Noussair Mazraoui tekent bij tot medio 2021

Noussair Mazraoui en Ajax hebben een nieuwe overeenkomst getekend waarbij ze tot medio 2021 aan elkaar verbonden zijn. De middenvelder maakte dit seizoen zijn debuut en is zeer blij met het nieuwe contract. ‘Twee seizoenen geleden zou ik niet durven denken dat ik hier nu zou staan met een contract tot 2021. Het kan snel gaan in het voetbal. Voor mij is dit een geweldig gevoel. Sinds ik mijn eerste contract heb getekend, wilde ik zo goed mogelijk mijn best doen om weer te verlengen. Dat is nu gelukt, dat is iets moois’, zegt Noussair tegen Ajax TV. 

Related posts

23 Comments

  1. De Ajacied

   Slimme gast die Mazraoui heel goed dat hij rustig bij Ajax blijft
   Succes jonge
   ❌❌❌

 1. ajaxpers

  Gefeliciteerd Noussair en zet hem op. Schone is zeer waardevol maar niet meer geschikt voor een hele wedstrijd

  1. Litmanen

   Ongelooflijk, ondanks alles blijven mensen hem maar afschrijven.
   Hoe vaak moet Lasse zich bewijzen?
   Als hij Niks doet en neemt alle vrije trappen en corners, dan nog heeft hij meer waarde dan een zekere andere middenvelder die op een toptransfer wacht….

   1. KBouter

    Litmanen…kom op en zet je oogkleppen af. Schone heb ik respect voor, maar ik weet ook dat zijn tijd geweest is. En zoals het hoort te gaan bij Ajax..komt een andere, jongere zijn plek innemen. Lasse kan nog steeds van waarde zijn..maar niet meer elke en hele wedstrijden.

 2. Ajax 1

  Yes, doorgaan zo, kijken of hij een basisplaats kan gaan pakken de komende jaren!

  1. Mr Ajax

   Is groot talent, ben trots dat die de komende jaren bij ons aller ajax blijft voetballen!!

 3. Basisspeler

  Met vertrek van Ziyech en een afbouwende Schöne komt er weer wat plek op het middenveld.

  1. Prinsengracht

   Waar gaat hij komen dan? Hij is niet goed genoeg voor structureel Ajax 1. Of de lat moet nog verder omlaag gaan natuurlijk.

 4. Dagrump

  Gefeliciteerd kerel!! Ben ik stiekem wel blij mee. Ga ervoor blijf heel hard werken en je gaat ver komen. De inval beurten bij Ajax 1 heb ik leuke en goede dingen gezien !!

 5. Zlatan4ever

  Noussair gefeliciteerd !
  We kunnen je goed gebruiken volgend seizoen goede kans op een basisplaats. Succes !!!

  1. Ajax 1

   Dat denk ik niet zlatan. Vd beek, frenkie en siem, schone en eiting zijn er ook nog. Denk dat het lastig zal worden een basisplaats te veroveren.

 6. Zlatan4ever

  Hi Ajax1, wat betreft Siem en Schone ben ik het niet in het geheel met je eens. Siem zijn “comeback” is alles behalve geslaagd. En Schone (ondanks dat ik een grote fan van hem ben)loopt op zijn laatste lootjes.
  Eiting moeten we nog zien of hij een 100% aanwinst is.
  Donny en Frenkie zijn uiteraard al jongens die zich bewezen hebben. Daar is geen discussie over

  1. Ajax 1

   Ben ik ook met je eens zlatan. Siems comeback is niet goed. Denk dat middenveld eiting, f de jong en donny wordt. En Schone krijgt ook wel speeltijd…..dus dan nog steeds lastig om een basisplek te veroveren.

Comments are closed.