There are no ads, please add some


Opstellingen Ajax – VVV Venlo

Vandaag om 20:45 uur speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA de competitiewedstrijd tegen VVV Venlo. Wellicht weet Ajax na de afgang van vorige wedstrijd er nu een hele mooie wedstrijd uit te persen. In ieder geval zullen we moeten winnen om tweede te worden en daarmee recht te hebben op de tweede voorronde van de Champions League. Door de schorsing van Nico Tagliafico en Siem de Jong moet coach Erik ten Hag wederom puzzelen met zijn opstelling en hij kiest vandaag voor een 3-4-3 opstelling.

Opstelling Ajax: André Onana, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Maximiliaan Wöber; Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui, Lasse Schöne, Donny van de Beek; David Neres, Klaas Jan Huntelaar, Justin Kluivert.

Opstelling VVV Venlo: Unnerstall, Rutten, Promes, Röseler, Janssen, Post, Seuntjens, Van Bruggen, Van Crooy, Thy, Castelen.

 


Gerelateerde posts

90 reacties

   1. Charka53

    Dat waren het zeker , misschien komen er weer betere tijden en het wordt zeker tijd.

  1. -buitenkantje rechts-

   Vreselijk! En dan dat gelul dat Ziyech niet zou spelen met alle onnozele commentaren daarbij..

  2. Geroldkohlen

   schandalig schaam mij kapot voor deze ajacieden! dit zijn geen supporters! stelletje klootzakken dat zijn ze er is absoluut geen betere dan hakim dit seizoen! En zo gaan we er mee om omdat hij wat maniertjes heeft, dat hadden bijvoorbeeld zlatan, Davids, Suárez, en mido ook! brutaal, lef, risicovol en arrogantie horen bij ons, geen schoolknaapjes! want daar win je geen wedstrijden of kampioenschappen mee!

   1. -buitenkantje rechts-

    Eens Gerold.. mannetjes als Veltman met een keurige scheiding daar win je niks mee.. Ik gun hem overigens niet zo’n afgang.. Belachelijke overtreding op hem! Niet eens geel..

 1. -buitenkantje rechts-

  Ovoorstelbaar zwak.. waar is de Adamse branie?? Het spel van Ajax hakkelt net zo als het praten van de trainer..
  Pijn aan mijn ogen..

  1. Cootje Adriaanse

   Wat had je verwacht br. Een flitsend Ajax? Het is al maanden modderen.

 2. Cootje Adriaanse

  Offtopic: hoor dat Feyenoord al bezig is met Peter Bosz voor opvolging Van Bronkhorst. Gemiste kans Ajax.

  En lees ook dat Van der Sar heeft aangegeven door te gaan met Ten Hag en zelf ook te blijven zitten.

  Echt een bord voor zijn kop die vent.

 3. -buitenkantje rechts-

  Waar komt het gevaar vandaan.. wie geeft er de passes? Ziyech..niemand anders! Wat een kanjer! En dan die belachelijke spreekkoren.. Volgens mij zag ik daar ook Litmanen xingen..

  1. Yindi

   Waardeloze kutsupporters, zonde voor die jongens zelf maar ik hoop dat ze 3e worden. Stelletje stomme achterlijke eikelsupporters, jullie verdienen Ajax niet. Ga naast ten Hag zitten met een schrijfblokje

 4. -buitenkantje rechts-

  Sjeezus.. zolang Veltman nog in de basis staat en aanvoerder is hebben we de bodem van de put nog nie bereikt..

  1. M800M

   Nou die voetbalt voorlopig niet meer.. knie goed naar de klote zo te zien. Wel dubbel zuur want hij is nu niet te verkopen

  1. M800M

   Nee inderdaad. Timing is ook echt om te janken. Ook voor zijn carriere. Hij is niet te verkopen nu en zijn tijd bij ajax is eigenlijk ook op. Zit nu tussen wal en schip die jongen.. hopen dat t meevalt

 5. Bert Betondorp

  Het is weer zover! Slechter kan het niet! En de coach? Hij zit op de stoel en kijkt het aan. Hoe lang nog ten Hag?..

 6. Wenen 1995

  Zouden de spelers beseffen dat het best wat voordelen heeft om als 2e te eindigen?

 7. M800M

  Wat een zielloos ajax dit zeg. Ook tekenend: niet 1 speler die juigt bij het doelpunt

 8. schoppenisvoorlosers

  Dat is het lot van Ajax. Zulke goede spelers dat deze coach toch (net) kan blijven…

  1. Gert Bals

   Ajaxpers, ik hou van voetbal dus …. ik hou van Bosz waar hij ook vandaan komt. Probeer het ook eens.

 9. schoppenisvoorlosers

  Ze voeren even de opdrachten niet uit en gaan ouderwets voetballen: 2-1

 10. Codilo

  In de jc arena is het te behoudend voetballen, alle tegenstanders parkeren de bus en hopen zolang mogelijk stand te houden en dan een gelukstreffer.

   1. -buitenkantje rechts-

    Vind ik ook Peter.. zeer waardevol. Beetje Suarez achtig.. rommelaar en doelgevaarlijk. Alle ballen op Neres..😁⚽️

 11. -buitenkantje rechts-

  Ziyech!! Wat gun ik hem dit doelpunt…. Wat een klasbak! En dat na wat er gebeurt is.. Betrokken bij 8 goals in zijn laatste 7 wedstrijden.. Schandalige spreekkoren..
  En dan die nepsupporters die hier week in week uit Ziyech afzagen, omdat hij af en toe balverlies lijdt.. Je mag zelf de namen invullen.. Geeft niks als je totaal geen verstand hebt van voetbal, maar onthoud je dan van commentaar!

 12. Forever nr14

  Hakim…… perfect match! Laat voortaan alleen je voeten spreken dan zie wat voor een geweldenaar je bent. Laat die klote nare gedragjes achterwege en focus alleen op het prachtige spelletje, dan is het echt smullen geblazen.

 13. Moosie

  Nu kom ik ff kijken zie ik veel complimenten voor Zyech had dat eerder gedaan.
  Ik heb uit betrouwbare bron dat bij lidmanen een inval is geweest en ze hem aantroffen in de kelder van de instelling waar hij een theekransje hield met nog 6 onthoofde poppen waarvan er 3 een bordje met AB om de hals hadden 2 Moosie en 1 Dick.
  Omdat dit opzich niet strafbaar is hebben ze hem alleen de pop van Eug tenlaste gelegd en is het nog de vraag of schennispleging daar aan toegevoegd wordt omdat hij naakt zat ruzie te maken met 1 van de 3 ABpoppen.
  We houden jullie op de hoogte.
  Zyech is de Arnold Muhren van deze tijd en dankzij het pvvgelul van mensen als lidmanen gaat hij weg.
  Liever 10 veltmannen in het veld.
  We moeten als supporters ons de ogen uit de kop schamen dat we een kleine groep mensen hebben toegestaan dat ze deze speler weg konden pesten.
  ik schaam me hiervoor hoop dat dit een harde les was maar en eug hierkomt hij.
  Heb er een hard hoofd in.

  1. Moosie

   Wat hier boven staat is satirisch bedoeld en op geen enkele manier kwetsend.
   Mocht een van jullie dat wel zo ervaren ligt dat aan jullie niet aan mij.
   Iets met wie het hoofd kaatst kan het lichaam terug verwachten.
   Mochten jullie je toch voor het hoofd gestoten voelen raad ik aan je weer te verstoppen achter het bord waar jullie al dagelijks mee rondlopen.

 14. M800M

  Tsjonge, als jullie echt al 50 jaar supporter zijn zoals vaak geroepen wordt, dan moeten jullie ruziemakers minstens 2x zo oud zijn als ik. Mag hopen dat ik op die leeftijd niet zo kinderachtig ben zeg.. dit is trouwens niet specifiek richting jou Moosie, ik ben alle (stuk of 5) kleuters die hier maar ruzie blijven zoeken/maken gewoon zat.

  1. Moosie

   nou dat is hartstikke leuk voor jou ik ken jou niet en jou is niet de dood gewenst door kanker of jij bent niet voor moordenaar uitgemaakt omdat je in een shop werkt en jou dochter is niet gebruikt opdat ze maar aan de drugs moest gaan dus wat jij vindt zal me een fucking worst wezen.
   En als je dus de context niet weet hou dan lekker je fucking smoel dicht tegen mij pannekoek

  2. Moosie

   komt bij dat je mij wel noemt en dan zegt niet specifiek ja het zal wel ik ben nog aardig nu .
   kijk ik probeer met humor een statement te maken en meteen komt er zo’n reactie van jou.
   daarom de aanvulling onder het stuk het is gewoon een geintje maar dat mag van mensen als jij ook niet meer en daarom word ik nu zo pissig op je.
   Wie ben jij om hier een waardeoordeel aan te hangen.

   1. M800M

    Moosie ik noemde jou specifiek omdat ik dacht dat het een reactie op jouw ‘satirische stukje’ was, en wilde duidelijk maken dat ik klaar ben met de ruzie in het algemeen en niet specifiek alleen van jou

  3. M800M

   Dus tegen die 5 zou ik willen zeggen: wees eens een vent, zet je er over heen, en houdt eens op met dit treurige gedoe. Val ons gewone forumleden er iig niet mee lastig…..

   1. Moosie

    we zijn met een hele grote groep onze eigen app begonnen omdat meneer litmanen niet van ophouden weet en ook bij ons zijn de meningen over Ajax verdeeld maar wij zijn allemaal litmanen en seis zat.
    Er is vanuit onze kant verscheidene keten geprobeerd om tot een understanding te komen laat ons met rust meneer litmanen koos er voor dit niet te doen en dan moeten wij ons dus maar voor rotte vis laten uitschelden want anders zijn wij kinderachtig nou dan maar kinderachtig en ja voor een aantal leden zal het vervelend zijn dat is het voor ons al tijden.
    Als je de humor er niet van inziet wat ik opschrijf ok maar wij ik en mijn gabbers kunnen er wel om lachen en er valt als het om de club gaat weinig te lachen dus laat ons ff een geintje hebben alsjeblieft

    1. Emous1978

     Ga dan lekker naar je eigen app waar je zo vol van bent, niks verkeerds hoor maar dat hoef je hier geen tig keer te roepen van onze app! Tot ziens in de JCA

     1. Moosie

      Mag ik zelf uitmaken over welke app ik schrijf?
      Oh shit hoef jou geen toestemming te vragen!!!

    2. M800M

     Als je ‘vijand’ zich achterlijk gedraagt is dat mijns inziens geen excuus om jezelf tot dat zelfde niveau te verlagen. Maargoed dit is geen aanval op jou als persoon, laat slechts weten dat die eeuwige ruzie hier erg kinderachtig overkomt op de mensen die hier alleen komen om over Ajax te praten. De context is ons allemaal trouwens duidelijk, jullie vechten dit namelijk al tijden publiekelijk hier uit. Iedereen heeft de context kunnen lezen. Ik ga nu tukken maar hoop binnenkort weer voetbal-inhoudelijke bijdragen van je te lezen, die zijn nml wel leuk om te lezen. ✌️

     1. Moosie

      Nou ik kan je een heel end snappen maar volgens mij een nog een paar mensen was dit gewoon grappig net als gisteren met eug en zijn hoofden
      En ik voel mij ook niet hoofdverantwoordelijk voor jullie en jullie smaak qua humor.
      Dus ook dit soort stukken blijven zo nu en dan voorbij komen.
      Zou zeggen stoot je hoofd er niet aan.
      Nergens staat dat je het moet lezen

Reageren is niet mogelijk.