‘Ajax aast met Benedetti(20) wederom op Colombiaan van Deportivo Cali’

Volgens het Colombiaanse medium Alargue Caracol heeft Ajax wederom de pijlen gericht op een speler van het Columbiaanse Deportivo Cali. Het zou gaan om Nicolas Benedetti, een twintigjarige aanvallende middenvelder. Indien het daadwerkelijk tot een transfer komt dan zou Benetti alweer de derde speler zijn die Ajax wegkaapt bij Cali. Eerder kwamen Davinson Sanchez en Luis Manuel Orejuela al naar Amsterdam.

Volgens Caracol geldt Benedetti als een van de grootste talenten in de Colombiaanse competitie. Er zou eerder dit kalenderjaar al interesse zijn geweest vanuit de Amerikaanse Major League Soccer. De verlangde tranfersom voor Benetti is nog niet bekend.

Bekijk hier een videocompilatie van Benetti.

Related posts

41 Comments

  1. Mr Ajax

   Tja is afwachten, maar persoonlijk zie ik ze liever op het veld dan in het ajax spaarvarkentje

  2. -buitenkantje rechts-

   Opvolger Ziyech hebben we al in Frenkie de Jong. Middenvelders bij de vleet.. Heb zijn beelden gezien.. echt niks bijzonders. Vond hem zelfs traag in handelingssnelheid.. zijn standaard “passeerbeweging” is egen de tgenstander gaan staan..kont erin en wegdraaien.

 1. Gert Bals

  Tuurlijk, gelukkig een ervaren speler en een zekerheidje net als zo’n 35 anderen waar we niets tot weinig meer van horen. Ben je nu middenvelder bij Ajax als aankomende speler …… zoek maar vast wat anders. Gek word ik van die koopziekte.

 2. Ajax 1

  Als ziyech weg gaat hebben we frenkie als aanvallende middenvelder. Maar daarachter? Stel dat frenkie geblesseerd zou raken, heb je veel minder creativiteit. Donny heeft dat ook een beetje, maar toch ander soort speler.

  1. Ajax 1

   Overigens….ik zou er alles aan doen om ziyech te behouden. Maar anders….heb je in mijn beleving toch een creatievere speler nog nodig. Of dit hem is weet ik overigens niet….ken hem miet

   1. Ajax 1

    Maar is er dan een goede backup voor frenkie? Ik zie die niet bij jong en in de A of zie ik iemand over het hoofd?

    1. Charka53

     Wat niet is kan nog komen zo is het altijd geweest tegenwoordig hebben we niet de tijd om even te wachten op nieuw talent en kopen ons rot en wat hebben we daar mee bereikt , in iedergeval niet op sportief gebied.

 3. a.p.

  weer een zuid Amerikaan een middenvelder sorry bestuur nog maar even niet.we willen weer kampioen worden

 4. Zlatan4ever

  Ziyech is al weg , hoe dan ook.
  Dus laat Benedetti maar komen.
  Hopelijk een kanjer als Nicolas.
  De jeugd word toch niet ingezet

 5. JohnDoe77

  Altijd lastig hier een mening over te hebben; een aantal aankopen waren in de roos en een aantal ook helemaal niet. Zolang de balans financieel positief is kunnen we ons die missers veroorloven!

 6. Koning Haarms Wolfs

  Weer een “talent”….. verdimme. Betaal Ten Hag uit, haal een toptrainer. Verkoop al die breedte-investeringen als Sinkgraven, Orejuela en dat soort lui. Haal een paar toppers (als die überhaupt nog in Ajax interesse hebben) en stop veel meer in de opleiding. En ga als de sodemieter van die beurs af, zodat Ajax weer van “ons” is.

  1. dickst14

   Dat wil 95 % vd supporters, alleen ze doen het niet. Nu niet en waarschijnlijk nooit niet. Want ze zitten er alleen voor hun eigen belang.

  1. HURBIE

   Volgens mij zou dat de uitstraling van AJAX in Nederland en Internationaal ten goede komen Rob

 7. afcadeluxe

  tot aan het begin van de competitie komen vast weer 30namen langs die aan ajax gelinkt worden,schei toch eens uit met dat kopen en laat ze weer beginnen om op te leiden.

 8. Dagrump

  Met Frenkie hebben we een hele goede vervanger voor Ziyech!! Hoop stiekem dat Ziyech gewoon blijft!!

 9. Jimmy1971

  Ziyech gaat zeker niet blijven, bij spelers uit het buitenland moet de kwaliteit wel echt 2x beter zijn en anders niet doen!
  We hebben grote sucessen gehaald en enorm genoten van buitenlandse spelers( Litmanen , Finidi , Kanu , Maxwell , Zlatan , etc) , maar dan moeten ze wel de potentie van deze spelers in zich hebben!!

  1. fjonkman

   Mannen… kijk even eerlijk naar de namen… Limanen, Finidi, Kanu, Maxwell en zeer zeker Zlatan… toen ze net bij Ajax kwamen vroeg iedereen zich ook af of Ajax hier beter van werd. Zlatan were in her begin zelfs gezien als een soort houten klaas.. pas later kwamen ze boven drijven en bleken ze groots te zijn. Hetzelfde gold ook voor Litmanen. Die kwam ps bovendrijven nadat Bergkamp en Jonk vertrokken.. Kortom, je weet nooit hoe een speler het gaat doen. Soms kan puur toeval zorgen dat een speler doorbreekt. Laat maar komen die jongen, ik heb genoeg aanknopingspunten al gezien dat ie barst van het talent..

   1. Gert Bals

    Wat en waar heb je dat gezien? Niet verwijzen naar een reclamefilmpje van de speler ajb. Daarnaast graag aangeven waarom hij zoveel beter is als spelers die we al hebben en welke meer ervaring hij meebrengt voor zijn geld.

 10. Arnold711

  Als hij een middenvelder met ballen is die goed is voor harde acties prima…we missen een echte vechter op het middenveld.

  1. ems

   Eens en of hij is beter dan wat we hebben en dat is dus goed of niet en dan verkoop je hem weer

 11. ajaxhoger

  Laat maar komen als hij goed zat is , schone is ook over the hill ,
  ik hoop een met veel pit , die kan bikkelen , die hebben we nodig ,nu staan er allemaal sissy,s .

Comments are closed.