Labyad: ‘Als ik bij Ajax mag spelen, zou dat heel mooi zijn’

In de VI-rubriek Buiten de Lijntjes geeft Zakaria Labyad aan te hopen dat hij ooit nog in het shirt van Ajax zal spelen. “Ajax blijft een mooie club die altijd topvoetballers heeft. Als ik daar mag spelen, zou het heel mooi zijn,” aldus de middenvelder van FC Utrecht, die de Amsterdam ArenA ook zijn favoriete stadion noemt. “Het is gewoon een prachtig stadion en één van de weinige stadions waar ik niet word uitgefloten.”

De international van Marokko, die afgelopen transferperiode meerdere malen al gelinkt werd aan een overstap naar Ajax, is ook vol lof over Ajax-trainer Erik ten Hag. “Ik ken hem al negen jaar. Ik heb een hele aparte band met hem. We kennen elkaar door en door, dus we weten ook wat we van elkaar kunnen verwachten,” zegt Labyad over hem.

Related posts

43 Comments

  1. Ajax 1

   Inderdaad. Ervan uitgaande dat ziyech weg gaat, frenkie op die plek komt te spelen, kun je labyad achter de hand houden. Frenkie is al paar keer geblesseerd geweest en dan heb je creativiteit nodig op het middenveld. Dat heeft labyad. Hij brengt ook wel wat gif denk ik. Of hij echt goed genoeg is voor Ajax weet ik niet maar laten we maar doen. Ik zou niet weten wie je achter frenkie dan zou hebben.

   1. Bakkie

    Mazraoui, De WIt, Eijting, maar is inderdaad geen vetpot. Mazraoui zie ik het nog wel redden

     1. dickst14

      Eiting is de controlerende middenvelder van Ajax voor de toekomst. Goede intelligente speler.

  2. JohnDoe77

   Als hij dan maar net zo goed als Ziyech wordt mag hij van mij arrogantie 3.0 zijn ook! Zlatan is ook arrogant; mag van mij altijd spelen!

   1. f-side64

    maar zlatan heeft allang bewezen een wereldklasse speler te zijn en labyad is bij pisvee weg gebonjourd vanwege zijn gedrag zulke spelers passen niet bij ajax hebben ze nx geleerd van de el hamlap en elghazi en nu de shit met ziyech.

 1. EugAjax

  Labyad lijkt me niet van Ajax niveau, maar goed dat heb ik ook gedacht destijds toen we Schone haalde van NEC. Dat heeft Lasse dus even anders bewezen.

   1. f-side64

    maar Julie vergeten 1 heel belangrijk feit dat schone niet arrogant is en zeker meer respect heb voor de mensen die bijdragen aan hun meer dan riante salaris en lasse zal al helemaal niet van die walgelijke gebaren maken.

  1. Litmanen

   Versterking in de breedte. Hoop alleen dat Ten Hag niet te veel ruimte krijgt voor aankopen.
   Ik zie voor hem geen toekomst bij Ajax. Zitten we straks met allemaal vriendjes van Ten Hag opgescheept.

   1. f-side64

    en ten hag heeft het nog slechter gedaan dan keizer dus ten hag neem ontslag en a. Schreuder mag je ook mee nemen naar je volgende baan wellicht kan je trainer worden bij fc jostiband 25.

 2. Kingkong

  Laat hij zondag alvast beginnen met 010 te vernederen dan maakt hij een goede kans.

  1. Peter kopsterk

   Denk dat hij toch van toegevoegde waarde is. Kan betere vrije trappen nemen dan ziyech. Maar wat naar nederland komt is toch tweede garnituur.

 3. Zlatan4ever

  Dat hij graag naar Ajax wil komen is leuk. Maar heeft Ajax Labyad nodig ? Als deze speler op aanraden van Ter Hag naar Amsterdam komt dan heb ik er weinig fuducie in want deze coach begrijpt er tot nu toe niet veel van, dat wil zeggen ik begrijp de beste man niet.
  Niet met de tactiek,wissels, en het “gepruttel” bij intervieuws..

   1. Zlatan4ever

    Ter Hag ook wel bekend als Ten Hag (zonder taalfoutje) is de Ajax coach die zo snel mogelijk moet verdwijnen willen wij volgend seizoen niet nog een keer zo afgaan. Nog meer bijdehandjes Prinsengracht ?

 4. Zlatan4ever

  Een “topspeler” bij Utrecht is niet per definitie goed genoeg voor Ajax

 5. beni

  Als dit niveau niet bij de jeugd rondloopt, doek dan die hele jeugdopleiding op. En dan ziet het er NOG slechter uit voor de toekomst.

 6. ajaxpers

  Beste Labyad, als je bij Ajax gaat spelen dan is de kans wel groot dat je door een groep randdebielen uitgefloten wordt.

  1. Prinsengracht

   Als je bij Ajax komt terwijl je ooit iets met 010 te maken had, is de kans wel groot dat een forumlid elke week randdebiele teksten op je loslaat.

  2. Zlatan4ever

   Beste Labyad en Ajaxpers,
   Ajax is ondanks het slechte seizoen nog steeds een topclub waar je je eigen niet kan aamelden als potentiele ajaxspeler, zeker niet als je bij een tobclub als Utecht speelt.
   Ajax “kiest” spelers die een Ajax-shirt mogen spelen

 7. ajaxpers

  Beste Labyad, als je bij Ajax gaat spelen dan is de kans wel groot dat je door een groep randdebielen uitgefloten wordt. Zo zijn ze gewoon, hopeloos

 8. Wenen 1995

  Ajax MOET volgend seizoen kampioen worden. Ik verwacht derhalve dat er wel een aantal spelers aangekocht gaan worden. Binnen NL is Labyad m.i. 1 vd betere opties.

  1. Prinsengracht

   Al die aankopen maken juist dat je niet kanpioen wordt. Gewoon een goede trainer met veel spelers uit eigen opleiding. Dat is het recept.

 9. david1984

  van mij hoeft hij helemaal niet gekocht worden want Ajax heeft talent genoeg en vaak nog wel beter ook dan deze
  man

 10. Wenen 1995

  Hoeft van mij ook niet aangekocht te worden, maar paniek slaan toe in Amsterdam. Let maar op…

 11. JohnDoe77

  Dit lijkt mij weer een niveautje Duarte; speelt af en toe een lekkere pot bij een middenmoter maar is geen toptalent of gelauterde international. Hebben we niets aan!

 12. Zlatan4ever

  Voor alle Labyad liefhebbers …
  Ik hem vanmiddag tegen de Kakkerlakken zien spelen…..
  De beste man mag nog niet eens in het washok Ajax-shirts wassen laat staan dragen.
  Middelmatige zo niet slechte speler

 13. schoppenisvoorlosers

  Labyad wordt dan het zoveelste gevalletje Gebaren Naar Het Publiek als er kritiek is. El Hamdaoui, Ziyech, prima spelers, maar hun ego verpest het hele team. Geen ellende meer binnenhalen. Eens met Prinsengracht: goede trainer aanstellen en jeugd opstellen. Er is zat talent!

 14. Cootje Adriaanse

  Prima dat Labyad zo’n goede band heeft met Ten Hag, maar met een beetje mazzel en wijsheid zit Ten Hag volgend seizoen niet meer bij Ajax.

Comments are closed.