There are no ads, please add some


Ajax wil Magallán én Jensen snel vastleggen

Ajax wil de selectie voor het nieuwe seizoen snel op peil hebben en volgens de laatste geruchten is een delegatie van Ajax inmiddels afgereisd naar Argentinië om de transfer van de 24-jarige Lisandro Magallán af te ronden. Boca Juniors, de huidige werkgever van Magallán, zou inmiddels bereid zijn om te praten over een transfer die naar verluidt de ploeg uit Argentinië vijf miljoen zal opleveren. Magallán staat al enkele maanden in de belangstelling van Ajax. Tevens hoopt Ajax op zeer korte termijn Mathias Jensen over te nemen van FC Nordsjaelland. De 22-jarige middenvelder is vele malen bekeken door scout John Steen Olsen en die heeft inmiddels het advies gegeven om de speler te contracteren.

Bron: VI


Gerelateerde posts

38 reacties

 1. vak411

  goed bezig Marc.. eindelijk vroeg met transfers begonnen. kort uithuilen en opnieuw beginnen.

 2. HURBIE

  Alles wat goed is mag komen als we maar kampioen worden
  Off topic dat filmpje van JOHAN CRUIJFF
  Krijg je een brok van in je keel WAT WAS HIJ EEN FENOMEEN

 3. Peter kopsterk

  Selectie voor eind juni rond hebben Marc. En dan zorgen dat er niemand meer weggaat.

 4. dickst14

  Alleen kopen wat we zelf niet hebben zei Johan.
  Bij een hoop aankopen heb ik mijn twijfels.
  Binnenkort moeten we alles kopen want men wijkt steeds meer van de visie van Johan af.

 5. Gert Bals

  Ajb niet alles kopen wat wij niet hebben. Wordt beetje druk 😉. Kopen wat we te kort komen en wat ervaring meebrengt en duidelijke meerwaarde heeft. Als we veel tekort komen nog eens ernstig naar de eigen opleiding kijken.

 6. Gert Bals

  Whishfull thinking. Tot eind augustus zal de onzekerheid blijven zoals altijd.

 7. dickst14

  Ik bedoel dat als de jeugdopleiding steeds verder van de visie van Johan afdwaald, we in de toekomst alles moeten kopen.

 8. Gert Bals

  Weet ik maar je eerste zin was wel leuk. Zag meteen giga drukte bij Ajax, bussen vol. 😉

 9. Gert Bals

  Nee toch, is mij nog totaal niet opgevallen. Zie zeer incidenteel een noodzakelijke hele goede aankoop. Mis ik iets?

 10. Gert Bals

  Probleem is dat Marc juist niet leert, niet oplet en het niet snapt. Sorry.

 11. dickst14

  Overmars zal de selectie voor eind juni wel rond hebben. Alleen zullen er in juli / augustes nog wel een stuk of 5 vertrekken.
  wat belangrijk is, is dat als we het niet in de jeugd hebben lopen we een schaduwlijst hebben, zodat we gelijk een vervanger kunnen halen.
  En niet zoals de laastste jaren. Toen was de selectie dus steeds niet op orde.

 12. Kingkong

  Ik vind op dit mment maar een ding belangrijk,snel een goede selectie en trainerstaf zodat we europa ingaan en kampioen worden .

 13. Bakkie

  Het niet snapt? Hij voert een bepaald beleid, bepaalde richtlijnen. Deze komen alleen niet overeen met jouw ouderwetse visie

 14. Zlatan4ever

  Als er ooit een “positief commentaar prijs”word gegeven op dit forum, gaat Gert Bals wederom als Stuy,AB enz. geen prijs winnen. Wat een azijn-zeiker

 15. Zlatan4ever

  Als er zuid-amerikanen gekocht worden die er “ gelijk staan “ mogen ze van mij komen, daarnaast kan de jeugd langzaam instromen

 16. Vak 120

  Helemaal mee eens!! Paar goede aankopen doen van niveau!! Misschien uit de jeugd 2a3 spelers overzetten bij 1(al zal dat nog lastig zijn qua niveau).en niemand na half juli meer vertrekken,poot stijf houden!

 17. Bert Betondorp

  De samenstelling van de Ajax selectie moet voor een deel bestaan uit goede spelers uit de jeugdopleidng aangevuld met ervaren spelers die worden aangekocht. Maar…vergeet niet…wat Ajax zelf opleidt is zeker de eerste keus.

 18. Jimmy1971

  Beiden spelers worden nu al langere tijd gevolgd, neem aan dat ze dus beter zijn dan wat er nu rond loopt..

 19. -buitenkantje rechts-

  Ik ben erg sceptisch over de inkopen van Marc geworden..
  Als er miljoenen worden neergelegd voor een speler dan moet hij wel veel beter zijn dan dat je hebt.. Het gaat hier namelijk niet om een halfje bruin en een liter melk. We praten over miljoenen Euro’s die worden uitgegeven aan spelers. Dan moet die speler een duidelijketoegevoegde waarde hebben.
  Helaas kan ik zo 10 aankopen noemen die geen enkele extra waarde hebben.. Miljoenen worden zo over de balk gesmeten en eigen opleiding en jeugd verwaarloosd. Wil Ajax binding met de club houden en de typische Ajaxidentiteit behouden zal het moeten investeren in eigen jeugd en meer gaan scouten in Adam eo.

 20. fjonkman

  Ik ga wel juichen zodra de transfers bevestigd zijn.. zolang er geen krabbel op papier staat, kan er van alles mis gaan. Er loopt in Engeland ook een speler rond die naar Ajax zou komen, totdat een engelse club ineens interesse kreeg..

 21. AFCA my World

  We zullen ze nodig hebben,er gaat veel vertrekken van de zomer ! ⚽️

 22. AFCA my World

  Ja en nee met je eens,ja als je veel,koopt zit er weleens bagger tussen,maar de toppers leveren veel meer en sneller flink geld op,dus ja er gaat veel geld uit maar er komt nog meer binnen ! ⚽️

 23. a.p.

  Ja wat houden we over na dit slechte prestatieseizoen 2 trainers weg ? spelers weg en nu opnieuw beginnen
  ik ben er bij

 24. Iamsterdam2015

  Precies vak411, dat vieze broodje is op, de smaak hebben we nog een beetje in de mond maar ook die gaat weg. Wat je zegt: uithuilen en opnieuw beginnen!! Bem benieuwd

 25. ems

  Vak 120, poot stijf werkt niet. Als ze weg willen kan je beter veel geld proberen te vangen en niet in een Sanchez achtige situatie belanden waardoor je CL of EL misloopt

 26. ems

  Dat is vanuit de opleiding niet anders….maar niet automatisch een slecht percentage

Reageren is niet mogelijk.