There are no ads, please add some


Jong Ajax op titelkoers na 1-2 winst op FC Volendam

Jong Ajax kan het kampioenschap in de Jupiler League bijna niet meer ontgaan nadat de ploeg van trainer Michael Reiziger de uitwedstrijd tegen FC Volendam met 1-2 heeft gewonnen. Omdat achtervolgers Fortuna Sittard en NEC ook hun wedstrijd wisten te winnen blijft het spannend maar kan Jong Ajax volgende week in de thuiswedstrijd tegen MVV het kampioenschap grijpen. Dani de Wit schoot de ploeg van Michael Reiziger op voorsprong maar Volendam kwam vlak voor rust langszij door een doelpunt van Vlak. De wedstrijd leek in de tweede helft af te stevenen op een gelijkspel maar het was uiteindelijk Kaj Sierhuis die de winnende treffer wist te maken aan De Dijk. 

Opstelling Jong Ajax: Kotarski, Orejuela, Sidoel, Bergsma, Lartey-Sanniez (68. Sierhuis), Matusiwa, Bijleveld (83. Flemming), D. de Wit, Nunnely, Cassierra, Johnsen


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Vak 120

  Goed bezig deze jongens! Maar eerst volgende week winnen…we waren een paar jaar terug ook al kampioen,even bij de graafschap winnen toen..

 2. Wenen 1995

  Matchwinner Kai Sierhuis! Waarom heeft deze kanjer geen basisplaats in Jong Ajax?

 3. Peter kopsterk

  Klasse mannen nu nog ff van MVV winnen en de titel is binnen. Zou toch wat zijn een 2de elftal KAMPIOEN in de jupiler league. Het eerste 2de elftal in de geschiedenis van eerste divisie.

  1. Bakkie

   Zou inderdaad wat zijn… Maar zegt vooral heel veel over het huidige niveau van het Nederlandse voetbal

 4. Ajaxfoort

  Wat een topprestatie van die mannen. 2x NEC om de oren slaan. En dan met de buikjes dik van de Limburgse vlaai even Volendam opzij zetten. Als ze kampioen worden is dat dik verdient!!

 5. Sjaak Swart

  Alle gekheid op een stokje hoor maar als we nou dit complete team met staf en alles wat er bij hoort,nou eens omruilen met het eerste team dat zou wat wezen.Messchien dat marc overmars dit wel bedoelde met dat hij op tijd de selectie rond heeft,ja het is maar gekheid hoor ik heb er geen verstand van ik had een soort inval van nou stel.

 6. Amoebe

  Ik blijf het een belachelijke opzet vinden en waardeloos voor de overige eerste divisie clubs.

  Nu kunnen mensen zeggen maar het is goed voor ajax dus oke…..als het niet goed is voor het voetbal in het algemeen is het ook niet goed voor ajax.

  Hoe beter de overige clubs het doen hoe beter het is voor ajax….vooral in de jeugd.

  Ajax jeugd weet bijna niet wat verliezen is en daardoor zijn ze in mijn ogen niet weerbaar genoeg.

  1. Ajax 1

   Ik ben het eens dat dit een gekke opzet is. Zouden ze niet moeten doen. Maar goed, als hierdoor een aantal talenten beter bij Ajax 1 kunnen aansluiten, zijn we toch allemaal wel weer blij.

   Het is soms een beetje dubbel, internationale competitie voor taltenten zou goed zijn, maar dan worden ze weer sneller weggekocht…..dus toch maar niet doen.

  2. Prinsengracht

   Er is behoorlijk veel verloren dit seizoen door de jeugd. Vandaag ook weer.

 7. Marcie

  Wat een ongekende prestatie van deze ploeg. Vaak wisselingen omdat spelers naar 1 moeten. Maar echt fantastich gedaab

 8. Gert Bals

  Na jong Ajax is O14 het eerste jeugdteam dat kampioen wordt. Daarboven moeten we constant PSV of AZ boven ons dulden. Alleen Jong Ajax en de dames maken kans op de titel. Net een lijstje van aantal aankopen gezien van Overmars over de laatste 6 jaar. Naast 6-7 redelijk tot goede aankopen inmiddels 25 nietszeggende of gewoon missers. Ook veel jeugd waar je niets over hoort.

Reageren is niet mogelijk.