There are no ads, please add some


Jong Ajax verslaat FC Emmen met 3-2

Jong Ajax heeft vrijdagavond geen fout gemaakt in de strijd om het kampioenschap en won na een flitsende start uiteindelijk met 3-2 van FC Emmen. Op sportpark de Toekomst stond het na een half uur spelen al 3-0 door twee doelpunten van Sierhuis en eentje van Nunnely. In de tweede helft was Emmen niet van plan om met een grote nederlaag huiswaarts te keren en speelde het een totaal andere wedstrijd waarin Jong Ajax het nog moeilijk kreeg.

Bannink bracht met twee doelpunten FC Emmen terug in de wedstrijd en had zelfs een zuivere hattrick op zijn schoen. Maar vrij voor Dominik Kotarski stuitte de Emmen-aanvaller op de doelman van Jong Ajax, die in blessuretijd nogmaals handelend optrad. De drie zwaarbevochten punten waren mede aan de Kroaat te danken. Omdat ook concurrenten NEC en Fortuna Sittard wonnen blijft de spanning aan kop van de Jupiler League om te snijden. Fortuna leidt de dans, op 2 punten gevolgd door Jong Ajax en NEC. Beide achtervolgers spelen komende maandag opnieuw tegen elkaar.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Lartey-Sanniez, Doekhi, Bergsma, Bakker; Matusiwa, Bijleveld (68. Kühn), D. de Wit; Nunnely (86. Pasquali), Sierhuis (84. Flemming), Johnsen


Gerelateerde posts

19 reacties

  1. Jimmy1971

   Ook prima ervaring voor later wat de boys nu meemaken , tot het laatst meedoen! Ik zou het zo tof vinden als ze gewoon toch kampioen zouden worden..

 1. Finidi

  Ff wat anders, is die Ten Hag nou het paard van Troje of is het gewoon een domme boer met zen uitspraken in de Telegraaf dat Cocu en Psv “ uitgenast”zijn? Hoe krijg ik men tegenstander op scherp!

  1. EugAjax

   Je hebt gelijk Finidi, Ten Hag heb aparte manier van leiding geven. Hij wil blijkbaar tegenstand zo absurd hoog mogelijk 😃. Die komen als dolle stieren veld op.
   Dan maar weer temmen die gasten, maar slim is het niet!

 2. Peter kopsterk

  Klasse mannen. Gewoon in het spoor blijven van de anderen. En maandag toeslaan.

 3. Zlatan4ever

  Ondanks dat het de 2e helft minder was van Ajax kant toch een mooie overwinning. En nog steeds kans om 1e te worden.
  Klasse !

 4. EugAjax

  Goed gedaan Jong. Titel pakken na de afgelopen week is een vereiste en dan Fortuna helpen te promoveren.

    1. EugAjax

     Dan respecteer ik die van die anderen ook😄. Overigens wel oneens, door woordje nooit. De basis wel eens.

Reageren is niet mogelijk.