There are no ads, please add some


‘Younes transfervrij naar Vfl Wolfsburg’

Amin Younes vertrekt komende zomer niet naar Napoli maar naar Vfl Wolfsburg, zo weet de Duitse krant Die Welt te melden. Younes, die bij Ajax uit de selectie is gezet, tekende in de afgelopen winterstop een vijfjarig contract bij Napoli maar kwam snel terug op die keuze. Napoli liet daarop gelijk weten dat de met 31 handtekeningen bevestigde overeenkomst rechtsgeldig is, waardoor Younes zich in principe na de zomer in Italië moet melden, tenzij een club zijn contract voor die tijd afkoopt. Wolfsburg lijkt aan die wens te willen voldoen en tevens lijkt Napoli definitief te zijn afgehaakt voor de buitenspeler gezien de ontwikkelingen, en willen de Italianen meewerken aan een snelle transfer.

Bron: Die Welt


Gerelateerde posts

64 reacties

 1. dickst14

  Mooi voor hem en slecht voor Ajax. Die dwerg kost ons 5 miljoen.

  Aanrader voor Litmanen,
  Er staat een hele kolom over Veltman in de VI.
  Het gaat erover waar hij het best tot zijn recht komt.
  Als rechtsback of centraal achterin.
  Echt een aanrader.

  1. Litmanen

   Zoals je misschien weet gaat Veltman de komende negen maanden revalideren en is het voor hem te hopen dat hij sowieso weer aan voetballen toekomt.
   Het verhaal van VI komt te laat want lag al een paar weken op de plank en is dus geplaatst op een moment dat het niet relevant is.
   Ik hoop dat het bashen van Veltman nu een keer stopt. Dat heeft die jongen niet verdiend. Of je het nu een rechtsback of linksbuiten vindt.

   1. KBouter

    ,Litmanen….lees dat verhaal eerst ff in de bi, voordat je een harde plasser krijgt.

   2. Moosie

    het is heel relevant want er wordt goed beschreven wat bijna het hele forum al tijden roept en jij ontkent veltman is niet goed genoeg voor Ajax 1

  1. Litmanen

   Wij zouden al niets vangen als Younes einde contract (deze zomer) weg was gegaan.
   Dat hij tussentijds niet naar Napels is gegaan kostte vijf miljoen, maar Younes wilde zelf dus niet.

   Het contract wat de Duitsers moeten afkopen gaat over een periode waar Ajax sowieso geen transfer rechten op Younes had.

   Ik wil hier nogmaals benadrukken dat hij buiten de (terecht) geweigerde twee minuten beloning van Ten Hag zich altijd 100% heeft ingezet voor Ajax.

   Dat hij niet meer mocht voetballen voor Ajax de afgelopen maanden komt voor rekening van onze wereld trainer.

   Kwamen de Duitsers hém maar halen…..

   1. Basisspeler

    Gelul Litmanen. De reden dat hij niet wilde spelen kwam door de clausule in zijn contract. Daarvoor heeft hij zelfs een blessure gefaked. Teveel wedstrijden of invalbeurten zou betekenen dat Ajax de optie tot verlengen kon lichten.
    Dat kost Ajax nu 10-15 Miljoen. Dan vervolgens het weigeren in te vallen en mee te doen op de training. Het tekenen van een contract en dan opeens dat ontkennen. De zogenoemde familieomstandigheden die er niet waren.
    Gewoon een Ajaxonwaardig en onbetrouwbaar sujet.

    1. Gert Bals

     Ajax wilde hem niet meer in de basis hebben. Dat was sowieso voorbij. De truc met korte in albeurten is mislukt. Beide partijen hebben pak boter op hun hoofd.

     1. Litmanen

      Het maakt mij niets uit hoor, jullie kunnen ook met elkaar afspreken wie er tegen elke redelijke argumenten van mij gaat antwoorden.
      Elkaar steeds een vinger in elkaars hol stoppen wordt een beetje meelijwekkend.

     2. Litmanen

      Kijk je eigen reacties van de afgelopen weken even na AB.
      Constant solliciterend naar een ban.

     3. -buitenkantje rechts-

      Je hebt het wel erg vaak over vingers in elkaars hol stoppen en elkaar in de kont neuken Litmanen.. Beetje anaal gefixeerd?

     4. Ajax1958

      Heb je nog niet op redelijke argumenten kunnen betrappen, wel sexistische. Wordt het tijd voor een avondje in een darkroom met Geer en Goor voor jou?

 2. Wenen 1995

  Volgens mij heeft Ajax afgezien van het eenzijdig lichten van de optie tot verlenging met een jaar. Toen is meneertje naar Napoli gestapt…..
  Resume: We zijn genaaid…..

  1. Gert Bals

   Niet van afgezien. Younes voldoet niet het vereiste aantal wedstrijden in het eerste (onder andere door de bekende invalbeurt weigering) Daardoor kan Ajax de optie niet lichten. Het naaien is gestart bij Ajax. Die wilde op slinkse wijze aan het aantal wedstrijden komen dmv diverse korte invalbeurten en cervolgens eenzijdig de optie lichten. Maar ja, Younes is geen dombo en anders is zijn zaakwaarnemer wel slim.

   1. dickst14

    Toch vraag ik mij af of Ajax hier niets aan kan doen. De optie kon niet gelicht worden door werkweigering van Younes.

    1. Gert Bals

     Contract geeft verder geen ruimte. Dan moet je het gooien op werkweigering maar dan heb je dossieropbouw nodig die klip en klaar aantoont dat hij geen blessure heeft oid etc. In een half jaar onbegonnen werk.

   2. Litmanen

    Wel wel fijn dat jullie wel de feiten kennen he?
    Dommies, als Overmars hier geld aan had kunnen verdienen dan had hij het niet gelaten.
    Wel eens gehoord van Bosman? Einde contract, geen vergoeding. Hij kreeg geen contractverlenging, dan is het wel heel laag iemand wat minuten te laten maken, puur vanwege een onderdeel van het contract dat maakt dat er toch een vergoeding gevraagd kan worden.

    Als de beloning van twee minuten van Ten Hag ingegeven zijn doordat Overmars dat had gewild, dan is het helemaal smerig.
    Die jongen heeft zijn werk gedaan, is er redelijk voor betaald ( hij had zeker geen topsalaris) en vertrekt omdat Ajax niet verder wilde.

    En nu kijken wat Ziyech voor spelletjes gaat spelen om voor weinig weg te kunnen. Blijven jullie opletten? Want die vogel heeft nog wel een contract.

  2. De Nees

   Al dat gedoe om Younes heen boeit me niks eigenlijk. Gewoon blij dat hij weg is, als speler mateloos geërgerd aan hem, slappeling eerste klas. Dank je Wolfsburg.

 3. Vak 120

  Het is gewoon een misselijk makend zeik ventje!! Ben blij dat hij niet mee naar de wk mag en hoop dat hij bij wolfsburg op de bank beland en alle wedstrijden in de 89ste min in moet vallen!!

  1. Gert Bals

   Beetje gelijk aan ….. Overmars, van der Sar, ten Hag. Word ik ook wel onpasselijk van.

     1. Zlatan4ever

      Jij mag alles vinden op dit forum
      Overmars doet dat bij Ajax niet meneer Gert Bals. Ben je er al over heen dat je “vriendje” weg gaat ? De meeste supporters wel. Onrust-stokers hebben wij niet nodig. Zou jou toch aan het denken moeten zetten…

 4. afcadeluxe

  met zijn aktie heeft younes toch wel evtl.deelname aan wk vergooit….als hij gespeelt had(ook invalbeurt2min)had hij zich toch meer laten zien dan nu,enne dat hij uit het eerste gezet zou worden nam hij voor lief….

  1. Ajax1958

   Je gelooft toch niet echt dat hij naar het wk zou gaan? Hij is iets van 6e keus ofzo.

   1. afcadeluxe

    nee maar toen had löw nog niet geselecteerd,en ik zou het zelf wel geprobeerd hebben om wk te halen,was meer om aan te geven dat ik younes niet snap…zal wel om geld gaan want i.v.m.napoli is het toch 2stappen minder

    1. Ajax1958

     Ok, dacht dat je op de Nepmanen lijn zat, die ziet er een duits international in.

     1. Gert Bals

      International bij de B selectie en merendeels reserve. Dat zijn de feiten. Maar goed, hij was international.

     2. Litmanen

      Als je voor het Nationale elftal hebt gespeeld en beide partijen hebben niet duidelijk aangegeven er mee te stoppen ( zie Sneijder en Dost) dan ben je international totdat een van de twee dat bekend maakt.
      Younes heeft vorig jaar zekfs nig een gedeelte van de Conf.Cup in de finale gespeekd en gescoord.
      Geloof me, of jullie het leuk vinden of niet, Younes is nig steeds international.

      En nog leuker, Veltman ook 😂😂😂😂😂😂

     3. afcadeluxe

      haha nee hoor gaf al eens eerder aan dat er voor younes o.a sané van man.city staat draxler van psg

 5. Ajaxfoort

  Eigenlijk zou je die Younes die 5 miljoen zelf moeten laten ophoesten. Vreemd mannetje is het toch!! Ik denk dat die Italianen blij zijn dat ze er zo vanaf gekomen zijn.

 6. Mr Ajax

  Hij heeft een slinks spelletje gespeeld, uieindelijk is het gewoon ern ordinaire zakkenvuller!

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik bekijk Younes in eerste instantie als speler.. Daar heb ik me vreselijk aan hem geërgerd. Hij is alles wat ik. Iet in een buitenspeler wil zien.
  Hij gaat nooit diep.. je moet hem dus altijd in de voet aanspelen. Een vreselijke beperking in de aanvalsopbouw en met spelers als Ziyech die graag iemand wegsteken.
  Hij is voorspelbaar.. Als aanvaller mag je nooit voorspelbaar zijn. Heb nog nooit een voorspelbare wereldaanvaller gezien. En kom nu niet met Robben aan. Robben komt vaak naar binnen, maar kan je heel goed diep wegsteken. Daarbij heeft hij een veel betere traptechniek.
  Younes heeft een slechte techniek. Kijk naar de passen en schoten op doel die bij a voorspelbaar hun doel missen. Ben ervan overtuigd dat bv Dolberg met een andere (betere) buitenspeler zeker 10 keer meer gescoord had.
  Dit maakt dat ik het niet erg vind dat hij vertrekt. Over de andre randzaken is hierboven al genoeg gezegd. Succes bij Wolfsburg Younes!

  1. dickst14

   je hebt gelijk. niet goed genoeg voor Ajax. dit ziet iedereen. behalve de …… van dit forum

  2. Litmanen

   Buitenkantje, je kunt een hekel aan Younes hebben, maar hij maakte heel wat meer vuile kilometers dan Kluivert.
   Als er eentje nooit diep gaat uit zichzelf dan is het Justin wel.
   Ik snap niet hoe je aan die conclusie komt. Kijk eens wat wedstrijden terug.

   1. Bakkie

    Litmanen, stop met die onzin man. Je maakt jezelf keer op keer belachelijk met je gebrekkige kijk op voetbal. Younes gaat nooit diep en dat weet IEDEREEN, dus waarom begin je over Kluivert?!

 8. fjonkman

  Wie heeft die jongen zijn hoofd zo op hol gebracht dat hij zich zo in de nesten heeft gewerkt? Zijn zaakwaarnemer? Die moeten ze dan echt aan de hoogste boom ophangen. Zo jammer, hij is helemaal gek gemaakt. En dat terwijl hij het zo naar zijn zin had hier. Geld doet rare dingen met mensen…

 9. AFCA my World

  Blij bye bye Younes,is bij ons groot geworden als speler niet als mens,onbetrouwbaar persoon ! ⚽️

 10. bukowski7709

  hij scoorde met de regelmaat van parende panda’s maar de acties mocht ik graag naar kijken, bij tijd en wijlen aardig wat dreiging, niet dat onnodig drammerige wat kluivert heeft al peert die er wel af en toe een in..

 11. wieiswie

  Misschien alle thuis wedstrijden in duitsland en alle uit voor napoli. Hij gaat het nog druk krijgen. Wat een mafketel.

 12. Sjaak Swart

  Om eerlijk te zijn,ik heb dit seizoen niet een speler gezien die constant was alle speelde wissel vallig waarom dan deze jonge afbrande als je alle spelers wel wat kan verwijten,messchien is de connectie met ter hag wel kapot door inzicht van beide kanten,we mogen en kunnen daar niet over oordelen,het is nou eenmaal zo laat het rustten en verder kijken laat younes gaan hij wil voetballen waren er maar meer die er zo over denken en dachten dit seizoen,want die heb ik gemist.Succes amis het gaat je goed je doelpunten die je maakte waren niet veel maar er waren een paar wel heel belangrijk voor ons bedankt daar voor want dat vergeten sommige mensen.Ik had trouwens het zelfde gedaan Amis laatste 2 min wisselen,tuurlijk trainer ik maak er wel even 2 in 2 min hoe dom kan je als trainer zijn omdat te vezinnen denken jullie daar maar eens aan.Je mag en kan niet over iemand oordelen als je de feiten niet weet.

Reageren is niet mogelijk.