There are no ads, please add some


Ajax wil Magallán én Jensen snel vastleggen

Ajax wil de selectie voor het nieuwe seizoen snel op peil hebben en volgens de laatste geruchten is een delegatie van Ajax inmiddels afgereisd naar Argentinië om de transfer van de 24-jarige Lisandro Magallán af te ronden. Boca Juniors, de huidige werkgever van Magallán, zou inmiddels bereid zijn om te praten over een transfer die naar verluidt de ploeg uit Argentinië vijf miljoen zal opleveren. Magallán staat al enkele maanden in de belangstelling van Ajax. Tevens hoopt Ajax op zeer korte termijn Mathias Jensen over te nemen van FC Nordsjaelland. De 22-jarige middenvelder is vele malen bekeken door scout John Steen Olsen en die heeft inmiddels het advies gegeven om de speler te contracteren.

Bron: VI

Gerelateerde posts

38 reacties

 1. vak411

  goed bezig Marc.. eindelijk vroeg met transfers begonnen. kort uithuilen en opnieuw beginnen.

  1. HURBIE

   Alles wat goed is mag komen als we maar kampioen worden
   Off topic dat filmpje van JOHAN CRUIJFF
   Krijg je een brok van in je keel WAT WAS HIJ EEN FENOMEEN

   1. dickst14

    Alleen kopen wat we zelf niet hebben zei Johan.
    Bij een hoop aankopen heb ik mijn twijfels.
    Binnenkort moeten we alles kopen want men wijkt steeds meer van de visie van Johan af.

    1. Gert Bals

     Ajb niet alles kopen wat wij niet hebben. Wordt beetje druk 😉. Kopen wat we te kort komen en wat ervaring meebrengt en duidelijke meerwaarde heeft. Als we veel tekort komen nog eens ernstig naar de eigen opleiding kijken.

     1. dickst14

      Ik bedoel dat als de jeugdopleiding steeds verder van de visie van Johan afdwaald, we in de toekomst alles moeten kopen.

     2. Gert Bals

      Weet ik maar je eerste zin was wel leuk. Zag meteen giga drukte bij Ajax, bussen vol. 😉

  2. Iamsterdam2015

   Precies vak411, dat vieze broodje is op, de smaak hebben we nog een beetje in de mond maar ook die gaat weg. Wat je zegt: uithuilen en opnieuw beginnen!! Bem benieuwd

 2. Peter kopsterk

  Selectie voor eind juni rond hebben Marc. En dan zorgen dat er niemand meer weggaat.

  1. Gert Bals

   Whishfull thinking. Tot eind augustus zal de onzekerheid blijven zoals altijd.

   1. dickst14

    Overmars zal de selectie voor eind juni wel rond hebben. Alleen zullen er in juli / augustes nog wel een stuk of 5 vertrekken.
    wat belangrijk is, is dat als we het niet in de jeugd hebben lopen we een schaduwlijst hebben, zodat we gelijk een vervanger kunnen halen.
    En niet zoals de laastste jaren. Toen was de selectie dus steeds niet op orde.

    1. Vak 120

     Helemaal mee eens!! Paar goede aankopen doen van niveau!! Misschien uit de jeugd 2a3 spelers overzetten bij 1(al zal dat nog lastig zijn qua niveau).en niemand na half juli meer vertrekken,poot stijf houden!

     1. ems

      Vak 120, poot stijf werkt niet. Als ze weg willen kan je beter veel geld proberen te vangen en niet in een Sanchez achtige situatie belanden waardoor je CL of EL misloopt

   2. Zlatan4ever

    Als er ooit een “positief commentaar prijs”word gegeven op dit forum, gaat Gert Bals wederom als Stuy,AB enz. geen prijs winnen. Wat een azijn-zeiker

   1. Bakkie

    Het niet snapt? Hij voert een bepaald beleid, bepaalde richtlijnen. Deze komen alleen niet overeen met jouw ouderwetse visie

  1. Gert Bals

   Nee toch, is mij nog totaal niet opgevallen. Zie zeer incidenteel een noodzakelijke hele goede aankoop. Mis ik iets?

 3. Kingkong

  Ik vind op dit mment maar een ding belangrijk,snel een goede selectie en trainerstaf zodat we europa ingaan en kampioen worden .

 4. Zlatan4ever

  Als er zuid-amerikanen gekocht worden die er “ gelijk staan “ mogen ze van mij komen, daarnaast kan de jeugd langzaam instromen

 5. Bert Betondorp

  De samenstelling van de Ajax selectie moet voor een deel bestaan uit goede spelers uit de jeugdopleidng aangevuld met ervaren spelers die worden aangekocht. Maar…vergeet niet…wat Ajax zelf opleidt is zeker de eerste keus.

 6. Jimmy1971

  Beiden spelers worden nu al langere tijd gevolgd, neem aan dat ze dus beter zijn dan wat er nu rond loopt..

 7. -buitenkantje rechts-

  Ik ben erg sceptisch over de inkopen van Marc geworden..
  Als er miljoenen worden neergelegd voor een speler dan moet hij wel veel beter zijn dan dat je hebt.. Het gaat hier namelijk niet om een halfje bruin en een liter melk. We praten over miljoenen Euro’s die worden uitgegeven aan spelers. Dan moet die speler een duidelijketoegevoegde waarde hebben.
  Helaas kan ik zo 10 aankopen noemen die geen enkele extra waarde hebben.. Miljoenen worden zo over de balk gesmeten en eigen opleiding en jeugd verwaarloosd. Wil Ajax binding met de club houden en de typische Ajaxidentiteit behouden zal het moeten investeren in eigen jeugd en meer gaan scouten in Adam eo.

  1. AFCA my World

   Ja en nee met je eens,ja als je veel,koopt zit er weleens bagger tussen,maar de toppers leveren veel meer en sneller flink geld op,dus ja er gaat veel geld uit maar er komt nog meer binnen ! ⚽️

    1. ems

     Dat is vanuit de opleiding niet anders….maar niet automatisch een slecht percentage

 8. fjonkman

  Ik ga wel juichen zodra de transfers bevestigd zijn.. zolang er geen krabbel op papier staat, kan er van alles mis gaan. Er loopt in Engeland ook een speler rond die naar Ajax zou komen, totdat een engelse club ineens interesse kreeg..

 9. a.p.

  Ja wat houden we over na dit slechte prestatieseizoen 2 trainers weg ? spelers weg en nu opnieuw beginnen
  ik ben er bij

Reageren is niet mogelijk.