Viergever toch mysterieuze nieuwe linksback psv?

Begin maart ging het gerucht dat Nick Viergever transfervrij ging vertrekken naar psv. Het bericht werd vervolgens ontkent. Nu psv vandaag aankondigt een nieuwe linksback binnen te hebben en Technisch manager Marcel Brands niet kwijt wil om wie het gaat doemt de naam van Viergever opnieuw op. Hans Kraay junior vroeg na afloop van de wedstrijd Roda-psv (2-2) coach Cocu op de man af of Viergever die mysterieuze linksback is? “Hij is wel een linkervleugelverdediger. Het is een speler die links centraal, linksback en volgens mij ook op het middenveld kan spelen. Dat heeft hij bij Ajax al laten zien, maar als we iets te melden hebben, dan krijg je het te horen”, zo liet ook Cocu weinig los. 

Ondanks dat Viergever zelf diverse malen bij de Ajax=-leiding aanklampte of er te praten viel over contractverlenging gaf Ajax telkens niet thuis. De verdediger die bijna altijd een basisplaats had tot aan zijn blessure dan wel als linksback of centraal in de verdediging  loopt aan het eind van dit seizoen nu transfervrij de deur uit. Kennelijk ziet Ajax meer potentie in Wober en Sinkgraven. Die eerste staat de laatste weken behoorlijk te schutteren. Sinkgraven is al een heel seizoen geblesseerd en de vraag is of hij nog terug keert op zijn oude niveau.

Related posts

31 Comments

 1. Peter kopsterk

  Altijd zijn stinkende best gedaan voor Ajax dus ik zou het hem gunnen.

  1. Litmanen

   Ik snap sowieso niet dat je zo iemand niet in huis houd.
   Prima selectie speler met voldoende bagage voor Ajax.
   Beter dan weer een Argentijn of Deen voor vijf miljoen of meer.
   Mocht hij naar PSV gaan, veel geluk en hartstikke bedankt voor al je inzet.

   1. De Ajacied

    Idd prima speler voor Ajax
    Zul je zien dat hij bij die boere weer helemaal opleeft en prima speler wordt.
    Ik gun het Nick zeer zeker
    ❌❌❌

     1. HURBIE

      Hou deze man toch bij de club
      Heeft zich altijd correct opgesteld in dienst van het team en de club
      De meeste buitelanders zijn alleen maar slechter

 2. Wenen 1995

  PSV… groot geworden door hulp van ex-ajacieden… ik noem Lerby, Vanenburg, Kieft, Arnesen, Ronald Koeman…
  I rest my case…..

  1. Cootje Adriaanse

   Dat is alweer een tijdje geleden Wenen 1995. Zijn nu de grootste van Nederland dankzij slim management. Kan Ajax wat van leren.

 3. M800M

  Ongelofelijk hoe deze jongen is genakt door ajax. En hij is ook niet de eerste. En het dan vreemd vinden dat de andere jongens weinig loyaliteit richting ajax voelen en weg gaan zodra er een mooi aanbod is…. maar toch, om dan uitgerekend naar psv te gaan is misschien wel een beetje wraakzuchtig dan. Aan de andere kant, Cruijff deed het ook.. (naar 010 dan)

   1. ajacied078

    eens!kapot schamen moeten ze zich. viergever is door veel personen altijd afgezeken dat hij het niveau ajax niet waardig zou zijn etc. maar met viergever hebben we wel een finale gehaald van een europees toernooi. zonder gaat het een stuk slechter verdigend gezien. alles wat nu er instaat op de ligt na is echt niet beter als viergever.

 4. a.p.

  Ja. Ja ja lekker beleid. nu dit ook weer het zat er al in
  wel jammer vind ik altijd een positief ingesteld speler geweest

 5. Wenen 1995

  Heb Viergever nooit horen klagen. Respect voor hem. Was vorig seizoen, zeker in de Europese tour, degene die voorop ging in de strijd. Gun hem het allerbeste!

 6. Overdwars

  Technisch gezien geen Ajax speler, wel iemand met een winnaars mentaliteit die voorop gaat in de strijd. Vorig jaar met wat geluk belangrijk in europa voor ons. Iemand iets gunnen moet je altijd doen, alleen niet naar de traditionele top 3 laten gaan. Is nu alleen geen invloed meer op.

  1. ajacied078

   een veld vol techneuten win je geen prijzen mee… hoeveel techneuten hebben ze in eindhoven? ik denk 3. lozano bergwijn en van ginkel. als viergever naar eindhoven gaat zou zo dom zijn van ajax. maja ze hebben blijkbaar niks geleerd van johan.

 7. Iamsterdam2015

  Tja typisch Ajax, verbaasd mij niks dat ze zo omgaan met spelers. Ik Snap er echt nikd van. Gelijk heeft hij, lekker naar de concurrent gaan. Doen jullie goed mensen van Ajax, lekker de concurentie sterker maken. Pfffffft.

 8. Kevke87

  tja, ajax laat zich zoals gewoonlijk weer eens van haar warmste kant zien. Not!

 9. Jimmy1971

  Ongelovelijk dat ze zo met zulke spelers omgaan en pure kapitaalvernietiging omdat zijn contract niet verlengd werdt !
  Succes strijder!!

  1. ems

   Precies laat hem maar gewoon met Nico en Wober om de LCV en LB plek knokken. Ik moet nog zien wie er wint..

 10. ajacied078

  nicky bedankt voor je inzet! geef je groot gelijk dat je verder kijkt als je zo behandeld wordt! succes waar je ook gaat.

 11. Gert Bals

  Naar welke club hij ook gaat, als hij terugkomt in het JC stadion voor een wedstrijd tegen Ajax krijgt hij van mij Applaus. Het is ongelooflijk dat ze die jongen geen nieuw 4 jarig contract hebben aangeboden. De ideale backup voor CV en LB. Een speler die zijn werk doet zonder gemor en alleen maar beter wordt. Ik zie hem bij een andere club het Ned. elftal nog halen als lb.
  Degelijk spel en een gouden teen ?.

 12. AFCA my World

  Zou pisvee sinkgraven gecontracteerd hebben ? Nee ze hebben viergever binnengehaald, klote Ajax beleid ! ⚽️

 13. Forever nr14

  Word het niet eens tijd dat we een statement maken, en eens laten zien dat we het er niet mee eens zijn, met dit belachelijke beleid, of klagen we alleen op dit forum en nemen alles maar voor lief?? Helemaal naar de gallemiezen deze eens zo prachtige mooie club.
  Johan……excuses voor deze geldwolven die de door jou groot gemaakte club, naar de klote helpen

 14. Forever nr14

  Ik lees ook nog dat Sar gewoon blijft!! En brabbelaar ten hag alle steun krijgt?? Ik begrijp het niet meer

 15. Zlatan4ever

  Ik vind de commentaren op dit forum nog mild gezien wat Ajax tegenover Viergever heeft te melden of beter gezegd niet te melden. Het is een grof schandaal en helaas niet voor het eerst. Viergever is geen superspeler maar heeft toch keer op keer zich bewezen, ook internationaal belangrijk geweest. Wij kunnen hem nog steeds goed gebruiken.
  En dan loopt hij nog gratis over naar PSV……
  Het is hem gegund !

Comments are closed.