De herbouw van het supportershome is gestart

Het heeft even geduurd maar drie jaar na de brand is er een aannemer gevonden die de klus gaat klaren en gaat de 1e paal de grond in. Het was natuurlijk niet alleen wachten op een aannemer maar er werd achter de gordijnen onderzoek gedaan naar hoe, wat en waar er gebouwd kan worden. Nu ook dit in kannen en kruiken is, kan de bouw van het supportershome eindelijk beginnen. Er is geluisterd naar de supporters en het home komt tussen de vakken H en M aan de zuid-zijde. Het plan is om het supporters home in de winterstop van 2018 te openen en de drank kan aan drie barren aangeschaft worden.

Related posts

13 Comments

 1. Ajax 1

  Mooi, is wel v buiten te bereiken toch nog, of enkel als je in het stadion bent?

 2. AFCA my World

  He he eindelijk,waarom moest het zo lang duren ? Het had veel sneller gekund,maar ze wilden niet ! ⚽️

 3. Sjaak Swart

  Mooi mannen,fijn dat het honk er komt voor jullie,ik zal op zolder naar spullen van vroeger zoeken,hoop dat het mooi zal worden met de zweer van het oude honk.

 4. Vakje129

  Nou simbolisch zondag de spade in de grond zetten , en toosten op dit nieuws

Comments are closed.