Gözübüyuk fluit Ajax – AZ

Serdar Gözübüyuk is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en AZ. Beide elftallen strijden nog om de tweede plaats in de competitie. Ajax heeft inmiddels 73 punten vergaard terwijl AZ het met 68 punten moet doen. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

34 Comments

 1. HURBIE

  Laatste kans dat we van sommige spelers in de JOHAN CRUIJFF arena kunnen genieten

    1. Peter kopsterk

     Kijk van ziyech vind ik het wel jammer dat hij weggaat maar aan de andere kant met dat arrogante gedrag van hem ook weer niet.

     1. JohnDoe77

      Ga toch weg met dat gezeik over “arrogantie” van Ziyech! Populair gezwam! Hij is de enige die niveau haalde dit seizoen en heeft een belangrijke rol, dat hij dat zelf ook ziet en hij arrogant wordt omdat gekken zoals jij hem uitfluiten lijkt mij logisch. Maar dan zie jij hem liever niet spelen voor Ajax?! Dus als Zlatan niet naar LA gegaan was maar naar Ajax, had je hem ook uitgefloten? Hahahahaha

 2. Wenen 1995

  Als AZ net zo voetbalt als in de bekerfinale, dan wordt het een walk-over….

  1. Finidi

   Zou ik niet te hard op rekenen Peter, was tactisch niet bepaald de sterkste wedstrijd v vdBrom in finale, als ie goochem is speelt ie tegen ons anders anders wordt et inderdaad een makkie. Maar ja ik weet niet wat Hagges weer uit de hoed tovert?

   1. Peter kopsterk

    Als hij slim is zet hij orejuela op de rechtsback positie neer. Tis de laatste thuis wedstrijd dus ze kunnen niet verzaken.

 3. Vak 120

  We hebben nog geen 1x een makkie gehad! En tegen az krijgen we het heel lastig! Ik hoop dat de ploeg er is een keertje vanaf minuut 1 staat en dat we een mooie laatste thuiswedstrijd te zien krijgen!

 4. Kingkong

  We zullen eerst wel achterkomen dan toch nog net winnen en volgens ten hag prima gespeeld.

  1. Zlatan4ever

   Wow Gert Bals , grote bijdrage van jou kant. Werk je intussen bij Ziggo met je cliche antwoorden?
   En dan maar ovsr anderen zeiken

 5. Zlatan4ever

  Als het gras iets groener is aan de F-side zijde wint Ajax makkelijk !???????

 6. a.p.

  daarom.is van de Brom ook niet de juiste trainer voor Ajax. az verliest steeds tegen topclubs en dus hopelijk zondag ook.

 7. JohnDoe77

  Als je die sukkels in 010 een klein beetje stil wilt krijgen, verspelen we hier geen punten. Nu hebben we nog voorronde CL (die gezien de opzet wel kansloos zijn voor een ticket, maar we hebben een kans). Halen we dat niet en worden we derde, lachen ze daar helemaal de balletjes uit hun broek!

 8. Bert Betondorp

  De laatste kans op een klein prijsje TWEEDE ACHTER PSV. Ajax wint van AZ, toch? of moet dat nou ook nog de neuzen van de supporters voorbijgaan? Nee toch?

 9. AFCA my World

  Hopelijk winnen we,of minstens een gelijk spel,dat is nodig voor de 2e plaats ! ⚽️

Comments are closed.