal gespeeld. Van de 34 wedstrijden!!!

      Neres was echt veel beter en effectiever aan de andere kant. Waarom in Godsnaam gaat die idiote zaakwaarnemer gokken met de carriere van een jong talent? Omdat die rijk genoeg is?
      Van die moeder verwacht ik niets anders. Die gaat haar hele leven al voor het geld. Legaal of illegaal.

      Justin zou op zijn minst kunnen luisteren naar zijn vader. Als er eentje weet hoe het in de voetbalwereld werkt is hij het!

 1. nick-afca95

  Oh wat doe je domme dingen Justin. Laat die rat nou niet in je hoofd kruipen. Als je echt goed bent en word komt dat geld vanzelf wel. Kijk naar al die jongens die dezelfde weg in zijn geslagen. Slechts een heel klein deel er van heeft het gered. De kans dat je bij een club die aan deze salariseisen zal voldoen op de tribune komt is levensgroot. En dat komt de ontwikkeling niet ten goede.

 2. Skills

  Het moet toch niet gekker worden. Een snotaap die amper een handjevol wedstrijden echt goed heeft gespeeld heeft als eis de bestbetaalde speler te worden. Ajax moet zich niet in de zeik laten nemen door zo’n arrogant joch, een pizzabakker en een idioot, alleen maar de ECHTE topspelers kunnen/mogen zo’n houding hebben en daar is Kluivert niet een van. En als meneertje dan niet wilt bijtekenen dan kan hij lekker oprotten, niemand is groter dan de club.

  1. Jeroen68

   Ik heb er eigenlijk niets meer aan toe te voegen Skills. Wat een misselijk mannetje.

 3. Jeroen68

  Wat denkt die snotaap wel niet ? Wat heeft hij nou in godsnaam laten zien ? Wegwezen, een schop onder je reet en ook nooit meer terug komen.

 4. Kingkong

  Als je echt een goede voetballer wil worden(nog niet bent) moet je niet aan geld denken kluivert maar aan spelen , en riola is rijk genoeg.

 5. Geroldkohlen

  machtsspelletje van die pizzabakker! die heeft eigenhandig teveel talenten kapot gemaakt, en het nederlandse voetbal verpest! hier moet de knvb ,FIFA en andere bobo’s tegen optreden! dit is belachelijk!

  1. jood84

   clubliefde zie je helaas nog zelden maarten208. tegenwoordig gaat het alleen maar om geld ☹

 6. Brokamp

  Hoe kan een snotaap van 18 het in zijn hoofd halen. Wat een arrogant ventje is het aan het worden. Terug naar Jong volgend jaar en niet spelen ook. Gewoon op de bank zetten. Heeft toch nog niets gepresteerd. Net als Youness gewoon weg laten kwijnen een jaar lang en dan kijken of hij nog zo’n babbels heeft. Dit mannetje komt zich zelf nog wel tegen in het leven. Komende zondag voorbeeld stellen en niet bij de selectie. Kijken of hij dan lekker op vakantie gaat.

  1. Bakkie

   Precies mijn idee, Brokamp! Gewoon een jaartje op de tribune zetten. Geld hebben we zat, dus je niet laten piepelen door die snotneus en (vooral) die rioolrat

 7. hubert

  Ajax moet zijn eisen niet inwilgen. en als hij dan niet bijtekent prima. dan maar verkopen of Ajax 2 maar niet laten dwingen door zo een snotneus. nog niets gepresteerd laat maar eens eeerst zien dat je in een hele competitie voldoende wedstrijden speelt waarin je uitblinkt. jammer dat zo een ventje niet zijn carriere fatsoenlijk opbouwt.

 8. VanDattem

  En allemaal geloven jullie media en Valentijn Driessen… Tot nu toe heb ik alleen nog maar koppen en titels gezien die anders zijn dan wat Kluivert in z’n interviews zegt. Hij zou gezegd hebben dat hij binnen een paar jaar 160 miljoen waard is…Terwijl wat hij letterlijk heeft gezegd is dat hij hoopt dat hij ooit ook zo’n speler is die voor 160 miljoen verkocht wordt.
  Tevens zou hij gezegd hebben dat Ajax fans zich zorgen moeten gaan maken. Terwijl als je het interview terugluistert hij letterlijk zegt dat hij snapt als ajax fans zich zorgen maken, maar dat dat niet hoeft. Hij begrijpt het wel, want door alles wat er gezegd wordt, zou hij zich ook zorgen maken als hij supporter was. Waar aan hij nogmaals toevoegt, dat dat echt niet hoeft.
  Dat hij vervolgens vaak genoeg in instviews zegt dat hij graag wil bijtekenen, Ajax zijn club is, Amsterdam zijn stad en hij weet dat hij nog veel moet leren, constanter moet spelen en meer moet scoren daar hoor je (hier) niemand over. Nee, iedereen gaat mee op een negatieve vibe; het beeld dat journalisten kweken. Ik hoorde ook weer dat hij arrogant is omdat hij niet direct samen met ziyech zijn goal vierde… Die twee zijn harstikke goeie vrienden en Kluivert zegt om het interview dat hij Ziyech geweldig vindt, van hem leert en tegen hem opkijkt.
  Als wij alle pers na gaan praten, gaan we weer een speler die misschien twijfelt, op wie veel afkomt, wegpesten.
  Dat jochie is 18, doet het harstikke prima en kunnen we nog veel plezier van beleven. Bovendien verschijnt hij altijd voor de camera, goed gemutst, met een fijne lach. Wellicht heeft hij de verkeerde mensen/zaakwaarnemer om zich heen. Dat is balen. Maar laten we aub reeel blijven, trots op hem zijn en stoppen met hem arrogant te noemen en zeggen dat hij naast z’n schoenen loopt. Lijkt me allemaal vrij uit de lucht gegrepen en gebasseerd op koppen uit pers obv verdraaide interview qoutes en uitspraken van zure uitgerangeerde journalisten die al lang met pensioen hadden gemoeten.

  1. Zlatan4ever

   Van Dattem, ik ben het grotendeels met je eens dat de media/pers grote woorden gebruiken om Kluivert jr. slecht weg te zetten. Maar je kan niet ontkennen dat hij beetje bij beetje te veel praatjes heeft gekregen. En dat sluit totaal niet aan met zijn wekelijkse prestatie’s. Hij is er nog lang niet

   1. Bakkie

    En het is een feit dat er al maanden een contract voor hem klaarligt, dat hij niet wil ondertekenen. Wie weet gebeurt dat deze zomer nog, maar ik heb daar heel weinig vertrouwen in.

   2. Geroldkohlen

    Die praatjes horen erbij daar is hij een echte, Amsterdammmer voor. je bijnaam is zlatan en die had zeker geen praatjes en die was zeker ook niet arrogant! liever een type Kluivert,zlatan of Suárez, dan een schoolknaap met een aanvoerdersband om!

    1. Zlatan4ever

     Gerardkohlen, grappige opmerking van je kan niet anders zeggen. Er is alleen 1 klein verschilletje………
     Zlatan met zijn grote bek heeft alles gewonnen wat er te winnen valt bij alle grote clubs in Europa en nu gaat hij op zijn oude dag gewoon verder om “ de grootste “ te zijn in Amerika. Hij maakt zijn woorden waar. Kluiivert jr. daar in tegen heeft nog helemaal niks gewonnen, misschien “ de gouden veter “ ?

  2. Remco425

   En deze website doet maar weer wat graag mee met het sensatienieuws/wegpesten van de eigen spelers. Zodra en speler negatief neergezet kan worden, zullen ze dat hier niet nalaten. En of het waar is of niet, dat is van ondergeschikt belang… Daarnaast roepen velen hier al jaren dat het salarisplafond omhoog moet om onze beste spelers langer te houden. Maar als een speler dan een keer meer salaris wilt (waar of niet waar) is hij een geldwolf. Het huidige salarisplafond is nog van een jaar of 10 geleden. Er is veel gebeurt in de tussentijd en de spelers weten ook dat Ajax bulkt van het geld.

   1. ems

    Toch ben ik niet tegen ophogen salarisplafond in voor de hand liggende gevallen, maa” best betaald” zou onzinnig zijn

  3. nick-afca95

   Goed verwoord! Ben het volledig met je eens. Media doet alles om maar aan verhalen te komen die zichzelf verkopen.

  4. Iamsterdam2015

   Ok ok. Ik trek mijn keutel terug. Zit zeker wat in wat je schrijft. Soms laat ik mij inderdaad ook meeslepen met de “ hype”. Goed stuk!

  5. VanDattem

   Waarschijnlijk is het ook nog eens zo dat zijn eis niet letterlijk is geweest “ik wil de best betaalde ajacied zijn”. Nee, ze hebben een bedrag neergelegd wat hem de best betaalde ajacied maakt…dat zijn toch twee verschillende dingen. Een journalist vervormt het vervolgens tot de bekende artikelkop. Dat hij het op basis van leeftijd en huidige prestaties niet waard is, is ook iets anders dan wat de markt op dit moment doet. Hij heeft ongetwijfeld belachelijk goede aanbiedingen van andere clubs, die 3 keer zo hoog zijn. Logisch dat je je huidige club dan (waarsch.) 1,5 miljoen vraagt. Dat is 3 ton hoger dan het huidige salaris plafond? Maw het kost ajax 6 ton meer dan ze waarsch willen bieden om hem nog twee jaar te houden (en 25 miljoen in potentie aan hem te verdienen). WAAR HEBBEN WE HET OVER?! Iedereen, die zelfs een normale baan heeft, zou deze onderhandeling zo in gaan….volgens mij. In elk geval sowieso Mino Railola.

   1. Emilio4Ajax

    Zou bij de laatste uitwedstrijd Pampers meenemen en mee zwaaien zo gauw Kluivertje de bal krijgt… en als ik ten Hag was zou ik hm op de bank zetten en de laatste 2 minuten in laten vallen…?

   2. Emilio4Ajax

    Probleem is niet alleen Kluivert, maar over de gehele linie… zeg je gaat akkoord met Kluivert’s salaris eis dan krijg je dr meer op je dak en wat je niet wilt zijn scheve verhoudingen in de kleedkamer die de sfeer verzieken…?

    1. VanDattem

     Volgens mij is er overduidelijk een aantal spelers die je gewoon meer moet geven als je nog mee wil internationaal en je selectie op pijl wil houden. Dat is niet leeftijd gebonden, maar gewoon gebonden aan (potentiele) waarde. Om Ajax interessanter en aantrekkelijker te maken voor externe spelers en (potentieel) belangrijke selectie-spelers moeten we zorgen dat ze bij ajax willen komen en blijven. Geld is dan belangrijk. Jongens als De Ligt, Kluivert, vd Beek, De Jong. Moet je gewoon daardoor 2 jaar langer houden.

     1. Emilio4Ajax

      …Het gevolg is dat je het salarisplafond omhoog moet gooien of je maaktereen open dak van…maw geen plafond…❌❌❌❤️?

   3. Litmanen

    VanDattem, jij zegt dat hij gigantische aanbiedingen heeft van Europese topclubs.

    Werkelijk?
    Waar staat dat?
    In jouw agenda?
    Als je het artikel van een journalist die dagelijks bij Ajax rondloopt en erg veel mensen inside kent en er eigenlijk nooit naast zit betwijfeld op waarheid, dan ben ik heel benieuwd naar jouw bron. Een pizzabakker misschien? De moeder van Justin?
    Sorry, maar als je het dan over betrouwbare bronnen wilt hebben……

    Er wordt gepokerd met de carriere van een jongen van achttien. Als dit misgaat, dan wil ik jou nog eens horen over dat leuke joch.

    Laten we eerlijk zijn, bij geen enkele Europese topclub gaat Justin op dit moment veel speelminuten maken.
    Wij denken hier nog steeds, dat als je hier een paar wedstrijden leuk voetbalt, een paar leuke passes geeft, hier en daar een goaltje meepikt, dat je een wereldtalent bent.
    Kijk naar de Nederlanders die de laatste drie jaar naar grote clubs zijn gegaan. Alleen Memphis gaat waarschijnlijk uiteindelijk slagen, maar bij United ook weggeschopt.
    En Memphis heeft een lichaam voor een topcompetitie, Justin kan in Engeland of Spanje net meekomen bij de A junioren.
    Kijk even naar de verdedigers in Engeland, Spanje of Frankrijk. Allemaal beulen. Niet te vergelijken met de Eredivisie.

    1. VanDattem

     @Litmanen ooohhh ow. Ff goed lezen pik. Los van dat ik echt ner-gens zeg dat hij het gaat maken in t buitenland of dat hij goed genoeg is om al weg te gaan, geeft ik duidelijk aan dat het om marktwerking gaat: vraag – aanbod. Ik zeg nergens dat hij klaar is voor de volgende stap, in tegendeel. Ik vind dat hij voor zn ontwikkeling nog twee jaar moet blijven. Zo makkelijk is het in de huidige voetbalwereld alleen niet. Ajax moet er daarom gewoon iets tegenover zetten dat bedrijfsmatig prima te verantwoorden is. Lijkt me vrij logisch. Heeft niks met bronnen te maken.
     Maar nog even voor jouw goede gevoel: toevallig heb ik nou net in dit geval goede bronnen ja.

 9. Gert Bals

  Zijn laatste opmerking dat Ajax maar geduld moet hebben mbt tot zijn beslissing heeft hij wel degelijk gezegd. Hier spreekt aardig wat arrogantie uit als je weet dat Ajax al maanden wacht. Ik denk dat er een hoop waar is van het verhaal maar wel gegoten in een wat “flitsende” voor de buhne. Kluivert moet zijn geluk maar elders zoeken.

  1. Yindi

   En zo reageren we als supporters wederom zeer negatief (op “persberichten”) naar onze spelers toe.
   Gooien met stront naar Hakim, Joël etc. en nu is Justin aan de beurt. Zou zeggen, wacht nu maar eerst eens rustig af voordat er weer allerlei “walgelijke strikken omheen moeten”. Kan mij dus grotendeels ook wel vinden in wat van dattem hier zegt.

   1. Litmanen

    Yindi, VanDattem gaat uit van wat hij denkt dat er aan de hand is, zonder bewijs. Kluivert had gewoon moeten bijtekenen. Tekent hij niet, dan zou zijn carriere na dit seizoen wel eens een definitieve deuk op kunnen lopen. Dan gaat hij heel wat minder verdienen dan het salarisplafond van Ajax. Christus, hij is achttien en mijnheer wil na een handjevol goede wedstrijden 1,5 miljoen per jaar verdienen?
    Hoop echt voor hem dat hij op tijd zijn verstand terug vindt.

    1. -buitenkantje rechts-

     Ze hadden beter Veltman, Sinkgraven en Younes een salaris boven het salarisplafond moeten geven.. en vervolgens Onana (matige keeper..staat niet op zijn voorvoeten).. de Ligt (cruciale fouten).. Ziyech (balverlies, slechte traptechniek etc etc).. en nu Kluivert (handje vol wedstrijden boven modaal, geen teamspeler, drukt geen stempel etc etc) op de bank moeten zetten en zo snel mogelijk moeten verkopen. Zonder strik zei je toch??

     Hoop echt dat jij op tijd je verstand terug vindt…

     1. Gert Bals

      Je vergeet dat Ajax de reserve rechtsback van AZ eigenlijk percdirect moetcterugkopen. Vwb je wens ……. onmogelijk.

 10. Finidi

  Inderdaad,het zijn voor mij toch allemaal bedragen wat die gasten verdienen waar je met beide ogen inkijkt dus het zal wel, gaat mij erom waarom ik naar Ajax ga kijken en das toch echt om zon leep passje van Ziyech op Kluivert waaruit hij scoorde hoor! Alleen al hoe hij die bal aannam en meenam, petje af! Ga echt niey kijken voor tikkie terug van spelers die voor mij tenminste kapitalen verdienen en sorry was ook altijd voor salarisplafond maar denk dat dat langzamerhand voor clubs als bv Twente geldt. Weet het ben ook absoluut voor JC’s visies maar denk dat het qua geldverdienen achterhaald is.

 11. Finidi

  Plus Johan ging ook niet voor pakje lucifers naar Barcelona toen hij wegging bij toen de best voetballendclub vd wereld? Het zijn allemaal verschijnselen der tijd, salarisplafond was bedacht omdat onze club in financiële problemen zat, dat is geloof ik nu niet meer aan de orde?! Jaja zeggen we dan maar als we het met bakken op straat gooien en blablablabla dan……! Geloof niet dat er nu nog figuren in zon raad zitten die zich beleg vh brood laten eten of wat wijs laten maken.

 12. Charka53

  Justin is aan het puberen mensen daar heeft hij veel last van en als zo probeert om weg te kunnen en de schuld bij Ajax te leggen moet hij dat maar doen en ergens anders op de bank gaan zitten wie denk hij wel wie hij is.

 13. Ajax 1

  Ten eerste is dit een gerucht vanuit de media. Als het zo is, overvraagt kluivert inderdaad want hij zou niet de meest verdienende moeten zijn. Wel vind ik al jaren dat ajax het salarisplafond op moet krikken voor erbaren spelers en de absolute toptalenten. Dat is kluivert. Doe dat in de vorm van bonussen en trek de ligt, frenkie,kluivert etc allemaal maar op. We hebben geld zat en ik wil die spelers bij ajax zien spelen!

 14. Remco425

  Iedereen klaagt hier altijd dat Ajax te weinig geld uitgeeft, terwijl we gigantisch veel hebben. Maar als een speler meer wilt moet hij meteen oprotten. Beetje tegenstrijdig. Ik zou liever zien dat er meer uitgegeven wordt aan de huidige spelers om ze te behouden, dan wéér nieuwe spelers in moeten passen en maar afwachten hoe dat zal gaan. Justin is een groot talent, hij is nu al goed en zal alleen maar beter worden. Wat is nou een half miljoen extra als hij met 1 of 2 jaar langer blijven 20M extra op kan leveren? Maar nee, velen hier zien liever dat we weer 10M uitgeven voor een vervanger…

  1. Ajax 1

   Precies, dat bedoelde ik. Knip trekken en de talenten voor ajax behouden…..we hebben 175 mln op de bank. Geef er lekker 25 uit om de beste spelers nog een paar jaar te houden. Die 25 mln verdien je terug ook nog…..

 15. a.p.

  Ja ja daarom duurde het zo lang ….wel erg veel praatjes. Wel heel JAMMER!

 16. Koning Haarms Wolfs

  Lazer maar op, Kluivertje. Teer maar weg op de reservebank van Barca. Talent: ja, als iets gepresteerd: nee! Opgemieterd!

 17. Geenemotie

  Ik zou zeggen verkopen. De Ligt heeft een veel beter seizoen gehad en dan zou hij meer moeten verdienen? In de topwedstrijden zag je dat hij nog een stap moet maken.

 18. Iceman

  Weg met die gast en die rioolrat. Want zijn vader patrick wil dat Justin blijft maar zijn moeder heeft het voor het zeggen en die heeft Raviolla ingeschakeld. Want pa Kluivert heeft niks te zeggen volgens berichten dan. Dus Justin succes elders op de bank of tribunne. Probeer maar eens te presteren wat je vader heeft gepresteerd dan heb recht van spreken anders kop houden.

 19. Dagrump

  Best betaalde speler van Ajax worden. Pfff .. Zou ik liever een aantal andere zien worden. Als Kluivert nu 1 heel seizoen de sterren van de hemel afspeelt dan misschien wel ja. Het gaat helemaal nergens over. Hij is nog nat achter zijn oren.

 20. Iamsterdam2015

  Er zijn twee personen die dit mogen eisen van Ajax, God en Johan Cruijff. De rest kan lekker fietsen gaan jatten op de oostzee. Wat een rare zeg.
  Nou joep doei de mazzel daaaaag Justin.

 21. Ralph

  Het schelden op zijn zaakwaarnemer heeft geen zin. De heer Kluivert is verantwoordelijk voor zijn eigen ontwikkeling. Als hij op de bank wil zitten bij een club in het buitenland is dat zijn eigen keuze. Ajax moet bij een goed bod Kluivert een hand geven en hem veel succes wensen.

 22. -buitenkantje rechts-

  Goed verhaal van van Dattem? Denk echter wel dat Raiola achter de schermen bezig is om voor Kluievrt een goede deal te maken. Ik vind dat Ajax een goede onderhandelingspositie heeft. Kluivert die nog geen seizoen basisspeler is geweest en verder geen ervaring heeft zal bij een buitenlandse (top)club vrijwel zeker op de bank belanden. Dus de keus is simpel. Je kan bij Ajax een verbeterd contract krijgen en nog 2 jaar blijven, of je gaat ergens voor een vorstelijk salaris de bank warmhouden..
  Als 18 jarige zal hij dan toch eieren voor zijn geld kiezen.

 23. Kingkong

  Word eerst maar eens de beste speler dan word je vanzelf het best betaald.

 24. M800M

  Ok dus je hebt het geluk dat je een vader met jaren ervaring in het topvoetbal hebt, die weet hoe de voetbalwereld werkt, hij geeft je ook nog goed advies, en wat doe je? je luistert in plaats daarvan naar je moeder.. vond Justin sws al niet zo slim overkomen maar dit is echt te dom voor woorden.

  1. M800M

   Nu ik hierover nadenk, kan me niet voorstellen dat dat de werkelijke situatie is. Denk indd dat, zoals van Dattem al beschreef, de media de werkelijkheid verdraait

  2. De Nees

   Geloofde Driessen gister bij VI al niet met dit bericht. Best betaalde Ajacied…zo’n absurde eis en zo kort door de bocht nergens op gebaseerd, zelfs rioola is niet zo achterlijk dit te eisen ?. Driessen =Telegraaf, nee joh hebben ook helemaal geen handje om iets uit z’n verband te rukken. Justin wil zeker wel een verbeterd contract en daar mag hij best over onderhandelen zolang het redelijk is. Alleen als pupillen na een paar keer basis al reppen over een transfer dan is dat niet te pruimen, zelfs naar hinten is al niet slim. Denk dat het uiteindelijk wel los loopt, hij krijgt een iets beter contract en blijft nog een paar jaar.

 25. Slingertje.

  Veel babbels voor een jochie dat af en toe eens een bevlieging heeft.
  Meestal rent hij als een kip zonder kop over het veld en loopt hij zich vast.
  Is alleen maar met zichzelf bezig en laat zich opfokken door die rioolrat Raiola.
  Biezen pakken en wegwezen dan maar.

 26. Waldolala

  Zo jammer dat dit de verkeerde kant op dreigt te gaan. Speelt net een seizoen in het eerste van Ajax en dan zijn dit de voorwaarden. Het bestuur van Ajax zou zich zeer ongeloofwaardig maken als ze dit accepteren. Denk het dus niet. Echter, met de heer Raiola als zaakwaarnemer kun je dit soort acties verdwenen. Het boek Ik, Zlatan vertelt voldoende over deze meneer en zijn bikkelharde praktijken.

 27. Kingkong

  De ligt de best betaalde maken , salaris plafond ophogen als hij blijft missen we kluifje niet.

 28. AFCA my World

  Wat een praatjesmaker,nog nat achter zijn oren,heeft nog maar weinig laten zien en dan al eisen gaan stellen, die rioolrat zit er duidelijk achter,hoge eisen niet inwillegen dan maar naar het buitenland en rioolrat lacht zich een krul in zijn lul.
  Jongens kan die rioolrat niet op 1 of andere manier gestopt worden ?
  Hij maakt het ene na het andere talent de kop gekt en verknalt hun carrieres, dit is ook niet goed voor het nederlandse voetbal !
  STOP DIE RIOOLRAT !!!
  ⚽️

 29. Codilo

  Hoop dat die jonge slimmer is, maar met Ravioli naast je weet je het nooit. Walgelijke goudzoeker

 30. Ajaxfoort

  De man is even de weg kwijt vrees ik. Best betaalde speler van Ajax word je als je de beste speler van Ajax bent. En met respect voor wat hij af en toe laat zien, is Justin dit (nog) niet. Dus even toontje lager zingen en je moeder op haar plaats zetten zou ik zeggen.

 31. Waldolala

  Of toch gewoon nepnieuws. Vader Kluivert zou toch nog wel enige invloed moeten hebben. Kluivert jr. komt net kijken. Kan me toch niet voorstellen dat deze absoluut niet beste speler van Ajax 1 al zulke financiele pretenties heeft. Gewoon bijtekenen en de ballen uit zijn broek spelen. En Raiola ….. rioolrat. Bijna hetzelfde.

Comments are closed.