Ajax geeft doelman Stan van Bladeren nieuw contract

Ajax en de twintigjarige doelman Stan van Bladeren hebben een overeenkomst bereikt over een nieuw contract wat loopt tot medio 2020. Van Bladeren, die sinds 2012 speelt in de jeugdopleiding van Ajax, maakt momenteel deel uit van de selectie van Jong Ajax en heeft inmiddels negen wedstrijden in het doel gestaan van de ploeg van trainer Michael Reiziger.

Bron: Ajax.nl

Related posts

22 Comments

  1. Zlatan4ever

    Leuk (voor Stan), maar meer ook niet gezien alle shit die momenteel rondom Ajax speelt…

  2. Ajax 1

    Tja, gefeliciteerd stan. Ik wil echter op dit moment horen dat kluivert bijgetekend heeft en dat messi nog een paar jaar mee komt ballen?

  3. BobbyHaarms

    Gelukkig. Eindelijk een speler die aangeeft wél te willen blijven. Gefeliciteerd Stan met je contract bij de ooit beste club.

  4. ajaxpers

    Zonder Ziyech zijn we weer terug bij af. Zo’n creatieve speler komt eens in de 10 jaar.

    1. Ajax 1

      Op zich eens, maar we hebben frenkie ook en ik ben wel benieuwd hoe die het gaat doen. Zonder ziyech zijn we ook 33 keer kampioen geworden ?

      1. Finidi

        Inderdaad, het is een komen en gaan en nog wat ook meneer Ziyech heeft ons geen kamoioen gemaakt,zie hem graag voetballen maar je moet hem niet groter maken dan dattie is.

        1. ajacied078

          goede oude tijd van de speler van jou bijnaam. finidi litmanen kanu dat waren de top aankopen van de jaren 90. zijn allen gratis komen aanlopen zo ongeveer maar we werden wel kampioen

          1. Finidi

            Ja en zon superatleet als Rijkaard in de verdediging,gvd die kwam tenminste nog terug als liefhebber haast voor habbekrats,nu gaan ze liever als multimiljonair ook nog es ff cashen in zon kamelenland voor anderhalve man en een peerdekop of klink ik nou al sls men ome Jan vroeger op elke verjaardag haha,niks was goed of deugde niet!??

    2. Jimmy1971

      Met Frenkie (blessure vrij) zijn we Ziyech straks heel gauw vergeten , er zijn zorgwekkendere posities waarvan we echt last van hebben als die weggaan ( de Ligt , Onana )!
      Ziyech is te wisselvallig ( zelfs in dezelfde wedstrijd) voor dit middenveld , hoe briljant hij ook af en toe is!

  5. Peter kopsterk

    Gefeliciteerd stan. Nu wat meer speeltijd in jong Ajax en je komt er wel.

  6. afcwil

    gefeliciteerd stan .ik heb je een aantal keer zien keepen he hebt ongeveer de zelfde keepers mentaliteid als van der sar hou dit vol dan kom je ver

  7. AFCA my World

    Prima doelman en ja Onana vertrekt na het WK let maar op, we hebben zijn opvolger al in huis ! ⚽️

Comments are closed.