There are no ads, please add some


‘Ajax gaat concreet bod uitbrengen op Mathias Jensen’

Volgens het Deense BT gaat Ajax een bod uitbrengen op de 22-jarige Mathias Jensen. De middenvelder van FC Nordsjælland zou echter wel minstens 8 miljoen moeten kosten, aldus de Denen. Naast Ajax zouden ook Sevilla, Villarreal en Celta da Vigo geïnteresseerd zijn in de jeugdinternational van Denemarken. Bovendien zaten afgelopen vrijdag ook scouts van Tottenham Hotspur, Bayer Leverkusen en Southampton voor hem op de tribune.

De middenvelder reageerde zelf over zijn toekomst. “Toen ik klein was, had ik altijd een drom om eerst in Nederland te gaan voetballen en daarna in Spanje. De klassieke reis die veel Denen maken en die ook geschikt zou zijn voor een speler zoals ik,” gaf Jensen aan. “Maar naarmate ik ouder werd, ben ik ook veel wijzer geworden over andere competities en er zijn ook veel clubs in andere landen die goed voetbal spelen. Ik sluit helemaal niets uit, maar er zijn natuurlijk enkele competities die interessant zijn.”

Gerelateerde posts

35 reacties

 1. Ajax 1

  Ken hem niet. Kan niet oordelen. Maar heeft alleen zin als hij echt goed is, want we hebben veel middenvelders…..

  1. De Ajacied

   Idd ja
   Alleen echte toppers moeten er gehaald worden.
   Is hij een echte topper?
   Halen dan
   ❌❌❌

   1. AjaxKat

    Een echte verdedigende middenvelder mag er van mij wel bij. Een Paulsen zoals we die een paar seizoenen geleden hadden is echt lekker.
    En als het een aanvallende middenvelder is dan misschien omdat ze al een voorschot willen nemen op een vertrek van Ziyech waar je steeds vaker over leest dat hij wel klaar is bij Ajax.

    1. Mr Ajax

     Ze zijn zich duidelijk al een tijdje aan het voorbereiden op het volgende seizoen, feit is dat er altijd spelers weggaan op het laaste moment en vaak de betere. Dus nu hebben we al een aantal vervangers in huis en onze jeugd, maar achteraf kunnen we pas bepalen of dit een goede tacktiek is, slechter dan dit jaar kan bijna niet zou je zeggen..

 2. heinz stuy

  Tuurlijk, jongens, tuurlijk. Onze opleiding is echt wel heel slecht geworden gezien al die noodzakelijke niet te vermijden aankopen. Overmars jongen, zout op.

  1. vak411

   nou gezien het aantal schakel is de selectie niet zo goed als dat we denken… welkom! de beste blijven, de rest mag na een bedank-biertje gaan…

 3. ajaxpers

  Besteed dat geld om Ziyech te behouden want zonder hem wordt het slaapverwekkend

  1. vak411

   eens! eergevoelige jongen.. veruit de beste van de selectie met de Ligt. nieuw contract met cluasule van 60 miljoen

  1. Litmanen

   Hij is 22!!!!
   Dan ben je geen jong talent meer. Die gaat niet voor Ajax kiezen.
   Bovendien, idd, we hebben momenteel genoeg talent, zelfs zonder Hakim.

 4. Peter kopsterk

  Weet niet of het een echte topper is. De echte grote clubs staan niet in de rij met uitzondering van de Spurs.

 5. BobbyHaarms

  Alweer een speler op de korrel?! Ik zou zeggen: nummertje trekken en achterin de rij aansluiten. Goed man die jeugdopleiding van ons! 🤔

  1. heinz stuy

   Ik begrijp dat ze de toekomst gaan sluiten. Er is nl geen toekonst bij Ajax voor de eigen jeugd. Ze vergallen heel Ajax die klootzakken.

  2. Peter kopsterk

   Je zult toch regelmatig spelers moeten aantrekken want van de jeugdopleiding breken er af en toe 1 of 2 door. Das dus niet genoeg.

   1. BobbyHaarms

    Dat je het niet redt met alleen eigen jeugd lijkt me duidelijk. Maar om dan dozijnen met jonge spelers aan te trekken met de hoop op een enkele voltreffer heeft niks meer met beleid te maken.

 6. a.p.

  ben voor Ziyech
  Maar die is helaas niet te houden ivm de supporters en ……jammerrrrr

  1. Litmanen

   Valt mee hoor, we hebben Frenkie. Vind ik bovendien leuker om naar te kijken én leuker om naar te luisteren.

   1. heinz stuy

    Ik heb gisteren wederom volop van Ziyech genoten. Blijf dat graag nog langer doen.

   2. beni

    Ik heb er nog niks van gezien, van hele Frenkie niet. Totale massahysterie iedereen lult elkaar na. Er waren voetballers in het verleden die er al stonden.

 7. Zlatan4ever

  Wederom een vorm van paniek aankoop. Niks meer , niks minder. Het beleid van Overmars en Flappie word er niet beter op

 8. bs

  We hebben echt niets meee ovee volgen seizipen strijden om het linkerrijtje, meer zit er niet meer in …

 9. Koning Haarms Wolfs

  Weer een middenvelden…..betaal verdo… eens voor een goede trainer en een goede voorhoede. Middenvelders hebben we (ook qua talenten) genoeg. Koop die boer van een Ten Hag af met die miljoenen en haal een echte trainer terug, iov deze onverstaanbare, schorre bak ellende.

 10. JohnDoe77

  Laten wij er vanuit gaan dat de scouting van Ajax zijn werk doet. Alleen als er een van de andere genoemde clubs serieus interesse heeft, zijn we redelijk kansloos!

  1. heinz stuy

   Laten we er nu eens allemaal van uitaan dat het een puinhoop is binnen Ajax. Al dat goed praten wordt ook aardig vermoeiend. Het is gewoon een bende en heeft niets meer met Ajax te maken. Het is gewoon een voetbalclub als vele anderen nu. Daar ben ik destijds geen supporter van geworden.

   1. ems

    Het staat of valt met een goede breedgedragen trainer en dat is Ten Hag niet. Zoland dat niet is opgelost kun je opleiden en kopen wat je wilt

Reageren is niet mogelijk.