Bandé traint voor het eerst mee bij Ajax

Aankoop Hassane Bandé heeft zich vandaag gemeld bij Ajax en heeft maandagmiddag gelijk deelgenomen aan de training van het eerste elftal. Ajax nam Bandé in december voor 8,5 miljoen euro over van KV Mechelen, maar de aanvaller uit Burkina Faso maakte het seizoen af in België. Het seizoen van Bandé kwam op 11 maart ten einde door de degradatie van Mechelen. De aanvaller wil zijn conditie op peil houden bij Ajax, waar zijn contract op 1 juli ingaat.

Bron: De Telegraaf

Related posts

32 Comments

 1. Geckoo

  Een jongen met drive.. had ook kunnen genieten van zijn vakantie..
  Laten we hopen dat ie mooie dingen gaat laten zien.

 2. Brokamp

  Top dat hij zich nu al meld. Kan nooit vroeg genoeg zijn, hopelijk is de selectie op tijd klaar dit jaar zodat we niet weer de CL missen. Welkom Bande

 3. ajaxhoger

  We gaan het zien wat het word met deze jongen , in belgie raakte hij geen bal meer goed sinds hij wist dat hij naar ajax ging .
  Volgend seizoen weten we het of het een aanwinst zal zijn , of moet hij een jaar wennen aan het ajax spel .

  1. HURBIE

   Voor dat geld mag hij wel wat laten zien
   Paar kilootjes lichter jan geen kwaad Bandje

 4. JohnDoe77

  Goed dat hij zich zo snel al meldt, geeft in ieder geval aan dat hij er “zin an” heeft”!

  1. Charka53

   Kan leuk worden als hij in de toekomst weet dat hij een volgend seizoen naar een andere club ga dan doet hij het resterende gedeelte van de competitie ook geen reet , dat zeg wel wat over zijn instelling.

 5. JohnDoe77

  Off topic; we zijn gered!!!

  Danny Blind is officieel toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Ajax, zo werd maandagmiddag bepaald tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA).

 6. Peter kopsterk

  Top van die jongen om zijn fitheid en conditie op peil te houden bij Ajax. Welkom Bande

 7. bs

  Belonen die man voor dit gedrag ( en niet alleen dmv invalbeurt in laatste minuut!!

 8. -buitenkantje rechts-

  Grote twijfels bij deze aankoop.. Het is een nr 10. Speelt vlak achter de spits. Hé.. hebben we daar niet Beek voor en ook Siem die daar goed uit de voeten kan? Ook Neres heeft laten zien daar prima te kunnen spelen..
  Wat mij betreft een totaal overbodige paniekaankoop toen bleek dat Younes langdurig geblesseerd zou blijven. Men achtte Kluivert nog te jong en greep meteen naar de beurs. Dus we hebben straks een overbodige schaduwspits van een degredatiekandidaat uit België op de bank.

  Waar zijn we mee bezig??!

  1. De Nees

   Helemaal eens BR. En anders zetten ze hem wel met de verkeerde been aan de verkeerde kant, kruipt het naar binnen en weer iemand die de spitsen niet bedient. Kostte ook een godsvermogen, 8,5 mln come on.

   1. -buitenkantje rechts-

    @Peter.. Hij is een zwervende schaduwspits. Hij heeft nog nooit in een systeem gespeeld laat staan als linkbuiten of rechtsbuiten zoals Ajax dat kent.

 9. a.p.

  ik dacht eerst dat het een rugbyspeler was ( op de foto) maar neen het is onze toekomst voor de 34e schaal

   1. AjaxKat

    ???Meyer had toch echt wat meer gewicht hoor; letterlijk en niet lullig bedoeld. De opvolger van Van Basten in het Ajax van JC… De wegen van JC waren soms ondoorgrondelijk.

    1. De Nees

     Tering 30 jaar KB…Hennie Meijer, die dikke draaikont in de 16 haha, krijg weer warme gevoelens van good old Ajax uit die tijd.?

Comments are closed.