‘Manchester United en Juventus azen op supertalent Ünüvar(14)’

Naci Ünüvar staat binnen Ajax te boek als één van de grootste talenten op De Toekomst. Hij maakte begin april naam door op veertienjarige leeftijd het team van Ajax O17 naar de eindzege op de Future Cup te leiden. In de finale werd Juventus verslagen door twee goals van Ünüvar. Niet geheel toevallig is de Italiaanse kampioen nu één van de geïnteresseerde partijen. Juventus is niet de enige Europese grootmacht met belangstelling. Ook Manchester United heeft volgens het Italiaanse medium Calciomercato ‘sterke interesse’. Desondanks ziet Ünüvar het voorlopig niet zitten om Ajax te verlaten.

Related posts

29 Comments

 1. Ajax 1

  Lang contract laten tekenen met mooie voorwaarden. Houden deze jongen, ajb…..!

  1. De Ajacied

   Hopelijk is Ünüvar een slimme gast even zo zijn ouders en blijft hij een aantal jaar bij Ajax.
   ❌❌❌

   1. Peter kopsterk

    Moesten ze verbieden om jonge jongens zo vroeg weg te kapen. Als hij slim is maakt hij de jeugdopleiding af bij Ajax.

    1. Ajax 1

     Hoe ga je dat verbieden. Mijn zwager kent nathan ake. Daar werd de vader een baan aangeboden in London en dan verhuizen ze daar naar toe, en ja, dan moet je natuurlijk daar ook voetballen ipv nederland. Volgens mij zijn er geen regels te verzinnen dit tegen te houden. Hopen dat hij zelf besluit nog lang bij ajax te willen blijven.

   1. Litmanen

    Ach alles staat of valt bij de houding van de ouders.
    Als die de wijsheid hebben zoals die van Appie, dan komt het goed.
    Als ze voor een baantje en snel geld gaan, dan istie weg.

 2. david1984

  allemaal leuk maar laat die jongen eerst gewoon lekker even van zijn jeugd genieten en astublieft laat dat stelletje randdebiellen en geld wolven deze jongeman lekker met rust laten ik hoop dat ajax erboven op zal Zitten en trouwens pas14jaar dus gewoon onbekommert laten genieten en vooral met rust laten

 3. dickst14

  Heeft talent zat en komt er toch wel. Slechte voorbeelden zat. Hopelijk neemt hij een voorbeeld aan Eriksen, die was ook overtuigd van zijn kwaliteiten en koos niet gelijk voor het geld en ging pas toen de tijd rijp was.

   1. dickst14

    Ja haha, maar ik zie hem als ajacied en hij kon voor hij naar Ajax ging naar elke club in Europa en ook toen hij net bij Ajax zat. Wat ik bedoel te zeggen is dat Eriksen overtuigd was van zijn kwaliteiten en zijn carrierre zorgvuldig opbouwt. Kijk naar die Noor van Madrid die nu bij Heerenveen loopt. Was een vd grootste talenten ter wereld, ben benieuwd of hij het nog gaat halen. Unuvar heeft kwaliteit zat en moet eerst bij Ajax slagen en dan de volgende stap pas maken anders geef ik hem geen kans.

  1. Mr Ajax

   Ja goede
   Wenen, mag er al gehandeld worden in deze leeftijdscategorie. Volgens mij pas als ze 16 zijn

 4. a.p.

  14 jaar .ouders wees verstandig laat hem nog een tijdje hier man en voetballer worden.

 5. BobbyHaarms

  Gelukkig toch nog een enkel lichtpuntje waar te nemen op de Toekomst. Hopelijk ontwikkelt Ünüvar zich de komende jaren verder en (belangrijk!) schept Ajax het juiste klimaat voor zijn spelers. Want momenteel willen er meer weg bij Ajax dan dat erbij komen.

 6. Jimmy1971

  Wanneer gaat de Bobo’s eens ingrijpen , ja ook Ajax doet er aan mee , maar die kinderhandel is niet oke!!

 7. Amoebe

  Ik vrees dat hij binnenkort een andere zaakwaarnemer krijgt….mogen jullie raden wie!!!!

 8. Cootje Adriaanse

  Kon de titel half lezen. Hoopte op: Manchester United en Juventus azen op Edwin van der Sar.

 9. AFCA my World

  Hopelijk heeft hij niet rioolrat als waarnemer,anders is hij vertrokken voor hij wat bij Ajax kan laten zien ! ⚽️

 10. Sven1

  Als hij weg gaat —wat heeft de Ajax opleiding nog voor zin?
  Je vraagt je af dan —-

 11. Zlatan4ever

  Supertalent moet behouden blijven voor Ajax en voor Unuvar zelf. Gastje is pas 14 jaar !!!

Comments are closed.