Opstellingen Ajax – Heracles

Vandaag om 16:45 uur speelt Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA de competitiewedstrijd tegen Heracles. Door de schorsing van Joël Veltman moet coach Erik ten Hag wederom puzzelen met zijn opstelling. Kasper Dolberg keert terug in de wedstrijd selectie.

Opstelling Ajax:
Onana, Kristensen, De Ligt, Wober, Tagliafico, Schone, Ziyech, Van de Beek, Neres, Huntelaar en Kluivert

Opstelling Heracles Almelo:
Castro, Breukers, Droste, Wuyytens, Baas, Van Ooijen, Monteiro, Duarte, Kuwas, Gladon, Navratil

Related posts

84 Comments

 1. Bakkie

  Vind het lullig om te zeggen, maar ik heb er meer vertrouwen in nu Veltman er niet bij is.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Inderdaad, beter zo. Goeie vent, Veltman, maar hij is het gewoon noet voor Ajax.

  2. Ajax 1

   We zullen het zien vandaag. Nog even een biertje in de zon en dan naar binnen

 2. Koning Haarms Wolfs

  En nu minimaal met 5-0 winnen. Ophouden met dat gekloot op t veld en laat eens zien waarom jullie die miljoenen op jaarbasis waard zijn.

  1. Charka53

   Nou je wens gaat nog niet in vervulling KHW het is nog 0-0 en het gekloot is aan de gang.

 3. Joodjuh

  Waarom de mensen die op scherp staan niet gewoon sparen? We willen voor de eer toch wel gewoon in eindhoven winnen lijkt me? Schijt trainer bah!!

 4. Wenen 1995

  Wie weet wat er gebeurt als we in Eindhoven winnen en het gat nog maar 4 punten is…

 5. Yindi

  Snap dat “puzzelen” van ten Hag niet omdat Velman niet speelt. Wat een gelul zeg. Puzzelen, donder op man. Straks winnen ze en dan komt dat zeker doordat onze briljante coach de puzzel goed heeft afgerond. haha!

 6. AjaxKat

  Zag ik dat nou goed?! Sjakie naast LvG op de tribune. Het begin van een nieuwe revolutie binnen Ajax? Zal wat wezen als uitgerekend die twee wat op poten gaan zetten bij Ajax. ???

 7. Ajaxfoort

  Tjong jonge…. je zal fan van Heracles zijn en dan je club regelmatig zo zien spelen. Hier zou Ajax echt kortemetten mee moeten maken. Hopen dat de tweede helft meer geluk geeft.

 8. Codilo

  Slappe zomeravond voetbal. Pisvee is slecht maar wat ik nu zie is helemaal droevig

 9. -buitenkantje rechts-

  Lekker Neres.. Vind ik toch meer een spits dan buitenspeler.. Assist Ziyech.. 13e vh seizoen.

  1. EugAjax

   Was werkelijk een schitterende pass van Ziyech??. Met veel gevoel neergelegd achter verdediging en precies in loop Neres

  2. EugAjax

   BR ik wacht even op je nuchtere ? analyse want wsl zit ik iets te positief en ontspannen met bier en mooi lenteweer, maar hadden we gezien de kansen vandaag niet gewoon met nulletje of 5,6 moeten winnen? Hopelijk straks geen vervelende counter om de oren. Bij tijd en wijle word ik gek van die gemiste kansen……

    1. EugAjax

     Echt Yindi ik heb genoten van Hakim. Verschillende mooie passes gezien. Wel balen dat het maar een doelpunt vandaag was.

     1. EugAjax

      Dickst je blijft aan de gang hey haha. Mij krijg je er niet gek mee hoor. Je hebt groot gelijk man, dat je eigen spelers die gehele opleiding doorlopen heeft elke week te kakken wilt zetten. Hahaha. Ga zo door.

     2. EugAjax

      Die Jonk in de steek heeft gelaten……..(voor je reageert, is een flauw grapje)

     3. EugAjax

      Vinden de tegenstanders van Ajax jeugd ook, want was lekker voetballen tegen 8,9 jochies……..triest maar dit is geen grapje en verschillende keren net niet gebeurd door ingrijpen anderen………ach Jonk is top eens maar laat hem die andere consultants maar wel in Volendam of waar dan ook achterblijven…dan mag Jonk wat mij betreft terugkomen. Ben ik wel benieuwd voor welk salaris Jonk wil komen…volgens AB komt hij voor habbekrats. Dat zou dan exxtra mooi zijn. Kwaliteit en voor weinig. We gaan het zien

     4. EugAjax

      Haha ja voor kwaliteit moet je betalen eens, maar AB word dan gek haha. Sar gaat weg als hij woord houd. Laat ze dan maar komen
      Jordi, Jonk en Molenaar. Geen Ling aub. Maar dan wel vanaf begin oordelen en geen gelul over drie jaar de tijd geven of iets dergelijks. Die kregen Keizer en Bergkamp en Ten Hag Overmars ook niet van de supporters. En terecht. Want Ajax moet altijd presteren en is geen oefenspeeltuin.

     5. dickst14

      Ajax moet altijd presteren maar het Ajax idee de lijn Cruijff is het belangrijkste. Daar zou alles voor moeten wijken. DAT IS AJAX

 10. fjonkman

  Jammer dat Kluivert het vizier niet op scherp had staan, wat een kansen had die jongen vandaag. Ik hoop echt dat we volgende week scherper zijn zodat p$v niet tegen ons kampioen wordt.. dat zou toch de ultieme vernedering zijn…

 11. dennis78

  wel fraai..welgeteld 150 kansen en er dan maar 1 scoren…ik zag de bui al hangen dat ze met een beetje geluk de 1-1 zouden maken.. gelukkig zijn de punten in de pocket.

 12. -buitenkantje rechts-

  Heracles parkeerde de bus.. dan moet je met veel beweging en hoog tempo gaan spelen, waarbij backs buitenom gaan.. CV inschuiven.. middenvelders diep gaan. Dat gebeurde te weinig. Het was te statisch.
  Toch vreselijk veel schietkansen met een fantastische keeper van Heracles. Het leek af en toe op een schiettent op de kermis waarbij helaas het doel niet geraakt werd. Vond Ziyech absolute uitblinker weer.. Kluivert met heel goede momenten. Neres met zeer geslaagde, maar ook ongelukkige momenten, Schöne deze wedstrijd weer goed. Ten Hag die weer vreemd wisselde. Dolberg voor 5 minuten een half uur laten warmlopen?! En dan ook nog 20 looplijnen en instructies meegevend. Siem voor Neres, waardoor Beek rechtsback kwam spelen?!
  Heracles kwam om tegen te houden wat goed lukte..Ajax kon Heracles niet kapot spelen mede dankzij een geweldige keeper. Daardoor slechts 1-0 en toch wederom teleurstellend.

  1. EugAjax

   Zie wat ik al zei met biertje en warm lente weer was ik iets te positief door de vele kansen en doelpogingen. Op naar CL en Marc reis eens naar Munchen voor die geweldenaar op rechts.

  2. heinz stuy

   Ziyech had gewoon man de wedstrijd moeten zijn. Schöne rendeert alleen als het tempi zo laag blijft. Vd Beek op rb zetten was nu voor de tweede keer. Ten Hag spoort gewoon niet. Kristensen ook erg matig, die mag volgens mij geen aanval opzetten. Met heel veel ruimte neemt hi) direct gas terug en levert de bal zonder risico direct in. Al met al matige, langzame partij.

 13. Kingkong

  Dolberg had eerder gebracht moeten worden speeltijd was nu veel te kort om hem klaar te maken voor hele wedstrijd.

   1. EugAjax

    Eens vak411 no way dat wij daar op visite gaan voor een kampioensfeest. Absoluut niet

   2. heinz stuy

    Ook al win5 Ajax dan is ZpSV nog niet bang. Verder heel domme uitspraak van ten Hag. Nummer zoveel.

    1. EugAjax

     Ten Hag moet je zeker niet serieus nemen, hij is resultaat van een onzinnige politieke strijd die Overmars perse wilde beslechten in zijn voordeel en niet in die van Ajax zijn belang

     1. heinz stuy

      Ik plaats jou in het rijtje ten Hag vwb serieus nemen. Ik verzoek je dan ook vriendelijk niet meer op mij te reageren. Dank je.

     2. EugAjax

      AB dat verzoek willig ik in alleen als je ook niet op mij reageert, direct of indirect. Als je toch reageert prima doe ik dat ook……en als je vierde ban krijgt pak je toch gewoon weer nieuw ip en of nick. Het is dus aan jou. Want op ander topic reageerde je net ook weer. Vandaag zal ik niet meer reageren op je. Vanaf morgen ook niet als het tweezijdige afspraak is deal???

 14. Forever nr14

  Waarom zijn we zo zeker dat we daar niet nog meer vernederd gaan worden, als dat we al zijn? We zijn en blijven het lachertje van de eredivisie hoor. En geloof me die boertjes gaan er voor 300% tegenaan, iets van mouwen opstropen wat wij niet kennen, en een trainer die er echt totaal geen ene sikkepit van kan. Beek rechtsback hahha?? wat een prutstert ben je dan zeg! Hij heeft maar 1 missie, dit ajax zo belachelijk moglijk maken

 15. Yindi

  Ten Hag “leutert” dat pisvee bang voor ons is. Waarom zouden ze? Staan 7 punten voor en ten Hag is onze coach. Zou als ik een lampie was,lekker uitkijken naar zo’n pot als komend weekend. Misschien zijn ze wel bang van ten Hag, dat zou kunnen. Heb ik namelijk ook al tijdje last van.

  1. -buitenkantje rechts-

   Vind ik ook Yindi.. PSV heeft geen enkele reden bang te zijn. Holle retoriek. Ze kunnen vrijuit spelen. Ook al zouden ze verliezen, dan nog staan ze 4 pnt voor met nog 3 wedstrijden.. yep PSV staat te trillen!
   Vrees eerder voor de gifbeker volgende week..

   1. EugAjax

    Titel is weg, maar PSV gaat hem niet volgende week omhoog houden BR. No way!

Comments are closed.