Jong Ajax wint moeizaam op bezoek bij FC Dordrecht

Jong Ajax heeft het competitieduel op bezoek bij FC Dordrecht weten te winnen. In het Riwal Hoogwerkers Stadion werd het 2-3 voor de ploeg van Michael Reiziger. Dordrecht kwam nog wel op 1-0 voor, maar door een spectaculaire goal van Ché Nunnely en een kopbal van Mateo Cassierra kwam Jong Ajax voor rust nog op voorsprong. Vrij snel na rust werd het weer gelijk, maar na ruim een uur spelen schoot Teun Bijleveld (foto) de uiteindelijke eindstand op het scorebord.

Omdat ook zowel Fortuna Sittard als NEC zonder problemen hun wedstrijd wist te winnen, blijft Jong Ajax op de derde plek staan. Twee punten minder dan koploper Fortuna Sittard en evenveel punten als NEC, de tegenstander van aanstaande vrijdag.

Related posts

26 Comments

 1. EugAjax

  Ajax en 1-0 achterkomen is dit seizoen niet meer los van elkaar te zien…..toch gefeliciteerd mannen. Probeer die titel toch maar even voor neus van Fortuna en NEC weg te kapen als jullie er zo dichtbij zijn…

   1. EugAjax

    Ja precies 11(!) keer op 1-0 achterstand in competitie onvoorstelbaar,..l

  1. Litmanen

   Off: hoorde vanavond waarom Younes verbannen is voor de rest van het seizoen:
   Ten Hag kwam bij de training van het eerste een mannetje tekort en hij wilde Younes er bij.
   Hierop had Younes gereageerd met de woorden ” jij straft mij voor twee weken en die zijn niet voorbij. Dus volgende week meld ik mij weer.”
   Hierna kreeg Reiziger van Ten Hag te horen dat hij Younes niet meer in Jong mocht opstellen.

   Dus dankzij de inconsequentie van Ten Hag komt Younes niet meer aan spelen toe.

   Vuilnisman…….

   1. Kapstein

    Hij wilde dus kennelijk Younes nog een kans geven. Dat vind ik dan weer klasse van ten Hag.

   2. EugAjax

    Litmanen, hoewel ik laatste tijd ook steeds meer teleurgesteld ben in Younes is dit wel heel apart. Ik snap werkelijk niet waarom Younes zo in de steigers gaat. Hij heeft bij Ajaxx mooie kansen gekregen en kwam na ogeval Nouri ook meteen terug of eerder iig. Bij trainers De Boer en Bosz konn hij niet stuk zeker niet qua mentalitiet. En als je dan laatste twee acties ziet van Ajax krijg je mss meer sympathie voor hem. Dat laten invallen trucc vond ik schadalig en eerst vond Ten Hag dat niet heel erg na de wedstrijd. Dan schorsen ze hem voor twee weken en dan moet hij toch weer eerder terugkomen.
    Younes speelt niet fris spel bij transfer napoli en andersom is het ook niet fris. Er zit maar 1 ding. Afscheid nemen en dan ook maar meteen van Ten Hag die is ogenschijnlijk nog erger dus

    1. Litmanen

     Eug. natuurlijk mag je je mening hebben over het gedrag van Younes.

     Ten Hag gaat in de fout door druk van buiten Younes te straffen voor twee weken waar hij het ook had kunnen uitpraten met hem. Ten Hag wist dat het een stomme actie was om Younes die na een half uur warm lopen inmiddels al lang weer mocht gaan zitten te laten invallen in minuut 90.

     Younes is zijn enige alternatief voor Kluivert.

     Dat Younes kwaad is over die straf kan ik me voorstellen. Er zijn daarna behoor wat ex profs op tv geweest die zeiden ze gezien de stand en het moment ook niet van de bank waren gekomen.

     Het verhaal Napoli staat hier helemaal buiten. Ten Hag was blij dat het niet door ging want had zelfs om vervanging gevraagd bij het bestuur.

     Ten Hag laat elke dag zien geen people manager te zijn.
     Reiziger liet op tv zien dat hij een marionet is. Beschamend optreden.
     Maar goed, het enige slachtoffer is Younes.

     1. EugAjax

      Litmanen. Klopt hoor. Ten Hag laat in deze ook weer blijken dat hij niet geschikt is voor club als Ajax. Dat bedoel ik ook beetje. Kijk Younes gaat zeker niet vrijuit en alles is een optelsom van aan beide kanten niet fris handelen. Er is teveel gebeurd.
      Laat ik het beter zeggen hoewel ik weleens baal van gedrag Younes ik baal nog meer van Ten Hag en zijn fratsen

   3. Bakkie

    Als je voor twee weken verbannen wordt naar het tweede, dan moet je blij zijn als de trainer je weer bij het eerste vraagt. Die Younes is niet goed bij zijn hoofd, ondankbaar ventje

    1. EugAjax

     Bakkie oneens hier hoor. Ik vind Younes absoluut niet vrijuit gaan in gedrag laatste 6 maanden…maar jn deze is het helemaal terecht. Hoe zwak ben je als coach en club als je iemand schorst voor twee weken en dan op hangende pootjes erop terugkomen omdat hij mannetje tekort heb. Dat vind ik van Ajax kant een lachwekkende actie.

     Er is teveel gebeurd waar wij wsl niet helemaal in detail achterkomen. Blad moet maar omgeslagen worden

 2. Peter kopsterk

  Klasse mannen. Maar a.s vrijdag weten we waar ze staan. Dan moet Nec verslagen worden.

  1. Prinsengracht

   Ik hoop dat het veld goed opknapt de komende dagen. Heeft wel een opdonder gekregen de afgelopen dagen.

   1. Mr Ajax

    Spannend is het, ben erg benieuwd hoe ze vrijdag staan, ze kunnen zeer zeker van ze winnen!

   1. Moosie

    het verschil is dat Widi onder 1 naam post en jij niet

    OPMERKING VAN DE REDACTIE:
    Na Ab hebben wij zojuist ook Seijs verwijderd. Ondanks herhaald verzoek bleef deze persoon maar reageren en zeuren tegen bepaalde personen. Waarschuwing aan de heren Litmanen en Moosie: Als jullie doorgaan zijn jullie de volgende twee!

    1. Moosie

     het is prima redactie ik heb vele malen aangegeven dat litmanen prima met anderen dan mij over Ajax kan praten en vandaag haalt hij weer mijn ouders en hun opvoeding erbij ik vind het goed ik zal voortaan helemaal niet meer reageren op meneer manen hopelijk doet meneer dat ook al zullen mijn bijdragen sws veel minder worden nu we Fanzone 2.0 in het leven hebben geroepen ik was het namelijk al helemaal zat om constant mij te moeten verweren tegen belachelijke uitspraken.
     Dus ok fijne avond nog Henk en Fred.En iig fijn dat seis en nu van af is scheelt al een hele hoop irritatie denk ik.

 3. LeroyT

  Och och wat kunnen jullie zeuren tegen elkaar he. Kunnen ze jullie allebei niet een banner geven.

 4. AFCA my World

  Ook Jong Ajax wil Geen kampioen worden,het was een strugle for life ! ⚽️

 5. ajacied078

  gelijkspel had de wedstrijd beter weergegeven maja ik ben niet neutraal in deze ?

 6. Zlatan4ever

  3 punten is 3 punten, tegen NEC wederom voor de volle winst.
  Zou toch leuk zijn als ze kampioen worden

Comments are closed.