‘Viergever mondeling akkoord met PSV’

PSV heeft de gewenste komst van Nick Viergever nog niet bekendgemaakt, maar dat lijkt een kwestie van tijd. De 28-jarige verdediger mag deze zomer transfervrij vertrekken bij Ajax nadat zijn aflopende contract niet zal worden verlengd.

Inmiddels zouden beide partijen een mondeling akkoord hebben bereikt en staat er inmiddels een medische keuring op het programma. Viergever kwam in 2014 over van AZ en heeft inmiddels 107 wedstrijden gespeeld voor Ajax en daarin wist de verdediger zeven keer te scoren. Ook in het kamp van de speler wil niemand iets bevestigen, maar het heeft er alle schijn van dat de partijen elkaar mondeling bijna gevonden hebben. Het is toegestaan om onderhandelingen te voeren, aangezien het contract van Viergever bij Ajax afloopt.

Bron: Blendle

Related posts

44 Comments

 1. Wenen 1995

  Gezien zijn uitzichtloze situatie een mooie stap voor hem. Is hem gegund. Alleen jammer dat we de concurrent sterker maken..

  1. Dagrump

   Daar zal psv zeker beter van worden ! Altijd een werkpaard en voorop in de strijd !! Is je gegund Viergever. Had je liever niet naar pisv zien gaan !! Maar naar een buitenlandse club ofzo !!

    1. Finidi

     Ja inderdaad, dit is gewoon kut voor ons, waarom niet gewoon gehouden bij de selectie als nr 12 tm 20? Nee hoor er zal wel weer zon oelewapper bijgekocht worden uit de provincie of zo? Of eentje uit buitenland die 2 seizoenen moet wennen om dan weer af te taaien?! ??

     1. HURBIE

      Slim gespeeld van PSV
      AJAX krijgt wel spijt
      Maaar dit hebben ze zelf in de hand gewerkt
      Had hem graag zien blijven

     2. Mr Ajax

      Hij had eigenlijk moeten blijven, maar snap dat die verder wilt, goed gefaald hier bestuur!

 2. Gert Bals

  Tsja, je zal toch eens een speler proberen te behouden die je nog best kan gebruiken.

 3. Charka53

  Een goede prof met de juiste instelling goede keus van pisvee en we gaan hem tegen komen dan kan hij laten zien wat we hebben weggegeven .
  Succes Nick

 4. Moosie

  De man maakt per seizoen verschillende fouten die punten kosten of uitschakeling betekende maar nu moet hij in de basis? ????
  Nou strik erom en doei doei grote onzin zal nooit het niveau van Europese top halen want dan was hij dat nu namelijk op zijn leeftijd allang.

  1. Gert Bals

   Geen basis, dat klopt maar, gezien wat er nu rondloopt, aardige backup. Op dit moment hebben we niet zo eel keus op die plekken. Gooi nooit iets weg als je niet voldoende beters hebt ?

   1. AjaxKat

    Idd moosie, zat me ook te verbazen aan sommige reacties hier. Hij zit al best lang bij Ajax, maar heeft het nooit echt laten zien, behalve de laatste paar maanden onder PB. Hij is best beperkt maar compenseert dat met strijd. Daar hebben we best plezier van gehad, maar hij komt tekort.
    Succes 4gever!

    1. Gert Bals

     Wie hebben we dan als backup? Maar precies zoals je zegt …… onder Bosz beter gaan presteren en laat Bosz nu net het leukste voetbal sinds jaren voor elkaar gekregen hebben. Dus je moet “oude” schoenen niet te snel weggooien.

 5. BobbyHaarms

  Klotenieuws! Maar geef hem eens ongelijk na zo’n respectloze behandeling.

 6. De Nees

  Haten Ajax tot op het bot maar als er wat te halen valt dan zijn ze er als de kippen bij. Liever nog ex-ajacieden want dat schijnt minder op te vallen… Hypocriete nepclub.

 7. Iamsterdam2015

  Tja als je wilt dat je het nog laatiger krijgt moet je hem lekker naar psv laten gaan. Snap er niks van maar ja…..
  Ondanks dat snap ok hem wel en gun ik het hem van harte, het is je gegund

 8. Peter kopsterk

  Ze lopen hier te klagen dat hij naar pisvee gaat maar dan had Ajax maar zijn contract moeten verlengen. Succes nick

 9. hubert

  Wat ik niet begrijp is dat viergever herhaaldelijk hier uitgekotst is en dat hij niet goed genoeg was. En nu lees ik veel berichten dat het onbegrijpelijk is dat Ajax hem laat gaan. pfff zoals mijn jasje waait……… hier word echt een hoop onzin verkocht wat niet ten goede van Ajax komt. ga zo door ook met zyech. nog even en niemand wil meer voor Ajax spelen OMDAT ZE KUT SUPPORTERS Hebben en ik bedoel hier zeker de echte supporters NIET mee. gelukkig zijn de echte nog in de meerderheid en de paar flapdrollen die zich Ajax supporter noemen rot asjeblief op

  1. Gert Bals

   Hij heeft nu kans op een kampioenschap. Bij Ajax duurt dat nog wel een jaar of drie.

  1. Moosie

   kot?
   kat?
   ket?
   kit?
   kut?
   KUT!
   Zeg dan gewoon KUT we zitten hier niet in Staphorst hoor je mag gewoon kut zeggen.

 10. JohnDoe77

  Leuk voor Nick, ik gun hem een paar mooie jaren in Nederland. Ajax kan hem klaarblijkelijk niet gebruiken, PSV wel. Succes Nick!

 11. M800M

  Toch raar dat er zo’n verschil in mening over de kwaliteit van spelers is tussen de nr 1 en 2.. of zou ajax echt gewoon maar wat doen?? Heb dit btw eerder gezien. Nu gratis de deur uit En hem na 1 jaar kopen van psv. Net als met siem.. en siem is niet eens van toegevoegde waarde.. dwazen..

   1. M800M

    Bedankt moosie, dat had indd ‘terughalen’ moeten zijn. Maakt voor het punt dat ik wou maken gelukkig weinig uit

    1. Moosie

     als je goed terugdenkt weet je dat 4 gever gewoon niet goed genoeg is dan is transfervrij vertrekken voor hem goed en voor ons goed

 12. AFCA my World

  Zo jammer en stom dat Ajax zijn eigen concurrent sterker maakt ! Snappen jullie het nog ? ⚽️

  1. Moosie

   Ja in dit geval maken we ze niet sterker de manier waarop verdiend niet de schoonheidsprijs maar voor de rest is er niet zoveel aan de hand

 13. Forever nr14

  Zoals altijd weer een super goed beleid, van onze grootste concurent!!! Kunnen wij nog heel veel van leren

 14. timkloppers

  jammer dat hij in de winter naar Duitsland kon en dat niet mocht vanwege weinig verdedigers. had liever een paar miljoen gehad dan dat hij naar concurrentie gaat. Bayer kocht dortmund zn sterspelers om ze zwak te maken. Wij zijn hier de rijkste dus psv zn schakels weghalen. desnoods voor de bank.

 15. Bigboss

  Echt weer mis managment hoe je een voorbeeld
  Prof weg jaagd en de echte voorbeeld
  Prof blijft zitten. Toch mijnheer vd Sar

  Deze jongen had altijd inzet zelfs nu geen onvertogen woord en wat doen wij. Mensen vul het
  Maar in. Dikke duim wederom voor van de Sar en zijn mensen

 16. bukowski7709

  viergever zou niet in ajax 1 moeten spelen, wel een jonguh met een heerlijke instelling.. succes ouwe

 17. Prinsengracht

  Ik lees niets over zijn blessure die toch al erg lang duurt. Het zou mij niets verbazen als pisvee niet veel plezier aan hem gaat beleven.

Comments are closed.