Jong Ajax heeft titelkansen weer in eigen hand na winst in Den Bosch

Jong Ajax heeft maandagavond op bezoek in Den Bosch een simpele en zeer verdiende ruime overwinning weten te boeken. Tegen de plaatselijke FC won de ploeg van Michael Reiziger met 2-5. Voor rust kwamen Dennis Johnsen en Mateo Cassierra tot scoren, maar omdat Den Bosch ook twee keer tot scoren kwam, werd er met 2-2 gerust.

Na rust bekroonde Jurgen Ekkelenkamp zijn debuut in het betaald voetbal met een doelpunt en besliste Cassierra vanaf de strafschopstip het duel. Tien minuten voor tijd zorgde Kai Sierhuis als invaller voor de eindstand en ook in de slotfase hadden de jonge Ajacieden nog legio kansen om de score verder uit te bouwen maar treffers bleven verder uit.

Door de overwinning heeft Jong Ajax alles weer in eigen hand. Weliswaar staat Jong Ajax nog altijd op de derde plek. Het heeft echter nog de wedstrijd tegen nummer twee NEC tegoed die zoals bekend moet worden overgespeeld.. Het heeft ook nog, met een wedstrijd minder gespeeld, twee punten minder dan koploper Fortuna Sittard. Winst tegen NEC zou dan de koppositie betekenen.

Related posts

16 Comments

 1. Zlatan4ever

  Knap gedaan van Jong Ajax,
  en de media blijven praten dat NEC of Fortuna kampioen gaat worden…..

 2. Wenen 1995

  Nog een keer NEC oprollen is we staan weer bovenaan. Ik zeg: Goed bezig!

 3. EugAjax

  Zo werkt dat onverstoorbaar verder gaan moeten ze toch de JL schaal naar Amsterdam brengen. Misschien een idee omdat die manager competitiezaken te laten doen, die ex NECer hahah.
  Gefeliciteerd jongens prima prestatie

  1. Ajax 1

   De wedstrijd tegen NEC voor Ajax VVV laten spelen in de JCA. Leuke voorwedstrijd…..

 4. JohnDoe77

  Mooi gedaan, jammer dat die gewonnen wedstrijd over moet, maar die dingen gebeuren. Wel zo eerlijk voor Nec, die kunnen het ook niet helpen!

 5. Bert Betondorp

  Grote klasse Jong Ajax is een super voorbeeld voor het Grote Ajax van ten Hag. Strijd, felheid, en goals.
  Ten Hag kijk en geniet van dit Jong Ajax. Speel zo zondag tegen psv en wie weet…..

Comments are closed.