Ajax bevestigt: Joël Veltman maanden uitgeschakeld

Joël Veltman is voor maanden uitgeschakeld door de knieblessure die hij in de wedstrijd tegen VVV Venlo opliep. Ralf Seuntjens gaf Joël een flinke zwieper waarbij de knie flinke schade opliep. De precieze kwetsuur is nog niet bekend maar onze aanvoerder is dit seizoen uitgeschakeld en dat geldt ook voor de voorbereiding van het volgend seizoen. ‘Komende week wordt een vervolg aan het onderzoek gegeven om de aard en de omvang van de blessure te kunnen vaststellen. Vandaag werd al wel duidelijk dat het ernstig knieletsel betreft en dat Veltman voor langere tijd uitgeschakeld is’, weet Ajax te melden. Helemaal zuur is het dat een eventuele transfer voor van de zomer voor hem van de baan is.

Related posts

107 Comments

 1. BobbyHaarms

  Dit is dubbel pech: 1) Joël zien we dit seizoen niet meer op het Veltman, en 2) die raken we nu aan de straatstenen niet meer kwijt.

  Heel veel sterkte gewenst evengoed, dit is uiteraard vooral klote voor Joël.

  1. Litmanen

   Wat een ongelooflijke kut opmerking.
   Ajax aanvoerder voor maanden gebeld en Bobby komt : Die raken we aan de straatstenen niet meer kwijt.

   Wat nou als Hakim dit was overkomen, of De Ligt?
   Had je dat dan ook gezegd?
   Jezus, wat bal jij door de mand.
   Maar goed, jij bent in elk geval blij met de rechtsbacks die we over houden……

    1. Bakkie

     Als Hakim of De Ligt dit was overkomen, was ik in ieder geval een soort van blij geweest. Dat zijn namelijk spelers die de clubs voor het uitkiezen hebben. Veltman (geblesseerd of niet) gaat waarschijnlijk ergens onderin de Premier League of BundesLiga spelen

   1. BobbyHaarms

    Doet zeer hè Litmanen, de waarheid. Wat jou betreft geeft Veltman over 5 jaar nog steeds die geweldige pass op iemands stropdas, ook al loopt elke matige speler hem links en rechts moeiteloos voorbij. Hoe kut ie ook speelt, hij kan niks fout doen bij je.

    Ik zal het je nog 1x uitleggen: Veltman heeft nog nooit een verkeerd woord gezegd over Ajax en heeft altijd zijn best gedaan voor de club dus niks dan lof! Maar Veltman is gewoon niet goed genoeg voor het niveau waar Ajax naartoe moet, nu niet nooit niet!

    O ja, nog even over jouw grote pispaal Zyech: Die speelt als enige wekelijks de pannen van het dak en kan samen met de Ligt wél het Ajaxniveau aan. Deed “jouw” Veltman dat maar.

    1. Basisspeler

     Eens Bobby Hoewel “die raken we aan de straatstenen niet meer kwijt” niet erg respectvol is

     1. BobbyHaarms

      Misschien klinkt het niet respectvol basisspeler, maar zo bedoel ik het dus niet. Sterker, heb heel veel respect voor Joël. Maar feit is dat hij nu op zeker geen andere club zal vinden.

    2. dickst14

     Allereerst wens ik Veltman een voorspoedig herstel en al ben ik totaal geen fan van hem. Bobby je zegt dat de waarheid zeer doet bij Limanen, maar dat ben ik niet met je eens. Hij beleefd voetbal gewoon op een hele andere manier als voetballiefhebbers. Hij vindt de slechtste speler de beste en de beste speler de slechtste. Ben benieuwd wie zijn nieuwe idool gaat worden.

    3. Litmanen

     Bobby, Hakim speelt alleen goed in wedstrijden die nergens over gaan.
     Tegen PSV drie prachtige passes, verder helemaal niets.
     En dan nog gun ik geen enkele Ajacied een ernstige blessure, zoals hier de bende van AB, die voor de tachtigste keer een andere nickname gebruikt.
     Jullie hebben toch een app waar jullie elkaar in je hol kruipt?
     Val normale fans hier dan niet lastig met jullie asociale gedrag.
     En dat geldt helemaal voor die nep Ajacied die alleen maar thuiswedstrijden mag kijken.

     1. Gert Bals

      Tandjes Litmanen, laat je helpen jongen. Jij bent echt heel erg zielig. De bende van Ab, wat een gestoorde opmerking. Moosie heeft zich hier publiekelijkkenbaar gemaakt, durf jij dat ook? Iedereen kan ook weten waar ik woon. Ik denk dat jij met je gestoorde opmerkingen echt heel erg anoniem wil blijven. Vooral die
      Aatste zin, super gestoord. Ik verrot het gewoon om FOX geld te betalen droplul. Ik kan godverdomme die hele zender opkopen als ik wil.

     2. BobbyHaarms

      Je zal vast wel begrijpen dat ik geen zin heb in een welles-niettus spelletje Litmanen. Maar jouw opmerking over “in elkaars hol kruipen op jullie eigen app” slaat natuurlijk kant nog wal. Misschien is dat wel mede (of vooral?) omdat JIJ niet behoort tot die normale fans waar je het hierboven over hebt met al je gescheld op dit forum. Fijn weekend.

     3. Gert Bals

      Oh ja Litje, ik zit alleen op deze app. Heb dus niet veel keus vwb hol kruipen.

   2. Amoebe

    Litmanen ik ben geen fan van veltman maar deze opmerking was weinig subtiel.

    Doe joel de groeten van mij.

  2. Charka53

   Zeg Bobby het is inderdaad erg zuur voor Joel maar dat aan de straatstenen niet kwijt vind ik nogal bod hoor hij verdiend meer respect.

   1. BobbyHaarms

    Dat respect verdient ie ook hoor Charka, zeer zeker. Maar hoe je het ook bekijkt dit is wel de harde werkelijkheid.

  3. Moosie

   Ja Bob komt bij dat Joel er ook zelf wel achter is dat het bij Ajax niks meer wordt.
   Dus kut voor hem kut voor ons en qua transfergeld maakt het niet uit want hij was toch al gratis de deur uitgelopen.
   Ach het is niet anders

   1. Gert Bals

    Toch gek dat er mensen (nou ja) zijn die nu verwachten dat er gezegd wordt: joepie Veltman blijft nog minimaal een jaar. Blessure is kut, zwaar kutmaar de kans dat hij straks in de 2e seizoenshelft weer mee gaat spelen is ook kut. Simpel en de waarheid.

   2. BobbyHaarms

    Dat verdient ie ook Moos, maar Ajax zal verder moeten zonder Veltman. Ondanks die prachtige pass op de stropdas ?

    1. Gert Bals

     Probleem is dat die stropdas bij hem zo godvergeten groot moet zijn. Voor Ziyech is een klein kut stropje al meer dan voldoende.

  4. vak411

   sterkte Joel! natuurlijk ben je niet de beste maar je bent en blijft een Ajacied.. laat sommige Teletekstsupporters maar klote opmerkingen maken.. succes met je revalidatie, namens veel mensen hier

   1. Gert Bals

    Wie is hier de teletekst supporter? Ik heb een seizoenskaart, ook voor volgend seizoen weer helaas en verder zie ik reacties van mensen die of ook in het stadion zitten of trouw Fox kijker zijn. Wie bedoel je nu precies? Jezelf?

    1. vak411

     grappig, ik laat het in het midden en jij reageert als eerste.. ja ik zit in het stadion, het valt me op dat als ik na de wedstrijd thuis kom en de reacties terug lees sommige mensen het hoogste woord hebben maar never in de JC. ArenA komen.. dat is mijn punt…

     1. Gert Bals

      Ik zit al 50 jaar in het JC stadion, dus je hebt het dan niet over mij, ondanks mijn “snelle” reactie. Nog wel benieuwd wie je wel bedoeld want je noemt iets maar laat het vervolgens links liggen. Niet consequent.

     2. Moosie

      welke kut opmerkingen dan gast er wordt hier gewoon open en eerlijk gezegd hoe we er over denken ik maar denken dat daar een forum voor is of wil je beweren dat Veltman Europese top is of zo?

  5. vak411

   nou nou Bobby, zo ken ik je niet.. ik ben ook geen fan van onze aanvoerder maar ben wel blij met zijn inzet. ik baal er van dat hij wegvalt. en gun hem dit niet. blijft een Ajacied..

   1. BobbyHaarms

    Klopt vakkie411, alle respect juist zoals je misschien tussen de regels door leest! Ik beweer ook nergens dat ik geen respect voor hem heb, maar wél dat hij niet Ajax-waardig is. En dat is geen geheim vind ik.

 2. KBouter

  Zwaar kloten voor een doorsnee Ajax supporter. Daar blijven we mee zitten!

  Desalniettemin hoop ik op een voorspoedig herstel.

  1. Litmanen

   Dat is twee keer dezelfde foute grap.
   Wat zal Joël een lol hebben als hij jou leest.
   Nepper.

   1. dickst14

    Wat zal Ziyech een lol hebben als hij jou berichten naleest. Er zitten 100 idioten in het stadion die hem uitfluiten en 3 idioten op deze app, waarvan jij de grootste bent. Nu krokodillentranen. pffff. Een Walgelijker figuur ben ik nog niet tegen gekomen.

    1. Gert Bals

     Litmanen moet SM fan zijn, anders blijf je niet hier op de app. Hij moet drievoudig gehandicapt zijn, kan niet anders. Lichamelijk, geestelijk en internettelijk.

     1. dickst14

      Ik ben zoiets nog nooit tegengekomen nee. Verbaas mij echt dat hij vrij rondloopt. De sociale controle wordt met de dag slechter in dit land.

     2. Gert Bals

      Tsja, de zwakkeren krijgen steeds minder aandacht en lopen langer vrij rond. Triest voor hen maar vooral voor ons.

     3. Litmanen

      Wie is ons AB?
      Jij en je infantiele clubje?
      Als je goed hebt opgelet zijn er heel wat meer dan een paar duizend fans afgehaakt bij Hakim, zeker nadat hij op diverse media heeft medegedeeld dat hij het wel gezien heeft bij Ajax.

      Voor al de laatste keer dat hij weer met die boodschap kwam, 48 uur vóór Psv-Ajax.

      Gek he?, die truc haalde hij ook bij Heerenveen en Twente uit. Scheelde in de transferwaarde.

      Is en wordt, net als Ten Hag met aanhang, nooit een Ajacied.

      Volgend jaar Frenkie op zijn plek, tenminste als er ergens een club intrapt om Ziyech te halen. Want dat je onrust binnenhaalt staat vast.

     4. Gert Bals

      Gelukkig is veruit het merendeel van de supporters fan van Hakim en begrijpen steeds meer mensen hoe hij in elkaar steekt.

     5. Litmanen

      Dan moet je eens goed naar programma’s kijken waar kijkers mogen reageren op stellingen:

      o nee, daar mag jij niet naar kijken, dus ook niet meestemmen. Nou ik help je. Daar vinden de meeste kijkers dat Hakim zijn krediet wel heeft verspeeld.

      Dus, veruit de meeste supporters is in jouw geval: de schreeuwers om mij heen.
      En verder, deze topic gaat over de hele nare blessure van Veltman, niet over het karakter van jullie idool.
      Toon respect en heb het daarover ipv iemand die wel echt een kind Vd club is zo af te zeiken hier.
      Bosz de Boer, Keizer en nu ook Ten Hag kiezen steeds weer opnieuw voor hem.
      Dat zijn volgens jou dus allemaal koekenbakkers….

     6. Gert Bals

      Over infantiel gelul gesproken. Wat ben jij een kinderachtig dom naar mannetje. Ongetwijfeld nooit iets beteikt in het leven en ik betrek jouw blinde partner er toch ook niet bij. Veder kijk ik inderdaad niet naar die merendeels stupide praatprogramma’s waar de heren zichzelf het meest belangrijk vinden. De mening van VI op NOS sport kan mij gestolen worden en die van Fox …… die zie ik sowieso niet. Gelukkig zijn er verder honderdduizenden wel fan van Hakim. Succes met enkele pro enten die jouw mening hebben. Hier zijn trouwens meerdere malen stellingen over jou geweest, schenk je ook verrot weinig aandacht aan.

  1. Gert Bals

   Dat zal wel meevallen. Beter misschien niet maar in ieder geval niet slechter.

 3. Iamsterdam2015

  Klote zeg!!! Sterkte kerel!!!!
  En voor de mensen die het aan gaat. Misschien kunnen jullie persoonljle vete erfens anders uitvechten en je ego op en lager plan setten ipv hier elkaar af te lopen zeiken terwijl Veltman zwaar geblesseerd is. Topic gaat over Veltman niet over wie kan wie het beste afzeiken ( lees bijgochem doen). Jammer

   1. Peter kopsterk

    Klote dat hij op het einde van het seizoen zo zwaar geblesseerd geraakt. Dit gun je niemand. Sterkte joel.

    1. dickst14

     Insinueer je dat het begin van het seizoen beter had geweest. Wil jij ook ruzie met Litmanen?

     1. Peter kopsterk

      Voor mij wel want ik ben geen fan van veltman maar zoiets gun je niemand. Kijk hij heeft iedere wedstrijd een momentje dat hij een fout (of grote fout) maakt. En het zijn ook fouten die leiden tot een doelpunt en dat kan niet op dit niveau.

   2. dickst14

    Ja is best lastig als je op dit forum zit en je hebt dikke vingers. Lijkt me vreselijk.

  1. Gert Bals

   Olvens mij gewoon reacties op reacties, allemaal betreffende Veltman. Christenunie heeft ander forum ?

    1. Moosie

     Kijk ik ben ook moe van steeds weer hetzelfde riedeltje en verlang echt terug naar die korte periode dat Nietmanen er even om ons bekende reden niet was.
     Maar het is natuurlijk wel zo dat Bobby gewoon een normaal commentaar plaatst en daar dan weer met gestrekt been op aangevallen wordt.
     Dan wordt er nog geprobeerd normaal te reageren en komen weer allerlei krachttermen vanuit de hoek van Nietmanen.
     Als je dan zo graag wilt reageren op deze voor de zoveelste keer uit de hand gelopen discussie spreek dan degene aan die de discussie deze richting op heeft laten gaan en niet de mensen die zichzelf voor de zoveelste keer moeten verdedigen tegen valse aantijgingen en lage opmerkingen want als iemand jou voor rotte vis uitschelden op straat zeg je toch ook niet tja is goed want anders hebben de mensen die ook toevallig op straat lopen er misschien last van of wel?
     Waar was je verontwaardiging toen mijn dochter gebruikt werd in de discussie?
     Waar was je verontwaardiging toen mij de dood werd gewenst doormiddel van mijn ziektebeeld?
     Want ik kan me dat niet voor de geest halen.

     1. Gert Bals

      Ik denk dat we eerst onze bijdrage moeten voorleggen aan Limanen via zijn speciale “fuckajaxfanzone” app. Hij kan dan de tekst aanpassen aan zijn normen en waarden.

     2. Litmanen

      Allemaal leugens Moosie, het ging over mijn stiefzoon en niet over jouw dochter.
      Jouw vriendjes zijn misschien geïnteresseerd in jouw familie, ik niet.
      En over jouw ziekte heb ik nooit iets gezegd, buiten het feit dat deze app niet bedoeld is om medische gegevens naar elkaar uit te wisselen.

      Het is heel interessant om die leugens elke keer weer op te rakelen, maar die feitjes bestaan alleen in jouw fantasiewereld.

     3. Moosie

      oh letterlijk zei jij geef je dochter lekker drugs daarna heb jij een ban gekregen dus niks leugens jij bent gewoon een heel ziek mannetje

    2. Moosie

     Kijk Iamsterdam je komt dus met een mening die mij in een hoek zet en als ik er dan rustig en inhoudelijk op reageer is het doodstil en zeg je niets meer om dan volgende keer weer goedkoop te willen scoren over onze rug en dat vind ik dan echt super irritant.

     1. Litmanen

      Jij mag hier reclame maken voor je drugshandel. Nou prima toch?
      Ik zou als vader van kinderen nooit in die handel gaan.
      Dat mag ik dus gewoon blijven zeggen.
      En nu weer een beetje respect voor een kind van de club graag.
      Het ging hier niet over jou maar over een blessure van een echte Ajacied, of je hem nu goed vind of niet.

      Overigens, Eug. Zou trots op je zijn met je korte stukje….

     2. Moosie

      LMAO Wat een hypocriet ben jij.
      Eerst ga je er met gestrekt been in tegen Bobby dan neuken wij elkaar in de reet op onze groepsapp en dan lieg je de boel over je tijdelijke ban weer aan elkaar want jij hebt nooit iets gedaan of gezegd en dan durf je nu het woord respect in de bek te nemen?
      Echt ik krijg ook steeds meer het idee dat je gewoon ergens in de twintig bent met een bipolaire stoornis ofzo.
      Gast je hebt zelf dot topic weer verpest met je ruzie zoeken en dan nu weer de vermoorde onschuld spelen.
      Ik denk echt dat jij hulp moet gaan zoeken want in al je reactie komen steeds weer frustraties naar voren die niets met ons te maken hebben maar met jouw privé leven.
      Ik heb jouw stiefzoon niet aan de drugs gebracht.
      Sterker nog verslavingsproblematiek komt grotendeels voort uit een mislukte opvoeding en het niet weerbaar zijn tegen dit probleem komt voort uit een gebrek in de opvoeding.
      En gezien hoe jij je gedraagt en opstelde tov mensen die anders denken dan jij heb je grote kans dat het dus waarschijnlijk te maken heeft gehad met hoe jij je kind behandeld hebt .
      En dan kun jij je eigen falen wel op mij afreageren en iedereen buiten jezelf de schuld geven maar ik zou maar eens goed in de spiegel kijken als ik jou was.
      Waar was jij toen je kind je nodig had voordat hij verslaafd raakte en hoe heb jij je opgesteld toen het probleem eenmaal daar was?
      Heb je daar überhaupt wel eens bij stilgestaan of is het wel lekker makkelijk om iedereen de huid volgescholden te schelden en anderen de schuld te geven van je eigen falen.
      Je bent echt een psychisch ziek persoon.
      Denk jij daar maar eens over na.

     3. BobbyHaarms

      Haha goedemorgen, de toon is weer gezet zie ik ?

      Maar iemand die al 3 jaar lang de bek vol heeft van respect voor Veltman en gelijk in één adem Zyech de grond in boort en hier mensen aan alle kanten respectloos behandelt in elk topic met een afwijkende mening valt onmogelijk serieus te nemen.

      Vreet voortaan je kalmeringspillen zelf op ipv alleen de doosjes.

 4. Joep

  Wel kut voor Veltman, hoop op een voorspoedig herstel. Ben ook geen fan van hem. Zijn beoogde opvolger heeft mij nog niet kunnen bekoren

 5. a.p.

  dat is dubbele pech voor Veltman ge blesserd en zijn gehoopte transfer gaat dus ook niet door

  1. Godenzonen.

   Dat dit soort persoonlijke en kwetsende teksten hier op dit forum geschreven mogen worden….. nota bene bij een onderwerp over een persoonlijk drama voor een echte Ajacied. Wordt het niet eens tijd om echt in te grijpen, redactie ?

    1. Litmanen

     Maakt dat ook nog wat uit? Ik zit hier langste dus ik mag iedereen beledigen? Apart.
     Vreemd karakter heb je toch Moosie.

     Toon nou een keer respect voor een zwaar geblesseerde speler, die nota bene in de jeugd ook al eens vele maanden heeft moeten revalideren na een soortgelijke blessure.

     Het gaat mij niet om Veltman, Sinkgraven werd door jullie ook al zo respectloos behandeld. Een echte supporter reageert niet zo. En laat Hakim hier nou eens buiten.

     Jouw persoonlijke aanvallen op mijn persoon laat ik overigens langs me heen glijden. Ga er gerust mee door. Eens grijpt de redactie wel weer eens in.

 6. a.p.

  Joël beterschap en een voorspoedig herstel toegewenst.Nu eerst maar herstellen en wat je voetbaltoekomst wordt??

 7. Dagrump

  Balen voor je Joël !! Heel veel sterkte en Beterschap!! Hopelijk herstel je snel !!

 8. Prinsengracht

  Ik lees hier steeds dat ik respect voor Veltman moet hebben. Ik vind dat moeilijk. Sterker, het lukt me niet. Kwalitatief hoort hij niet in Ajax 1 te spelen. Qua instelling hoort hij geen verdediger te zijn. Slap en zwak. Veel te lief. En qua persoonlijkheid mag hij nog niet de vierde aanvoerder zijn. Aardige knul. Maar als voetballer onvolwassen voor zijn leeftijd. En totaal ongeschikt voor Ajax. Respect gaat veel te ver. Meer dan sympathie zit er niet in. En dat dan nog buiten de wedstrijden om.

  1. Bakkie

   Ligt eraan wat je onder respect verstaat. Ik kan best respect opbrengen voor Veltman, het is inderdaad een aardige vent en hij doet ook echt zijn best voor de club. Maar verder ben ik het volledig met je eens dat hij niet goed genoeg is voor Ajax. Onbegrijpelijk dat hij steeds weer opgesteld wordt, het kost echt punten.

 9. ems

  Hoe het ook zij, het was een smerige overtreding die minimaal geel had moeten zijn. Scheids liet veel toe.

 10. AFCA my World

  Shit raken we hem nog niet kwijt,en dan krijgt de veroorzaker nog niet eens een gele kaart ! ⚽️

 11. AjaxJay070

  Ik lees doorgaans alleen maar, maar heren moet even zeggen dat jullie mij vermaken met jullie wijvengezeik??? wat een soap!

 12. Bert Betondorp

  Kijk, dat is nou de AJAX klasse. Altijd WINNEN en met een goed spel.
  Het grote? Ajax kan, nee moet er een voorbeeld aan nemen. Perfect

 13. bukowski7709

  wat je ook van die jongen vind, wat een klote jaar heeft die meegemaakt zeg, aanvoerder ajax, interlands spelen, reserve bij ajax en niet opgeroepen voor oranje en nu dit… sterkte ouwe

  1. Gert Bals

   Kan je na gaan wat voor klote jaar ik heb gehad. Ik ben supporter, ik heb het allemaal moeten aanzien.

 14. M800M

  En ook dit topic is reeds gekaapt door de ruziende kleuters?‍♂️ bedankt weer mannen

  1. Gert Bals

   Beste M, laat dat meervoud ajb achterwege en noem de kleuter bij zijn naam nl. Litmanen. Wel zo duidelijk. Gewoon kwestie van opletten hoe discussies lopen

 15. M800M

  In dit topic begint hij indd zie ik. Hoewel jullie ook eens zouden kunnen proberen om er boven te staan, zag ik vandaag ook al 2 andere topics waar hij (litmanen) het weer op zoekt en blijft voeden… redactie, moderators, hoe jullie hier ook heten, waarom grijpen jullie niet in? Een ban geven is niet zo moeilijk, en in dit geval reden en bewijs genoeg lijkt me

Comments are closed.