There are no ads, please add some


Ten Hag neemt twee debutanten op in wedstrijdselectie tegen VVV

Erik ten Hag heeft in zijn wedstrijdselectie voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo van donderdagavond ruimte gemaakt voor twee debutanten. Azor Matusiwa en Jurgen Ekkelenkamp mogen zich voor het eerst melden bij de hoofdmacht bij een duel van Ajax, zo meldt Ajax via de officiële kanalen.

Ten Hag heeft in totaal twintig spelers geselecteerd voor het treffen met VVV. Nicolás Tagliafico en Siem de Jong komen wegens een schorsing niet in actie tegen de Limburgers. Ekkelenkamp maakte in de winterstop al deel uit van de selectie van Ten Hag, die zich met een trainingskamp in Portugal voorbereidde op de tweede seizoenshelft. Matusiwa traint, net als Ekkelenkamp, af en toe mee met de A-selectie.


Gerelateerde posts

17 reacties

 1. M800M

  En dan een foto van Keizer er boven. Lekker op het terras aan het bier gezeten? 😉

  1. Litmanen

   Haha, ja ik moest ook even goed kijken.
   Nou ja, redactie mag ook wel eens een foutje maken met al die trainers…..

 2. a.p.

  foto-foutje van de redactie. debutanten. Er Moet wel gewonnen worden want we willen en moeten wel 2e worden

  1. BobbyHaarms

   Ach, alles is toch al verloren. Natuurlijk wil en moet je 2e worden, maar je moet er toch niet aan denken dat we met deze bende voorrondes CL moeten spelen?? In eigen land staan we al genoeg voor lul.

 3. Peter kopsterk

  Als de stand er na is 1 van deze jongens laten debuteren. Even eraan laten ruiken.

  1. Prinsengracht

   Onzin. De besten moeten spelen. Er zijn 14 beteren. Ook als de stand er NAAR is.

 4. Wenen 1995

  Fijn dat hij jeugd laat ruiken aan Ajax 1. Hopelijk een mooie pot met veel (Ajax) doelpunten!

 5. Bert Betondorp

  Er is nog zoiets als revanche. Ajax kan in deze wedstrijd tegen VVV aan het publiek (als ze nog komen op donderdagavond) tonen dat dit afgelopen seizoen klote was en dat in het nieuwe seizoen een NIEUW AJAX zal komen met de allure van een Amsterdamse kampioen. Onder leiding van een echte manager in het bestuur en toppers in het veld. Heeft Ajax die niet.? Haal ze dan met een nieuwe coach. Akkoord?

 6. Gert Bals

  Ik ga er van uit dat het gewoon wederom kut zal zijn. Ik vrees ook voor een ogefokte sfeer in een bij lange na niet uitverkocht JC stadion. Mijn plekje zal ook leeg zijn. Geen zin om nu midden in de nacht thuis te moeten komen. Heb ik er gewoon niet voor over op dit moment.

Reageren is niet mogelijk.