Kluivert laat niks los over toekomst: ‘Wil mensen geen valse hoop geven’

Justin Kluivert staat nog tot medio 2019 onder contract bij Ajax maar of de speler ook volgend seizoen actief is in de Johan Cruijff Arena blijft onduidelijk. Kluivert heeft nog altijd geen nieuw contract getekend bij Ajax en wil zich vooral richten op de laatste twee competitiewedstrijden alvorens hij gaat nadenken over zijn toekomst.

Kluivert is al enkele maanden met Ajax in onderhandeling over een nieuw contract maar witte rook is er nog steeds niet gesignaleerd, en dat wakkert de geruchten alleen maar aan. ‘Afgelopen week was mijn zaakwaarnemer Mino Raiola hier op de Toekomst maar ik heb hem niet gesproken dus ik weet niet of hij hier voor mij was. Ik wil de komende twee wedstrijden lekker spelen en daarna heb ik alle tijd. Natuurlijk wil ik bij Ajax spelen maar je kunt niet alles dicht gooien en je moet ook kijken wat er anders is. Ik ga niets zeggen en ik ga mensen geen valse hoop geven. We zullen zien’.

Bron: Fox Sports

Related posts

86 Comments

 1. Amoebe

  Zou echt zo onverstandig zijn als hij weggaat.

  Dan komt hij nooit meer aan spelen toe.

  1. Litmanen

   Goede zaakwaarnemer hahahaha. Justin gaat waarschijnlijk dus ergens in Europa op de bank zitten en de enige die blij wordt is onze pizzabakker.

   Wat een stom joch is het dan. En waar is pappa? Die zou het hem toch aan zijn verstand moeten brengen.

    1. AjaxKat

     Off topic: weet niet of t al bekend was maar zag net op Ajax TV dat Nigel de Jong “achter de schermen” bezig is om de naam van zijn Nigel de Jong-pleintje te wijzigen in het Nouri-pleintje omdat Appie daar echt het gezicht van was. Zou echt een mooi gebaar van Nigel zijn als dat lukt.

     1. Ajax1958

      Niet erg origineel en ook niet de boel omdraaien. Jij hebt iets met vingers en sterretjes, maar goed, wat je in je vrije tijd doet moet je zelf weten. Geniet ervan.

     2. Ajax1958

      En dan nog eens je vooroordeel tov Kluivert, die heb je ook afgebrand dit seizoen, net zoals je de Ligt van cruciale doelpunten de schuld gaf.

     3. Litmanen

      Om toch maar weer een leugen uit de wereld te helpen.
      Zoals zoveel fans hier heb ik met mijn eigen ogen gezien dat Kluivert over het hele seizoen in misschien vier wedstrijden een dikke voldoende heeft gehaald.
      Beetje weinig nog.

      Niettemin heb ik ook geconstateerd dat Kluivert een van onze grootste talenten is.

      En over vingers: het ging om jullie vingers, niet de mijne.
      Elkaar bij elke reactie napraten, dán krijg je bruine vingers.
      Van veel dingen kun je me beschuldigen, maar niet dat ik bij alles wat AB, Moosie en Dickst schrijven hijgerig aansluit…..
      Waarvan akte.

     4. Moosie

      hey slap kut ik heb hier helemaal niets gezegd laat staan dat ik hijgerig nageluld wordt door 58
      Wat dacht je ervan als je nou eens een keer gewone domme smoel dicht houdt tegen en over mij

     5. Amoebe

      Jezus wat een kinderen…van mij mag de redactie jullie er allemaal vanaf aftrappen.

      Kleuters

   1. Geckoo

    Ik kan mij herinneren dat Papa heeft aangegeven het verstandiger is als Justin bij Ajax blijft.. dat bericht heb je denk ik gemist. Alleen Justin maakt die beslissing, niet zijn vader..

    1. dickst14

     Ik kan mij herinneren dat hij de sterren van de hemel ging spelen en voor 160.000.000 zou vertrekken.

     1. Moosie

      allemaal bla bla gaat naar mourihno toe gebracht door rioola en klaar is justin

  2. De Nees

   Behoorlijk van de zotte, 18 jr net 6 maanden basis en zelfs maar DENKEN aan een volgende stap. Meneertje wil ‘mensen geen valse hoop geven’ , what the ef, welke hoop, je hebt nog geen ruk laten zien? Je bent nog in opleiding…minstens 3 jaar nog. Wordt doodmoe van dit soort figuren.

   1. beni

    Daarom lopen laten, zijn niet met hun sport bezig maar met de spotlights. Net zoals dat broertje waar half Nederland achter aanloopt met dat kookboek. Het kan ook niet anders dat alles als een kaartenpakhuis in elkaar stort. Dom zooitje.

   2. Emilio4Ajax

    Weet je wat het probleem is De Nees, we, de samenleving hebben den pyramide van Maslov en persoonlijke ontwikkeling al lang geleden verruilt voor ekonomisch gewin. Volgens velen onder ons, en zo ook bij de jeugd, is persoonlijke ontwikkeling gelijk gesteld aan ekonomisch gewin… Als ik maar zo snel mogelijk rijk wordt komt de persoonlijke ontwikkeling vanzelf… ?????❤️❌❌❌⚽️ zegt genoeg?

   3. De Nees

    Jeugd is wel erg snel bezig met Ajax als springplank en snel cashen ergens anders. Juist taak voor Ajax om dit anders te begeleiden. Ook sportief gezien moet Ajax meer naar het rendement kijken, ga maar na mss maar 10% wat doorstroomde had echt direct wat te bieden aan het eerste. Niet dat er geen potentie was bij de rest maar het rendeerde nog niet voldoende en net dat verschil zijn telkens weer die paar punten tekort voor het kampioenschap.

 2. ajaxpers

  Echt een warme club is het niet meer, supporters die veel zeiken en goed zijn in het inpakken en een strikje erom heen dus waarom zouden de spelers niet alleen aan hun eigen belang denken? Al zou het voor zijn eigen ontwikkeling beter zijn om te blijven en kunnen we nog langer genoeten van ditvfenomeen.

  1. Charka53

   Het is wel anders om ajaxpers , de supporters staan achter hun club en spelers maar het zijn de spelers die er alles aan doen om in Ajax1 te komen en niet om met Ajax naar de top de gaan maar om zo snel als mogelijk te gaan cashen de club en hun supporters zijn voor hen niet belangrijk , alleen hun ego telt.

 3. Ajax 1

  Het zou beter zijn inderdaad als hij zou blijven. In ieder geval is hij eerlijk. Heb er een hekel aan als spelers roepen dat ze nog jaren blijven en een week later zijn ze weg.

  Kom op kluivert, bijtekenen please!

  1. HURBIE

   Hij moet met zijn 18 jaar niet denken dat hij God is
   Heeft net een half seizoen in het éérste gespeeld
   BEENTJES OP DE GROND HOUDEN VRIEND

   1. Ajaxfoort

    Daar ben ik het helemaal mee eens Hurbie. Hij gaat een beetje sterrengedrag vertonen. Daar houd ik niet zo van. Eerst maar eens constant presteren. Want daar mankeerde het nog wel eens aan dit seizoen.

   2. Iamsterdam2015

    Juist Hurbie!! Het kan nog steeds een nog grotere speler worden maar dan zeker nog 2 jr bij Akax blijven. Anders ben ik bang dat die zaakwaarnemer hem gaat plaatsen bij een grote club…. hoog in de nok van dat stadion en is het klaar. Clubs waar hij nu dik poen kan verdienen zullen er zeker zijn maar dan zijn dat wel een HSV, Southampton Everton Sevilla etc etc….

   3. De Nees

    Geen club buiten Ajax gaat een iel 18-jarig jongetje basis geven, hij wordt dan gehaald voor de toekomst en zit hoogstens bij het eerste op de bank. Maar ergens hoop ik dat hij wel gaat, goede les voor Ajax jeugd niet te vroeg verwennen met basisplaatsen. Zijn er al genoeg geweest die snel naast de schoenen gingen lopen, vertrokken en weinig meer van terecht gekomen. Maar Ajax leert ook weer heel slecht.

 4. AjaxKat

  Tja daar heeft ie Ajax wel mee in een houdgreep zo lijkt het. Gaan ze hem een verbeterd contract aanbieden of gaat hij weg? Het zou hem sieren als hij (en iedereen om hem) eens kritisch in de spiegel kijkt. Die jongen is in zn spel nog zo wisselvallig als de pest. Dus aan de ene kant snap ik het best als Ajax hem nog niet het bovenste beste contract aanbiedt. Maar ja, dan gaat hij misschien wel weg naar een club waar ze dat geld wel bieden. Ik hoop dat ie verstandig is. Jammer dat ie dergelijke uitspraken moet gebruiken tegen Ajax; zal wel bij het spel horen.

  1. Ajax 1

   Niet eens ajaxkat. Hij is inderdaad wisselvallig, maar nog geen 20. Het is een topper in wording, dus wel een goed contract aanbieden.

   1. AjaxKat

    Ik schreef ‘het bovenste beste contract’. Een verbetering in zn contract mag best maar (je schrijft t ook zelf) door zn wisselvalligheid is het gewoon nog geen sterkhouder zoals Neres het hele seizoen.

    1. Ajax 1

     Ok, niet goed gelezen inderdaad. Hij hoeft niet de grootste verdiener te zijn, maar ik zou graag zien dat ze aggresieve bonussen opnemen voor het bereiken van kampioenschap, beker, cl etc

   2. De Nees

    D’r mankeert nog te veel, potentie is er maar Kluivert is er nog lang niet. Jongens op deze leeftijd wisselend laten ruiken aan het eerste en dan terug naar JA. Met de benen op de grond houden, fysiek en mentaal doorontwikkelen tot 20 jaar en daarna kijken of ze 1e aankunnen. Het is allemaal niet zo moeilijk lijkt me toch?

 5. Peter kopsterk

  Hoop dat hij nog 2 jaar blijft. Maar de naam van zijn zaakwaarnemer dat zegt al genoeg. Die ziet alleen euro tekens.

 6. -buitenkantje rechts-

  Nieuwe huisregel: Spelers met Raiola als zaakwaarnemer zijn niet welkom.

 7. Wenen 1995

  Als hij niet bij wil tekenen, dan is het duidelijk: deze zomer voor veel geld verkopen. Ben alleen bang dat dat niet goed is voor zijn carriere. Hopelijk zijn beide partijen verstandig.

 8. Johnny

  Mino maakt kluivertje wel gek hoor, verstandig of niet maar ben toch bang dat het gaat gebeuren.
  En in de situatie van nu…geef m ongelijk

  1. Litmanen

   Ongelijk? Mogelijk einde carrière op je achttiende?
   Ja, dan heb je ongelijk. Laat hem eens bellen met Kishna, El Ghazi etc.
   Dachten ook dat ze God zelf waren.

   1. Johnny

    Ik snap je echt wel, maar zoals het nu bij ajax is en daar tegenover zie je een 4 jarig contract voor 3,5 miljoen per jaar. Wat zou jij doen? En dan echt doen

 9. Vak 120

  En heel het jaar maar kusjes geven op het logo van ajax!! Heeft misschien 4a5 redelijke wedstrijden dit jaar gespeelt!! Justin blijf gewoon voor je eigen toekomst bij ajax,anders kom je nergens meer aan de bak!!

 10. AFCA my World

  Als hij verstandig is blijft hij,hij is er nog niet klaar voor , maar met die rioolrat als zaakwaarnemer ben je je carriere niet zeker,als hij geld kan verdienen jaagt ie je zelfs naar de zandbak,hij denkt alleen aan zichzelf en dat hij talenten kapot maakt intresseerd hem geen reet, het zou geen kwaad kunnen als hij nooit meer met Ajax en de spelers kon onderhandelen ,maar ja hoe regel je dat ? ⚽️

 11. Dagrump

  Denk gewoon dat ie het zegt om
  Nog wat extra ????te krijgen en dan bij te tekenen. Als het zo is wat ik zeg is het een verstandige jongen. En mocht ie inderdaad nu al weg gaan dan denk ik dat dat geen verstandige keuze zal zijn. Ik denk dat velen er net zo als mij over denken!! DUS J Kluivert als je dit leest. Of jaagt Ten Hag een aantal spelers weg ??

 12. M800M

  Ja Raiola denkt alleen aan zijn eigen portemonnee, niet aan de carrière van zijn spelers. Maar eerlijk is eerlijk, zonder handtekening van kluivert zelf gaat het niet door hoor. Zijn eigen keus, zijn eigen verantwoordelijkheid. Als hij blijft moet hij trouwens wel bijtekenen anders loopt ajax al die pieken mis

 13. wieiswie

  Als hij denkt dat hij er al is moet ie gaan. Die gasten worden ook wel gek gemaakt door al die miljoenen.

 14. Zlatan4ever

  Het leven gaat gewoon verder als Kluivert jr. vertrekt. Ondanks dat hij zelf denkt dat de wereld vergaat. 8 goals,1 seizoen,geen prijs en nu al praatjes…….
  Gaat te veel om met onze grote vriend van Gert Bals,vandaar zulke “bullshit” teksten.
  Laat hij eerst maar eens niet zo wisselvallig spelen voor 1 seizoen. Praten wij daarna verder

 15. Sjaak Swart

  Vind ze kleine broertje beter voetballen.geintje justin nou niet meteen opstappen als het minder gaat,dan juist moeten de mensen met een Ajax hart opstaan en de touwtjes in handen nemen dan pas als je dat doet ben je een prof voetballer,in mijn loopbaan als voetballer ging het ook wel eens minder maar dan gaf je in wedstrijden meer strijd in de game je hart erin jouw club jouw supporters daar doe je het voor dan verdien je krediet en later een messchien een andere club,maar laat ik je nou advies mogen geven ga niet weg je bent een van vele die spijt hebben maar er niet vooruit durven tekomen,als je dat niet durft ben je geen prof maar een pion die ergens word neer gezet door die nieuwe trainer die op de bewuste persconferencie je nog de hemel in prees.Later in het seizoen ben net zo een pion als de rest van de spelers,maar o god als je niet uit de verf komt dan word je afgebrand tot op het bot,kijk naar vorige talenten kijk goed en bedenk dat geld is niet alles als je voetballer bent wil je toch voetballen of ben ik nou gek.

 16. Koning Haarms Wolfs

  Laat hem gaan als hij wil. Genoeg jochies van zijn leeftijd, die hun carriere vroeg om zeep hebben geholpen. Als hij dat ook wil, so be it. Maar wat Litmanen zegt: ga niet meer in zee met mensen die rioolrat als manager hebben. Dat betekent hooguit een investering financieel gezien, maar die hebben we niet nodig….dat is het enige dat momenteel wel deugt aan Ajax.

 17. Jimmy1971

  Met dat antwoord wat hij niet wil geven, geeft hij juist antwoord!
  Hij heeft absoluut talent maar hij moet nog veel leren, ook buiten het veld..

 18. Kingkong

  Redactie grijp nou toch eens snel en goed in deze site gaat zo hard achteruit door al die betweters die elkaar maar afzeiken !

  1. Prinsengracht

   Zeur niet! Zonder een beetje discussie is het forum dood. Ga anders op een breiclubje.

 19. Gert Bals

  Off topic: net leuk statistiek feitje gelezen over Ziyech. Dit seizoen creëerde hij 136 kansen voor ploeggenoten. Slechts twee minder dan het record van Eriksen met nog twee wedstrijden te gaan. Tsja ….. volgens mij dan toch wel een leuke voetballer.

  1. Joep

   Tja meer dan een leuke voetballer. Het zou doodzonde zijn als hij na dit seizoen ons gaat verlaten

   1. Gert Bals

    Hij heeft bij Ajax de verkeerde spelers om zich heen. In ider geval spelers die niet vrijuit mogen spelen qua creativiteit. Ziyech doet gewoon wat hij denkt dat goed is. Spelers moeten daarop kunnen en mogen anticiperen. Ik denk dat beide zaken bij veel ploeggenoten het geval is. Ziyech is een speler die een paar betere maar minimaal gelijkwaardige spelers om zich heen nodig heeft. Niet qua traptechniek ed maar wel qua spelinzicht. Kortom, hoe beter het team als geheel, hoe beter Ziyech. In een topteam komt hij dus het beste tot zijn recht.

  2. Zlatan4ever

   Gert , we weten nu wel dat jij een fan van Ziyech bent. Je kan met nog 100 statistieken komen maar Ziyech blijft een moeilijk persoon die aardig kan ballen.
   Maar met de verkeerde mentaliteit word je geen topper en maak je geen enkele club kampioen.

   1. Gert Bals

    Waar heb jij last van Zlatan. Ik plaats is, krijg reactie van Joep en geef hem antwoord. Ik ben fan van oa Ziyech, dat klopt. Dat mag ik niet zeggen? Ik ben ook fan van Johan. Als het je niet bevalt, lees je het niet. Nu, loop je mij te zoeken en uit te dagen in de hoop dat ik grof ga worden. Erg zielig gedrag van je. Maar, ik blijf op het forum mijn mening uitdragen, wen er maar aan. Nu maar wachten tot je vriend/vader/zoon/2e nick ook gaat reageren. Oh ja, sorry maar het is wel waar wat ik schreef over Ziyech en ….. hij wordt 100% zeker een topper. Daar durf ik rustig heel erg veel geld op te zetten en weddenschappen verlies ik zeer zelden.

    1. De Nees

     Bals je niet 100 euro voor mij inzetten in holland casino? Vertrouw ik je wel toe dan.?

     1. Gert Bals

      ?sorry, maar kansspellen waar dom geluk bij komt kijken doe ik niet aan. Black Jack is te overwegen ?. Ik doe aan weddenschappen waarbij inzicht en kennis een grote rol speelt. Hier valt mensenkennis ook onder.

     2. De Nees

      ?. NB Bals jij had altijd al warme contacten met zeis toch? ?. Heeft hij een definitieve ban ofzo of is ie mss druk op een witte laken conferentie ergens in Alabama?

     3. Gert Bals

      Hij is in ieder g3val niet opgesloten in mijn kelder ?. Ik dacht even dat hij terug was als Hanski. Maar volgens mij was de ban definitief bedoeld, dus ik denk zowel naam als IP. Scheelt een hoop onrust. Verder is er misschien sprake van verbann8ng naar Siberië. Nou, weer genoeg voer voor anderen om mij aan te spreken nu ??

 20. JohnDoe77

  Ik ben nog niet overtuigd dat hij de topper wordt die hij zelf denkt te worden. Welke topclub wil hem dan nu kopen? Veel te licht, dit seizoen bij vlagen onzichtbaar. Het is niet dat ik met hem in mijn hoofd naar de AreneA rijd; dat is meer een Ziyech of De Ligt achtige speler. Eerst maar twee seizoenen in Ajax 1 bij de absolute bestr drie horen, dan moeilijk doen over je toekomst.

Comments are closed.