There are no ads, please add some


‘Ook Donny van de Beek nauwlettend gevolgd door Barcelona’

Eerder werd al bekend dat zowel Matthijs de Ligt als Frenkie de Jong in de nadrukkelijke belangstelling staat van de Spaanse koploper. Volgens het Spaanse Mundo Deportivo kan daar ook de naam van Donny van de Beek aan toegevoegd worden. Dat zouden bronnen binnen Ajax bevestigd hebben tegenover dit het Spaanse medium. Technisch directeur Robert Fernandez zou de middenvelder zelf al lange tijd nauwlettend volgen, net zoals zijn rechterhand Urbano Ortega. Bovendien zou Van de Beek ook al bekeken zijn door vele scouts van Barcelona.


Gerelateerde posts

45 reacties

 1. Ajax 1

  Nou, als die drie spelers barcelona niveau zijn al, dan waren we toch zeker wel kampioen geworden? Zijn er alle drie nog niet klaar voor. En barcelona volgt 100 spelers, dus ook niet duidelijk hoe serieus we dit soort berichten moeten nemen.

  1. beni

   En zo is het. Laten ze eerst maar eens presteren in de eredivisie en daar komen ze al tekort. Laat staan in dat geweld en dan ook nog Europa in.

 2. Litmanen

  Ach, waarom niet. Als ze het halve elftal willen krijgen ze Ten Hag als bonus.
  Als Klaassen het niet haalt zie ik VdBeek ook niet slagen.
  Maar goed, Jasper wordt ook zittend op de bank multi miljonair.

  1. Prinsengracht

   Je ziet een paar dingen over het hoofd. 1. Donny is een veel betere speler dan Klaassen. 2. Met hele goede spelers bij Barcelona is het makkelijker spelen dan bij Everton. 3. De Spaanse competitie past beter bij veel van onze spelers dan de Engelse.

   1. beni

    Litmanen heeft gewoon gelijk, conditioneel stelt hij niks voor na 20 minuten is hij leeg en loopt met zijn hoofd tussen zijn schouders. Net zoals met Frenkie de jong massahysterie een topper had er allang gestaan.

    1. Gert Bals

     Lastig als je een blessure hebt en niet kan/mag spelen op de plek die het este voor je is.

     1. beni

      De top was cruijf,keizer,zwart,neeskens,rep,van basten,rijkaard,vanenburgh,litmanen,davids,de boer,Bosman,tahamatha moet ik doorgaan. Deze huilebalken mogen hun veters nog niet strikken.

 3. Bert62

  Hadden de 3 bij Twente of Groningen gevoetbald dan waren ze waarschijnlijk niet gevolgd.

   1. Peter kopsterk

    De enigste die ik zie slagen in het buitenland is het de ligt. De rest zijn allemaal bankzitters.

 4. ajaxpers

  Daarom is het DOODZONDE dat deze selectie aan 3 waardeloze trainers is overgelaten in de afgelopen jaren. 3 kale trainers die niks hebben behaald en sterren als Tete, Bazoer, Riedewald etc……. wij hebben nog steeds de beste selectie van NL.

 5. ajaxpers

  Daarom is het DOODZONDE dat deze selectie aan 3 waardeloze trainers is overgelaten in de afgelopen jaren. 3 kale trainers die niks hebben behaald en sterren als Tete, Bazoer, Riedewald etc……. wij hebben nog steeds de beste selectie van NL. Maar dit kan volgend seizoen heel anders zijn, ben ik bang voor.

  1. Litmanen

   Zelfs de verbeterde versie snAp ik niet ajaxpers.
   Ik geloof niet dat Ten Hag achter het verdwijnen van Bazoer, Tete en Riedewald zat.

   1. M800M

    Ajaxpers snijdt hier wel een terecht punt aan, deze grote talenten werden onterecht niet goed genoeg bevonden of voelden zich om adere redenen (conflicten) niet meer thuis bij ajax, Wilden daarom weg en zijn voor een fractie van hun echte waarde verkocht. En nu zitten we onder andere op die posities in de problemen omdat we er geen goede spelers voor hebben. Direct gevolg van wanbestuur. En als we niet oppassen gebeurt het deze zomer weer en doen we weer een stap terug in kwaliteit.

    1. Litmanen

     Alle drie geen basisplaats bij hun club.
     En ze zitten niet echt bij de Europese topclubs.
     En alle drie om verschillende reden weg.
     Volgens mij voor Riedewald vijf miljoen gevangen.

     1. M800M

      Gaat er niet om of ze daar een held zijn of niet, gaat er om dat ze hier bij ajax nog van toegevoegde waarde hadden kunnen zijn en er dit seizoen mindere spelers op hun plek stonden.

 6. Lingeling

  Allemaal vaag gelul, nog nooit barca niveau gehaald. Maar altijd verkopen bij goede prijs, zijn vervangbaar en daarna met het geld echt goede jongens vasthouden.

  1. Litmanen

   Matthijs en Frenkie niet de echt goede jongens?
   Niet te lang in de zon zitten…..

   1. Mr Ajax

    Zijn supertalenten, maar op de bank bij barca worden ze er noet beter van iig nog niet! Verkopen en daarna terughuren is ook een optie.

    1. beni

     Supertalenten staan er al, deze jongens niet. Met supertalenten had je niet zulk belabberd voetbal gezien.

   2. beni

    Litmanen zijn gewoon middelmatige voetballers niet meer en niet minder dan wat er bij de ander clubs rondlopen.

 7. a.p.

  het gaat lekker zo…….wat moet het volgend seizoen worden? maaaarrrr na 3 mei verleng ik wel weer mijn seizoenkaart in vak 125

 8. Koning Haarms Wolfs

  Wie kan mij de laatste Ajacied noemen die in een zware buitenlandse competitie is geslaagd…..?

 9. timkloppers

  tottenham shopt bij ons. kunnen wij daar niet shoppen. eriksen terug voor 20 miljoen +zyech

 10. Gert Bals

  Alle spelers worden vrijwel wekelijks gevolgd door de topclubs uit Europa. Ze hebben allemaal een seizoenskaart. Ajax doet exact hetzelfde. Beetje rondkijken en kopen voor het geval dat het misschien wel eens een leuke speler kan worden en anders verhuren of stallen bij jong Ajax of O19. Liever 20 kopen en een keer mazzel dan 3 keer kopen en geen mazzel. Dat is het motto in de voetbalwereld. Spelers maakt het spelen al vaak niet eens meer uit als er maar geld binnenkomt. De echte rasvoetballer zie je steeds minder. Laten we hopen dat er nog een paar bij Ajax rondlopen.

 11. Charka53

  Dat dit ook een goede speler is weten we allemaal en dat komt volgend seizoen wel uit al Ziyech niet meer in de weg loopt en ik hoop dat die drie jongens nog wat blijven maar ik kan me voorstellen dat ze de puinhoop dat Ajax momenteel is de rug zullen toe keren en dat mag de leiding zich aantrekken .

  1. Gert Bals

   Als Ziyech niet meer in de weg loopt? De speler met veruit de meeste creativiteit, het meeste lef in zijn spel, een speler waar Ajax trots en zuinig op zou moeten zijn? Die speler loopt in de weg? Goh.

Reageren is niet mogelijk.