Dani de Wit: ‘Zit goed met het zelfvertrouwen, Wij zijn Ajax’

Jong Ajax kan zaterdag het kampioenschap in de Jupiler League veilig stellen in de thuiswedstrijd tegen MVV. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het niet, zo laten aanvoerder Dani de Wit en trainer Michael Reiziger weten tegenover Fox Sports.

‘Met het zelfvertrouwen zit het wel goed maar het is natuurlijk wel een kampioenswedstrijd en zal er best wat spanning voelbaar zijn. Maar uiteindelijk moet Ajax altijd voor de titel spelen, dus we zijn het wel gewend en Wij zijn Ajax’, zo laat De Wit weten. Trainer Michael Reiziger is ook vol vertrouwen voor de wedstrijd van zaterdag. ‘De spelers trainen hard en zijn fris maar ervaren natuurlijk de stress in aanloop naar deze wedstrijd. Dat brengt spanning mee en de spelers moeten dat omtoveren naar agressiviteit. Wij gaan die schaal binnenhalen met goed voetbal. Ik hoop dat we het publiek kunnen vermaken’.

Bron: Fox Sports

 

Related posts

22 Comments

 1. BobbyHaarms

  “Wij zijn Ajax!” ……wat mis ik deze uitspraak toch bij het eerste..

  Dan maar Jong Ajax, daar mogen we op dit moment toch best trots op zijn na alle ellende bij het eerste van de afgelopen maanden.

  1. Ajax 1

   Voetbal is niet alleen talent maar ook mentaliteit. Je moet er een paar hebben die de boel op kunnen zwepen als het nodig is. Succes jongens!

   1. Peter kopsterk

    Dat jong Ajax is een hecht team dat voor elkaar wil werken. Daar kan Ajax 1 nog een puntje aanzuigen.

  2. De Nees

   Eerst maar ’s daad bij het woord voegen, wordt me bij Ajax iets te vaak een grote mond opgezet door spelers en staf. De Graafschap ligt nog vers in het geheugen.

 2. Sjaak Swart

  Ik had weer zo,n rare droom vanacht,ik zat de wedstrijd Ajax tegen F,nooit ja ik bedoel die jostie band uit rotterdam te kijken en wat denk je wie er trainer was Rijkaard onze Frenkie echt wat een rare droom,zoals M Borsato al zong de meeste dromen zijn bedrog,toch.

  1. Moosie

   Nou als je meer van dit soort dromen hebt is het misschien tijd voor slaappillen

 3. ajaxpers

  En datzelfde had ik toen die kakkerlak pb de trainer van Ajax was. Gelukkig is die nachtmerrie voorbij alleen is de werkelijkheid van nu met Ten Hag ook niet veel beter

  1. AFCA my World

   Onder Bosz ging het veel beter,en was het voetbal verzorgder dan nu,hij zou van mij direct terug mogen komen ! ⚽️

 4. Zlatan4ever

  “ wij zijn Ajax “ zal zaterdag geen grootspraak zijn.
  Het is een geweldig team die voor elkaar willen strijden.
  Vol vertrouwen in deze jonkie’s

 5. Sjaak Swart

  Wat ik nou niet begrijp is dat er europees word gezegd dat de jostie band uit r.dam de beste jeugd opleiding heeft,nou hier is het bewijs dat,dat dus bijlange na niet helemaal klopt.Zal wel temaken hebben met inzicht van voetbal van bepaalde figuren.

 6. Bert Betondorp

  Jong Ajax is een ploeg met LEF. Dat is precies wat Ajax 1 mist. Geloof in WIJ ZIJN AJAX.

  1. Gert Bals

   Voor de wedstrijden van Ajax 1 ook heel vaal gehoord. Onlangs voor PSV ook ?

 7. Zlatan4ever

  Gert Bals , bij het gebruik maken van een volgend nickname stel ik de volgende namen voor:

  De Zuurpruim
  De allesweter
  De Arrogant
  De Litmanen tiran

  Enz.

  Succes er mee ??????

  1. Gert Bals

   Vwb allesweter zou het verwerken hiervan in de nick dubbelop zijn. De andere zaken zijn (overigens onjuiste) interpretaties van jouw kant en ik kan het weten.

Comments are closed.