‘Ziyech heeft mogelijk laatste wedstrijd gespeeld voor Ajax’

Dat Hakim Ziyech gaat vertrekken bij Ajax is zo goed als zeker. De middenvelder voelt zich niet meer op zijn gemak wegens meerdere fluitconcerten en afgelopen zondag kwam daar nog een hoofdstuk bij. Bij het opwachten van de spelersbus zou Ziyech door een supporter zijn geduwd en dat is volgens het AD de druppel die de emmer heeft doen overlopen.

Het dagblad weet te melden dat Ziyech dusdanig gekrenkt is dat hij zijn neus helemaal niet meer laat zien bij Ajax en heeft besloten om niet meer in actie te komen bij de competitiewedstrijden tegen VVV, AZ en Excelsior. Dat zou een hard gelag zijn voor oefenmeester Erik ten Hag. Je kunt namelijk over Ziyech in dit verhaal zeggen wat je wilt, hij is wel de belangrijkste speler van Ajax. Sterker nog, het ziet ernaar uit dat Ziyech ook uitgeroepen zal worden tot beste voetballer van de Eredivisie… in vrijwel alle lijstjes staat hij op nummer één.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…..

Bron: AD

Related posts

76 Comments

 1. Remco425

  Achterlijke kut supporters. Wat willen ze nou? Spelers wegjagen en er voor zorgen dat niemand meer voor Ajax wil spelen? En Ziyech is notabene onze beste speler. Een speler die ook nog eens speelt volgens het Ajax-spel, die risico durft te nemen en altijd naar voren speelt… Ik schaam me kapot!

  1. De Ajacied

   Helemaal met jou eens Remco,
   Maar Hakim mag ook best zijn hand in eigen boezem steken,
   Zijn gedrag past zéér zeker niet bij Ajax
   Maar ten alle tijden:
   HANDEN AF VAN SPELERS !!!!!
   ❌❌❌

   1. Litmanen

    Helemaal eens Ajacied, maar ik snap iets niet. Kan de duurst betaalde speler van Ajax nu zelf bepalen dat hij niet meer speelt?
    Voor de geweigerde twee minuten kreeg Younes een straf van hier tot Tokio.

    Wat voor collega blijkt Hakim nu te zijn? Mogen andere spelers die buiten de bus stonden (wat voor gesprek dachten zij te hebben trouwens?) zoals VdBeek, De Ligt en Veltman (ondanks hatelijke opmerkingen de eerste die uitstapte) nu ook zeggen dat ze er mee stoppen dit seizoen?

    Als Hakim met opgeheven hoofd afscheid wil nemen dan speelt hij nog drie wedstrijden de pannen van het dak.

    En dan heb ik het maar even verder niet over zijn contract.

    1. Ajax1958

     Ach, wat maken we ons druk. Ik hoop alleen dat Veltman blijft, we hebben nl een iemand nodig die goed leiding aan de verdediging blijft geven en beschikt over een crosspass om van te watertanden.

     1. Litmanen

      1958, al weer een hele inhoudelijke reactie. Elke keer wordt ik weer verrast door jou intelligentie.
      Je antwoord geeft aan dat je ruzie zoekt en dat je totaal niet geïnteresseerd bent in de inhoud van mijn bijdrage.
      Precies waar deze app voor bedoeld was, toch?

     2. Ajax1958

      Uhhh, ik geef alleen mijn mening, dat mag toch hier? Ik zoek geen ruzie, want ik vind Veltman een uitstekende verdediger, zwaar onderschat, kan zo in de serie A, Bundesliga of PL terecht. Schakelt zijn man goed uit, kan goed 1 tegen 1 spelen, geeft goed leiding aan zijn verdediging, heeft een splijtende pass, kan goed koppen, veel opkomend, kan scheidsrechters bespelen en zo kan ik nog wel even doorgaan. Jammer dat je het anders beoordeelt.

   1. De Ajacied

    Ik denk he, maar dat is gissen,
    Dat Hakim door Ajax op non actief is gezet en daardoor niet meer voor Ajax speelt
    ❌❌❌

     1. Moosie

      Wat is er kleine jongen ben je beetje jaloers of zit er iets anders dwars joh?
      Leg jij nou eens uit waarom ik geen lid mag zijn van dit forum?
      Is tie BR gefilmd

  2. Eppie

   Supporters zijn belachelijk, maar gelukkig zijn we eindelijk van Ziyech af. Kut mentaliteit heeft hij en die heeft hij altijd gehad, bij Heerenveen, Twente en nu bij Ajax

 2. Vak 120

  Het is een grote puinhoop bij ons ajax!! Er zal echt wat moeten gebeuren nu…spelers aanraken of duwen is niet goed en mag nooit gebeuren.maar je ploeg nu in de steek laten is ook niet het goede voorbeeld! We zetten ons zelf echt voor joker,heel nederland lacht ons uit!! Bedankt ajax!!

  1. Zlatan4ever

   Bedank Ziyech ook even. Ondanks dat er nooit maar dan ook nooit agressie tegen spelers mag wordeb gebruikt, vocaal noch fysiek heeft dhr. Ziyech “ het spel op de wagen gegooid” door in de media continue te praten over Ajax-supporters die zo slecht en tegen hem zijn. Daarmee scheer je iedereen over 1 kam.Als dat andersom gebeurt word het woord “discriminatie” snel in de mond genomen. Ik wil er nogmaals op wijzen dat supporters die Ziyech belaagt hebben een stadioverbod voor het leven moeten krijgen.
   Ajax, Ajax, Ajax waar zijn wij mee bezig ?!

 3. Iceman

  Ja kennelijk willen ze de spelers weg hebben daarom vallen ze hun persoonlijk aan. Dus goed bezig hoor wij zijn Ajax wij zijn goed in onze eigen club kapot te maken binnen de club is het al een bende en nu ook bij de suporters die de speler/ spelers aan vallen goed bezig ik ben trots op om me zelf een Ajacied te noemen…………….. NOT????????????????? sloop de club maar als het al niet gesloopt is.

 4. Ajax 1

  Verdomme. Dat het zo ver heeft moeten komen. Voor een speler als ziyech ga ik naar het stadion (en ja, weet dat hij veel fouten maakt en geen voetballer als bergkamp of v basten en helemaal geen cruijff is…). Kutactie bij die bus.

 5. Yindi

  Bedankt debiele afzeikers van Hakim. Op elke lijst staat hij bovenaan als het gaat over de beste speler in de ED. Litmanen, Eug maar vooral ook schlemiel f-side, nogmaals bedankt. Jullie geven blijk van het feit dat je er geen ene zak van begrijpt. Wat jullie Hakim verwijten is juist datgene wat je zelf elke week ten tonele voert: onbeschoftheid en disrespect. Nooit zal ik op jullie meer reageren, zijn jullie niet eens waard!!

  1. EugAjax

   Yindi je moet je ogen uit je kop schamen voor deze bijdrage. Ik ga nu alleen voor mezelf spreken
   Je gaat mij verwijten dat Hakim mogelijk zijn laatste wedstrijd heb gespeeld voor Ajax???
   Ik heb nog nooit hem uitgefloten, laat staan bedreigd, laat staan fysiek geweld tegen hem gebruikt.
   Zou vooral de laatste twee dingen er niet meer te maken hebben? Fucking pipo dat je er bent

   Update nou inmiddels ben ik ook bedreigd….toen ik vanochtend wakker werd lag er een pop met afgesneden hoofd op mijn heg. Gelukkig vond ik hem en niet mijn vrouw. Ik hebb inmiddels politie gesproken en die gaan dit uitzoeken waar dit vandaan komt. Ondertussen is mij het strenge advies gegeven niets meer te publiceren op dit forum totdat ze kunnen uitsluiten dat het vanaf hier komt…….

   Dan kom jij nu even fucking bijdehand doen grappenmaker.

   Wees gerust dus man, mij zie je hier dus voorlopig niet meer.

    1. EugAjax

     Ja man 100 procent gebeurd. Kijk vooralsnog ga ik uit van baldadigheid jongelui in omgeving of zo. Maar heb het wel gemeld en dan krijg je vragenvuurtje. Alles word dan doorgenomen en vandaar advies om even niks te zeggen, alleen dan heb je mij weer dan word ik boos nav Yindi. Dus ik laat het even hierbij.
     Wsl beter man. Ik moet toch maar eens een keer naar iemand luisteren .

     1. Ajax 1

      Beter niet dan inderdaad. De discussies hier zijn te scherp af en toe wat mij betreft. We zijn allemaal ajax supporters en bedoelen het goed. Hopelijk blijft het hier altijd bij discussie. Sterkte ermee.

     2. EugAjax

      Klopt mss reageerde ik nu te heftig op Yindi. Maar ondanks mijn vermoeden van baldadigheid, doet het toch wat met je kan ik melden. Anyway dank je. Ik ben even uit

     3. Prinsengracht

      Wellicht wek je in je directe omgeving hetzelfde op als bij sommigen hier. Ik kan me niet voorstellen dat een forumlid aan jouw adres kan komen namelijk. Misschien moet je toch wat minder opruiend te werk gaan.

     4. Litmanen

      Kom op pr. jij doet precies hetzelfde terwijl Eug.altijd heel netjes verwoord.
      We hoeven het hier niet eens te zijn, maar steeds maar weer de strontkar over je heen krijgen omdat je het inhoudelijk niet eens bent is asociaal.

      Ziyech gaat 48 uur vóór Psv-Ajax roepen dat hij weg wil.
      Dat doet in onze ogen een echte Ajacied niet. Maar zelfs dat mag je hier niet zeggen want dan ben je een Marokkaanhater.
      En dat zeggen tegen mensen die nog elke dag verdriet hebben om Appie.

      Sterkte Eug.! Ik hoop dat ze dat schorem pakken.

     5. EugAjax

      Dank je Litmanen. Hieronder nog extra uitleg. Misschien nog eens tot later, nu gaan er paar gek worden?, maar ik vind je topkerel ?

     6. Moosie

      wil je nou echt beweren dat een van ons dat bij jou gedaan heeft nou dat ben je dus echt van God los.
      En weer probeer je ons dus te criminaliseren ik vind dit echt heel kwalijk worden.
      kijk lullig dat er iemand blijkbaar in jouw omgeving zo’n hekel aan je heeft dat hij of zij zich geroepen voelt om zoiets las te doen maar als jij nu hier gaat beweren dat wij dat zijn moet je echt stoppen want anders krijg je binnenkort echt een sommatie en daarop volgend een civiele procedure aan je broek ben het niet echt zat met jou en litmanen jullie gaan echt te ver nu.

     7. Litmanen

      En Moosie, wat heb ik je nu weer aangedaan?
      Ik criminaliseren niemand.
      Maar in dit geval, wie de schoen past….
      Zoek ff een ander slachtoffer voor je frustraties.

     8. KBouter

      Sneu dat dit gebeurd, maar ook sneu dat je tegen de politie het forum erbij gaat halen. Hier zitten allemaal volwassen mannen, en er is er geen 1 die zulke lage streken uit zou halen. Daarbij…hoe moeten ze aan je adres komen..of ben je zelf niet de kloekste geweest om ooit híer je adres kenbaar te maken. Neem van mij aan…dat je het niét moet zoeken in iets wat met dit forum te maken heeft.

      Als er morgen bij mij onthoofde pop in de tuin zou liggen…denk ik als allerlaatste aan een internet forumpje!!

   1. Indojood

    Eug, dit zijn inderdaad geen leuke dingen.

    Toch zou ik je willen adviseren wat minder emotioneel te doen en na te denken voordat je dit op het forum gooit met het politieverhaal erbij. De redactie houdt alleen e-mailadressen, nicknames en misschien IP-adressen bij. Nu suggereer je een beetje dat andere leden er misschien wat mee te maken hebben zonder bewijs terwijl je met niemand echt een uit de hand gelopen discussie hebt.

    Hoop voor je dat de dader snel gevonden wordt.

    1. EugAjax

     Indojood, ik suggereer hier helemaal niks noch heb ik forum genoemd als zodanig. Je hebt gelijk ik had niet in de emotie naar Yindi dit moeten aangeven. Daar heb ik nu al spijt van.

     Ik laat alles uitzoeken, maar wat ik nog niet verteld heb is dat er bij de pop een begeleidend briefje zat…….
     Ik kan niet over de inhoud praten, maar over dat soort briefjes krijg je dus vragen……

     Maar heel simpel, laat mij maar even. Ik ga gewoon hier weg. Zijn er iig paar blij. En zoals ik al in eerste bijdrage aangaf, ik ga ondanks begeleidend briefje uit van baldadigheid. Het is niet in mijn handen
     Gegeoet en dank je voor je antwoord

     1. Moosie

      Nou eug ondanks onze soms heavy discussies hoef jij van mij ook helemaal niet weg
      kortere stukjes en minder zeuren over litmanen ja maar nu gaf je mij het idee door je woordkeuze en wat je zegt dat je er rekening mee hield dat een van ons dat dan gedaan kan hebben en ik weet zeker dat dat niet het geval is.
      kortom echt lullig ik zou zelf ook boos worden maar zoals Indo ook al zegt je kunt dan niet al zijn het vermoedens dat zo stellen als jij deed vanochtend

     2. EugAjax

      Moosie ik wil hier inderdaad wat over zeggen. Werkelijk nergens heb ik dat beweerd nog gesuggereerd. Heel misshien kan je dat in je woede uit eerste stuk gehaald hebben, maar in eerste antwoord aan Ajax1 geef ik heel duidelijk aan waar ik rekening mee houd.

      Verder wou ik het hier bij laten, gister beloofde ik je dat je me niet meer aan mij zou irriteren?ik kon niet bevroeden dat dat ook waarheid zou worden?. Laatste is beetje dolletje na een wat spannende dag hier.
      Ciao

     3. Moosie

      Ja ging mij ook om je eerste stuk maar ok is de wereld uit hoop dat je snel duidelijkheid hebt over wie en waarom

     4. Moosie

      Eugiaantje zo lang van stof.
      Vond een poppetje dat was niet tof.
      Hij raakte helemaal van de leg.
      Want het poppetje lag in de heg.
      Ook vandaag is hij nog verdoofd.
      Want het poppetje had geen hoofd.
      ???
      Op de melodie van Moriaantje zonder hoed.
      Blijven lachen Eugie

     5. Prinsengracht

      Eug, je weet kennelijk niet wat het woord suggereren betekent. Want je suggereert wel degelijk het een en ander. Volgens mij is dat ook het probleem: je lijkt zelf niet volledig te beseffen wat je allemaal zegt en schrijft. Waarschijnlijk heb je daar iemand zodanig mee geirriteerd dat die iets heel raars heeft gedaan. Die is natuurlijk ook niet 100%. Sterkte ermee.

    2. EugAjax

     Indojood wat ik er bij vergeet te zeggen is dat ik op meerdere forums actief ben (geweest). Het zou mij mega verbazen als er een link met deze app is. Dat heb ik ze ook gezegd. Echter veiligheid van mijn vrouw gaat voorop.

     Ik ga geen risico lopen en dus alles verteld en ook beloofd aan mijn vrouw de foras even laten voor wat ze zijn.
     Meer kan en wil ik nu echt niet zeggen, zoals gewoonlijk alweer teveel gezegd?hopelijk denken sommige leden nu iets genuaceerder.

   1. Ajax1958

    Ik bedank, maar het blijkt wel dat er een paar 0000 en – – – – in je hoofd in de verkeerde volgorde staan. Het wordt tijd dat je een resetje krijgt ipv een snuifie. Suc6 met je verdere leven, LOSER!

  2. Basisspeler

   100% eens Yindi Kijk hoe gevoelig het ligt. Zwaar overtrokken tirade van EugAjax die er opeens een vervrelende privégebeurtenis bij haalt om sympathie te wekken? Die hij overigens zelfs linkt aan dit forum! Kwalijk! Een excuus zou op zijn plaats zijn. Vele reacties later moet hij zoals gewoonlijk zijn beweringen weer afzwakken. Draaierij en hysterisch gedrag.

  3. De Nees

   Dit forum is ook echt een soap serie aan het worden, je zou zowaar een avondprogramma kunnen vullen met alle karakters hier.? Vermakelijk tot triest en alles wat er tussenin zit. Afwijkende meningen, prima, dat houdt de mind scherp.?

    1. Gert Bals

     Dit forum geeft bij uitstek de voor en nadelen aan.
     Voordeel: heerlijk ouwehoeren over Ajax en waar je wel en geen voorstander van bent zonder dat je iets of iemand de grond in boort.
     Nadeel: anonieme (grove) discriminatie, absurde adoratie, respectloos, persoonlijke aanvallen.
     Extra voordeel: je kan belachelijk gedrag direct benoemen en de redactie er op op erkzaam maken.
     Extra nadeel: om waarden te behouden ga je zelf vaak over een lijn heen.

    2. De Nees

     Helemaal juist Bals. Forum is gewoon een doorsnee van de maatschappij. Jammer dat er leden weggaan om bepaalde personen, uiteindelijk stoort niemand mij, lekker boeien ook, of links laten liggen of af en toe een sneer geven, maar ik ga geen vetes uitvechten hier. Zolang het voor 80% binnen de perken blijft ben ik content, veel meer kan je niet verwachten. ?

 6. Peter kopsterk

  Wat er is gebeurt bij de spelersbus keur ik af. Dat is tegen alle normen en waarden in. Maar om nu niet meer je eigen beschikbaar te stellen voor Ajax vind ik een beetje te ver gaan.

  1. Charka53

   Helemaal gelijk Peter iemand belagen , bedreigen of fysiek aanraken is uit den boze maar Ziyech vindt het al verschrikkelijk als hij uitgefloten wordt en heeft dus nu zijn tweede stok om te slaan zodat wij de schuld krijgen maar meneer wil zelf maar al te graag weg.

 7. M800M

  Dat groepje van 100 zijn doorgesnoven debielen! GEEN SUPPORTERS! Je blijft gewoon met je poten van spelers af. Erg dom van ze maar als je eerlijkt naar de situatie kijkt wilde ziyech zelf toch al weg, dat was hij al maanden aan het forceren ipv zoch te focusen op voetbal en nu grijpt hij ook dit aan om het definitief door te drukken. Ik kan daar niet echt begrip voor opbrengen. Dit soort negativiteit straalt over op zijn medespelers. Mede door dit destructieve gedrag en dat hij ziin potentie al een jaar heel zelden laat zien op het veld denk ik dat het beter voor ajax is als hij gaat.

 8. Basisspeler

  Update: Volgens Driessen speelt Ziyech gewoon. Topic zou daarmee naar de prullenbak kunnen met alle suggestieve reacties erbij.

   1. Gert Bals

    Eug, dit is niet normaal. Sterkte. Heb jij toevallig fanatieke Ajax supporters in de buurt? Lijkt me dat je wat voorzichtiger moet zijn met sites als facebook en zo. Hoop dat het een incident was en blijft.

 9. Lingeling

  Ongelooflijk dat zovelen hier dit geroddel als zoete koek slikt en meteen ziyech afmaakt. En wat betreft maniertjes: iemand niet willen omdat hij zich aanstelt is het extreme voorbeeld van ‘die maar gewoon dan doe je gek genoeg’, en gooi de geniale spelers er maar uit als ze niet braaf doen. Wat een waardeloze meningvorming. Deze speler wordt door geen enkele speler/commentator NIET bewonderd, en als belangrijk voor ajax beschouwd. Ik wil geen middelmaat die braaf is, ik wil genieen!!!!

  1. Gert Bals

   Eens Lingeling. We willen lef, durf, inzicht, passie. Ook lukt niet latijd de helft, het lef om zo te voetballen is heerlijk om te zien. Ik verlies liever een partij met heerlijke momenten dan dat er een wedstrijd gewonnen wordt met balletjes breed. Leuke nick trouwens.

 10. Prinsengracht

  Jij bent gewoon een aso. Maar dat ben je al zo lang en je komt zo weinig buiten je ghetto dat je het zelf niet weet. Jij denkt dat alle anderen raar zijn.

Comments are closed.