Jong Ajax wint ook in tweede instantie van NEC en is koploper Jupiler League

Jong Ajax heeft maandagavond opnieuw gewonnen van NEC en is daarmee koploper geworden in de Jupiler League. Jong Ajax versloeg de Nijmegenaren onlangs ook al, maar omdat de thuisploeg Teun Bijleveld wegens een schorsing niet had mogen opstellen, moest de wedstrijd worden overgespeeld.

Op sportpark de Toekomst kwam de ploeg van trainer Reiziger na een klein half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Johnsen. Zijn 1-0 leek NEC te verlammen, want de Nijmegenaren, die toch echt moesten winnen om de titel in eigen hand te houden, kwamen amper nog over de middellijn. In de tweede helft kwam NEC iets meer in de wedstrijd en had het vlak voor tijd via Schuurman nog kans op de gelijkmaker maar zijn schot ging hoog over. Door de overwinning heeft Jong Ajax één punt meer dan nummer twee Fortuna Sittard en heeft het de titel met nog twee wedstrijden te spelen volledig in eigen hand.

Opstelling Jong Ajax: Lamprou, Orejuela, Doekhi, Bergsma, Lartey-Sanniez, Matusiwa, Mazraoui (58. Pasquali), D. de Wit, Nunnely (90+3. Sierhuis), Cassierra, Johnsen

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

13 Comments

  1. De Ajacied

   Zo is het ja, klote knvb.
   Nou hopelijk wordt Jong Ajax kampioen hebben nog iets te vieren
   ❌❌❌

  2. vak411

   goed gedaan…minder kwaliteit maar jongen van het eerste, hebben jullie gekeken? deze jongens kunnen wél KNOKKEN

 1. Ajax 1

  Nou, nog een heel klein kampioenschapje dan…..leuk voor deze jongens, maar de vraag is wie het grote werk aan kan volgend jaar…..

 2. Wenen 1995

  Hier kan Ajax 1 een voorbeeld aan nemen! Gevochten tot het einde, klasse jongens! Vooral de rechtsbuiten (weet zijn naam niet) was, vooral de 1e helft, een genot om naar te kijken! Zou maar oppassen, Neres….

 3. Charka53

  Kan Reiziger niet naar het eerste komen dan gaan we weer wat meer Ajax voetbal zien .

Comments are closed.