Verlenging contract voor drie Jong Ajax spelers

Vanaf 1 juli 2018 hebben Navajo Bakboord (foto), Azor Matusiwa  en Ché Nunnely een nieuw contract met een looptijd tot en met 30 juni 2020. Azor Matusiwa is een middenvelder en wordt over drie dagen 20. Ché Nunnely is een jaartje ouder en scoorde al 6 maal in 23 wedstrijden voor Jong Ajax. Navajo Bakboord, die net zo oud is als Che,  kwam maar slechts drie maal in actie voor Jong Ajax voordat hij dit jaar een kruisbanblessure opliep.

Related posts

17 Comments

 1. Gert Bals

  Slechts contract voor twee jaar. Bijzonder. Een speler die men koopt in verweggistan en zich nog moet bewijzen krijgt direct een contract van 4-5 jaar.

  1. Gert Bals

   Bande, een speler van een gedegradeerde club, heeft een contract van 5 jaar en kost zo’n 8 miljoen. Vertel mij de logica.

   1. Prinsengracht

    Die club was toen nog niet gedregadeerd. Was nog volop in de strijd om de één na laatste plaats.

  2. Peter kopsterk

   Dan zullen het ook echt geen supertalenten. Maar het kunnen laatbloeiers zijn.

  3. Iamsterdam2015

   Begrijp je Gert Bals maar een jeugd “ contractje” is ff anders. Een speler uit verwegistan betaal je 7,8 12 miljoen voor. Die leg je vast voor 4 a 5 jaar zodat als er een club komt je het contract moet openbreken en dus gaat vangen als ajax zijnde. Geef je hem twee jarig contract dan wacht een barca real man united die tijd af en loopt hij of weg of na een jaar draai je verlies. Best logisch toch?

   1. Gert Bals

    Ajax “jeugd” is 20 en 21 jaar met een twee jarig contract. Bande is 19 met een 5 jarig contract.

     1. Gert Bals

      Ten eerste gaat het mij niet om gelijk krijgen maar praten over een in mijn ogen vreemde situatie en hierover meningen uitwisselen. Zou het gaan om gelijk hebben of geven of krijgen, dan heb ik nog geen argumenten gezien die mijn zienswijze zouden aanpassen. Dus Bakkie, graag de zaken in het goede daglicht blijven bekijken.

 2. Prinsengracht

  Ik vind dit goed nieuws. Wat Ché bij jong Ajax kan, kan hij ook in Ajax 1.

 3. Zlatan4ever

  Nunnely zal snel door kunnen stromen als techtsbuiten en dan Neres in de spits uit proberen, daar hoort hij thuis

 4. Wenen 1995

  Hopelijk drukken ze het elftalposter in de VI op a3 af, anders passen alle spelers er niet op ??

Comments are closed.