There are no ads, please add some


‘Brands gaat naar Everton en neemt Lozano en Ziyech mee’

Marcel Brands gaat PSV verlaten voor Everton. De technisch manager van de Eindhovenaren gaat in dezelfde functie aan de slag bij the Toffees. Brands werd de afgelopen weken al vaker gelinkt aan een overstap naar de club uit de Premier League en heeft nu de knoop doorgehakt, zo weet de Daily Mirror te melden. Volgens de Engelse tabloid wil Brands twee spelers uit de Eredivisie meenemen naar Engeland: Hirving Lozano en Hakim Ziyech.

Hoewel Brands en PSV het nieuws nog niet hebben bevestigd, wijst alles naar een overstap naar de nummer negen van de Premier League. Brands zou Ziyech en Lozano naar Goodison Park willen halen. Laatstgenoemde wist Brands in de zomer van vorig jaar naar het Philips Stadion te halen en een zesjarig contract te laten tekenen. De Mexicaan kwam tot dusver in zijn eerste seizoen tot zestien doelpunten en acht assists. De 25-jarige Ziyech heeft bij Ajax een contract tot medio 2021, maar heeft naar verluidt binnen de club al aangedrongen op een vertrek.


Gerelateerde posts

56 reacties

  1. De Ajacied

   Toch wel héél triest dat de veruit beste voetballer Ajax gaat verlaten
   Te triest voor woorden

   1. Charka53

    Dat is toch altijd zo als ze er bij Ajax1 met kop en schouders boven uit steken komen er clubs om ze te halen alleen bij Ziyech is het even anders die wil weg omdat we hem niet allemaal aanbidden en soms lelijk tegen hem doen .

    1. Bakkie

     Of doet hij alsof hij te weinig waardering krijgt omdat hij toe is aan een nieuwe uitdaging?

 1. Prinsengracht

  Daarom zijn wij de grootste en de beste. Havenslaven maken 2-0, denken dus dat ze een bekertje winnen………..en ze denken meteen aan ons. We zijn en blijven de club waar al het andere aan afgemeten wordt. Hoog tijd dat we dat na de zomer weer eens laten zien op het veld en op de ranglijst.

  1. AFCA my World

   Dit gaat toch niet over de bekerfinale,dit gaat over 1 van de betere spelers van Ajax !

  2. -buitenkantje rechts-

   Je bent pas de beste als je prijzen wint Prinsengracht.. Dat doen we al 4 jasr niet meer. Wat 010 doet is leedvermaak. Zouden wij ook doen. Ieder jaar zeggen we dat het komende jaar weer prijzen gaan pakken en ieder jaar lukt het niet. Eindhoven is nu de voetbalhoofdstad van NL.. 010 was vorig seizoen kampioen en wint dit jaar de beker. Ajax 0.0
   We zijn goed de weg kwijt…

   1. Prinsengracht

    Ik heb nog nooit “helemaal niets in Rdam” gezongen. Ik heb altijd alleen naar Ajax gekeken. En naar wat wij wonnen. We hebben de meeste prijzen. We hebben intrinsiek de beste spelers. Iedereen, maar dan ook iedereen moet zich nu voornemen om volgend seizoen absoluut kampioen te worden. Met name de spelers natuurlijk. Want die moeten het doen. Desnoods ondanks ten Hag. We zijn de beste. We zijn de grootste. En dat blijven we.

    1. Indojood

     Wij moeten nu alles zetten op het feit dat we vanaf nu iedere wedstrijd moeten winnen.

 2. ajaxpers

  Ik hoop dat die kutkakkerlakken Peter Bosz als trainer krijgen zodat ze niks meer gaan winnen en nogmaals Doodzonde als Ziyech Ajax gaat verlaten.

  1. ArnoAjax

   Peter bosz heeft Ajax weer asn het voetballen gekregen hoor en dat zie ik met ten hag nog lang niet gebeuren

    1. Peter kopsterk

     Zou inderdaad jammer zijn maar voor het engelse voetbal is hij te licht. Denk dat hij beter tot zijn recht komt in het duitse voetbal.

     1. Bakkie

      Is ook wel erg fysiek hoor…
      Ik vind Sevilla, Valencia of Villareal wel mooie clubs voor hem

 3. Koning Haarms Wolfs

  Ziyech gaat het niet redden in de UK. Hij is een type speler als Özil, licht en technisch, alleen 30x minder goed.

  1. Litmanen

   Eens, bovendien, in Engeland houden ze van goed voetbal maar juist Everton is niet echt een voetballende ploeg.
   Lozano slaagt overal. Middenvelders worden overgeslagen.

    1. Koning Haarms Wolfs

     Zie hem eerder in Spanje. Duitsland is ook best fysiek, Litmanen, zeker als je niet bij de top 5 clubs zit. Zie hem tegen Bremen of M. Gladbach niet uitblinken.

     1. Litmanen

      Ach, uiteindelijk gaat hij naar de club die hem gaat betalen.
      En daar gaat geen topclub bij zitten.

 4. AFCA my World

  Bye bye Ziyech, blijven is onmogelijk uitgefloten door namaak Ajaxsupporters was de bekende druppel ! ⚽️

 5. a.p.

  onze nep supporters hebben het voor elkaar een van onze beste spelers weggepest en nu op weg naar Engeland. jammer

 6. -buitenkantje rechts-

  Dat Ziyech weg zou gaan was allang duidelijk.. Hoop alleen dat hij een vreselijk goed WK speelt, zodat Ajax de hoofdprijs ontvangt.

 7. Ajaxfoort

  Het is erg jammer als Zyech vertrekt. Aan de andere kant is zijn trots erg snel gekrengt. En met kritische supporters als die van Ajax gaat dat niet goed. Dus jammer, maar het is niet anders. Een ongemotiveerde Zyech is ook niet waardevol voor Ajax.

  1. Gert Bals

   Als mensen zich iets meer zouden verdiepen in de mens Ziyech, krijg je een heel ander beeld. Het is op zich een gevoelige jongen die een bepaalde uitstraling heeft net als ieder ander. Moet hij dan bijv de uitstraling van Rutte hebben? Die eeuwige lach is een stuk irritanter dan de uitstraling van Ziyech. Verder zegt hij wathij denkt, deal with it. Beter dan al die opgezegde nietszeggende teksten. Waardeer hem om hoe hij is en hij betaald je in een veelvoud terug. Maarja, de supporters zijn het die zich gekrenkt voelen.

   1. Ajaxfoort

    Gert, niet iedereen is geinteresseerd in de zielenroerselen van spelers. Dan kun je wel aan de gang blijven. Zyech is een geweldige voetballer die gewoon vreselijk snel op zijn pik getrapt is. Dat geeft niet, maar dat botst met Ajax supporters die ook zeggen wat ze denken. Maar als zij dat doen dan kan Hakim daar wat lastig mee omgaan en dreigt hij met vertrekken.

    1. Litmanen

     Ziyech heeft al een asntal keren laten weten dat hij weg wil. Zelfs twee dagen voor PSV-Ajax liet hij dit weten. Voor de echte Ajaxsupporters is dat inderdaad onverteerbaar. Ik zou hem nooit uitfluiten, maar ik begreep die groep supporters tegen VVV wel. We waren afgedroogd door PSV en Ziyech was in die wedstrijd niet bepaald de grote leider.
     De mensen die het nu over nepsupporters hebben moeten maar eens goed naar de geschiedenis van Hakim kijken in de eredivisie. Bij Heerenveen een breuk uitgelokt. Twee jaar later bij Twente een breuk uitgelokt.
     We zijn inmiddels weer op de houdbaarheidsdatum van Hakim aangekomen.

     Dus als je je wat meer in de mens Ziyech wilt verdiepen……

     1. Gert Bals

      Ik heb liever dat jij je muil houdt tegen mij. Je bent een pleurisvent die constant de confrontatie zoekt. Jij leeft een leven zonder liefde. Steeds meer mensen zien je ziekelijke werkwijze. Misschien eens drie rondjes de ring in? Gewoon sportief met scheidsrechter op officiele wijze.

     2. Litmanen

      Vecht ik dan tegen AB, Heinz Kroket, Gert Bals, Hans Galje, Piet Schrijvers, Menzo, Sar, Cillisen of Onana….
      Jij hebt zoveel persoonlijkheden, jouw therapeut moet zo langzamerhand wel tegen een burn out oplopen?

     3. dickst14

      Ziyech heeft gezegd dat hij weg wil dus moeten we hem uitfluiten??? Jouw Veltman zegt al een paar jaar dat hij weg wil. Wat is het verschil dan???
      Het enige verschil is dat niemand jou Veltman wil hebben.

     4. Litmanen

      Dickst, ik weet dat je dyslectisch bent, maar goed: Ik zou nooit een Ajacied uitsluiten.
      Zo duidelijk?
      En wat heeft Veltman hier mee te maken, zielig figuurtje?
      LEZEN visueel gehandicapte!

      Mij geen woorden in mijn mond leggen die ik nooit zou zeggen.

 8. Lingeling

  Je denkt toch niet echt dat ziyech weggaat vanwege een paar gestoorde supporters?!

  1. M800M

   Hij wilde zelf al eerder weg, was dat al maanden aan het forceren. Net als bij zijn vorige twee clubs. die paar gestoorden hebben hem slechts een extra reden gegeven.

   1. M800M

    Begrijp me niet verkeerd, zou t best mooi vinden als hij blijft maar ik denk van niet

 9. Mr Ajax

  Die brands is ook een lekkere kerel, lekker twee van de beste eredivisie spelers weghalen om in in engeland mooi binnen te komen en een flinke zak geld op te eisen, wat is die toch begaan met het NL voetbal, gewoon weer ern ordinaire zakkenvuller!

   1. Zlatan4ever

    Zielig commentaar, lijkt meer op AB, Gert Bals of hoe die sukkel ook mag heten. Niet sterk dickst14

    1. Litmanen

     Vrienden Zlatan, waarschijnlijk kinderen van dezelfde vader.
     Als je iets tegen de een zegt, geeft de ander antwoord…

 10. bukowski7709

  tijd om weer mannenjongens met een lach en spontane bluf op de mat te zien…

 11. wieiswie

  Hij is niet te houden. Hij wilt en gaat zo ie zo weg. Jammer want het is 1 van de beste op het moment bij ajax.

Reageren is niet mogelijk.