Ajax Vrouwen bereiken bekerfinale na 0-1 winst tegen SC Heerenveen

De Ajax Vrouwen staan opnieuw in de bekerfinale na een 0-1 winst tegen SC Heerenveen. Gemakkelijk ging het niet in Friesland en leek het duel dan ook af te stevenen op een gelijkspel en een verlenging. Het was echter Toni Payne die in blessuretijd toch nog de winnende treffer wist te scoren. Met de overwinning staan de vrouwen voor de vijfde keer op rij in de bekerfinale, waarin dit jaar Psv de tegenstander zal zijn. Deze wedstrijd zal op zaterdag 2 juni plaatsvinden op Sportpark De Westmaat in Bunschoten.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van der Most, Van Dongen, Philtjens, Kaagman, Reichardt, Van Lunteren, Van den Bighelaar, Zeeman, Folkertsma (63. Payne), Bakker

Bron: Ajax.nl