Danny Blind benoemd tot RvC-lid

Danny Blind is vandaag benoemd tot lid van de raad van commissarissen (RvC) van Ajax en die benoeming heeft een looptijd van 3,5 jaar. De RvC van Ajax bestaat uit Leo van Wijk (voorzitter), Ernst Ligthart, Leen Meijaard en Peter Mensing. Blind is de opvolger van de vertrokken Theo van Duivenbode.

‘Het is goed om weer terug te zijn en op een heel betrokken wijze deel uit te maken van de club. Bovendien is het een mooie uitdaging. Ik hoop de RvC op voetbaltechnisch vlak goed te kunnen aanvullen in een toezichthoudende en adviserende rol. Over mijn exacte plannen kan ik nog niet veel kwijt, die bespreek ik eerst mijn collega RvC-leden. Maar ik heb een duidelijke eigen visie en die is vrij simpel: we leiden zelf spelers op en anders doen we aankopen via gedegen scouting. Als Ajax zijnde willen we het publiek vermaken en keiharde resultaten boeken’, aldus Blind.

Bron: Ajax.nl

Related posts

41 Comments

 1. BobbyHaarms

  Wat een ongelooflijk kutnnieuws, Scholletje in de RVC. Zeg dan gewoon gelijk dat je niks meer met de filosofie van Cruijff te maken wilt hebben! ?

    1. BobbyHaarms

     Yep. En nu is het wachten tot de grootste verrader ooit ook weer met zijn poffertjesporum om de hoek komt kijken. Blaaskaak van Gal ?

  1. De Nees

   En meneer heeft een ‘duidelijke EIGEN visie’?? Deze visie is al zou oud als de club zelf. ? Hij heeft echt geen enkele visie en gaat gewoon mee huppelen in het dagelijks beleid. Enige visie van scholletje gaat hoogstens zijn hoe v Gaal binnen te loodsen.

   1. Ajax 1

    Nou, ik stoorde me ook even aan dat stukje. Ben niet zo negatief over blind als sommigen v jullie, maar ben ook niet heel enthousiast. Hij heeft het over zijn plannen, maar daar gaat het mis: de directie moet met de plannen komen, rvc moet ze goed- of afkeuren.

   2. De Nees

    Net een dag benoemd en Blind komt al met een statement vandaag: hij ziet wel een rol voor v Gaal bij Ajax. Het is zo doorzichtig als wat allemaal maar interesseert hun geen reet, zetten gewoon hun zinnen door.

 2. Iceman

  Ik hoop dat Danny iets kan verbeteren bij Ajax in het beleid maar ik denk het niet….

 3. Iceman

  Hahaha dat is een goeie plan Cruijff wordt al lang niet gevolgd bij Ajax. Want ze hebben Jonk toen de deur gewezen om te beginnen.

  1. BobbyHaarms

   Precies! En ook is er geen ene mallemoer gedaan met de rapporten over de club, en dan ga je ook nog eens zo’n gladjakker met mooie praatjes terughalen. Als voetballer geweldig, maar daarna alleen maar rampzalig. Overal als een scholletje meelullen, net hoe de wind waait voor Blind. Maar het is hem dus weer gelukt ?

 4. M800M

  Als hij ons van vd Sar af helpt krijgt hij van mij een nieuwe kans.. Maar nu even uit de droom en terug naar de realiteit: Zucht, nog een jaknikker. Het enige wat hiermee wordt bereikt is dat Sar nog steviger in het zadel zit en lekker kan blijven doen wat hij doet. (De boel naar de klote helpen) Wanneer wordt er bij ajax eens in het belang van het voetbal besloten ipv het persoonlijk belang van de bestuurders?

  1. De Nees

   Blind zit daar nu o.a. met ruggesteun van Sar, dus backed Blind hem ook weer als het uitkomt, zo blijft die carrousel draaien. Deze incestieuze benoemingen is schering en inslag bij Ajax en waarom er constant verkeerde mensen zitten overal in de club. Capabel zijn is niet relevant als het maar een rood-wit verleden heeft.

 5. Peter kopsterk

  We zullen zien wat er van zijn visie terecht komt. Dus gun hem de tijd. Ben benieuwd.

 6. Iamsterdam2015

  OFF: veltman 6 tot 9 maanden buitenspel…. wat verschrikkelijk voor die jongen.

  1. BobbyHaarms

   Dat is een feit. Maar ik vind Scholletje meer iemand van wel woorden maar geen daden. Of de verkeerde.

 7. KBouter

  Ik vrees dat die Eikel van Gaal ook nog teruggehaald word.

  De doodsteek van waar Ajax voor staat.

  1. BobbyHaarms

   Daar kan je nu natuurlijk op wachten. Nou uit de brand zijn we….not.

   Die gifbeker is nog lang niet leeg.

 8. BobD0180

  Weinig respect voor een geweldige oud ajax speler, die met Ajax de mooiste prijzen heeft gewonnen. Het is ook nooit goed, als er een niet voetballer was gekozen was het ook weer niet goed over blablabla gesproken. Danny Blind heeft altijd voor Ajax klaar gestaan!

  1. ems

   Daar haal je de kern van het probleem aan; geweldige spelers zijn niet automatisch geweldige managers en dat is waar het mis gaat bij Ajax. Geweldige managers met een Ajax verleden verdienen zonder meer de voorkeur. Maar wel in die volgorde!

 9. Forever nr14

  En weer worden we uitgelachen, met deze belachelijke beslissing wederom!!! Oei oei waarom wil iemand deze club nog meer ten gronde brengen, alles weg wat Johan nog ademde. Wanneer word de bodem bereikt?? Die Sar zit nu nig steviger in het zadel pffff. Weg Johans filesofie die rapporten zijn gewoon op een brandstapel gegooid BAM weg ermee, en zakken we nog verder naar een zeer bedenkelijk niveau

 10. ajax62

  Jammer dat mensen die zo veel voor onze club betekend hebben zo worden neer gehaald. Geef ze een paar jaar de kans om de boel structureel op te lossen. Danny en Edwin veel succes.

  1. Gert Bals

   Hij heeft al kansen genoeg gehad en ze allemaal verpest. Wel op blijven letten natuurlijk ? Hij kan beter een supermarkt gaan runnen.

   1. ajax62

    Beslissende penalty in de strijd om de wereld cup als speler. Champignons League gehaald als trainer. Kortom hij stond er toen de ploeg hem nodig had. Hopelijk nu voor de derde keer.

 11. Kingkong

  Als je een schol binnen haalt weet je dat het laag bij de grond blijft , dit is GEEN goede zaak voor ajax.

 12. Forever nr14

  Van de ene ellende naar de andere ellende, ons “ajacieden” word niets gevraagd, ik kan ook niet begrijpen dat er mensen zijn die in deze shit trappen en gewoon weer een seizoen kaart kopen? Onbegrijpelijk dat Johan te kijk word gezet, door zogenaamde ajacieden……triest in en in triest!!! Waar eindigt dit?

 13. fjonkman

  Scholletje heeft het weer voor elkaar.. mij benieuwen wanneer LvG zijn hernieuwde opwachting maakt…

Comments are closed.