Ziyech is klaar met Ajax-supporters: ‘Ik vind het hypocriet gedrag’

Hakim Ziyech neemt komende zomer met Marokko deel aan het WK en mocht de middenvelder daar goed presteren dan lijkt een transfer onvermijdelijk. Voor Ziyech lijkt dat echter geen voorwaarde en volgens Voetbal International heeft hij inmiddels intern al aangegeven dat zijn vertrekwens groot is. Met name de Ajax-supporters moeten het ontgelden bij Ziyech.

Het publiek in de Johan Cruijff Arena trakteerde de spelmaker verschillende malen op een fluitconcert als een pass niet aankwam of een vrije trap over het doel verdween. ‘Het ene moment fluiten ze mij uit en als ik dan scoor moet ik zeker samen met ze gaan juichen en feestvieren, zo zit ik niet in elkaar. Wie mij warmte geeft, krijgt warmte terug maar ik ga geen toneelstukjes opvoeren. Als ze mij willen uitfluiten moeten ze dat lekker doen maar ik vind het hypocriet gedrag. Ik wil het seizoen goed afsluiten en dan met Marokko presteren op het WK’, aldus Ziyech die bij Ajax nog in het bezit is van een contract tot medio 2021.

Bron: VI

Related posts

141 Comments

  1. Guacamole

   Ik vind dat hij met zijn salaris de grootste toneelspeler moet zijn. Prof voetballers moeten hiermee om kunnen gaan met een vriendelijke toneel lach.

  2. Marc Overdwars

   Hij beseft niet dat een klein deel hem uitfluit en her grootste deel niet. (Ik walg enorm als een Ajacied wordt uitgefloten)

   Dus vier gewoon je feestje met iedereen die je nooit uitfluit.

   1. Ajax 1

    Precies, er zitten 50,000 mensen. Waarom begrijpt hij niet dat een deel fluit, en een (groter volgens mij) deel hem steunt en toejuicht.

    1. Bakkie

     Helemaal waar. En dat is vrij kortzichtig. Bleek uit al uit eerdere uitspraken van hem over dat het hypocriet zou zijn toen “wij” de supporters gingen juichen toen hij er een keer ‘n vrije trap in schoot.
     Het is een goeie voetballer maar van mij mag ie weg, hier heeft niemand zin in.

  3. BobbyHaarms

   Absoluut, ook al hoort de heer Zyech hier wel boven te staan. Zijn trots is gekrenkt, zoveel is wel duidelijk. Die is naar mijn mening op zeker weg over een paar maanden..

   1. De Nees

    Het zal mij ook sterk verbazen als er in de zomer geen transfer komt. Supporters hebben ook een handje van om snel te gaan fluiten, dat verdient Ziyech zeker niet. Maar hij is er nog lang niet, Ajax is een leerschool moet ie goed beseffen. Om zijn zwaktes wordt hij nu nog maar uitgefloten, daar moet hij aan werken want straks hogerop leiden diezelfde zwaktes tot een plek op de bank.

  4. Ajax 1

   Iemand inside ajax gezien? Mooi interview met ziyech. Zet dit artikel toch in ander licht…..

 1. Joep

  Ben ook zeker geen voorstander om hem uit te fluiten. Dat werkt in mijn ogen niet.

 2. EugAjax

  Uitfuiten is zeker niet goed, zijn reactie daarop is van een nog minder gehalte…geschiedenis herhaalt zich. Maniertjes geven reactie, dat gebeurde in Heerenveen, Enschede en nu dus hier in Amsterdam….dat weet Ziyech aar dondersgoed en zo ‘dwingt’ hij altijd een transfer af….
  Neemt niet weg dat het doodzonde is.. Ziyech en Ajax (supporters) dus geen gelukkige combinatie.
  Wel een tip voor meneer Ziyech, kies dan ook maar niet voor clubs als Real. Die supporters hebben Ronaldo zelfs uitgefloten…en zie gister zo reageer je daar op en gewoon JUICHEN dan?

  1. Moosie

   nou Ronaldo heb ook al wat oorlogjes gevoerd met de ultra’s van real hoor en ook gedreigd weg te gaan dus wat jij zegt klopt niet helemaal
   Maar het gaat ook om waarom fluit je want qua inzet vind ik Hakim eigenlijk bijna altijd ruim voldoende en zonder hem verlies je 80 % van je diepte in het veld

   1. EugAjax

    Inzet inderdaad niks op aan te merken, diepte in spel ook niet alleen denk ik zelf dat je dat niet gaat verliezen als je hem vervangf door Frenky. Misschien in aantal wel maar ik denk dat bij Frenky meer passes gaan aankomen

    1. Moosie

     maar dat is een aanname eug
     Zyech is op dit moment gewoon beter dan Frenkie als je het tegenovergestelde beweert dan schat je op dit moment Frenkie te hoog in want dan speelde echt wel op 8 nu.
     Ik vind Frenkie ook een geweldige voetballer en volgend seizoen als Zyech weg is dan mag hij het ook zeker laten zien maar nu zou ik Zyech gewoon nog lekker laten staan.
     Trouwens ben je nu gewoon weer terug op het forum of is dit ook weer tijdelijk?
     Verder is het ook geen goed idee om nu weer een trainer te ontslaan dus ook Haggie mag van mij blijven zitten waar hij zit het is namelijk op dit moment gewoon belachelijk om hem weg te sturen al maakte hij zich wel onsterfelijk belachelijk met het opstellen van veltman afgelopen zondag

     1. Eppie

      Zeker mee eens dat Frenkie het beter zal gaan doen. Ziyech niet consistent genoeg en laten we wel wezen, Ziyech is echt geen topclub kwaliteit, dus als hij een goed wk heeft en topclub krijgt zak hij snel op de bank zitten.

     2. EugAjax

      Moosie ik schat dat inderdaad in en dus is het een aanname. Als Hakim vertrekt, nogmaals als hij perse wil, dan zal Frenky laten zien dat ik gelijk krijg ?. Ik geloof heilig in die jongen. We gaan het zien.
      Verder ben ik terug op forum. Het is sinds ingrijpen redactie stuk leuker hier. Als het weer verkeerde kant opgaat door wat voor reden ook dan doe ik wat BR me adviseerde.
      “Als irritatielevel te groot word gewoon even weggaan zonder aankondiging”
      Ik gaf laatst al aan dat ik een ruggengraad van een dood konijntje heb, maar discussieren over mijn club is teveel verslaving ?.
      Het was geen goed idee om Keizer te ontslaan, nu met Ten Hag is het pas echt achteruit aan gaan. Ik zie hem dat niet omdraaien, althans niet op de gewenste Ajax manier. Hij maakt zich sws onsterfelijk belachelijk niet alleen door opstellen Veltman. Overigens was dat een hele foute keuze idd. Niet omdat ik het een slechte voetballer vind, maar als je hem passeert hij word gepasseerd in Oranje, neemt hem zijn aanvoerdersband af en hij werd laatst door eigen publiek uitgefloten, dan neem je een onverantwoord risico als trainer zijnde omdat die jongen dan natuurlijk niet goed in zijn vvel sit. En dat bleek dus ook

     3. Moosie

      nou mooi BR heb af en toe wel eens een goed idee maar daar is hij Fries voor.
      En ik vind Frenkie een zeer groot talent dus alleen voor hem is het al beter als Zyech gaat.
      Verder hebben ze Keizer geslachtofferd om zo zelf uit de wind te blijven maar vd Sar laat al sinds zijn aanstelling een spoor van vernieling achter dat zag je al bij het meningsverschil metJonk
      Van mij mag hij ook weg

     4. EugAjax

      Moosie ik ben van mening dat spoor van vernieling is ingezet net voor winterstop bij ontslag Keizer en Bergkamp. Met terugwerkende kracht misschien wel in de zomer, omdat Sar en Overmars blijkbaar toen al Bosz gelijk wilde geven. Ik was niet voor om hem gelijk te geven, want eisen Bosz waren te gortig. Maar die eisen zijn inmiddels ingewilligd. Dus een sterk leider had dat in de zomer al geregeld. Nu hebben ze de situatie die Bosz wilde en een stuk slechtere trainer…en geen persoon meer die de doorstrominng bewaakt.
      Voor dit seizoen, ja die discussies hebben we allemaal goed gevoerd?en daar komen we nooit uit. Maar ik blijf zeggen 4 titels en een Europese finale…er is sinds succesperiode Van Gaal geen betere periode meer geweest.
      En hadden die stomkoppen in Doetinchem en Stockholm wel gewonnen (eerste door echt falen, tweede ook maar vooral taktisch afgebluft door Mourinho) dan was het zelfs 5 keer kampioen en Europa Cup winnaar binnen 6 jaar…..met beste wil kan ik dat geen spoor van vernieling noemen..
      Was trouwens ook grappig laatst dat Jonk via Cruyff Football het succes van halen van Europese finale claimt..hij word al een echte consultant ??.

      Maar goed ik ben voor Ajax dus als we echt de mooie stappen kunnen maken die jullie altijd beweren zeg ik haal dan maar Jonk (zonder consultantgroep), Jordi, en Molenaar binnen. Ling gaat me te ver.
      Maar Molenaar Algemeen Directeur, Jordi Technisch Directeur en Jonk hoofd opleiding/doorstroming/cultuurbewaker. Zoiets? Maar beloof me dan wel op zijn minst titels met mooi voetbal en per ongeluk ook even Europees Cupje?

     5. heinz stuy

      Voor mij zou mooi voetbal voorlopig meer dan voldoende zijn hoor. Overigens kan ik de opmerking van Jonk heel goed plaatsen. Van der Sar heeft in ieder geval geen meerwaarde gehad. Na vertrek Jonk is het hard bergafwaarts gegaan. Kijk naar bizarre aanstellingen hij de jeugd. EC finale was eigenlijk een laatste stuiptrekking vooral dankzij periode, …… inderdaad periode Jonk.

     6. EugAjax

      Hahaha laatste stuiptrekking hey. Omdat je ‘nieuw’ bent ook voor jou nog even.
      Gemiddelde Europese opstelling
      Onana
      Veltman. Sanchez. Viergever. Sinkgraven
      Klaassen. Schone. Ziyech
      Traore. Dolberg. Younes
      Waar en op wie precies had Jonk invloed?
      Ergo twee van die spelers en niet de minste hadden niet eens gespeeld voor Ajax onder Jonk..
      Je snapt wel dat het dus behoorlijke mispeer en ongepast is van Jonkcs om dat te ‘claimen’.

      In finale speelde De Ligt en Riedewald. Eerste had er sws gekomen schat ik zo in, maar ok die krijg je dan.
      Tweede was al afgedankt door Bosz maar moest beroep op hem doen vanwege blessures en schorsingen.
      Dus helaas ik moet er nog steeds een beetje om glimlachen.

     7. Moosie

      Weet je wat het is in de wedstrijd die de Boer met Ajax thuis tegen Barca speelde werd er 1 helft goed gespeeld na de rode kaart van daar is hij weer veltman was het overleven en eigenlijk zijn dat de 2 dingen die het eerste van Ajax moet kunnen.
      Je zag vorig jaar meer wedstrijden ook dit spel.
      In de laatste 2 jaar van Frank was de frustratie van het uitblijven van Europees succes zo groot geworden dat ze toch wilden kopen om zo te gokken op succes.
      Jonk bevocht dit en kreeg geen gehoor maar sinkgrave niet en guddelje zijn hopeloos mislukt.
      Nu ze v.Duivebode ook nog geloosd hebben en DB ook uit het TH is zie je dat overmars helemaal los gaat en vd Sar staat erbij en kijkt er naar.
      Het merendeel van wat nu gekocht wordt moet je echt zelf kunnen opleiden maar kijk hoe slecht de basisprincipes zijn bij veel spelers zowel in JA als in de A1 van dit jaar.
      Dat is gewoon zorgwekkend en daarom vind ik dat je echt een groot aantal veranderingen moet terugdraaien volgens de visie van Johan.
      En dan kun je gewoon elk jaar de kwartfinale halen van zelfs de CL en de EL helemaal
      Nu heb je eigenlijk alleen maar 2 stromen die elkaar constant tegenwerken omdat ze niet willen toegeven dat het succes uit het verleden te danken was aan Johan ook alle successen van van Gaal.
      Dat is de reden waarom ze zich zo fucking kinderachtig gedragen net als eind jaren 90 toen alles volgens der visie van Louis moest gebeuren.
      Dat heeft ons financieel en sportief aan de rand van de afgrond gebracht.
      Volgens mij hebben Hebben we ook meer ereleden die nooit in het eerste hebben gespeeld dan wel.
      Allemaal oud-directieleden die zichzelf een goud speldje op de borst hebben geprikt
      Er is zoveel mis bij Ajax dat nu zelfs ik teveel schrijf dus ik stop .
      Maar zoiets dus

     8. EugAjax

      Moosie als ik dit zo lees zitten we niet eens heel ver met de meningen uit elkaar.
      Barca thuis onder de Boer heb ik vaak genoemd hier als voorbeeld. En eens dus die hele wedstrijd was dat met uitzondering dan van die rode kaart?. Dat moeten ze beide altijd kunnen opbrengen.
      Jonk weg was en is doodzonde, alleen verschillen onze mening vnl door die perf club want daar bleef in mijn ogen zeer onterecht Jonk maar aan vasthouden. Met zijn visie op (jeugd)voetbal is niks mis
      Weggaan Duivenbode en Bergkamp hebben inderdaad laatste zetje gegeven van gedachtengoed Johan.
      Vergeet alleen niet dat uitstroom jeugdspelers veel sneller gaat in huidige voetbal dan dat je kan opleiden. Daar is niet tegen aan te werken..
      Wat wel zo is we hebben belachelijk veel aankopen gedaan laatste jaar vnl en volgens mij zat daar grootste arbeidsverschil i russen Dennis en die andere twee. Ik geloof dat we kleine 50mln hebben uitgegeven, ovoorstelbaar en terecht dat je daar commentaar op heb.
      Louis van Gaal, ja laat ik vooropstellen. Ik heb veel meer met de mens Johan Cruijff tov de mens Louis van Gaal. Met die laatste he ik niks als mens.
      Maar ik scheid het wel met ijn mening over zijn vakkunde. De man is zeer kundig. Natuurlijk heeft hij veel te dankenn aan de jaren dat Johan de opleiding voor dat hij kwam deed. Maar Louis heeft die jongens en mannen o verder ontwikkeld dat we de wereldtop bestormd hebben. Hij heeft in de jaren 90 heel veel verdienste gehad voor de club. Ergo toen hij wegging stortte de club in elkaar, even eerste jaar onder Olsen niet meegerekend.
      Dat er sindsdien nauwelijks heel goede jeugd a la Basten, Bergkamp is doorgekomen is wel opvallend.
      Ligt dat aan Louis of aan al die andere koekenbakkers die erna hebben gewerkt bij de opleiding.

      Dus Louis krijgt bij jou niet de waardering voor zijn voetbal kennis en kunde die hij zou moeten verdienen vind ik. Komt mss door dat persoonlijke karakter van hem ? Of je scheid dat ook en vind het echt dat kan natuurlijk ?.

      Over kijderachtig gesproken en 2 stromingen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Johan daar ook aan meewerkte in jaren 90. Ik heb nooit een positieve noot gehoord van hem toen Louis met Ajax de hele wereld aan het wegspelen was..
      Maar goed persoonlijk zie ik juist de periode van 87 tot en met 97 zoals het had moeten en kunnen zijn. Tien jaar lang oogstrelend voetbal, begonnen onder Cruijff en afgemaakt onder Van Gaal. Ajax zou juist eens die periode moeten ‘gebruiken’ om de club weer eens 1 te maken. Maar goed dan kom je weer op egos

      Die financiele afgrond is in mijn optiek gekomen door periode na Van Gaal
      Enn die ere leden club ja daar heb je zo ongelofelijk veel gelijk in hoe kan dat in godsnaam. Ereleden moeten uit de core komen van je voetbalclub. Voetbal iconen dus niets meer en niets minder. En mss af en toe een bestuurder die heel veel betekend heeft. Maar niet zoals nu.
      Ach onze club geeft iig veel voer voor discussie man hahahaha spreek je

     9. Moosie

      nou eug van gaal als trainer in de jaren 90 niets dan lof maar daar begint ook het gezeik.
      Van gaal trok alle roem naar zich toe terwijl hij juist zoveel succes had omdat Johan de club weer op de rails had gezet.
      En daarna begint ook het gezeik met van Gaal als directeur.
      Belachelijke aankopen en wat het ergste was hij heeft toen de hele opleiding naar zijn ideeën opnieuw ingericht en daar wringt voor mij de grootste schoen.
      Daar heeft hij de club naar de gallemiesen geholpen.
      toen kwam het conflict met koeman en eerst loopt hij de deur uit en daarna ook koeman.
      uit de opleiding zijn toen alleen vd vaart en sneider gekomen voor de rest helemaal niemand.
      Hij heeft kapitalen uitgegeven aan mislukte spelers heeft na zijn periode bij ons nooit meer een Internationale prijs gewonnen.
      Zelfs bij Barca niet.
      En dat geintje met blind en schurkenboom vergeef ik hem nooit meer dus nee niet alleen om persoonlijk zaken maar echt om zijn visie die geen visie is

     10. EugAjax

      Eens qua periode met Koeman. Ik zie hem nog op dat stoeltje zitten bij de training om Koeman te evalueren. Echt bizar. Hij was niet geschikt als Algemeen Directeur of Technisch Directeur met een trainer onder hem.
      NL elftal 2001 flop 2014 echt grote klasse van hem. Trainer bij Ajax echt top,
      Barca periode 1 goed had nooit terug moeten gaan. Bayern gewoon goed tot zeer goed, vooral doorbreken van veel eigen jeugd.. United zeer slecht vooral door kopen kopen kopen, niet de indentiteit van united en van gaal

      Ik ben dus eens dat hij geen oog heeft voor aantrekken van goede spelers

     11. Moosie

      En dan moet je niet vergeten hoeveel oud-Ajaxspelers er bij Barca speelde zijn eerste periode dus ook met Bayern lukte het niet en dat is ook een beetje mijn punt je haalt iemand binnen die de laatste 10 jaar helemaal niks gewonnen heb maar wel een veel te grote stempel wil drukken op je organisatie terwijl gewoon bewezen is dat het niet werkt al die ideeën van hem.
      Maar ze halen scholletje ook weer binnen dus ze leren het blijkbaar nooit want die is echt overal in elke functie mislukt

     12. EugAjax

      Wat ik meest opvallende vind aan Blind in RvC is dat het vnl op voordracht is van Sar en Overmars, wat ik begrepen heb…….dat is al helemaal niet te rijmen met revolutie. Echt heel vreemd

     13. Moosie

      juist die twee zijn juist het probleem als het gaat om de lijn Cruijff ze hebben te snel gedacht dat het niet werkte maar zoals ze nu bezig zijn , zijn we dus een handelshuis dat is leuk voor investeerders of hun bonus maar wij als supporter hebben er niks aan.
      Dan kun je dus beter je jeugd veel meer betalen zodat ze wel tot hun pakembeet 23ste blijven aangevuld met aankopen en terugkerende spelers niet je dan elk jaar iig een kwartfinale waardig 11tal kunnen opstellen en eens in de zoveel jaar een cup pakken meedoen om het kampioenschap is vanzelfsprekend maar dat is het nu ook alleen onder blind was dat echt een ramp

     14. EugAjax

      Eens. Kijk er zijn veel wegen die naar Rome leiden. Maar zoals Sar en Overmars club nu runnen is niet mijn manier. Ze hebben toch teveel Engelse invloeden gehad in hun voetballoopbaan. Daar heeft Cruijff achteraf gelijk in, zijn analyse in zijn boek waarom het er niet uitkomt.
      Er is alleen 1 echt groot probleem.
      De uitdaging om spelers langer vast te houden. Alleen verhoging van salaris gaat hem wsl nog steeds niet worden. Verschil met topcompetities haal je nooit in.
      Dus je uitstroom is veel sneller dan je kan opleiden.
      Dus buiten het feit dat je mss mensen moeten gaan aanstellen die dichter bij Cruijff filosofie zitten, je zal ten eerste een oplossing moeten vinden voor die uitdaging.
      Neemt niet weg dat we nu veel te veel contractspelers al weer hebben….

     15. Moosie

      Ik denk dat een benelux competitie een van de oplossingen kan zijn en een salarisplafon van 6 miljoen voor de echt uitzonderlijke talenten.
      Nu geven ze dat geld ook uit maar dan aan aankopen net als in de jaren 90 toen wilden een aantal spelers echt nog wel 1 of 2 jaar blijven maar werden ze ook gepiepeld door van Ossoleone.
      En dat kunstgras moet ook weg sws

     16. EugAjax

      Kunstgras moet echt weg inderdaad. Ik zie persoonlijk meer afslanking van onze eigen competitie. Zeg naar 12 of 14 clubs. Dan meerdere keren extra tegen Feyenoord, PSV etc maar ook dus meer uitwedstrijden tegen ploegen als Utrecht etc dat zal niveau omhoog brengen. Een salarisplafond naar zulke bedragen kan in mijn ogen niet. Twee problemen.
      a) de ongelijkheid in selectie mbt betalingen word gigantisch. Verschil is niet erg en veelal uit te leggen maar zo uit elkaar word echt problematisch, zeker als die topspelers dan paar weken minder presteren
      b) fianciele huishouding laat dat niet toe op lange termijn denk ik. We hebben nu al een nul begroting op moment van alleen Europa League groepsfase. Dus dit jaar bijv draaien we operationeel verlies. Aankopen die nu wel kunnen dat is alleen maar omdat Ajax laatste jaren veel geld heeft verdiend aan transfers. Dus als je salarisplafond echt omhoog laat schieten ga je een keer echt in problemen komen. Transfersom is eenmalig en salaris komt elk jaar terug. En dan kom je een keer op punt dat je dan spelers moet verkopen om huishoudboekje op orde te krijgen. Dus op zich eens salarisplafond omhoog, alleen niet te hoog.
      Misschien een idee om een speler te belonen voor langer blijven bij de club. Dus zeg als je Ajax verlaat na 1 jaar dan krijg je ca 1% van transferfee van Ajax en als je bijv 5 jaar blijft kan dat bijv groeien naar 20% of iets dergelijks.
      En dan dit percentage hoger laten zijn voor spelers die langer in eigen opleiding hebben gespeeld.
      Zoiets misschien als dat er al niet is in de contracten weet ik even niet.

 3. Peter kopsterk

  Laten hem maar een goed WK spelen. Dan kunnen we nog aardig wat verdienen aan hem. Heeft totaal zelf kritiek. Als hij goed speelt mag je het zeggen maar ook dat hij slecht speelt. Maar daar kan hij blijkbaar niet tegen.

  1. BobbyHaarms

   Het bijzondere hieraan is dat hij niet eens slecht speelt. In potentie is Zyech gewoon met afstand je beste en meest creatieve speler, maar als je samen met Schöne in het veld staat moet je de bal laten liggen voor Lasse. Die kan namelijk wel mikken.

    1. Litmanen

     Je slaat de spijker op zijn kop. Kijk, Ronaldo schiet ook nooit een vrije trap in de bovenhoek, maar ja, hij scoort als een gek dus ze laten hem die bal steeds nemen.
     Hakim wil alles nemen maar schiet nooit raak.
     Zelfs zijn corners zijn matig.

     Allemaal nog geen ramp, maar gedraag je er dan ook naar en niet als het onbegrepen genie.

     Bij een topclub mag hij al blij zijn als hij in de basis staat, maar hij zal dan toch vaker naar de goede kleur moeten spelen. En al die maniertjes na een goal, dát pikken ze nergens.

     Het is jammer, goede voetballer maar geen godenzoon.

 4. Jimmy1971

  Hij zal nooit de hand in eigen boezem steken , kan heel geweldig spelen , maar ook veel minder. En op dat moment gaan zijn ‘maniertjes’ hem in de weg zitten. Zo (maniertjes) krijgt hij het bij een grotere club nog veel lastiger ! Want bij een echt grote club krijg je van je medespelers al onder uit de zak , als je knullig balverlies lijdt..

  1. BobbyHaarms

   Eens. In dat opzicht is er geen betere leerschool dan Ajax. Zowat het meest kritieke publiek wat er bestaat naar zijn eigen spelers. Vraag Zlatan..

   1. Moosie

    onze spelers moeten gewoon veel meer kritisch zijn op elkaar als iemand je verkeerd aanspeelt of helemaal niet dat mot je hem de huid volschelden ipv gaan klappen en dat fucking duimpje in de lucht steken maar het zijn allemaal van die gevoelige wijven tegenwoordig 1 woord kritiek en ze zijn maanden van slag gaan stoer doen bij een intikken en dan zo van zie je wel hoe geweldig ik ben

    1. BobbyHaarms

     Vroeger kreeg je bij zulk gedrag gewoon een paar schoppen voor je klote van je medespelers Moos. Nu zijn het bijna allemaal piepertjes zonder weerstand.

     1. jood84

      inderdaad BH,vroeger werd het opgelost op de training met een flinke sliding

     2. BobbyHaarms

      Nu horen ze mekaar niet eens meer. Teveel met hun telefoon bezig, of hun hoedjes ?

 5. Iceman

  Dhr. Ziyech moet niet zo ziellig doen en gewoon voetballen want als hij 10x een paas geeft gaan er 9 mis en 1 komt aan en juist die ene daar wordt hij zo om geprezen. Maar over de grens straks gaat hij het niet redden want bij Ajax krijgt meneer kans op kans waar straks over de grens krijgt meneer misschien 2 max 3 kansen dan is het toch echt klaar met Ziyech. Kijk maar naar Kisnah waar is hij nu? Je hoort bijna niks meer van hem. Dus Dhr. Ziyech ga voetballen je bent een prof hier moet jij boven staan.

  1. Litmanen

   Kishna is voorlopig geëindigd bij Den Haag.
   Overigens revalideert hij van een kruisband. De ergste blessure die je kan hebben.
   Voor het overige heb je gelijk. In Amsterdam een grote mond, maar straks in het buitenland een nobody.

   Wat Eug hierboven schrijft is ook waar. Overal waar hij heeft gespeeld is hij met oorlog vertrokken. Dat schijnt te schelen in de gevraagde transfersom.

 6. Zlatan4ever

  Ik dacht dat het gezeur rond Younes al over de top was.
  Maar dat geneuzel van Ziyech ben ik nu echt wel klaar mee.
  Leuke voetballer met hoogmoeds-waanzin, daarnaast arrogente maniertjes net als Ronaldo met het verschil dat Ronaldo een fenomeen is (ondanks dat ik Messi beter vind) en Ziyech “ wereld-beroemd “ in nederland en marroko is. De rest van de wereld heeft geen idee wie hij is

  1. Bakkie

   Ja, en wordt gewoon een betere voetballer. Iedereen kan zien dat hij het in zich heeft, hij kan dingen die niemand bij Ajax kan. Maar hij moet de balans vinden in zijn spel. Als je zo vaak balverlies hebt omdat je geniale passjes wilt geven, dan moet je minder vaak geniale passjes proberen te geven. Kijk naar Iniesta, Isco, Ozil, De Bruyne… die weten precies wanneer het wel en wanneer het niet kan.

 7. Charka53

  Slap gelul Ziyech als je als een krant speelt kan je verwachten dat we gaan morren en als je goed speelt en afentoe een doelpunt maakt zijn wij blij en juichen we met z’n allen , wij blij maar hij blijft sjagerijnig en arrogant doen dus verbeter de wereld maar begin bij jezelf.

 8. M800M

  Ik ben die slachtoffer rol inmiddels wel zat. Alsof hij niet weet dat 80% wel achter hem staat ondanks dat hij helemaal niet zo goed speelt, zeker niet als je bedenkt hoeveel talent die jongen heeft. Maar als je dat lekker wilt aangrijpen om een transfer te forceren, prima, doei, flikker maar op, dit eeuwige kinderachtige gezeik verziekt de spirit in de groep voor de boys die wel voor ajax willen vlammen. En trouwens, als je al naar een topclub zou kunnen, als je daar net zo speelt als hier en ook zo zielig gaat lopen doen dan lachen ze je allemaal uit. Kijken wat dat met je grote trots doet. Succes ermee?

 9. Ajax XXX

  Wees blij dat ze nog fluiten en beter van je verwachten op sommige momenten. Lijkt me nog altijd beter als cynisch toegejuigd worden. Ondanks dat hij goed kan voetballen ga ik hem niet missen door zijn houding / hij draagt daardoor in negatieve zin bij aan het team.

  1. Bakkie

   En wees blij dat je nog aan spelen toekomt. Bij een Europese topclub zou hij twee wedstrijden uitgefloten worden en daarna op de bank belanden.

   1. Litmanen

    Het gekke is, dat toen hij bij Twente speelde dacht ik, zou hij nou de eerste Marokkaanse speler zijn die in Nederland de echte top haalt en dan naar een Europese topclub kan?
    Hij heeft het qua talent echt in zich.
    Maar gek genoeg, noem ze maar op, hoeveel talent ook, op een gegeven moment is het op.
    Kijk naar Maher, die jongen kon kiezen waar hij naar toe wilde, Affelai, El Hamdoui, de jongens van Ajax, Ghazi, Kishna.

    Daarom is het een Godszonde wat er met Appie is gebeurd.
    Ondanks zijn lichaamsbouw, hij had alles mee, zeker zijn karakter en mentaliteit.

    1. Bakkie

     Die trots die veel Marokkaanse spelers hebben, zit inderdaad wel vaak in de weg wanneer je de absolute top wil halen.

 10. jood84

  als die zo zou spelen bij een club als Barca/Juve/ManU dan word die ook uitgefloten en waarschijnlijk komt die daarna op de bank terecht. als die dan ook zulk gedrag vertoont dan kan die op zoek naar een andere club. als je deze karakter eigenschappen heb dan word het nog lastig als profvoetballer.

  1. Yindi

   Misschien ligt het voor een groot deel ook aan die zgn. supporters die niet zien wat een bijzondere voetballer hij werkelijk is. Mag hij zijn maniertjes dan niet hebben? Hij loopt gelukkig bij ons nog steeds rond, vind hem een klasbak. Kijk eens naar Lozano, een goede voetballer maar die heeft ook een “handvat”. Ronaldo, een van de beste in Europa maar ook die heeft zijn “maniertjes” Als je hem echter gisteren weer bezig zag dan neem je die maniertjes voor lief. Echte voetballiefhebbers doen dat. Neem een voorbeeld aan de Juve supporters, die lieten hun bewondering duidelijk blijken voor hem gisteren en dat terwijl ze de kleiberg op gingen. Voor mij echte liefhebbers. Beweer hier echt niet dat Hakim zo goed is als Ronaldo, verre van dat. Maar in onze armzalige competitie hier is hij wel een klasbak. We worden in Nederland toch al niet echt meer verwend op voetbalgebied dus ben ik blij dat o.a. Hakim hier nog speelt, en zeker omdat hij bij Ajax zit. Resteert mij nog om een aantal “ liefhebbers” hier te feliciteren. Hoogst waarschijnlijk is hij dus straks gewoon weg. Complimenten!!!!

   1. jood84

    van mij mag die maniertjes hebben, maar mogen supporters hun mening(maniertjes) niet hebben dan? ik zal nooit iemand uitfluiten, maar als je zo goed kan voetballen als Hakim en je schiet na 120+ vrije trappen er maar 1 in, en je geeft 2/3 van je ballen niet goed genoeg, dan mag daar ook wel wat over gezegd worden en helaas kunnen sommige mensen niet praten en gaan dan walgelijk lopen fluiten.. maar dat hoort er allemaal bij als je zo geweldig bent en speciaal. mensen praten niet veel over de 25 geweldige steekballen, maar na 1 slechte bal hoor je ze helaas wel.

    1. Yindi

     Pff…..J84. Die zgn. supporters van ons zien zelfs kans om mede-supporters hier van het forum af te kegelen. En dat terwijl ze zich allemaal Ajax supporters noemen!! Niet zo’n grote pet op van een aantal hier dus. Emotie-loze statistieken als 120+ zus en 2/3 zo doen mij helemaal niks. Ik geniet van die bijzondere dingen die sommige voetballers hebben, daar kom ik voor naar het stadion. Als ik daar zit heb ik geen rekenmachientje bij me. Krijg kippenvel van mooie acties als die er zijn. Hakim heeft die, meer dan vele anderen. Snap jouw redenatie wel, alleen ik benader het wat anders. Zie het dus anders. Neem nou bv Traoré. Ging veel mis en dat vooral in de afronding. Maar tjonge, heb echt genoten van die gozer, weergaloze acties. Daar ga ik voor en neem die keren dat het “als een krant is”voor lief. Voor mij is voetbal amusement en geen oorlog.

     1. jood84

      vreemd dat je mensen nep supporters noemt. dus je vind jezelf een echte supporter? wat is de definitie van een echte supporter in jou ogen? en hoe kan jij bepalen voor een ander of het voor hun amusement of oorlog is? beetje vreemd bericht van je, maar Yindi, jij bent gelukkig een ECHTE supporter die alleen kijkt naar de ene keer dat iemand wat goeds doet, ik ben dan graag een NEP supporter die van mooi voetbal houdt maar ook inziet wat voetballers goed en fout doen.

   2. EugAjax

    Yindi je gelooft toch werkelijk niet dat Ziyech zich weg laat jagen door paar enkelingen die hem van tijd tot tijd uitfluiten of door hier forumleden die kritiek op hem hebben? Nee joh hij gebruikt dat nu alvast alleen maar om straks een vertrek te forceren.
    Nu over het geniet onderdeel. Ik heb laatst BR beloofd hem met andere ogen te gaan bekijken en dat doe ik jou ni ook.
    Alleen mag een vermeende Ajax topspeler nooit tevreden zijn met de hier genoemde statistieken…
    Tuurlijk moet je niet naar kale en koude cijfers kijken maar naar schouwspel, alleen waarom word Ronaldo bijv toegejuichd gister, dat hij omdanks zijn maniertjes 95% van tijd levert waarvan merendeel ook nog in schoonheid.
    Behalve idd vrije ballen..
    Bij Ziyech is dat echt stukken minder en idd in die slechte competitie.
    Dus is Ziyech dan werkelijk zo goed of is een kinderhand tegenwoordig snel gevuld en moeten we dan te snel tevreden zijn.
    Er zijn in verleden veel betere spelers bij Ajax geweest die en de Europese top hebben gehaald, vaak geleverd hebben en stuk minder maniertjes.
    Hij mag van mij ook alles, maar zelfkritiek is groot goed en word je alleen maar groter van.
    Dat is in belang van Ajax ook. Als hij (nog) beter word.
    Van topspelers MOET je dus meer verwachten dan van spelers die er voor de balans zijn bijv.
    Ziyech is een voetballer die ons eigenhandig bijv Europa moet inschoppen, de landstitel moet brengen etc, en dat gebeurt vooralsnog niet.
    En nee dat is niet alleen omdat hij slechte medespelers zou hebben zeker niet denk ik zelfs.
    Topspeler laat een elftal beter voetballen, Ziyech voetbalt vaak goed mee en ja dan heeft hij wel van tijd tot tijd een veel hoger nivo dan gem voetballer in Eredivisie maar dat wil niet zeggen dat je daar geneogen mee moet nemen.
    Ajax moet terug naar Europese top, die droom heb ik en iedereen betrokken bij Ajax zou dat moeten naatreven en dus moet ook nee juist nivo van Zitech omhoog.

    1. Prinsengracht

     Ik weet nog steeds niet wat je nu echt vindt. Weet je het zelf eigenlijk? Want je slingert behoorlijk heen en weer.

     1. EugAjax

      Ik weet precies wat ik bedoel PG?gelukkig zijn er meer die snappen wat ik bedoel anders was dat lange typen voor niks ??

     1. jood84

      je hoeft niet altijd op 1 lijn te zitten met elkaar om vriendelijk te blijven EugAjax ?

     2. Moosie

      hebben jullie een bakkie nodig ???
      Maar ben het grotendeels eens ook wel eens leuk toch?

     3. EugAjax

      Zeker leuk en daar ben ik het dan weer mee eens ???moet niet gekker worden haha

    2. Litmanen

     Eens Eug. Bovendien, ondanks sommigen hier, er lopen geen slechte voetballers in het eerste van Ajax. Qua talent hebben we de beste selectie van Nederland.

 11. Vak 120

  Ik denk dat meneer ziyech toch weg zou gaan naar een redelijk wk.of hij nu wel of niet uitgefloten werd…ik wens hem echt het beste maar denk dat hij nog een zware toekomst tegemoed gaat! Bij betere ploegen is concurrentie groot.daar kan je niet teren op 3 sublieme ballen in 90 min.

    1. dickst14

     Een Ajax supporter wil het beste voor Ajax en is niet idolaat van bepaalde spelers, welke ook nog eens de zwakste zijn en Ajax dus ook zwakker maken.

     1. Litmanen

      Alleen jij mag uitzonderingen maken? Johan Cruijff, wel eens van gehoord Dickst?
      Kom op zeg, iedereen heeft zijn favorieten, ook jij.

 12. Bert Betondorp

  Ziyech weet roch zelf ook wel wat-ie goed doet en wat niet?. Niet huilen als er gefloten wordt gewoon volgende keer beter, watje
  .

 13. Koning Haarms Wolfs

  Hij is geen Ajacied, zal hij ook nooit worden. Goede prijs vangen en move.

 14. Zlatan4ever

  Nep-supporters ? Nep “profvoetballer” lijkt mij meer van toepassing. Ziyech vind zich zelf een “ hele meneer “ maar gedraagt zich als een kind.
  Wie is hij dat hij ons als hypocriet mag uitmaken ?
  Laat je voeten spreken Ziyech en voor de rest maar zwijgen en hopen dat je ooit echt een klasbak word……
  Niet lullen maar poetsen zouden ze in 010 zeggen

  1. Prinsengracht

   Dan ga jij lekker naar 010. Jij grijpt dit weer aan om je afkeer van Ziyech bot te vieren.

   1. Zlatan4ever

    Prinsengracht, ik heb geen afkeer van de voetballer Ziyech maar van zijn “gedrag”, daar word je een beetje moedeloos van. Hij is meer in het nieuws over zijn houding en praatjes dan over zijn voetbalkwaliteiten en dat heeft hij totaal aan zich zelf te danken. JAMMER !

 15. Finidi

  Gijpie zou zeggen: Laat gaan van beide kanten trouwens! Als hij eind vd maand zen loonzakkie ophaald dan helen er weer een heleboel wonden!

 16. ajaxpers

  We zijn in Amsterdam gelukkig. Kakkerlakken zijn om te poetsen maar Ziyech is een droomspeler voor Ajax.

 17. heinz stuy

  Ieder vogeltje zingt zoals die gebekt is. Ik zou het doodzonde vinden als ik volgend seizoen niet meer kan genieten van de prachtige baltechniek en spelinzicht van Ziyech bij Ajax. Hoe hij verder is maakt me niets uit. Ten Hag zou een people manager zijn …… ook al niet dus. Doodzonde. Dan nog maar die paar wedstrijden genieten van hem.

 18. Yindi

  In mijn ogen zijn jullie gewoon de weg kwijt en snap je daarnaast ook nog eens niet wat ik er mee wil zeggen.
  Eug,als hij weg zou willen dan heeft hij die uitspraken daar niet voor nodig. Ziyech heeft nooit beweert tevreden te zijn. Ziyech zal nooit eigenhandig Ajax Europa inschoppen, Ajax kampioen maken etc. Als dat zo was dan zou dat de club veel aan salariskosten schelen. Hebben ze de andere dus niet meer nodig. Ziyech doet het alleen. Een kinderlijke gedachte Eug. Ik vraag mij ook nooit af of jij me met andere ogen ga bekijken of niet. Laat me volledig koud. Ik geef alleen maar aan wat mij in sommige voetballers aantrekt, zonder nadruk te leggen op wat ze (zijn ook mensen) soms niet goed doen. Ik ga voor dat soort spelers naar het stadion. Niet voor (met alle respect) Toornstra of Beugelsdijk of noem maar op. Ik ben er voor Frenkie, voor Hakim, voor Justin, voor diegene die iets bijzonders hebben. Bij Ajax heb ik die door al de jaren heen vaak gezien en bewondert. De reden dat ik altijd Ajaxcied zal blijven.

  1. Yindi

   Verder nog Eug, genieën worden maar zelden begrepen. Ik snap jou bv heel goed.

   1. EugAjax

    Yindi, ik ben de weg niet kwijt hoor. Ik heb alleen een andere mening en wsl een hogere verwachting voor een absolute topspeler van Ajax. Ik denk dan aan categorie Basten, Cruijff, Keizer, Swart, Bergkamp en ga zo maar door. Ziyech komt qua kwaliteit ik denk niet eens in top 100 ranglijst aller tijden van Ajax. En van die 100 denk ik dat er maar weinig zijn die zich gedraagt zoals hij.
    Toegegeven zijn voetbalkwaliteiten moeten leidend zijn. En ik kan natuurlijk van hem genieten. Maar aan je antwoord blijkt dat je me juist niet snapt, (en nu hoop ik maar dat ik nog steeds geen genie ben?). Ik probeer nu nader uit te leggen.
    Als hij perse weg wil moet hij wel wat gaan foreren ergens want Ajax zal hem niet kwijt willen en hij heeft nog heel lang contract. Dus in mijn optiek gebruikt hij dit ter voorbereiding mocht Ajax idd niet gaan meewerken. Let maar op in zomer.
    Mbt eigenhandig Ajax naar Europa en titel schoppen is expres gechargeerd gezegd. Toh zit er kern van waarheid in. Ik denk dat Ziyech zichzelf zo belangrijk voor Ajax vind als dat Messi echt is voor FC Barcelona. En laat Messi niet eens in de buurt van zijn gedrag komen. Dus als hij al zo bepalend gaat worden zou ik er mee kunnen leen denk ik. De kern van waarheid zit hem dat Ziyech hoort Ajax bij de hand te nemen, vooral in grote wedstrijden.

    Met andere ogen kijken bedoel ik naar Ziyech kijken?niet naar jou. Ik erger me dood aan zijn vaak verongelijkte gedrag waardoor ik minder van hem kan genieten dan zou moeten. Beetje gebrek aan mijn kant dus vandaar dat ik eens zonder die ergernis naar hem ga kijken (die andere ogen dus).
    Ik ga ook niet voor Toornstra en Beugelsdijk naar stadion, dan zou ik pas echt de weg kwijt zijn. Dan zit ik in Rotterdam en Den Haag en hou ik van werkvoetbal……
    En eens juist door creatieve spelers als Justin Hakim en Frenkie zit ik in Arena, alleen dat nivo is nog steeds veel te laag. Ik ben echt Ajax supporter geworden door klasbakken als hierboven genoemd.
    Maar goed ik ga de laatste 5 wedstrijden eens proberen alleen te letten op de goede dingen van Hakim en hopelijk kan ik dan net zo genieten als dat jij en bijv BR bij hem doet??

    1. Yindi

     Eug, allemaal prima, jij mag vinden wat je wilt. Ik zie ook zijn slechtere wedstrijden heus wel. Maar bij mij valt dat volledig weg doordat hij ook vaak geweldig mooie voetballende acties maakt. En zo,n slecht mens is hij trouwens niet hoor, hij toont emoties en dat is ook menselijk. Er zijn hier een aantal mensen die hem respectloos vinden en dan vervolgens gaan diezelfde mensen hem uitmaken voor kamelenherder die zijn bek moet houden etc etc. Als hij dus zegt dat hij dat hyprocriet vindt dan heeft ie gewoon gelijk.

     1. EugAjax

      Yindi inderdaad even voor goede orde. Dat ik commentaar heb op zijn gedrag in voetbal gerelateerd. Ik veroordeel hem zeker niet als persoon, laat staan dat ik die opmerkingen goedkeur verre van.
      Het heeft vaak wel met bepaalde trots te maken denk ik, maar dat maakt hem zeker geen slecht mens. Eens. Ik ga die laatste 5 wedstrijden proberen om idd alleen eve oog te hebben voor zijn schoonheid?. Dank trouwens voor vond ik leuke discussie

    2. Litmanen

     Je kan het wel nog vijftien keer uitleggen Eug.
     De vergelijking met Messi is prima, de beste van de wereld en nooit gebaartjes,ook niet als hij in Madrid 90 minuten wordt uitgefloten.
     Die scoort dan en juicht, normaal.

 19. Basl

  Begrijpelijk van hem. Toch zou hij best met zn medespelers kunnen juichen ipv met de armen over elkaar gaan staan.

 20. ajacied078

  lekker in de zandbak gaan voetballen dan… daar zit niemand dus kan ook niemand je uit fluiten

 21. Frip

  Ik vind dat hij lekker moet opzouten meneer vind dat hij heel wat is maar blijft een speler van ajax . En ja als je dan een keer uitgefloten word daar kan die “nieuwe nederlander” niet tegen #triestgeval

 22. Ajaxfoort

  In de basis heeft hij natuurlijk groot gelijk. Maar hij gaat voorbij aan de grote mate van emotie die nu eenmaal met voetbal gepaard gaat. Dat gaat in het buitenland straks niet anders zijn. Maar aan de andere kant…. uitgefloten worden voor 20 miljoen per jaar is misschien minder erg dan uitgefloten worden voor 1 miljoen.

  1. f-side64

   ja wel hij moet niet zo arrogant zijn en denken dat hij al een fenomeen is want met dit gedrag komt hij eerder in de 3de divisie van Azerbeidzjan te spelen dan bij een topclub in de grote Europese competitie.

  2. Lingeling

   Hij meent het wel, lopen wel meer van dit soort mo golen rond. Leve cyberspace.

   1. f-side64

    tja het leven is hard daar moet hij maar aan wennen wil hij ooit de status van Messi,ronaldo of zlatan bereiken

 23. Yindi

  Fred en Henk, als bovenstaande (f-side 64) door jullie wordt geaccepteerd dan zijn jullie bij deze ongeloofwaardig. En Ajax 1, hij meent dit wel degelijk.

  1. f-side64

   inderdaad yindi hij heeft nog niets laten zien die doelpunten maakt een amateur spits ook nog wel

  2. heinz stuy

   Ik zou zeggen, mail de redaktie. Is de korste weg om hier van af te komen lijkt me.

   OPMERKING VAN DE REDACTIE: ALLE DISCRIMINERENDE REACTIES ZIJN VERWIJDERD.

  3. Moosie

   Sorry maar jouw teksten kunnen niet maar je hebt dit al vaker geflikt van mij mag jij lekker met sseiss mee naar een ander forum eigen volk eerst of zo daar pas je veel beter dan hier joh

   1. jood84

    ik als jood kan zeggen dat we uit het midden oosten komen, vroeger woonde we gewoon samen met onze moslimbroeders en zusters net als onze christelijke broeders en zusters. mensen die nog in kleuren denken snappen de wereld om hun heen niet. zonde dat zulk gedachtegoed word verspreid door fside64 op dit forum.

  4. Ajax 1

   Ik weet dat hij het meent. Bizar en belachelijk. Inderdaad direct van het forum af zo’n idioot.

 24. Wenen 1995

  Volgens mij is er iets mis met het karakter van Ziyech…. Niet okay om er een rascistisch iets van te maken, toch?

 25. AFCA my World

  Waarschijnlijk is zijn ego te groot om goed te kijken hoe weinig hem uitfluiten en hoeveel hem steunen, laat hij dan toch maar vertrekken maar wel tegen ern hoge prijs,zijn contract loopt nog 3 jaar door ! ⚽️

  1. heinz stuy

   Het is pas sinds kort dat minder mensen hem uitfluiten, het waren er gewoon veel en zwaar onterecht. Het is ook heel raar om als Ajax supporter een speler uit te fluiten die juist het mooie van het gewenste Ajaxspel laat zien. Ik denk dat ik ook zou zeggen …. fuck you. Je hoeft als speler echt niet van alles te pikken en ieder heeft recht op zijn eigen karakter behalve f-side natuurlijk ?

 26. Prinsengracht

  Nu weet ik wie die vent met die geblondeerde pruik op de f-side is.

  1. Moosie

   nou ik mag toch hopen dat de F-Side nog behoorlijk AFA is paar jaar geleden nog een zooitje fascisten de stad uit gemieterd

 27. -buitenkantje rechts-

  We gaan hem pas missen als hij weg is..
  Supporters worden gezien als “de twaalfde man”.. ook bij Ajax? Uitfluiten door je eigen publiek in je eigen stadion is “killing”.

  1. jood84

   uitfluiten van je eigen spelers is nooit ok. ik vind het ook belachelijk dat ze veltman uitfluiten.. ?✡

 28. Geenemotie

  Zeker is uitfluiten van je eigen spelers nooit ok. Aan de andere kant valt het op dat Ziyech bij elke club met gedoe (supporters of club) is weggegaan. Misschien goed om zelf ook naar eigen gedrag te kijken? Verder jammer dat we zo een speler missen in de eredivisie.

 29. Eppie

  Mee eens. Niet de spelers tijdens een wedstrijd uitfluiten, daar zullen ze niet betere van worden, maar hij vraagt er af en toe wel zelf om met zijn lakonieke gedrag. Zijn probleem isdat hij bij Heerenveen en Twente te veel verwend was en het mannetje mocht zijn; ja op dat niveau lukt hem dat wel, maar niet bij topclubs, daar is hij niet goed genoeg voor

 30. Eppie

  Mee eens. Niet de spelers tijdens een wedstrijd uitfluiten, daar zullen ze niet betere van worden, maar hij vraagt er af en toe wel zelf om met zijn lakonieke gedrag. Zijn probleem isdat hij bij Heerenveen en Twente te veel verwend was en het mannetje mocht zijn; ja op dat niveau lukt hem dat wel, maar niet bij topclubs, daar is hij niet goed genoeg voor. En persoonlijk heb ik me vanaf dag 1 aan hem geergerd en altijd gebaald dat we hem aangekocht hebben. Hij heeft een slechte attitude en altijd gehad.

 31. Eppie

  Mee eens. Niet de spelers tijdens een wedstrijd uitfluiten, daar zullen ze niet betere van worden, maar hij vraagt er af en toe wel zelf om met zijn lakonieke gedrag. Zijn probleem isdat hij bij Heerenveen en Twente te veel verwend was en het mannetje mocht zijn; ja op dat niveau lukt hem dat wel, maar niet bij topclubs, daar is hij niet goed genoeg voor. En persoonlijk heb ik me vanaf dag 1 aan hem geergerd en altijd gebaald dat we hem aangekocht hebben. Hij heeft een slechte attitude en altijd gehad. Ik heb verschillende coaches gesproken die hem niet in hun team wikde of hem uit het team wilden vanwege zijn attitude

 32. a.p.

  hoe of wat…ik vind het heel jammer dat hij, bijna zeker, weggaat sommige momenten waren grandioos andere een stuk minder. maar blijf wel gewoon je best doen in de a.s. wedstrijden

  1. Yindi

   Nog maar eens voor de redactie van dit forum: ik snap niet dat jullie accepteren wat die f-side84 zich denkt te kunnen veroorloven hier. Het is pure rascisme en staat in geen enkele verhouding met datgene waar anderen wel een ban kregen. Meten met twee maten noem ik dat.

 33. f-side64

  maar zijn ouders niet en zijn grootouders al helemaal niet dus met andere woorden 100% europees

 34. heinz stuy

  Wel jammer dat mensen dit weer aangrijpen om te zeggen dat hij de uitspraken bewust doet om een breuk te forceren. Ziyech staat voor zijn gedachte, voor zijn karakter. Daar kan je het wel of niet mee eens zijn maar hij loopt er niet voor weg ook al gaat dat misschien ten koste van zijn carriere. Ik vind dat sterk. Hij heeft een overtuiging en staat daar achter net zoals hij achter het feit staat dat hij nooit domweg balletjes breed zal geven voor de veiligheid. Hij neemt risico’s, zowel in karakter als in het spel. Velen hebben blijkbaar liever een wat grijzere muis. Ik niet in ieder geval.

Comments are closed.