Gametalk Psv – Ajax: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Ajax speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Psv en aangezien de kaarten aardig zijn geschud zit er voor de Ajacieden nog maar één taak op en dat is om het mogelijke feestje van de lampjes dusdanig te verstoren. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.  Psv – Ajax begint zondag om 16:45 uur.


Related posts

72 Comments

 1. Jimmy1971

  Komop mannen , laat het niet gebeuren, het seizoen is over maar geef ze thuis flink op hun flikker !! 100% geven en het feestje uitstellen !!!

  1. Finidi

   Das toch wel het minste wat ze moeten doen na zon in allerlei opzichten K-seizoen!! Winnen verdomme!!

  2. stylo1984

   Al worden we geen kampioen, gewoon helemaal kapot spelen die eikels… al weet ik niet of ten hag het team zo ver kan krijgen dat ze wat meer inzet willen tonen dan 50%

   1. HURBIE

    Laat merken aan PSV dat jullie de Enige club zijn waar ze niet van kunnen WINNEN
    AJAX stel ons niet teleur

    1. De Ajacied

     Zo is het ja
     Stuur die boere maar terug in de stal
     Hoop op dikke 0-3
     ❌❌❌

  1. Mr Ajax

   En we kunnen het ook, we hebben een veel beter team, zeker als ze gefocust zijn en neem asn dat je ze zondag niet hoeft te motiveren!!

 2. Kingkong

  Deze keer graag vanaf het begin scherp zijn , zij zullen dat zeker zijn dus vol er op.

 3. f-side64

  het kan nog altijd zo geweldig is pisvee nou ook weer niet en Luc de jong is de ned.versie van dat Portugese flikkertje dat voor r.madrid speel.

 4. a.p.

  kom op mannen morgen moet het!! het moeten 3 punten worden anders worden jullie daar en wij als supporters ons hele leven lang mee gepest!

 5. Cootje Adriaanse

  Wat maakt het nog uit. Wordt PSV morgen geen kampioen met Ajax als figurant op een kampioensfeest, dan worden ze het die speelronde daarna wel.

  Wij mogen ons ondertussen de komende maanden maar eens goed achter de oren krabben waarom we niet kunnen winnen van clubs als FC Utrecht, ADO Den Haag, FC Twente en Vitesse en investeren in een (van meet af aan!) succesvol komend seizoen.

 6. Wenen 1995

  PSV speelt de 2 wedstrijden na zondag uit met een voorsprong van 4 punten, hoop en verwacht ik. Stress slaat toe in Eindhoven…. geluk is nu wel op… Ajax kampioen? Lag me rot als dit waarheid wordt!

  1. theomar

   Leg mij dan even uit waarom Ajax nu wel alles zou winnen? Ze hebben al zoveel punten verbrast, dat houdt niet ineens op. Ik denk dat enkele spelers al teveel bezig zijn met het komende seizoen.

 7. Peter kopsterk

  Laat de ajaxsupporters zondag niet in de steek. Vanaf de eerste minuut 110 procent en dan hoop toch op een kleine overwinning.

 8. Vak 120

  Het enige wat ze ons nog kunnen geven is dat die boeren geen kampioen tegen ons worden!!! Kom op boys,doe het aub!!

 9. Zlatan4ever

  Laten we hopen op een zeer gemotiveerd Ajax ! Deze wedstrijd moeten wij winnen hoe dan ook. Geen gezichtsverlies zondag

 10. EugAjax

  Ajax maar 1 opdracht, stel kampioenschap van boeren voor minimaal twee weken uit!

 11. Ralph

  Het zou een goede prestatie zijn om PSV in eigen huis te verslaan. Dat geeft toch minder kleur aan hun kampioenschap.

  1. EugAjax

   Eens Ralph, ik moet dan terugdenken aan die zeldzame keer dat Feyenoord kampioen werd. Week erna naar Arena, 6-0 op de broek krijgen en 90 minuten lang iets gehoord in trent van “het zijn maar kut kampioenen”……..neem van mij aan alle glans was weg in Rotterdam Zuid. Die worden daar nog spontaan krielig van??

   1. heinz stuy

    Denk je dat ze er echt mee zaten? Als kampioen naar Ajax gaan was al extra glans voor ze toen. Die uitslag kon ze geen ruk schelen. Ze stonden bovenaan, boven Ajax, dat telde, niet de nederlaag.

    1. EugAjax

     Ergens glans vanaf halen is niet hetzelfde als belangrijker zijn dan. Tuurlijk was die titel voor hun belangrijker, maar ze werden helemaal gek toen bij die 6-0. Als je denkt dat niet meespeelt bij die schuimbekkende Zuiderlingen heb je volgens mij de verhouding niet zo goed begrepen….

     1. heinz stuy

      Idioten zijn er altijd. Ik kijk naar de normale supporter. Hier zijn er ook die Ziyech niet zien zitten/waarderen. Zijn niet serieus te nemen. Zijn leuke boksbal.

     2. Litmanen

      Het is niet te geloven. Die gast ligt dag en nacht wakker om te reageren op ons Eug.
      En als we dan antwoord geven komt dikkiedik ook langs.

     3. EugAjax

      Eens Litmanen ze zeggen dat ik altijd zaken verdraai, maar 1 ding is zeker. De heer HS zoekt ons net zoveel als heer AB deed….?ik laat maar beetje gaan

     4. heinz stuy

      Als “ze” dat zeggen is het de de mening van meer hier op het forum. Enne …. jij laat niets gaan. Ik krijg zowel Litmanen als jou heerlijk op de kast. Telkens weer. Negeren lukt jullie niet. Ik lul gewoon wat en daar zijn jullie weer. Heerlijk. Jullie zijn mijn vrijwillige boksbal, dank daarvoor. Ik geniet weer van elke seconde.

     5. EugAjax

      Verrek heeft Litmanen zomaar gelijk. Waarvan akte
      Alles goed stalker??
      PS ze kan twee personen zijn

     6. heinz stuy

      Twee is meer dan een. Heb ik geleerd op de kleuterschool. Jij cum laude? ????

     7. Zlatan4ever

      Er bestaan geen normale supporters in 010. Het zijn allemaal kakkerlakken !
      Ik vraag mij af Heinz(AB) of je wel eens naar 010 bent afgereisd als Ajax fan ?
      Dan had je kunnen weten hoeveel haat ze in 010 ten toon spreiden ….

     8. vak411

      pffft volgens mij volgt ie alles vanachter teletekst en is alleen maar bezig om iedereen af te zeiken hier. Eug en Litmanen.. reageer er gewoon niet op…

     9. EugAjax

      Vak411, ja dat is eigenlijk het beste. Laat ik het maar weer eens proberen?
      Belangrijker succes vanmiddag laten we lampen maar even dwarszitten is veel leuker??

 12. heinz stuy

  Van mij mag PSV zondag kampioen worden. Kunnen we dat hoofdstuk tenminste afsluiten. Vanaf VVV opkomende spelers kans geven. Tegen VVV en Excelsior moet je 2e plaats veilig kunnen stellen.

 13. Iamsterdam2015

  Kampioen worden ze toch wel. Of ajax nou morgen verliest of psv 0-5 pak geeft. Leuk voor het moment maar als ze de weer erop met de schaal staan is er geen ziel in Nederland die zegt: ja maar ze hebben vorige week wel pak gehad van Ajax….. het enige wat je dan hoort in eindhoven en rotterdam ( als ze de beker winnen) is @ helemaal niets in Amsterdaaaaaam”…….. en dat is vele malen @&*%#•%.

  1. heinz stuy

   Nooit mee zitten. Beide zouden kampioen zijn omdat Ajax het heeft laten liggen. Dus ik kan niet boos of teleurgesteld of wat dan ook zijn met hun winst. Je moet boos zijn richting die kliek binnen Ajax. Die verzieken het. Verder zal ik geen monuut minder om slapen of een traan om laten. Zijn veel belangrijkere zaken in het leven dan voetbal.

   1. Iamsterdam2015

    Heinz dat is een ding wat zeker is dat er feel belangrijkere dingen zijn. De manier waarop is allen klote. Je verliest wedstrijden op een manier dat je denkt hoe is het mogelijk. En JUIST omdat pisvee kampioen wordt denk ik pfffft.
    Zal je zien dat ze morgen 1-3 winnen op een geweldige manier en dat alles klopt…….. en DAT maakt het dan juist zo erg, dat het dan wel lukt. Maar goed we moeten het ermee doen.

    1. heinz stuy

     Klopt hoor. Het is gewoon fuck. Ik ben al ruim 50 jaar Ajax supporter en fanatiek Cruijff fan. Ik zal echter nooit tranen in mijn ogenkrijgen van een verliespartij of verloren kampioenschap. Wel tranen bij overlijden Johan. Sta er gewoon nuchter in. Ik geef ook eerst voorkeur aan mooi voetbal boven resultaat. Resultaat volgt meestal dan vanzelf.

     1. Zlatan4ever

      Heinz,
      Je staat er “nuchter” in zeg je ?
      Waarom maak jij je op dit forum je eigen zo druk dan ?

     2. heinz stuy

      Ik maak me nooit druk, ik vermaak me. Heel verschil. Eug en Litmanen zijn gewoon leuke oksbal. Ze doen het geheel vrijwillig. Ze nodigen zelfs uit wanneer ik het niet doe.

 14. jojo123

  Wordt een makkie voor Ajax. Veltman als reserve , snellere rechtsback selecteren (wellicht zet Cocu Bergwijn linksvoor omdat Veltman minder snel is), Wober en De ligt in het centrum en voor de rest maakt het niet uit…

 15. Koning Haarms Wolfs

  Je schaamt je dood voor die boer op persconverenties. Je berstaat hem gewoon niet en hij ziet er uit als een zielig, dood musje. Denkt iemand hier serieus, dat deze mompelaar ons team weer gemotiveerd krijgt? Hou nou toch op. Als je een compagnie de loopgraven uit wil jagen voor een aanval, geef kw de leiding toch ook niet aan een kweetje….

 16. heinz stuy

  Persconferentie na afloop van de wedstrijd door onze gewaardeerde trainer: wij hebben gedomineerd en hebben vanaf de start de wedstrijd kunnen kantelen. We wilden starten vanuit de neutraliteit maar hun goals waren verrassend veelzijdig. Na die drie goals hebben ze geen echte kans meer gehad. Die twee volgende goals waren duidelijk vanuit het niets. Toen wij in de 89e minuut scoorde was de wedstrijd weer volledig open. Omdat de scheidsrechter slechts 4 m8nuten extra tijd gaf werd ons een terugkeer in de wedstrijd ontnomen. Ik ben zeer te spreken over de inzet van de spelers, vanaf de start hebben ze de opdracht van vertragen en simpel spelen perfect uitgevoerd. Ik heb nog alle vertrouwen in de titel, alleen weet ik nog niet wanneer.

  1. M800M

   Gaat het wel? Snap je frustratie met ten Hag, maar dit verhaaltje komt wel een beetje psychotisch over..

 17. Yindi

  Ten Hag: “bij winst ontstaat nieuwe situatie”. Briljant die man, kom daar maar eens op.!!

 18. a.p.

  het wordt steeds spannender , nog een paar uurtjes en PSV is nog geen kampioen (hoop ik )

  1. Yindi

   Het enige spannende er aan is de analyse van tH na de wedstrijd. Kijk ik echt weer naar uit!

 19. Geenemotie

  Wordt een wedstrijd zoals wij tegen twente speelden voor de 30e. Publiek is belangrijk. Hoop dat Ajax tegen de druk kan. Denk dat Pisvee de bal aan ons laat. Stop nu over ten Hag. Ajax heeft het voor de winterstop ook laten liggen. Ik zeg, opbouwen en werken naar nieuw seizoen.

 20. Kingkong

  Zoals het er nu naar uitziet gaan we het komende jaar ook geen potten breken
  Alleen harten!

Comments are closed.